Gott Nytt År!

Sitter hemma hos Liisa nu :) Vi har gjort oss iordning och sitter och "förfestar" lite ;b . Vi ska nog ta bussen ner på stan kvart över nio så man kan kolla runt lite på stan om det händer något kul. Sen får vi se när Fredrik ringer så kanske vi går in med dem. Blir det för kallt så får vi väl gå in före, det är ju fan inte varmt i Uppsala ikväll asså! Men det är stjärnklart och det är ju bra med tanke på fyrverkerierna :)

Aja, ska kila nu jag... GOTT NYTT ÅR!

/Sofia

9 timmar kvar av det här året...

Nu så har jag packat iordning min väska som jag tar med mig till Liisa. Just nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig så jag kan få duscha.. sen när resten av familjen är klar så ska jag skjutsa iväg de dit de ska och sen hem igen för att ta bussen in till stan. Jag ska göra mig iordning hemma hos Liisa innan vi tar oss ner på stan. Vi ska äta oxfilé & strips till middag, mumma! ;) Sen får vi se om vi möter upp Fredrik & Co på stan innan vi går in eller hur det blir :) Hoppas ni får en trevlig kväll, jag hoppas även att jag får det! :)

/Sofia

Sista dagen på 2008

Nyårsafton idag då & svinkallt är vad det är idag!

Jag & Elina åkte in till stan igår och hämtade biljetterna av Fredrik & sen hem till Elina. Vi satt och tittade lite på film, pratade, drack cola ;) Sen när klockan var framåt tolv så åkte vi hem till mig och hämtade lite saker för jag skulle sova hos Elina. Det vänstra framljuset på bilen slocknade, lagom kul i mörkret.. men iaf hem till mig och sen tillbaka till Elina. Vi gick och lade oss runt två men somnade inte förrän efter klockan tre. Idag skulle vi upp halv nio... vi släpade oss upp när klockan var typ halv tio istället ;P . Så jävla trötta.. Då åkte vi till Bälinge och hämtade upp Emma och sen in till Gränby centrum. När vi var klara där så åkte vi bort till Biltema och skulle köpa en ny lampa men det var stängt så Jula fick duga istället. Sen åkte vi till gamlis där Kalle var så böt han lampan, tack så mycket! :) Efter det så åkte vi och tankade. Så nu tjejer, kan ni tanka! ;D haha. Sen bar det av hemåt igen.

Nu ska jag snart börja packa ihop lite grejer eftersom att jag sover hos Liisa i stan i natt. Gott nytt år på er!

GRATTIS ANNELIE PÅ 19-ÅRSDAGEN! :)

/Sofia

30 december, snart nytt år!

Hej! :) Träffade Piffen i stan vid tolv idag, vi åt lunch på stan och gick runt och tittade lite grann. Jag köpte medmig en ny plattång hem eftersom att min har det blivit glapp i :( Min plattång som var så bra också.. det fick bli en billig på Clas Ohlson för 179 kr. Det var Claes som satt i kassan och han undrade om jag fortfarande hade personalrabatt där men det har jag ju inte tyvärr.. synd :p . Sen gick vi in till pappa med hans mobil och sen tog vi bussen hem till mig vid klockan två.

Här hemma spelade vi lite wii fit :) Sen kom Jimmy och hämtade Sandra fast han stannade kvar en stund så spelade vi alla tre GHWT :) Sen sa vi att vi syns nästa år då! ;) haha. Sandra fyller ju 20 år på fredag också :) Jag kommer utnyttja dig sååå mycket Piffen! ;D

Ikväll ska jag hämta upp Elina och så ska vi in till stan för att jag måste hämta biljetter tills imorgon av Fredrik :) Sen får vi se vad som händer..

/Sofia

Bilder

Här kommer lite bilder som jag lovat att lägga in :) De är från i söndags när jag & Elina hälsade på Annelie i Årsta :)


Det finns några fler bilder på min bdb så ni får titta där om ni är intresserade ;)

/Sofia

Va? Vem? Var? Vad? haha

God morgon! Jag hade ställt klockan på nio idag men pappa ringde tio i nio och väckte mig. Jag hade drömt att jag försovit mig till jobbet (jag jobbar inte förrän på fredag men ändå) så jag hade ingen aning om vad det var för dag, tid eller var jag var när jag vaknade ;b . Det tog ett tag innan jag fattade att telefonen ringde, haha! Det enda pappa ville veta var om jag skulle in till stan idag och ta med hans mobil för den hade han glömt hemma så den ska jag försöka komma ihåg att få med mig när jag åker in för att träffa Sandra :)

Nu måste jag upp och in i duschen, vi hörs senare!

/Sofia

Sista inlägget för idag

Vadå uppehåll? "...Prison Break är tillbaka den 12 januari" Heeelt onödigt!! När det slutade så spännande nyss också! Fast det är ju tur att de bara hoppar över en måndag, så det är ju inte så länge men ändå!! ;P

Aja, nu ska jag snart gå och lägga mig. God natt.

/Sofia

Nyårsafton fixad!

YES! Det blir Terassen på nyår :D . Liisa räddade min nyårsafton, hon följer med mig! TACK LIISA!

Idag har jag bara tagit det lugnt och varit hemma. Jag har spelat lite nintendo wii med lillebror & hans kompis :b. Sen gjorde jag middagen, vad tror ni det blev? Tacos såklart! Haha, vad annars? ;) SÅ maten stod på bordet när mamma kom hem och det uppskattades kan jag lova. Jag kom på att jag åt ju aldrig någon frukost eller lunch så det blev bara tacos idag, haha. Konstigt, jag som brukar bli hungrig så fort :s. Men jag klagar inte för jag ska gå ner i vikt! Måste försöka börja simma ordentligt igen. Sandra & jag var ju duktiga ett tag men sen blev det så mycket jobb och sånt som kom i vägen.. men jag ska försöka snart igen!

Om lite mindre än en timme så börjar Prison Break! :D . Efter det så ska jag nog sova. Sen imorgon blir det stan med Sandra och sen hem till mig :)

/Sofia

Ge mig!


Ta mig till Miami så jag kan tatuera mig hos Ami James! :D
De är ju så jävla duktiga i det där teamet! & vem vill inte bli tatuerad av den här snyggingen? ;)

Terassen kanske?

