31 augusti

Det var en jättemysig kväll igår hos Lisen :) Vi lagade mat tillsammans, tacos såklart, & det var lika gott som vanligt. Skulle nästan kunna leva på tacos, haha ;p . Vi satt och kollade på lite gamla bilder så där fick man sig ett gott skratt ;) Sen låg vi framför teven innan vi gick och lade oss vid halv två. Vi gick inte upp förrän halv tolv i dag, ganska skönt faktiskt :)
Älsklingen ska komma till mig och sova här i natt :) Myys<3

Min söta älskling Johan<3

Myys! <3


Jag & Lisen på Se7en, 28 oktober 2007 :)

Sofia & Lisen

Nu har Lisen slutat jobba och är påväg hem med bussen. När hon kommit hem blir det matlagning och sen en mysig kväll framför teven & prata lite skit tror jag. Våra myskvällar brukar se ut så :) Visst, vi har ju setts flera gånger på sistone, men det var länge sen som vi hade en hel kväll tillsammans! Men ikväll blir det äntligen av! :) Det gillar jag! <3


Redo för en mysig kväll med Lisen :)

30 augusti

I dag var jag & Liisa på Friskis & Svettis och gymmade, känns hur bra som helst! Hurtbullar ;p . Hela den här veckan har de haft gratis för de som har unt-kort, så då passade vi på :) . Kanske ska gymma imorgon med, vi får se. Provade på lite olika maskiner, kul kul! Känns som att jag kommer fylla på mitt Friskis-kort och börja träna igen, det skulle vara så skönt så jag hoppas att motivationen håller i sig :D
När vi var på väg till Friskis så känner jag en hand på axel och det var Adam :) . Jättekul att se honom, det var ju flera år sen sist! Men han var sig lik och fortfarande lika trevlig. Frågade förstås om jag var tillsammans med Mattias fortfarande. Nej sa jag, men med en annan som du känner, Johan Lind :) "Jaha, då får du hälsa Johan!" :) Sen sa vi hejdå och gick vidare. kom fram till tågrälsen och bommarna var nere....& de ville inte åka upp heller! haha, vi stod där ganska länge eftersom Liisa inte kunde gå under bommarna med cykeln. Men sen gav vi upp så hon parkerade cykeln och sen gick vi under ;p . Gymmade en timme och sen kom mamma och hämtade mig. Vi åkte och handlade på Maxi och sen på hemvägen hälsade vi på hos farmor & farfar en stund :) Det är väl det som har hänt i dag och nu är jag hemma igen. Lisen ringde också så det blir till att tillbringa kvällen med henne och äta tacos, mys :)

Puss! /Sofia

Sängen kallar

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och försöka sova. Är inte så trött men jag har inget vettigt att göra uppe heller. God natt!

Puss! /Sofia

Jobbet i dag

Kom hem från jobbet för ungefär trekvart sen. Jobbade till klockan 20 & bussen hem gick 21.10. Kul på jobbet i dag, förutom när jag var i minihuset en halvtimme. Det var typ elva ungar där inne, däribland två tvillingar som var helt sjuka! De skrek på de andra barnen, bråkade om exakt allting, frågade tusen gånger om när deras mamma skulle komma osv. Haha, asså jag hade ont i huvet när jag gick därifrån! Niklas fick komma in för att säga åt tvillingarna men de lyssnade kanppt då heller. Iofs så förstår jag deras mamma som inte orkar ha de med in i affären men hallå, det är inte det lättaste att ha de i minihuset om de bara skriker på allt och alla! Aja, allt annat har gått som på räls i dag ;p . Liisa kom och köpte lite godis i dag iaf, hade du medvind hem sen då? ;)
Får se vad jag hittar på i helgen, är ju som sagt ledig! :) Sen i veckan ska jag försöka träffa Sandra en dag, Sara en dag & Johanna en dag :D . Jag jobbar på måndag men sen är jag ledig hela veckan om inte jobbet ringer någon dag som de kan göra ibland. Fick en sommarjacka från jobbet i dag också som de hade kvar sen i början av sommaren då man kunde få en sådan. Jag ville ha en svart men det fanns inte kvar i min storlek så jag fick en röd istället :) Apropå kläder så var det 10% för medlemmar på H&M igår så jag gick in och kollade lite innan jag började jobba. Köpte en svart tröja som kostade 198 från början. Jag hade en kupong på 50 kr på H&M, 10 % och så kostade tröjan bara 128 kr till slut :D Haha, sen fick man lite godis med också ;p . En liten polly-påse och liten tutti frutti-påse, gissa vem som åt upp hela tutti frutti-påsen förutom en godis då? Jo, Johan så jag fick nöja mig med Polly ;p haha.

