~29 februari 2008

Skottdagen i dag & vad händer den här speciella dagen..? ;) Haha! Det blir en lugn hemmakväll med mamma & pappa framför teven.

  • Så ska det låta kl.20.00-21.00
  • Lite Lets dance kl.21.00-21.30
  • Hjälp! kl.21.30-22.00
  • Forts. på Lets dance kl.22.25 tror jag

Haha, japp så ser min fredagskväll ut den här veckan :) Hoppas att ni får en lika trevlig kväll som jag ska ha!

puss&kram!


~28 februari 2008

Huvudvärk, usch.. "/ . Visst det finns Ipren som jag kan ta, men jag orkar inte just nu, kanske senare...:)
Har haft typ två lektioner i dag, fritidsturism på den första... det är samma ämne som jag har det där jobbiga arbetet som jag höll på lite med på lovet.. Jag blir så trött på den läraren! Jag & Sandra gör vårt bästa och det blir faktiskt bra! Men ändå så hittar hon alltid någonting att klaga på, hon kan aldrig säga att man har gjort någonting bra. Fy fan, hon är helt pucko! Det är tur att jag har Sandra så att man kan skratta i skolan också :) .
Träffade älsklingen efter skolan i dag :) Så när vi kom låg vi framför teven och myste :)

Orkar inte skriva så mycket i dag, ska kolla på Sjukhuset med mamma nu.


puss&kram!



Har frågat en granne om han kan fixa flak till studenten, eftersom våran klass inte har något :( Men det var redan flera som hade frågat så det gick inte.. Så om någon som läser det här vet var man kan fixa det hyfsat billigt, så hör av er!! Skittråkigt om man inte har nåt flak ju.. "/

~27 februari 2008

Nygympad, nybastad, nyduschad...härligt! Kan det bli bättre? :)

Det gick iaf bra på gympapasset idag, känns jättebra efteråt!

I morgon är det torsdag, snart helg igen. Det ska bli skönt, har varit jättetrött de här dagarna. Vad ska man hitta på i helgen då? På fredag blir det en lugn & skön hemmakväll med Let's dance. På lördag är jag hundvakt på kvällen åt Nisse & Elvis. Två golden retrivier :) . Sen blir det melodifedtivalen igen, Björn Gustafsson är väl bäst som vanligt ;)


Tack för kommentaren Liisa, men med en banner hade bloggen varit snyggare.. men men, vad gör man när photoshop inte vill fungera? ;)


Nu ska jag kila! God natt & sov gott! :)

puss&kram!

~26 februari 2008

Tisdagarna ser alltid olika ut i skolan, vi brukar ha ett ämne en hel dag.. Vanligtvis så börjar vi halv tio, den här gången hade ingen sagt någonting till oss om var vi skulle vara och när vi skulle börja. Så då gissar man på halv tio och i den vanliga salen där vi brukar ha naturkunskap på fredagar. Vi sitter några stycken där och väntar och klockan blir halv tio, men ingen lärare kommer... Då skulle vi tydligen börja klockan tio, men det har ingen sagt någonting om! Skitkul! Jag hade kunnat sova längre och sluppit åka in tidigt! Ibland blir man så irriterad på att de inte kan informera ordenligt...
Men vi började klockan tio iaf och sen fick vi lunch mellan 12 och 12.45, jag, Kim & Elin gick till donken.. inte bra, men det var riktigt gott iaf ;P . Nej, jag måste skärpa mig! Äta mindre onyttiga saker & motionera mera! Men det är lite svårt att komma igång ibland, men jag går promenader iaf så det är ju en början :)
Efter lunch var det lektion igen till klockan typ 13.. Då skulle vi ut på en stadsvandring, wihoo... Nej, det var inte det minsta kul, för det regnade hela tiden! Fy faan vad kallt det var! Usch!
Vi slutade 14.30 så jag hann med 14.35-bussen hem. Emma satt redan på den bussen så pratade med henne hela vägen hem. Stackare, hon praktiserar och hon hade börjat halv sex i morse! Usch, det skulle jag aldrig klara av.. & jag som tyckte att jag började tidigt när jag började klockan sju...
Spelade lite guitar hero 3 när jag kom hem, som sagt det är ju riktigt kul! Sen kom älsklingen hem till mig :) Vi har ju inte setts på typ 11 dagar eller nåt sånt, så det var trevligt.
Ikväll ska jag kolla på "I huvudet på Gynning" och sen ska jag sova! Sov inte bra i natt, så jag är lite trött..
Ja just det! Jag har bett Dominic att göra en banner till min blogg & det kunde han göra. Så snart har bloggen ett nytt utseende, skoj! :)