Ja, vi får väl se.. det kanske blir terassen på nyår :) Ska försöka få med mig någon tjejkompis som inte har något planerat än.. Annars så tyckte Fredrik att jag kunde gå dit med honom, så vi får se :)

Nej, man kanske ska ta och äta lite frukost snart?

/Sofia

29 december

Gick upp ur sängen klockan elva idag! Väldigt ovanligt för min del, men väldigt skönt att äntligen få sova lite :)

Igår efter jobbet åkte jag hem & sen direkt till Bälinge för att hämta upp Elina :) Vi åkte in till stan, hämtade mat och sen åkte vi och hälsade på Annelie i Årsta :) Det blev en väldigt trevlig kväll med wii-spel ;) Jag har några bilder som dyker upp här sen, haha. Vi var hos Annelie mellan 3 & 4 timmar sen åkte jag & elina vidare. Snurrade runt lite överallt i stan, sen träffade vi Aki & Fredrik en kort stund. Jag tror klockan var runt tolv när vi började dra oss hemåt igen.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog bara hemma. Elina skulle höra av sig när hon åker hem från stan så vi får se vad som händer :)

Vad F A N ska man göra på nyår!? Börjar få lite smått panik nu för jag vet inte vad jag ska göra... :/

/Sofia


28 december

Igår gick jag och lade mig i sängen 01.10 och somnade ganska direkt. När klockan var 02.40 så kommer pappa och väcker mig för då skulle jag skjutsa hem familjen Öhman. Fy fan vad trött jag var, usch! Gunilla gav mig en hundring som tack för skjutsen så det var ju snällt :) Jag var iaf hemma igen vid tre och då var det ju inte lika lätt att somna, men det gick till slut.

Vaknade av att mobilen ringde klockan åtta, eller ja Maxi ringde då och undrade om jag kunde jobba idag, men  det gick  ju inte eftersom jag ska till PO.P idag. Sen somnade jag om och vaknade igen halv nio när jag skulle gå upp. Jag trodde att jag började tio idag, men inte det inte! Jag hade kollat fel så jag börjar inte förrän klockan tolv idag! Fy fan, jag hade kunat sovit i två timar till... aja, nej så nu har jag sysselsatt mig med att spela wii fit på morgonen :)

Jag ska väl åka om cirkus 45 minuter tror jag.

/Sofia

Nehepp..

Stor idé att gå och lägga mig..? Neej inte direkt. Jag kom på att jag ska ju skjutsa hem några stycken från grannen ikväll, de bor typ någon mil härifrån. Jag ringde pappa för en halvtimme sen för att kolla när de skulle hem och jag sa att jag skulle gå och lägga mig. Schysst pappa man har då.. "Gå och lägg dig du så ringer vi sen när de ska hem" haha tack pappa! ;P . Aja, så då känns det ju onödigt att gå och lägga sig för jag kommer säkert precis hinna somna innnan jag ska upp och köra bil. Jag gick in iduschen istället så nu sitter jag nyduschad i pyjamas, så slipper jag gå upp tidigare imorgon för att duscha :) Jag tänker faktiskt skjutsa hem dem i pyjamas, haha! Då är det liksom bara att krypa ner i sängen direkt när jag kommer hem igen :b Smart va? ;)

Nej nu ska jag försöka sysselsätta mig med någonting.. vi får se om vi hörs något mer ikväll...

/Sofia

Shopping på mellandagsrean :)


Fynd från Gina Tricot, 74,50 kr


Fynd från Gina Tricot, 74,50 kr

Trycket på tröjans rygg


Fynd från Gina Tricot, 149,50 kr.


Peak Performance-tröja från Stadium, 899 kr.

Jag är nöjd med dagens shopping iaf! De tre plaggen från Gina Tricot var det halva priset på. Tröjan från Stadium var inte på rea som ni säkert förstod på priset.

Imorgon får jag ta bilen till jobbet, skönt! Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, god natt!

/Sofia

Den kanske blir min


Det här är den dator som vi kollat på som har alla de saker som jag vill att min dator ska ha. Så det kanske blir den här som får komma hem till mig. Den kostar 6 990 kr plus 99 kr i frakt. Visst är den fin? :D


Mellandagsrea

Hejsan! (:
I dag har jag jobbat på PO.P nere på stan. Jag började klockan elva så innan dess gick jag på stan en timme och shoppade lite på mellandagsrean :D . Jag köpte ett par jeans, en tröja & en "tröja+kjol" på Gina Tricot & sen en Peak-tröja på Stadium. Yes, jag köpte den äntligen :D . Tänkte visa bilder senare.

Jag & pappa har suttit och kollat runt lite på en bärbar dator till mig, jag ska köpa den själv hade jag tänkt. Det kan vara bra att ha sen när man flyttar hemifrån. Det är väldigt bra att ha en egen här hemma också kan jag säga :) 

Jag jobbade iaf mellan 11 och 17 och sen kom mamma och hämtade mig. Jag körde till Max och köpte med mat hem till mig & lillebror. Sitter och funderar på om jag ska spela lite wii fit nu, jag har ju inte provat mitt eget än.. jag har provat en gång hemma hos Sandra men det var ett tag sen. Ja, det får nog bli lite spelande nu tror jag, vi hörs!