Nu ska jag kolla på tv med mamma & pappa :) Puss! /Sofia

Johan älskling, du är sötast :) <3

Jag är glad att jag har dig Emma :) <3

Nu ska jag snart kila iväg till bussen och åka till jobbet. Jag har hunnit sitta hos Emma en liten stund och pratat också. Det är så skönt att prata med dig om duvetvad för vi förstår verkligen varandra! Man blir ju bra jävla irriterad men då känns det iaf lite bättre efter att v har pratat :) Tack Emma, mitt hjärta för att du alltid finns där! <3 & som jag sa, vi måste ta en kväll med god mat och dryck snart igen :) . Nej, nu måste jag kila!

Puss! /Sofia

29 augusti

Älsklingen kom till mig lite efter klockan nio igår kväll :)<3 Det är så underbart mysigt att sova med dig älskling, vi fick ju sova lite längre i dag också eftersom du inte skulle vara på jobbet förrän klockan nio :) . Med dig är jag lycklig!
I dag jobbar jag igen, men i helgen är jag ledig och det ska bli så sköönt! :) . Nej nu ska jag göra mig iordning inför jobb.
Ha en bra dag!

Puss! /Sofia

Johan<3

Sista inlägget för i dag

Det gick jättebra att jobba i dag faktiskt :) Kändes mycket bättre i dag. Åt mat när jag kom hem, har varit hos Emma en liten stund ;p. & nu väntar jag på älsklingen som är påväg ut till mig :) <3

Hade inte så mycket mer att skriva om i dag.

Puss! /Sofia

Johan<3

Nyttig lunch ;p

Emma kom över sen iaf :) Så nu sitter vi framför teven och äter glass med strössel & kolasås och kanelbullar! ;D Haha, jag skulle ta något att äta till lunch... haha, det blev väl en riktigt nyttig lunch? ;p . Jobbar mellan 16 och 19 på Clas Ohlson i dag. Älsklingen kanske skulle komma senare ikväll :) <3 .

JohanLind<3

28 augusti

God morgon!
Johan ringde och väckte mig halv nio och sen har vi pratat tills för någon minut sen. Nu är jag ju pigg så det går inte att somna om igen ;p. Älsklingen ville att jag skulle ringa runt elva sen :) Jag hoppas att Emma vill komma över en stund när hon vaknat sen, börjar ju fyra i dag också så det är tråkigt att bara sitta och vänta. Roligare om Emma väntar med mig ;p .

Skriver nog mer senare! Puss! /Sofia

JohanLind<3


God natt

Nu ska jag snart sova. Kom hem från jobbet för en halvtimme sen ungefär, jag var gaaanska trött runt halv tio ikväll, trodde jag skulle somna i kassan där ett tag ;) . Men jag höll mig vaken som tur var! Det har väl inte hänt något speciellt på jobbet idag tror jag. Var var du någonstans Liisa? Du skulle ju hälsa på idag ;P . Imorgon är det Clas Ohlson som gäller igen!
Älsklingen skulle ringa snart så efter jag har pratat med honom så ska jag sova, god natt! :)

Johan Lind, min älskling, du är sötast <3<3<3

Tidsfördriv...