puss&kram!




Har ingen bild som funkar bra i bannern, så det blev inget.. :(
Kan mitt photoshop börja fungera!!

~25 februari 2008

Första skoldagen efter sportlovet.. Det var faktiskt inte så jobbigt att gå upp i morse, jag trodde att jag skulle vara jättetrött men jag flög upp ur sängen när alarmet på mobilen ringde! Sen var ju inte skoldagen så lång heller, började halv nio och slutade tjugo i tio. Då gick jag och köpte påfyllning till mobilen, haha jag tror inte att jag har haft pengar på mobilen på typ två månader! Nej, ekonomin är inte den bästa.. Men jag ska söka extrajobb för jag måste spara ihop pengar till körkortet, som jag förhoppningsvis ska ta i sommar.
Jaja, sen gick jag vidare till stationen och tog bussen hem som gick 10.05. Har jobbat lite med ett skolarbete på dagen, annars har jag bara suttit vid datan och umgåtts med pappa :)
Jesper kom hem vid typ halv sex i dag och då hade han köpt Guitar Hero 3 till nintendo wii. Det har ju kliat i fingrarna på honom, han har velat haft det där spelet ganska länge. Så när det var lite billigare på Onoff så köpte han det direkt när han fick pengar i dag. Han spelar just nu och jag har också provat, måste erkänna att det är ju ganska kul!

Nej, nu ska jag kila och spela lite till.. I'm a rockstaar! ;)

puss&kram!

~24 februari 2008

Gick långpromenad med mamma idag, skönt i vårsolen! Har inte gjort så mycket annat idag, har varit en slö dag :) Farmor, farfar & morfar kom och fikade lite på kvällen.
Sista sportlovsdagen.. usch jag orkar inte börja i skolan igen, man kan väl ta ett extra långt lov? Men just morgondagen är ju inte så jobbig, jag går ju bara mellan 8.30 och 9.40 ;P . Nej, nu ska jag gå och krypa ner i sängen om jag ska orka upp i morgon.. God natt!

puss&kram!

~23 februari 2008

Sitter hemma med familjen, Emmas familj & Emmas karl :P . Skrev igår att jag skulle skriva om torsdagens äventyr idag men det blir nog inte så för jag orkar inte. Måste ju umgås med gästerna ;D . Så förhoppningsvis skriver jag om det imorgon istället!

Ikväll blir det melodifestivalen igen, ser fram emot Björn Gustavsson ;D HAHA, han e ju bra rolig han!

puss&kram!


Tid: 00.11

Har kollat på melodifestivalen.. det enda som var bra var ju Björn Gustavsson! Några få låtar var väl okej, men inte jättebra direkt..
Kvällen har varit jättetrevlig iaf. På eftermiddagen grillade vi korv, mysigt! Sen fika, melodifestival mm.