/Sofia

26 december

Annandag jul idag & familjen Schwalbe är här, vi ska äta middag ihop och så :)

Idag har jag jobbat på PO.P uppe på Gränby mellan nio och tre. Det gick så bra så, fast det var inte sådär jättemycket folk i butiken så ibland blev det lite tråkigt. Johanna, Tomas & Christopher kom och hälsade på en stund, de var ute och shoppade lite :) Sandra & Jimmy kom också förbi lite senare :)

När jag slutade så tänkte jag köpa en Peak-tröja inne på Stadium men va fan? De har ju knappt några sådana kläder på den Stadium-butiken :S . Det är mycket mera kläder nere på stan. Här var det mest ytterkläder så det var ju skittråkigt :b . Sen gick jag till Game för att köpa ett spel till lillebror som han hade beställt och vet ni vad? Jag fick stå i kö i 30-40 minuter i den lilla och något varma butiken!! Så när jag kom fram till kassan frågade jag om de hade "wii fit" inne och det hade dem (kostar ca 1000 kr), så jag köpte med det hem också :D. Har ni provat det? Om inte, så gör det! Det är skitkul :b . Sen gick jag ut med det till bilen och sen in på Gränby igen för att handla lite mat och sånt. Sen efter det så åkte jag hem. Det är så bekvämt att kunna ta bilen till jobbet! :)

Imorgon jobbar jag på PO.P nere på stan så jag kanske kan hitta en tröja på Stadium då? :)

Nu ska jag vara lite social med gästerna :)

/Sofia

God natt

Ikväll så har jag bakat mozartkulor, skulle ha gjort det innan julafton men jag jobbade då så jag orkade inte. Men nu finns de i kylen iaf! Sen så åkte hela familjen hem till Mattssons på middag. Det har varit en trevlig kväll med god mat, spel, prat & mycket skratt ;) . Jag & lillebror åkte hem för en stund sen för jag ska upp och jobba imorgon så jag ska snart sova. Jag ska ta bilen imorgon för jag ska jobba uppe på Gränby då, kul! :) Så nu har jag satt i motorvärmaren & kupévärmaren, så jag hoppas på en varm bil imorgonbitti :)

Nej, nu ska jag sova. Jag hade kunnat varit ute och dansat och haft kul just nu... skit också! Ibland vill jag verkligen inte jobba!

/Sofia


Skit också

Jag vill inte jobba imorgon!! :( Jag vill gå ut ikväll, det verkar som om många ska ut och det ska tydligen vara skitkul att gå ut på juldagen... Jävla skit! :(

& vad ska man hitta på på nyår då!? Det är en kompis på jobbet som hyrt terassen så det är väl ett alternativ, det gäller ju bara att få med sig någon dit också... annars så vet jag inte? Vad ska ni göra på nyår?

/Sofia

Sovdags

Nu har jag skjutsat hem morfar, farmor & farfar och ska väl snart gå och lägga mig. Jag är ganska slut efter den här dagen, det har varit fullt ös nästan hela dagen, det blir så med småkusiner :) I julklapp har jag fått olika presentkort, parfym, dvd-box mm. men det visar jag nog imorgon. Det har iaf varit en mycket trevlig & mysig julafton med släkten! :)

Vad händer imorgon då? Jag vill hitta på något eftersom att jag jobbar fyra dagar i sträck sen... aja, det visar sig. God natt!

/Sofia

Julafton snart över

Nu har Peter, Nina, Maarit, Tompa, Källa & Viggo åkt hem så nu är det jag, lillebror, mamma, pappa, farmor, farfar & morfar kvar. Farmor står och fixar med tomtegröten så nu blir det gröt & skinkmacka :)
Hela kvällen har varit mysig! :) Men jag har inte haft någon direkt julkänsla så det var lite synd.. Nu ska jag kila, får se om jag skriver senare. God Jul!

/Sofia

24 december 2008

GOD JUL! :)

Julen är här

Ja, inte vann jag någon bil eller någon miljon i år heller.. :b . Men en ny bingolott vann jag iaf, woho! ;)

Nu är julgranen klädd, julklapparna ligger under granen & de första skinkmackorna ätna! :) Jag älskar julskinka, så jävla gott! :D Klockan är över tolv så det är ju faktiskt julafton just nu :)

Imorgon så är det jag, lillebror, mamma, pappa, farmor, farfar, morfar, farbror m. fru, kusinerna (Källa & Viggo), kusinernas mormor & morbror som kommer att fira jul tillsammans här hemma hos oss :) Mys!<3

Jobbade ju på Maxi idag också, det var inte lika kaos som igår iaf så det var skönt. Kramade om Jennie innan vi gick hem, jag jobbar inte där på ett tag nu, kommer ju sakna Jennie! :) Men jag ska nog på en tjejkväll hemma hos henne snart, om jag kan! :) Niklas jobbade idag och som vanligt så blir det mycket skojbråk, haha fast idag var det jag som var "taskig" ;D. Men jag gick förbi honom i minihuset innan jag gick hem och sa hejdå & god jul så jag blev förlåten, haha! "Tack för att du finns Sofia" haha :p . En bra & rolig dag på jobbet! :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen, ska upp ganska tidigt imorgon. Jag måste hitta vad jag ska ha för kläder imorgon, göra mig iordning, ta ut kaninen så han får röra på sig lite och sen så ville lilla Maya (granne) se honom också & sen ska jag hämta farmor, farfar & morfar och sen börjar julfirandet :)
God natt!

/Sofia

Uppesittarkväll

Jag ska försöka skriva lite senare ikväll, nu är det uppesittarkväll framför Bingolotto med mamma & pappa :) Spelar ju inte Bingolotto så ofta direkt.. :b . Träffade Emelie, Johans lillasyster, på jobbet idag och hon skulle också titta på det så jag är iaf inte ensam om det ;) Ikväll hoppas jag på miljonen & en bil som jag gör varje år! ;D

Önska mig lycka till! ;)

/Sofia

Snart god natt...

Okej, jag skulle egentligen släcka och sova efter Prison Break men nu börjar ju 2½ men.. Då måste jag ju titta, det är ju skitbra! :D. Aja, jag får släpa mig upp imorgon, lite tröttare & så men men.

Efter det här så är det iaf sova som gäller, god natt!

/Sofia

22 december, i övermorgon är det julafton!

Ja & hur mycket snö har vi här hemma då? Knappt något alls, det snöade några millimeter i natt typ, men det syns knappt. Tråkigt, tråkigt! Haha, man får väl spraya fusksnö på fönstrena utifrån så att det ser ut som att det är vitt ute! Haha ;)

Idag har jag jobbat på Maxi mellan 11 och 20. Det var ju något stressigt kan jag lova & imorgon jobbar jag också så då kanske det är ännu värre.. Jag mådde skitkonstigt sista timmen idag, äckligt illamående, typ spyfärdig.. usch! Men jag mår bättre nu när man har ätit kvällsmat och så :) Så förutom sista timmen så har det varit en bra jobbdag :)

Nu tittar jag på Prison Break, oj nu är pausen slut, måste kila!