Usch vad det är tråkigt att bara sitta och vänta på att tiden ska gå. Väntar på att klockan ska bli halv tre ungefär för då ska jag ta bussen in till stan och jobba. Det är liksom ingen idé att hitta på något speciellt att göra för man hinner ändå inte göra något kul. Jag har så tråkigt att jag tänker slänga in en "dagens outfit", brukar ju aldrig ta sådana bilder för jag tycker det är ganska tråkigt.. Men här kommer en iaf.


jeans från Gina tricot
+
stor & mysig tröja från BIKBOK

God morgon!

I dag är det onsdag och det känns ganska skönt för halva veckan har gått och då är det snart helg. Helgen = LEDIG! :D
Skickade ett "God morgon älskling"-sms till älsklingen när jag gick upp runt halv tio. Johan ringde upp så vi pratade en stund. Tycker synd om min älskling, de har ju knappt något jobb som han kan göra på dagarna. Han är tydligen för snabb ;p . Nu på morgonen hade han gjort klart ett jobb som de andra skulle gjort på mycket längre tid. Så nu har han ingenting att göra fram till lunch.. kul liksom :/ .
Min älskling har förresten klippt sig också, det blev jättefint! :) Du är så underbart söt älskling, jag skulle kunna ligga och bara titta på dig hur länge som helst :) <3

JOHAN LIND <3


Det gick bra iaf

Jag fattar inte varför jag är så trött... jag har bara jobbat tre timmar i dag ju. Det gick väl helt okej att jobba i dag, men man känner sig lite i vägen ibland. Jag kom på att det var ju i juni som jag jobbade på Clas Ohlson sist, alltså två månader! :O . Så det tar ju lite tid innan man kommer in i det igen, men det gick iaf hyfsat bra i dag. Imorgon jobbar jag igen, fast på Maxi, där känns det bättre eftersom jag jobbar mycket mera där :) Jobbar stängning imorgon.. hoppas jag är pigg så jag orkar det imorgon! :)
Träffade älsklingen så han fick tillbaka sin kära mobil ;P . Ååh, jag vill att du ska vara här nu Johan, jag vill mysa och pussa på dig :) <3 . Du är bäst älskling!

Puss! /Sofia

JOHAN LIND <3


haha

WOHOO, YEES! Emma är äntligen vaken! ;D haha, jag har skittråkigt ;P . Hon skulle bara äta frukost och sen kommer hon över till mig :) Wihoo ;)

26 augusti

I dag ska jag jobba mellan 16 och 19 på Clas Ohlson. Kul att de fortfarande ringer ibland och kollar om jag kan jobba :) Men det känns skönt att det bara är tre timmar för jag kommer nog känna mig lite vilsen tror jag.. Det var liksom över en månad sen jag jobbade där sist och nu är det ny katalog och grejjer.. Men jag hoppas att det kommer gå bra iaf :) Sen ska jag jobba samma pass där på torsdag också. Efter jobbet i dag ska jag försöka träffa älsklingen så han kan få tillbaka sin mobil som han glömde igår :) .
Nu på förmiddagen innan jag ska ta bussen in till stan så tänkte jag umgås lite med min käre granne Emma om hon vill vakna någon gång ;P .
Kanske skriver mer senare i dag!

Puss! /Sofia


JohanLindJohanLindJohanLindJohanLindJohanLindJohanLindJohanLindJohanLind


Snart frisk? :)

Hello :)
Det gick bra att jobba idag iaf, börjar känna mig frisk tror jag :) Älsklingen glömde sin mobil imorse när han åkte till jobbet. Han skulle ha kommit till mitt jobb när jag slutade men då var han med kalle i täby :P . Så han får ta den imorgon istället :) . Ska snart sova för jag känner mig trött. Prata med älsklingen först och sen sova :) God natt!