Lite om torsdagens äventyr (jag hann ju skriva lite om den idag iaf ;P)
Jag kom till Johanna redan vid tolv på dagen. Åkte först med mamma och handlade lite på Gränby. Men iaf, hos Johanna kollade vi på tv och sen gick vi till Gränby för vi hade inget att göra. Träffade farmor och farfar som var där och handlade. Fick en hundring av farmor som jag kunde köpa cider för, sa hon. Det var perfekt, för min ekonomi har inte varit den bästa den här månaden, vet inte riktigt vad jag har gjort med pengarna "/ . Men det fick jag av min snälla farmor :) . Jag & Johanna kollade lite i affärer och sen köpte vi godis. Vi gick hem till Johanna igen och kollade på "Se upp för dårarna", den var ju ganska kul :P . Sen lagade Johanna & hennes pojkvän Thomas mat, vi åt tacos. Jättegott var det, men jag & Johanna hade nog tryckt i oss lite för mycket godis innan maten för vi orkade inte så mycket.. haha.
Sandra jobbade till kl.18 så hon kom runt kvart över sju & då blev det bråttom ;P . För då hade vi mindre än en timme på oss att göra oss klara. Jag & Johanna hade börjar litegrann men var inte helt klara. Plus att jag & Sandra hade varsin vinflaska att hinna få i oss innan vi gick till bussen.. Jag hann inte så jag hällde i resten av vinet i min Sprite-flaska och tog med mig. Självklart så missade vi bussen så det var ju bara att börja gå mot stan.. Men som tur var så hann vi med en buss som gick från Celsiusskolan, så vi slapp gå hela vägen till stan iaf. Jag var inte helt nykter ska jag väl tillägga.. haha, jag gick och sjöng schlager-låtar påväg till stan HAHA! När vi gick av bussen på stora torget så mötte vi Sara där. Jag kan ju säga såhär: alla skrattade åt mig.. haha, jag var nog lite full ;) . Men jag hade ju kul iaf! Sen skulle alla på toa på Max och efter det så mötte vi Saras blivande pojkvän eller vad man ska säga. Vi mötte honom utanför People för vi skulle ju in på deras Schlager-torsdag... Vi hade skrivit upp oss på gästlistan... men tror ni att dom öppnar? NEJ! Fy fan, jag blir så arg! Om man kan skriva upp sig på gästlistan den 21 februari som det var och sen öppnar dom inte!? Usch! & Johanna som skulle ut på krogen för första gången och så öppnar dom inte.. Men vi kunde ju inte gå hem så vi gick till Red room och vi hade en väldigt trevlig kväll där :) Jag hade iaf kul och jag hoppas att alla andra också hade det:)
Vi blev sen hämtade på stationen av Sandras låtsaspappa och så fick vi skjuts hem. Jag & Johanna gick och lade oss på en gång :P . Jag ska också erkänna att jag hade ganska ont i huvudet dagen efter... Men det var det värt!
Jag kommer lägga ut bilder från torsdagen på bilddagboken snart.

Tack så mycket tjejer för en trevlig kväll! <3

puss&kram!

~22 februari 2008

Kom precis hem från Johanna och jag hinner tyvärr inte skriva så mycket i dag. Ska iväg med mamma nu, så jag får skriva om gårdagens äventyr imorgon istället... Men det jag kan skriva i dag är att det var en trevlig kväll men inte som vi trodde att den skulle bli.. Aja, jag förklarar imorgon!
Hoppas att ni får en mysig fredagskväll!

puss&kram!


~21 februari 2008

Har precis gått upp, klockan e nio.. Nu är pappa inne på sjukhuset igen, han ska äntligen få ta bort gipset och kryckorna. Så i dag ska han få nån "stövel" som han ska kunna gå med och tänja ut hälsenan. Hoppas att det läker bra!

Utgång ikväll med tjejerna då :) . Ser fram emot en trevlig kväll. Jag ska åka in till Johanna nu på dagen, ikväll ska vi äta tacos :) . Sen kommer Sandra typ vid kl.19, då ska vi förfesta hos Johanna och senare så ska vi dra oss ner til People :) .

Jag skriver väl mer imorrn om kvällen!


puss&kram!

~20 februari 2008

I dag är det den 20 febrari, men det känns mer som om det är april! Jag gick en promenad med mamma i dag och det kändes verkligen som vår, solen sken och det var varmt & skönt :) . När vi kom hem gjorde vi iordning lite fika med mackor och varm choklad med grädde till oss & pappa. Skönt att kunna sitta ute på altanen och inte frysa.