/Sofia

21 december

Snart är det sängen som gäller eftersom att det är jobb imorgon. Jobbar på Maxi mellan 11 och 20 :) Det lär ju vara gaaanska mycket folk skulle jag tro. Folk som är ute och julhandlar (både mat & julklappar) i sista minuten.. Det känns ju skönt att man själv är klar med det :b .

Jag har varit ganska trött och seg idag, men jag har iaf städat mitt rum lite grann. Jag & lillebror gjorde maten ikväll, eller ja jag gjorde det mesta ;) Det blev strimlad kyckling stekt i curry med pommes :) Nu på kvällen så har jag slagit in resten utav julklapparna också så nu är det klart.

Jag berättade ju om den lilla kaninen som jag ska ta hand om i två veckor nu, den är så gosig :) Han är en liten dvärgkanin, söt va? :)


Nu säger jag god natt!

/Sofia

A Little Bit More...<3

When your body's had enough of me
And I'm layin flat out on the floor
When you think I've loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more

Come on over here and lay by my side
I've got to be touchin you
Let me rub your tired shoulders
The way I used to do
Look into my eyes and give me that smile
The one that always turns me on
And let me take your hair down
Cause we're stayin up to greet the sun...

And when your body's had enough of me
And I'm layin flat out on the floor
When you think I've loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more

Got to say a few things that have been on my mind
And you know where my mind has been
I guess I learned my lessons
And now's the time to begin
So if you're feelin allright and you're ready for me
I know that I'm ready for you
We better get it on now
Cause we got a whole life to live through...

And when your body's had enough of me
And I'm layin flat on the floor
When you think I've loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more

And when your body's had enough of me
And I'm layin flat out on the floor...

Dan före dan före dan före dopparedan!

Ja eller hur man nu säger, det är iaf bara tre dagar kvar till julafton nu :)

Utekvällen igår blev lyckad, vi hade skitkul! :) Det var jag, Sara & Liisa som gick ut på People. Träffade på Mikkan där också, annars så såg man mest folk som man kände igen bara. Vi dansade ganska mycket kan jag säga, haha var helr svettiga och härliga ;) Men kul hade vi! Vi hämtade våra jackor vid halv två för att gå till Max och äta mat. Jag sa till Sara att en Maxbox kunde vara lagom, haha inte så mycket mat liksom så det tyckte vi lät bra. Så vi går fram och Sara börjar beställa.

Sara: Hej, jag vill ha en maxbox.
Max-gubben: Du vill inte ha ett minimål då?
Jag: Nej, hon vill ha en maxbox!!
Max-gubben: Okej okej :b

Haha & gott var det kan jag lova! :D Sen träffade jag på Hugo där inne också :) Vi satt på Max till klockan två och sen började vi gå mot bussen som gick 02.20. Jag & Sara hade självklart med våra maxboxar med våra målarböcker & kritor i som vi fick, haha ;D . Så vi satt där och målade på bussen påväg hem, hahaha.
Jag gick och lade mig i sängen klockan tre och somnade som en stock.

Idag gick jag upp vid tio & nu har jag precis kommit hem från en timmes promenad med mamma & pappa. Känner mig inte så bakis, lite seg och så, men jag mår bra iaf ;b . Som sagt, det var iaf en kul kväll igår :)

Idag ska jag slå in de julklappar som jag har kvar och baka lite julgodis :)

/Sofia

20 december, utgång!

Yes, det blir utgång på People ikväll! :D Jag hoppas på en något roligare kväll & med mindre tårar än senaste gången.. Men det blir det nog, vi ska ha kul ikväll! :)

Jobbat 10-16 idag på stan och det har gått hur bra som helst. Jag fick sluta lite tidigare så jag hann med fyra-bussen hem. Sen har jag duschat, ätit mat och börjat göra mig iordning för kvällen. Sara kommer hit runt halv åtta och sen tar vi bussen in till stan runt åtta eller nio kankse. Men jag har ett problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig! :O haha, dagens i-landsproblem.. jag hittar nog något, hoppas jag..

Från och med idag och två veckor framåt så är jag kaninvakt :) Den hade kommit hit runt två idag, jättesöt liten svart & vit :) Eftersom att jag har kvar Oscars utebur fortfarande så kan han bo i den :)

Nu ska jag snart skjutsa upp Micken, grannen, till Åkerlänna så jag ska sminka mig nu så jag har det klart :)

/Sofia


5 dagar kvar till julafton

Hej! Ska snart gå och lägga mig men tänkte skriva några rader först. Det gick bra på jobbet idag, tror att jag skulle kunna klara av att stänga butiken själv faktiskt, det är inte så svårt :) Lena berömde mig idag igen & sa att jag är så duktig! :) Kul att höra!
Innan jobbet så blev det lite shopping idag igen. hihi ^ ^,  Det kan bli dyrt att jobba mitt i stan ;) Idag var det från H&M. De hade "Tag 3 betala för 2" på bh & trosor på hela damavdelnigen. Så jag fick med mig tre bh hem :) Tur att det är löning snart, får inte så mycket eftersom att jag var borta från jobbet i tre veckor i november, men lite grann blir det iaf :) Man kan ju hoppas att man får lite i julklapp också.

Jag känner för att gå ut imorgon.. vet inte om jag orkar efter jobbet, men jag vill! Sen jobbar jag så mycket i helgerna så det blir inte av på länge annars.. Någon som vill gå ut imorgon? :D

Nej, nu blir det sovdags eftersom att det är jobb imorgon igen.

/Sofia


De här tre fick jag med mig hem :)

Jobb

Japp, idag är det jobb igen, på PO.P :) Jobbar samma tider idag som jag gjorde igår, 12-19. Så jag ska vara med vid stängning idag också, fast idag ska jag få försöka komma ihåg och göra allt själv.. hmm.. jaa jag kommer nog inte ihåg allt men det mesta hoppas jag! :)

Nu har nästan all snö smält bort här hemma.. :( Snön låg kvar längre här än vad den gjorde närmare stan men nu så är typ allt borta.. JAG VILL HA EN VIT JUL!! Hoppas hoppas att det snöar typ dagen innan julafton! :)

Nu ska jag platta håret & äta frukost!