Puss! /Sofia

JOHAN LIND <3 <3 <3

25 augusti

Johan, min underbara älskling sov hos mig i natt<3 Gick upp runt klockan sex imorse och höll honom sällskap när han åt frukost och sen åkte han till jobbet. Jag gick tillbaka till sängen, men kunde inte somna för då var jag pigg ;P . Men jag låg iaf i sängen mellan halv sju och åtta, sen gick jag upp :) . Jag mådde riktigt illa när jag gick upp då, vet inte varför :S . Men tvingade i mig en macka, gick in i duschen och sen gick det över som tur var. För jag vill verkligen inte sjukanmäla mig i dag också. Ringde till farmor och frågade om hon kunde skjutsa mig till jobbet idag och det ska hon göra :) . Jag börjar jobba klockan 13 i dag och slutar klockan 20.. Apropå jobb, i dag får jag min lön! :D
Ha en bra dag! :)

Puss! /Sofia


Johan<3, Johan<3, Johan<3,

Älsklingen min<3

Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3,Johan<3, Johan<3, Johan<3, Johan<3,

hihi.. (a)


Min underbara älskling :)<3

Ingen rubrik

Det fick bli en kebabtallrik från Sebban´s för min del. Gott, men fy fan vad mätt jag är nu ;P .
Älsklingen ska komma ut ikväll också så nu väntar jag på honom.. saknar min sötnos, har ju inte sett honom sen i fredagsmorse innan han åkte till jobbet :)
Nu ska jag läsa tidningarna som Janna kom över med, ha en bra söndagskväll!

Puss! /Sofia

24 augusti

Nu skulle jag egentligen ha börjat jobbat, men som jag skrev tidigare så blev jag hemma i dag. Det var nog bra för jag känner mig inte så pigg just nu. Emma tyckte att jag skulle komma över till henne och äta frukost med henne :) Så vi åt frukost runt elva-halv tolv.. helt plötsligt var klockan ett, haha tiden går fort när man har roligt. Vi hade ju lite roliga saker att prata om ;)
Jag gick hem runt ett sen och sen dess har jag mest tagit det lugnt. Jag dammsög mitt rum och duschade men sen har jag inte gjort något mer. Janna, min granne,  hade hört att jag var lite sjuk så hon kom över med tre skvallertidningar till mig, så gulligt av henne :)

Nu säger mamma att vi ska åka och köpa pizza, haha tjockisar! Men det lät riktigt gott i dag faktiskt :P

Puss! /Sofia


Skit

God morgon... Eller det är fan ingen god morgon i dag. Kvällen/natten igår var hemsk, jag hade sett fram emot en mysig kväll men istället så var den bara jobbig :( . Orkar inte förklara allt i detalj, men jag var inte hemma förrän halv ett i natt.. jag slutade jobba klockan 20 och jag var inte hemma förrän halv ett. Kände mig så jävla bortglömd och ensam, tur att jag har Emma & Lisen som jag kunde prata med i telefon iaf. Usch fy fan det var ingen rolig kväll och natt :'( . Somnade väl efter två någon gång i natt. & i dag mår jag inge vidare.. Jag ringde nyss till jobbet och sa att jag inte kan jobba för jag mår inge bra alls. Skulle ha jobbat 15.55-22.30 idag men jag känner att det kommer jag aldrig orka. Förkylningen går ju aldrig över heller! I dag känns min ena halsmandel stor som en golfboll och rösten försvinner lite då och då och jag känner mig bara hängig :( Jag vill inte vara sjuk och speciellt inte på en söndag när jag egentligen ska jobba. Det är liksom som bäst betalt på söndagar, 100% ob hela dagen...
Nu ska jag sätta mig framför teven och bara ta det lugnt. Jag hoppas verkligen att jag kan jobba imorgon som det är tänkt!