Har suttit och ska väl fortsätta med ett skolarbete också.. Usch, det är sportlov och då tycker jag att man ska slippa tänka på skolan! Men nej då, det finns alltid nånting att göra.. Skriver om Kalifornien, ämnet fritidsturism.. Ångrar lite att jag valde att läsa det ämnet faktiskt, då hade jag hellre valt engelska B.. Men men, det är lätt att vara efterklok! Så det är bara att ta sig i kragen och fortsätta! Men just nu så skulle jag vilja byta plats med min lillebror, för han är och bowlar med kompisar just nu.. Det låter mycket roligare än skolarbete..

Men imorgon blir det kul iaf, då ska jag gå ut på krogen med Johanna, Sandra & eventuellt Sara :) Kul, kul!
Aja, nu ska jag återgå till skolarbetet..


puss&kram!

~19 februari 2008

I dag har jag varit med Emma nästan hela dagen, trevligt trevligt! :) .Vi tog en promenad runt å-rundan med Royal, Emmas hund. Kändes bra att komma ut och röra lite på sig. Fint väder var det också, känns nästan som vår just nu.. vill inte ha mer snö. Så länge det är snö uppe i Kläppen vecka 11 när vi ska åka skidor, så är jag nöjd! Det ska bli så skönt att komma upp dit igen, vi åker dit varje år och det har vi väl gjort sen jag var typ 6-7 år. Jättemysigt och kul! Emma ska med i år också, hoppas bara att hon får ledigt från skolan. Har haft med mig någon kompis tre gånger, förra året åkte jag själv. Så det ska bli kul att ha en kompis med sig i år :)

Vad ska jag fördriva tiden med ikväll då? Klockan 21 ska jag kolla på "I huvudet på Gynning" på kanal 5, hon e ju faktiskt ganska rolig hon ;) Förut tålde jag henne inte men nu tycker jag hon e ganska cool, hon säger vad hon tycker och det kan bli väldigt fel ibland :P

Nu ska jag utforska den här sidan lite och försöka lära mig lite mer, får se hur det går..

puss&kram!

~18 februari 2008

Jaha, då har man skapat en blogg då.. Just nu så fattar jag inte så mycket hur man gör med allting, men man lär sig väl :) . Får se om jag orkar hålla den här bloggen vid liv, men jag ska försöka blogga nån gång om dagen iaf.

Första dagen på sportlovet har varit ganska seg, inte gjort så mycket. Jag åkte med mamma in till stan och köpte en ny övningskör-skylt eftersom min gamla lossnade från bilen när jag körde i lördags ;P . Sen körde jag till Ica maxi, vi handlade lite och sen körde jag hem. Det gick riktigt bra, inga problem. Nu vill jag ha körkort!! Hoppas på att det blir en intensivkurs efter studenten.
Apropå studenten, jag beställde en klänning från Halens och den levererades i torsdags. Den passade och jag blev nöjd med den :) Nu är det mindre än fyra månader kvar (om jag räknade rätt?), den 5 juni händer det! Det känns både roligt och läskigt.. Jag har ju ingen aning om vad jag ska göra sen.. Jag hoppas på att ha fixat ett jobb. Eftersom jag inte vet vad jag vill bli så ska jag inte plugga vidare nu iaf.. Det kanske blir senare om jag vet vad jag vill göra..

Sportlov, vad ska man hitta på..?
Jo, på torsdag ska jag ut på krogen med Sandra & Johanna. Johanna fyllde 18 i lördags så det blir premiär för henne :) . Sen ska jag gå på bio med Emma någon dag, vi ska se "Alvin och gänget", haha ;D Sen måste jag väl ta tag i fritidsturismen också, det ska ju lämnas in snart och det känns som om jag har jättemycket kvar "/ . Resten av lovet vet jag inte vad som händer, måste ju hjälpa pappa lite på dagarna eftersom han hoppar runt på kryckor, han har opererat en avsliten hälsena, ajaj!

Nej, nu har jag skrivit av mig lite.. Får se när jag skriver nästa gång,
puss&kram!

RSS 2.0