/Sofia

6 dagar kvar till julafton

Det blev lite shopping även idag.. :D Haha. Jag fick med mig två par Björn Borg-trosor hem idag igen :b . Idag blev det ett par bruna & ett par ljusblå med blommor på :) Sen började jag jobba klockan tolv och slutade klockan sju. Lena på jobbet fyller år idag så hon hade köpt en tårta på Landings till fika :)

Men ja, det har inte hänt så mycket idag så jag har inte så mycket att skriva..

/Sofia


PO.P

Sitter här och det känns som om hela min mun ska fräta sönder... Listerine är skitäckligt att hålla på med! Usch! Men om det funkar så är väl det bra...
Idag jobbar jag på PO.P i city mellan 12 & 19. Så idag ska jag vara med vid stängning.. Jag hoppas att jag slipper stänga själv i framtiden, det verkar ju vara lite läskigt om man ska kunna larma & låsa allting själv mm..

Jag ska gå till bussen om cirkus 40 minuter så jag kommer vara inne typ en halvtimme innan jag börjar jobba. Men jag tänkte gå in på MQ för att kolla om de har fler roliga Björn Borg-trosor på rea... De jag köpte i tisdags var ju från Gränby så jag kanske hittar fler jag vill ha nere på stan :b . Man ska ju passa på när de är lite billigare :)


Ha en bra dag!


Jag hatar att bara gå omkring och vänta utan att veta... :(


/Sofia


Emma, jag älskar dig!

Ikväll har jag bakat peppisar med min Emma :)<3 Vi hade skitkul ju, med våran humor också ;) Jag har precis lagt upp lite bilder på min bdb, finns en länk långt ner till vänster i bloggen :)
Emma, du får mig att skratta och glömma mina bekymmer för en stund, tack för att du finns!<3


Du & jag hör ihop (:


Jag vill vara fem år och liten igen. Då hade man inga problem, inte sådana här problem iaf. Då blev man ledsen om ens favoritleksak var borta. Nu när man är "vuxen" så...usch, jag vill bara att allt ska bli bra! Jag mår inte bra av det här :(

/Sofia

Gårdagens shopping

Igår när jag var i stan så hade jag inte tänkt köpa något speciellt, men jag slösade ganska mycket pengar igår ;) Men det är ju kul att shoppa! :D



Skor, Fred Perry - 799 kr på Stadium (Jag behövde faktiskt nya skor)
2 par trosor Björn Borg - 2 för 299 kr på MQ (inte värt det, men fy fan så sköna de är! Plus att det var ju rea ;P kostar ju 199 st annars)
Svarta foppisar - 99 kr skopunkten. (jag har gråa på maxi, tänkte ha de där på PO.P.)
1 kg choklad - 79 kr på Rusta. (julklapp till min farbror m. fru)
Lays chips - typ 15 kr på Rusta (Onödigt, men så jävla goda! De finns ju inte på vanliga Ica-butiker)
Listerine & tandtråd. intresseklubben antecknar!! ;) Min tandhygienist sa att jag skulle använda sånt där så det var ju bara att köpa det då. Jag & elina provade igår och det kändes som om hela tandköttet skulle frätas sönder, haha inte skönt. Men det var ju fräscht efteråt ;b .

Plus att jag tankade för 400 spänn igår också & åt mat för typ 60 kr. Så det slutade på 1 801 kr...

Äventyr med Elina ;)

Hejsan! Igårkväll vid halv åtta så pratade jag med Elina på msn och vi kom på att ingen av oss hade något att göra.. så Elina tyckte jag kunde komma och hälsa på henne i Bälinge. Så jag tog bilen dit :) Sen åkte vi hem till Elina en stund och sen blev vi rastlösa ;) Så först åkte vi till Maxi för att köpa något att dricka, sen visste vi inte vad vi skulle hitta på men vi åkte till max och tänkte äta glass. Men sen när vi väl var där så var ingen sugen på glass längre, haha. Så vi åkte och snurrade runt lite i stan och sen hemåt runt halv elva. Vi tittade på slutet av Titanic, eller ja, det var 1½ timme kvar av den. Elina sov över här sen och imorse vaknade vi typ kvart i elva, skönt att äntligen få sova länge! :)

Idag skjutsade jag hem Elina till Bälinge och sen åkte jag in mot stan. Skulle hem till Johanna, Tomas & lilla Christopher :) Jag var där vid ett och sen åkte jag hem vid fyra. Jag hämtade mamma, vi handlade lite och sen hem. Ikväll ska jag & Emma baka pepparkakor här :) Jag ska försöka mig på att göra ett pepparkakshus också, jag har aldrig gjort det själv så vi får se hur det går.. haha det kommer säkert gå åt helvete och det slutar säkert med att jag slänger skiten ;) Men man kan ju prova iaf ;)

/Sofia


16 december

Hej!
Idag ska jag ta bilen in till stan och träffa Sandra :) Vi ska byta julklappar & gå runt lite på stan :) Vi får väl se om vi kan hålla oss till julafton med att öppna dem ;) Haha, jag tycker fortfarande att det är lika kul med julklappar som när man var liten. Eller det kanske var liite roligare när man var liten, men det är fortfarande kul! :b .

Jag skulle ha åkt hem till Johanna & lilla Christopher idag men Tomas har blivit sjuk så det blir inte så. Synd.. :( Men vi får ta det en annan dag. Jag som hade tänkt ge lillkillen hans julklappar idag, får se om vi hinner ses innan julafton :)

Igår när jag jobbade så kom farmor in och hälsade på :) Hon köpte en liten julklapp till Källa :) Nu börjar jag längta till julafton! Det kommer vara så mysigt när nästan hela släkten är här :)<3

/Sofia

I will always love you...

Jobbar på PO.P på stan idag, 10-18. Fy fan vad jag kommer ha ont i mina fötter ikväll! Man sitter ju aldrig, eller jo en halvtimme på lunchen & knappt en kvart på eftermiddagen.. Ja, ont kommer jag ha iaf.. :/ Glömde mina foppisar på Maxi också.. de brukar hjälpa lite iaf..

Jag börjar få lite bråttom ser jag.. jag ska äta frukost, borsta tänderna, platta håret mm. så jag måste nog kila nu. Vi kanske, kanske hörs ikväll..