Dagens enda inlägg

God morgon!
Ska snart dra mig upp ur sängen och göra mig klar för att åka och jobba. Jag jobbar 11-20 i dag så det lär inte bli så mycket bloggande. Det här blir antagligen det enda inlägget tror jag.
Förkylningen är inte helt borta än :( Och nu är min ena halsmandel så svullen att det gör ont när jag vrider på huvudet, inte skönt alls! Jag vill bli helt frisk NU!

Jag hinner inte skriva mer nu,måste upp och äta frukost och göra mig klar. Ha en bra dag allihopa! :)
Puss! /Sofia.

God natt

Nu är äntligen den här värdelösa dagen slut, nu ska jag sova. God natt!

Ett kort inlägg från en mycket uttråkad Sofia

Asså shiit, kan tiden gå fortare så jag kan gå och sova snart så den här värdelösa dagen äntligen är över!? Jag blir tokig snart, jag hatar såna här tråkiga dagar!! Nu känns det ju nästan skönt att jag ska jobba hela nästa vecka för annars kommer jag avlida av tristess!! Hela dagen har jag haft riktigt jävla tråkigt, fy faaan vilken värdelös dag! Usch!

Tråkdag

Tråkigt, tråkigt, tråkigt!! Det här är nog den tråkigaste dagen jag upplevt på länge.. det finns absolut ingenting att göra :(

Kom precis ut från en lång, varm och skön dusch.. :) Riktigt skönt kan jag lova! Men det är väl typ det som jag har gjort i dag, haha. Fy fan vilken tråkig dag! Ingen idé att göra något speciellt ikväll heller eftersom jag jobbar imorgon.

Jag är så lycklig över att det har blivit vi två älsk :) <3

Johan<3


älsk<3

Sista lediga dagen...

Usch det är inge kul alls... jag har varit ledig från jobbet i två veckor nu och det har varit hur skönt som helst, men imorgon börjas det igen. Usch jag vill inte jobba, jag orkar inte! Men samtidigt så måste jag ju jobba, jag måste ju ha pengar.. & jag tycker ju att det är kul på jobbet, det gör jag. Jag har nog blivit lite lat under de här två veckorna.. Det är nog lika bra att "allvaret" börjar imorgon igen :) . Jag jobbar lördag-fredag.. det känns ju sådär, men som sagt det är pengar. Lördag, söndag, måndag, onsdag & fredag jobbar jag på Ica maxi. På tisdag & torsdag ska jag jobba på Clas Ohlson. Chefen ringde mig i tisdags när jag var hos älsk och undrade om jag kunde jobba måndag-fredag, men det gick ju inte men då fick jag ju iaf två dagar :) . Ska jobba 16-19 båda dagarna, inte så många timmar men lite pengar iaf :)
Det som känns mest jobbigt just nu är att min förkylning inte gått över ordentligt och det är inte kul att jobba när man hostar och har sig.. så jag hoppas på att den går över nu under natten ;P .
Igår åkte jag med mamma & pappa in till stan. Vi var på Bauhaus och Ikea. På Bauhaus köpte vi lite saker till vår nya vägg som inte är så ny längre.. den har stått där i några månader nu, men nu äntligen så börjar den närma sig klar. Jag fick två nya kuddar från Ikea också för det behövdes verkligen! När vi var klara så ringde jag till älsk och kollade var han var och då var han på sc styling, så mamma & pappa skjutsade mig dit. Vi var där ett tag, sen skulle älsk & mickan hämta mat från donken, så det gjorde vi och sen åkte vi hem till Crippe & Linda. Satt där en liten stund och sen åkte jag & älsk hem till honom :) . Senare åkte vi hem till mig, åt mat, kollade på tv, sov :)
Var upp tidigt imorse med älsk. Jag tror vi gick upp vid 05.50, han skulle ju iväg till jobbet. När älsk hade åkt så kröp jag tillbaka ner i sängen och gick inte upp förrän tio tror jag :)
Idag händer det väl absolut ingenting, tråååkigt....


Johan älskling, du är helt underbar :) <3

En liten uppdatering från mig

Hello :)
Dagens första och antagligen sista inlägg kom lite sent i dag, eller ja egentligen så är det ju torsdag nu eftersom klockan är över tolv... aja, hur som helst så kommer det ett litet inlägg från mig här och nu!

Älsklingen jobbade inte i dag så vi låg kvar i sängen och sov till och från länge... och när jag säger länge så menar jag länge! Johan kollade på klockan och "haha fy fan vad sköönt!" Jag frågade vad klockan var och då var den 12.40!! Haha, tjugo i ett! Helt sjukt, jag tror aldrig att jag har sovit så länge ;P Jag brukar vara den som gåt upp senast typ nio, max halv tio liksom. Men inte i dag inte, det beror nog på att det är mycket lättare att ligga kvar när älsk ligger bredvid :) Myys<3

Vad har vi hittat på i dag då, ja vi åkte hem till Crippe och satt där ett tag sen åkte vi tre till Aircall där Kalle jobbar. Crippe kollade på telefoner, de drack kaffe och sen åkte vi till Mariannes. Linus kom dit också så då åt vi fyra kebab. Skitgott! Fast måste fan skärpa mig, nu har det blivit lite för mycket snabbmat på sistone.. men men skitsamma, det blir så ibland. :P . Efter Mariannes så åkte vi hem till Linus där det spelades GTA på Xbox 360. Sen runt nio skjutsade Johan hem mig, då gick jag och Lisen en promenad :) . Det kändes skönt att få komma ut på en liten vända :)

Igår var vi hos Crippe & Linda på kvällen. Jag och Rasmus blev bra kompisar vi ;) Han är ju urgullig, Crippe & Lindas 5-årige son :) Han visade många av hans leksaksbilar som han har och sen visade han flera biltidningar och så fick jag hjälpa honom att färglägga en bil. Alla andra satt i köket och pratade medans jag satt med Rasmus och målade och klippte ut en bil :P . Crippe sa det til Johan; "hörru han håller på och snor din tjej";) haha. "Rasmus, är hon söt?" Rasmus svarade;  "Hon är snäll också!" haha, söta unge! Sen kommer han tillbaka in till vardagsrummet och säger: "Du är gullig tycker jag"  "Du är gullig du också Rasmus", sa jag. Sen skulle vi kolla på film i hans rum så vi började kolla på Musses jul. Sen kom Johan och frågade om vi skulle åka hem, klockan var ju liksom över elva så då åkte vi hem och sov :)

Nu är klockan halv ett så det kanske är dags att försöka sova nu, men jag är inte så trött eftersom att jag gick upp tjugo i ett i dag ;P . Aja, God natt & sov gott! PUSS! /Sofia

Slappdag

Det har väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev men jag kände att jag vill skriva lite iaf ;P Det är en riktig slappdag idag, men det är skönt med sådana dagar någon gång ibland.
Johan kom hem runt elva för att äta lunch och var hemma knappt en timme, sen var han tvungen att åka tillbaka till jobbet. Men nu är det bara lite mer än två timmar innan han slutar och kommer hem igen :) <3
Har kollat på en film på tv också, United 93. Den handlar om den 11 september, usch vilken hemsk händelse! Jag fattar inte hur någon människa kan ens komma på tanken att göra en sådan sak!
Nej, nu hade jag inget mer att skriva om ;P .  Puss /Sofia (:


19 augusti

God morgon! Eller vadå morgon, jag har varit uppe sedan halv nio iaf :) Sovit hos älsk i natt<3 Han gick upp klockan sex imorse och åkte till jobbet runt halv sju, men som sagt jag låg kvar i sängen till halv nio. Har inte gjort så mycket annat än att sitta vid datorn.. jag känner mig så hängig på grund av den här irriterande förkylningen som jag har fått :( . Jag har ju knappt någon röst kvar, usch! Nej, nu tror jag att jag ska äta lite frukost och sen hoppa in i duschen. Älsk kommer hem när han har lunch sen:)<3