/Sofia


Redo för jobbet! ;)
Hittade ett par jeans igår
som jag inte kunnat haft på ett tag,
men nu så gick det igen, yes! :b

2 augusti 2008...

Om jag ändå kunde få spola tillbaka tiden till den 2 augusti 2008...<3
Första myskvällen med min älskade Johan.. Den dagen, kvällen, natten var så mysig, ge mig den igen! Allt kändes så bra & helt underbart! Jag vill vrida tillbaka tiden... <3

14 december, tredje advent

Jobbat på Maxi idag, 7.55-15. Stod ute i butiken vid bageriet och pratade med Malin innan jag tog bilen hem. Åkte från Maxi kvart i fyra, hade handlat lite också. Jag var skittrött imorse, fy faan. Men som tur var så blev jag piggare, efter typ en-två timmar ;b . Sen vid elva började Jennie, så då blev det mycket roligare att jobba igen :) . Hon är så gullig Jennie, hon bryr sig. Hon frågade om hur det var med mig & Johan mm. Det är lite tråkigt att det är så svårt att prata länge på jobbet eftersom det kommer kunder hela tiden. Bättre när vi har rast samtidigt :)

Jag handlade lite innan jag åkte hem, som sagt. Bland annat så köpte jag Singstar Abba nu, skitkul! Måste prova lite ikväll, fastän jag är förkyld och skit, kommer ju låta helvete ;) haha. Sen köpte jag även julklapp till min lilla Piff! Men kan inte skriva vad eftersom att hon läser här ibland ;)

Hur ser nästa vecka ut då? Ganska mycket jobb faktiskt :) Jobbar på PO.P nere på stan imorgon, torsdag, fredag & lördag. På tisdag åker jag nog hem till Johanna & Christopher, eventuellt följer Sandra med :) Måste iaf träffa Sandra den här veckan & byta julklapp :) Sen ska jag baka peppisar med Emma någon dag i veckan. Ska även försöka hinna med att träffa Elina :) Det är bara bra om jag är sysselsatt så jag slipper tänka så mycket..

/Sofia

Det blir bara jobbigare för varje dag som går...

God morgon! Uppe tidigt idag igen, igår var det Eckerö-linjen & idag är det jobb. Jag jobbar öppning idag, 7.55-15. Ganska skönt att sluta tre och få åka hem då. Jag tar bilen idag eftersom att det går inga bra bussar vid den här tiden..

Nu ska jag äta frukost, sen lär man väl få gå ut och skrapa bilrutorna.. suck.

/Sofia

Kevin, Idol 2008

Jag har inte varit så jätteintresserad av Idol 2008, visst jag har tittat på de flesta delarna men inte brytt mig om vem som ska vinna hela skiten. Men iaf, jag har tittat på den sista halvtimmen av finalen nu & jag tycker Kevin ska vinna! Jag håller tummarna! & vinnarlåten... jag blev kär i den direkt! Vilken underbar låt, vilken underbar text, ååh jag ryser...<3 Kevin gjorde den bäst också, så heja Kevin!

/Sofia

Johan Lind...

With every bit of me,
with all my heart,
with every single breath,
I'm gonna love you!
<3


Julsånger

Sitter och lyssnar på Absolute Christmas och försöker få lite julkänsla. Jag älskar julsånger så jag tänkte att det kunde få mig på bättre humör för en stund, men inte det inte.. Det finns inte mycket som får mig att må bättre och tänka på annat just nu.. :(

Jag väntar bara på att du ska ringa och
säga att du mår bra igen & att vi är bra igen...

Idag har jag jobbat nere på stan & det har gått bra. Det fanns saker att göra nästan hela tiden så jag har kunnat tänka på annat under dagen iaf. Men så fort jag gick ifrån jobbet till bussen så kom "det" tillbaka i tankarna... :(

Imorgon ska vi åka båt, eckerö-linjen. Jag hoppas att jag kan ha roligt då.. Emma ska ju åka också så det ska nog gå bra, hoppas jag.<3

/Sofia


12 december

Idag ska jag jobba på PO.P nere på stan. Har inte kunnat sova så mycket i natt så jag är skittrött. Vet inte om jag klarar av att hålla humöret uppe idag, av en viss anledning.. :( Det kommer bli jobbigt.. Jag hoppas det löser sig till slut.

Igår var jag på stan med Sandra & jag blev nästan klar med julklapparna. Nu tror jag att det bara är en julklapp kvar. Köpte julklapp till bl a. lilla Christopher, hur gulligt som helst ska ni veta! :) Kan inte lägga in någon bild eftersom att Johanna läser det här ;)

Nej, jag orkar inte skriva mer nu...

/Sofia

Det gör ont i hjärtat...


11 december, 13 dagar kvar till julafton!

Pappa kom hem från sjukhuset 04.15 imorse. Farfar är kvar på sjukhuset, de ska ta lite prover och så.. Nu känns det som om det kommer gå bra & att farfar får komma hem frisk från sjukhuset. Men det där vet man ju aldrig, det kan vända så snabbt. Men jag håller självklart tummarna för att han mår bra!<3

Idag ska jag träffa Sandra & vi ska ta en runda på stan :) Jag tänkte försöka bli klar med julklapparna då också, skulle vara så skönt. Jag som var klar innan december ens hade börjat förra året ;) Men jag har kanske 3-4 stycken kvar.. Vi får se vad det blir. Måste ju köpa något till min gudson Christopher iaf :)

Efter stan med Sandra så åker jag hem till Johan :)

Puss! /Sofia

Min älskade farfar...

Farmor ringde för ett tag sen och sa att farfar hade ont i bröstet, som ett tryck över bröstet. Det kan alltså vara hjärtat. Pappa har skjutsat in farfar till Akademiska nu... Det får inte vara något allvarligt!

Farfar, du måste komma hem frisk från sjukhuset! :'(


8 december

Sitter hemma hos Emma & Petter. Har sovit här i natt. Emma & jag sitter och tittar på tv nu. Det kommer nog vara ganska dålig uppdatering på min blogg nu för jag mår så jävla dåligt, psykiskt. VIll inte gå in på några detaljer.