Jag skriver nog mer senare, ha det så bra så länge! Puss /Sofia (:

18 augusti

I dag fyller min lillebror år, hela 17 år. Grattis Jesper! :)
Jag har vart på stan med Piffen i dag, har ju inte träffats sen min födelsedag ju :P . Hon hade haft det bra i Montenegro iaf så det var ju bra! Åkte halv två bussen hem, gick av bussen klockan 14 men var inte innanför dörren förrän klockan 15.. haha! Jag stod och pratade med min granne Janna i typ en timme :) Tiden går fort när man har roligt ;)
Senare åkte jag & mamma och hämtade pizza, fast jag åt kebab.. usch usch, tjockismat :/ . Släkten har varit här nu på kvällen eftersom det är Jespers födelsedag :) . Av mig fick han ett presentkort på Holmlunds på 400 kronor, han fick mario kart till wii av mamma & pappa, presentkort på H&M av kusinerna och pengar av morfar, farmor & farfar. Så han är nog nöjd tror jag :) .
Nu sitter jag och väntar på Johan som ska hämta mig, ska sova inne hos honom i Stenhagen :) Men imorgon jobbar han så då får jag sitta hemma hos honom och vänta på att han ska komma hem :P .
Usch fy fan vad jag är förkyld, har snart ingen röst kvar :( :(

Nej nu ska jag kila och vara lite social med de som är kvar, kusinerna har åkt men resten är kvar :) Puss puss! /Sofia

God natt

Hello :)
Nu ska jag snart sova, får se hur det går för det bara kliar i halsen och jag vill inte vakna mitt i natten av att jag håller på och hostar sönder halsen! Förhoppningsvis så är det inget som håller i sig länge..
Kollade på en film med mamma och pappa nu på kvällen, den hette typ "Vem är Forrester?" med Sean Connery, den var bra. Sen har jag pratat med sötnosen<3
God natt & sov så gott :) Puss /Sofia


Du är världens underbaraste och jag är så lycklig
över att det har blivit så här mellan oss :) <3<3<3

Har spenderat hela helgen med min sötnos<3

Haha, ja Liisa hade iaf saknat att läsa min blogg under den tiden jag inte haft Internet ;) Kul att höra att någon läser det jag skriver iaf :)

Konserten igår var iaf skitbra! Amanda Jenssen var ganska tråkig men Magnus Uggla var bra! :) Stod längst fram hela kvällen med en dryg & full kärring bredvid som bara var i vägen! Men förutom att man störde sig på henne så var konserten bra :)
Johan kom och hämtade mig vid Fyrishov sen när det var slut :) . Då åkte vi till allianshallen och Johan blev stoppad av polisen för fjärde gången på samma ställe! haha. Det var bara för att polisen hade hört att det skulle vara något streetrace så de stannade alla bilar som åkte där för att kolla körkort och så fick de som körde blåsa. Men hallå, fyra gånger på samma ställe liksom ;P . Vi var inte vid allianshallen så länge innan vi åkte hem till Stenhagen. Vi satt hos Johans granne ett tag innan vi gick upp och sov :) . Det var jag, Johan, Emelie(Johans syster), Daniel, Patrik, Kajsa, Frida och Alle (tror att jag kom ihåg alla namn rätt ;P) Men det var iaf trevligt att sitta med dom ett tag :)

I dag gick vi inte upp ur sängen förrän klockan tolv, så sköönt :) <3 . Men usch, jag har börjat bli sjuk :/ Har skitont i halsen och snorig.. köpte iaf Fishermens idag så hoppas det hjälper lite :) .

Du är helt underbar älsk <3

Tillbaka till bloggandet ;)

YEES! Äntligen fungerar mitt Internet igen :) Så nu är jag tillbaka i bloggandet, ska försöka skriva någon gång varje dag iaf :)
Båtresan i onsdags var väl helt okej. Men det är nog lite roligare om man bara åker med kompisar.. men som sagt, helt okej :) Jag köpte med mig ett sex-pack med smirnoff, mmm :) Johan fick sin älskade Jäger också ;) . haha.

Ikväll ska jag faktiskt på konsert igen, på Magnus Uggla på Fyrishov :) Känner mig inte så taggad just nu, men det hinner jag nog bli till kvällen. Ska träffa Johan sen efter konserten och sova hos honom<3

I torsdags gick jag med Lisen på stan, hon köpte jeans, jag köpte ett 2-pack Björn Borg trosor. De är egentligen inte värda pengarna, men de är ju sååå jäkla sköna :) Vi tog en fika på Storken också, sen gick vi till stationen. Lisen tog bussen hem och jag väntade på att Johan skulle hämta mig. Vi åkte hem till Crippe & Linda och var där i stort sett hela kvällen. Vi åkte hem till Johan i vänge och åt god mat och sen in till Gränby till Crippe & Linda igen :) . Sen sov vi i Vänge.

Igår, fredag, så skulle Johan sälja en av sina bilar. & det gick ju bra, men haha jag fattar inte hur kille vågade köra hem den bilen till Norrtälje, det är ju en liten bit iaf.. Men han skickade sms till Johan sen och sa att allt hade gått bra. Så han klarade sig ju hem iaf ;P . Johans pappa gjorde iordning mat till oss på kvällen sen och när vi ätit så åkte vi och hämtade Kalle. Vi skulle till Täby för att Kalle skulle hämta sin bil där. Tillbaka till Uppsala, Kalle hämtade Malin och sen åkte vi till allianshallen där det var bilorientering. Men sen så orkade vi inte vänta så jag & Johan åkte till Vänge för att hämta mina saker och sen in till Stenhagen. Vi satt oss framför teven och kom in i någon film på fyran. Men haha, det var ju bara jag som såg hela slutet för både johan och hans pappa somnade i soffan ;) Efter filmen gick vi och lade oss och sov. Sen idag så skjutsade Johan hem mig. Jag ska väl snart börja göra mig iordning inför kvällen. Sen efter konserten så ska jag hem till Johan :)
Ha en bra dag allihopa! Puss & Kram /Sofia.


En kort uppdatering

Fortfarande inget internet hemma... :( Sitter hemma hos Emma den här gången :P
I helgen har jag jobbat fredag, lördag, söndag. Sötnosen har sovit hos mig torsdag-söndag så jag har haft lyxen och fått skjuts in till jobbet varje dag :) Imorgon blir det båt, tut tut! ;P . Åker med familjen, farmor, farfar & Emma :) Skoj!
Nu är det bara två dagar kvar till sötnosen kommer hem igen :) Han jobbar i Hallsberg måndag-torsdag så då sover han där. Men på torsdag så får jag träffa honom igen :) <3

Puss!

Inte mkt bloggande utan internet hemma...

Jag håller på och bli tokig av att mitt internet inte vill fungera! Nu sitter jag och lånar Lisens dator som har bredband ;P
Helgen var hur mysig som helst med Johan :) :) Vi ska ses imorgon igen :)

Sen fyllde jag ju 19 år igår, grattis till mig själv! ;) Födelsedagen firades med Sandra, Emma :) Lisen kom över en stund också :) Vi drack vin & shotts, shotti shotti shotiii hahaha ;D Det var en kul kväll, tack tjejer! :) <3

Ikväll blir det utgång med Lisen & Emma :) Wihoo! <3

Imorgon kommer sötnosen hem till mig och då blir det myyys :) <3 Du är världens gulligaste!

:)

Mitt internet funkar inte så det är därför som jag inte skrivit på ett tag. Sitter hemma hos Johan nu, vi ska snart hem till mig och kolla på film :) Får se när jag skriver nästa gång, förhoppningsvis så funkar mitt internet snart... aja, ha en bra dag! Puss /sofia.

RSS 2.0