Emma, jag älskar dig så mycket. Du ställer alltid upp<3

Puss! /Sofia

6 december

God morgon!
Igår var det andra dagen på PO.P & det gick hur bra som helst! Lena som jobbar där sa att det inte alls känns som om det var så länge sen jag var där på praktik & att jag är jätteduktig! :) Det var kul att höra att man gör något bra :) Som sagt allt gick bra förutom att jag glömde stämpla ut när jag gick hem vid fem igår! :/ Så jag måste ringa idag och fixa det där. Men jag har aldrig gjort det förut så det var inte lätt att komma ihåg..
Jag åkte med mamma hem sen, vi tog en sväng till Maxi och sen hem. Igår hade Jespers paket äntligen kommit! :D Guitar Hero World Tour till Nintendo Wii! :D Haha, det var skitkul ju! Vi spelade litegrann jag & jesper, sen kom en kompis till jesper så de spelade ett tag & sen skulle jag skjutsa de till några andra kompisar. Jag hämtade Malin också så hon var här igårkväll :) Jag, mamma & Malin spelade & asgarvade åt varandra ;) Haha, jag har några bilder som jag ska försöka ladda upp sen. När mamma hade lagt sig så tittade jag & Malin på Björn Gustaffson ;) Skitkul! Sen ringde pappa runt halv ett & ville hem från personalfesten så jag & Malin satte oss i bilen & åkte in till stan. Hämtade upp en lagom onykter pappa, haha ;) "Jag vill ha korv med mos, åk till en korvmojj!" Vi förklarade att det inte fanns något som var öppet där han kunde köpa korv. "Jag vill ha mat!" Ska vi åka till Max då? "Jag vill inte ha hamburgare, jag vill ha korv"! Haha, ja och så fortsatte det ett tag ;P. Vi var hemma halv två igen & då gick jag och lade mig.

Jag hade fått sms av älsklingen klockan tre i natt & då var de påväg mot Karlskrona.. Fy fan för att åka typ 55-60 mil, haha. Nu imorse vid nio så hade de inte kommit fram än ;) De hade fem mil kvar då så snart är de väl framme.

Ikväll blir det utgång med tjejerna! :)

Puss! /Sofia

Frukost med Björn Gustafsson

Nu ska jag snart kila iväg till bussen. Jag har suttit och tittat på Björn Gustafsson nu & skrattat eller rättare sagt asgarvat för mig själv ;) HAHA! Han är ju så jävla rolig!
Det blev en "stadig" frukost, jag värmde gröt.. haha & jag som aldrig äter tomtegröt innan julafton ;) Aja, jag kilar nu så jag hinner titta lite till på Björn ;b

Vi hörs ikväll! Jag jobbar till 17 idag på PO.P :)

Puss! /Sofia

5 december

5 december idag, tiden går så fort! Nu är det bara 19 dagar kvar till julafton & jag är inte klar med alla julklappar än! :O Jag som har varit klar innan december ens har börjat ibland :b. Men men, det löser sig nog! :)

Gick upp vid halv åtta imorse, har duschat, sminkat mig och så.. Hade lite hundjakt här för en liten stund sen också ;) Eller hundjakt kanske man inte ska kalla det, det var inte så svårt att få tag på hunden. Ja, Lisen det är din hund jag pratar om! ;) Haha, Niio hade öppnat grinden och skuttade omkring ute på gården och var så lycklig! Vinci stod kvar i grindöppningen och bara tittade. Haha, det var som om Vinci visste att de inte fick smita ut så han stod lydigt kvar där ;P . Iaf, jag gick ut, ropade på Niio, släppte in honom & stängde grinden. Det var den hundjakten det! ;)

Nu ska jag äta frukost och kanske kolla lite på dvd-filmen jag köpte igår. Björn Gustafsson, Ett livsverk! :D

Puss! /Sofia

4 december

Första dagen på Polarn O. Pyret idag & det gick hur bra som helst! :) Det kändes inte som om det var nästan två år sen jag hade praktik där, för det var så lätt att lära sig igen. Självklart så kan jag absolut inte allting som man ska kunna men en del iaf. Har stått i kassan, slagit in paket, hjälpt till att hitta kläder & storlekar mm. Jättekul har det varit! :) Var ju nere på stan idag och ska vara där imorgon med. Då jobbar jag 11-17 :)

Jag jobbade mellan 10 och 14.30 idag för sen skulle jag till Maxi på kassamöte. Det började halv fyra och vi var klara vid fem :) Sen kom mamma så vi handlade lite och sen åkte vi hem. Jag köpte Björn Gustafssons dvd idag ;) Jag skulle köpa en chokladkalender (man blir aldrig för vuxen för en chokladkalender!) men jag hittade ingen, de kan ju inte vara slut!? Maxi hade ju skitmånga.. Haha, aja jag får hitta en annan ;P Vi åkte iaf hem och hämtade pappa & Jesper och sen åkte vi till farmor & farfar. De skulle bjuda på mat ikväll. Jag & Jesper fick pannkakor, mm farmors är de bästa! :)

Jag längtar till lördag, det känns som om det kommer bli så kul med tjejerna! :D

Puss! /Sofia

Johan, jag älskar dig!<3

Dagens shopping!


Party jacket från Gina Tricot, 299 kr


Stövlar från Skopunkten, rea 99 kr.

En mycket trevlig dag!

Hejsan!
Jag kom hem från stan runt fem efter ett antal timmar på stan med Elina :) Vi möttes vid S:t Per gallerian runt halv ett och bestämde att vi skulle äta någon lunch. Men det var inte det lättaste att komma på var vi skulle äta, så vi hamnade till slut på Max ;b . Men det är ju altid lika gott med Max-mat så ;) Sen har vi gått runt i affärer och pratat massa roliga minnen och mycket annat! :) Det jag fick med mig hem var ett par stövlar från skopunkten som var på rea för 99 kr! Elina hade redan svarta men köpte ett par bruna också :) Så vi köpte de tillsammans och då blev det bara 74,50 kr var, skitbra ju! Sen köpte jag även en svart "party jacket", som Emma säger, från Gina tricot. Jag vet att du redan har en Emma och du är supersnygg i den och nu kunde jag inte låta bli att köpa en jag med ;) Men den är ju faktiskt riktigt bra att ha när man ska ut på krogen t ex :) Så den ska jag ha på lördag! :)

Innan vi skulle åka hem sen så träffade vi Mattias så att han äntligen kunde få tillbaka sina saker som har legat här hemma länge. Tyvärr så hade inte Lena hunnit fixa min studentfilm så den får vi ta en annan dag. Iaf, jag & Elina tog halv fem-bussen hem. Eventuellt så följer Elina med ut på lördag också :) Pratade även med Sara tidigare och hon lät också intresserad. Så vi får se hur många vi blir till slut :) Ju fler, desto roligare blir utekvällen :)

Jag lägger in bilder på mina inköp lite senare.

Puss! /Sofia

3 december

Nu så är jag klar för att åka in till stan. Jag ska gå till bussen om en halvtimme ungefär. Dejt med Elina idag då :) Vi ska träffas på stan vid halv ett och sen får vi se vad vi hittar på. Det blir väl iaf en lunch på stan. Jag tänkte försöka hitta något att ha på mig på lördag när det blir en utekväll med mina tjejer! :) Det blir jag, Lisen, Sandra & förhoppningsvis Emma om hon kan då :) Jag hoppas på en toppenkväll för det var så länge sen jag var ut nu. Det som är synd är ju att jag ska jobba dagen efter.. ;b . Men det vet de om på PO.P också så.. Men jag brukar inte bli så bakis så det kommer gå bra.

Hur ser resten av veckan ut för mig då?
Idag: Dejt med Elina.
Torsdag: Jobba på PO.P i city, kassamöte på Maxi.
Fredag: Jobba på PO.P i city.
Lördag: Utgång med tjejerna!
Söndag: Jobba på PO.P på Gränby.

Så resten av veckan är ganska fullbokad. Men det är skönt att ha något att göra :)

Puss! /Sofia

21 dagar kvar till julafton.. :)

Tv, sen sova

Har precis tittat klart på Desperate housewives, lika bra som vanligt! Ska väl snart sova tror jag. Imorgon blir det dejt med Elina :) Ska bli kul för det var så länge sen vi gjorde något tillsammans.

Nu ska jag titta på Christine och sen sova, god natt.

Puss! /Sofia

Johan, min Johan! :)


Älskling, jag älskar dig så mycket så det gör ont!
Du är så fin och underbar Johan &
jag är så glad för att det är du och jag.
Jag älskar dig!<3

2 december

De ringde från PO.P nere på stan idag och nu är det klart! De ska anställa mig så att jag får börja jobba där :D . Jag ska dit på torsdag & fredag och sen ska jag även jobba på PO.P På Gränby på söndag :) Det här kommer nog bli skitkul tror jag! Jag hade bestämt mig för att gå ut på lördag & det tänker jag fortfarande göra, jag får helt enkelt inte dricka lika mycket. Jag ska börja vid 12 dagen efter så det är inte så tidigt iaf så det ska gå bra :)
Nu kommer jag att jobba ganska mycket i december :)

Imorgon ska jag träffa Elina :) Det var skitlänge sen! Vi har inte bestämt vad vi ska göra men hon skulle ringa senare idag :)

Nu ska jag titta på förra veckans avsnitt av Desperate housewives för jag missade det förra veckan. & ikväll är det ju ett nytt avsnitt :)

Puss! /Sofia

Smärta

Jag mår skitkonstigt.. Vet inte vad det beror på heller. Jag vet att jag vaknade inatt av att jag hade skitont i magen på ett sätt som jag aldrig har haft förut. Jag vet inte hur jag ska förklara det. Det känns typ som "strålningar" i magen och det gör så ont att jag bara vill krypa ihop på golvet ibland :/ . Men det håller inte på länge, typ 5 sekunder kanske men det onda har kommit flera gånger idag. Känns jättekonstigt och läskigt. Jag vaknade liksom av att jag hade så ont.. Det känns som om något är fel. Usch, jag hoppas verkligen att det har gått över tills imorgon!

Ingen rubrik

Nu har typ hela dagen gått och jag ska ta bilen in till stan om en halvtimme ungefär. Ska ju som sagt vara på PO.P vid fem-tiden :) Vad har jag gjort idag då? Inte mycket.. Jag & pappa satt i soffan och slötittade på det tråkiga som fanns att titta på. Sen började Våra bästa år klockan 12.50. Pappa låg och snarkade i soffan medans jag tittade på det. När det var slut så skulle jag hämta posten & det tog en timme.. haha, vi har inte långt till postlådorna men Janna var ute med Maya så jag fastnade ute med henne och pratade i en timme :) När jag väl var hemma igen så hoppade jag in i duschen. Så nu är jag klar för att åka in till stan. Mamma skulle åka med mig hem sen. Vi ska bara förbi Maxi och handla lite först.
Så har iaf min dag sett ut idag. Kanske är bra att äta något innan jag åker också, jag har bara ätit frukost idag så...

Puss! /Sofia

1 december

God morgon! Jag gick upp vid tio idag, eller ja.. jag sitter i sängen med datan ;b. Vaknade flera gånger nu på morgonen men orkade inte gå upp. Jag är skittrött, fast jag har sovit länge.. konstigt.

Igårkväll efter Parlamentet så tittade jag på Wallander med mamma & pappa, den var slut vid halv tolv har jag för mig. Så efter filmen så blev det sängen. Jag somnade nog direkt,men efter typ 1½ timme så vaknade jag av en hemsk dröm. Just nu kommer jag inte ihåg hur den var, bara att den var om Johan älskling. Jag låg vaken ett tag innan jag kunde somna om igen, det är så läskigt med sådana drömmar som känns verkliga så man blir osäker på om det har hänt eller inte.. usch. Men som tur var så somnade jag om sen.

Trodde jag skulle vakna upp ensam i huset imorse men icke, pappa är hemma idag också. Jag tror det är sjätte arbetsdagen i rad.. Stackars pappa. Han har problem med ena ögat just nu så han ser knappt något alls med det. På jobbet sitter han vid datan så han kan inte jobba nu. Det gör bara ont i ögat när han försöker koncentrera sig.. Hoppas det går över snart!

Senare idag, efter klockan fem så ska jag vara på PO.P nere på stan. Jag hoppas att jag får reda på lite jobbtider idag :)

Puss! /Sofia

RSS 2.0