Ännu en varm dag

Klockan är inte ens elva och det är redan 26 grader i skuggan!! :O . Man borde inte behöva jobba en sådan här dag :( En sådan här dag ska man ligga vid stranden och steka ju!!

Jag lade aldrig upp bilder igår för jag var så jäkla trött, men nu SKA jag lägga upp några ;P

  
Det var några bilder till, men ser typ likadana ut så jag lägger bara upp de här :)
Bilderna från Siggefora får ni kolla på min bdb http://iLovee.bilddagboken.se

:)

Du gör mig glad :)

Sol & bad i dag igen :)

Det är så skönt med låånga sovmornar när man är ledig. Synd bara att jag nästan aldrig kan få njuta av dem...vaknade klockan åtta imorse och kunde inte somna om! Irriterande, tänk vad skönt det hade varit att sova till typ nio iaf men nej då, Sofia ska vakna klockan åtta när hon är ledig och får sova länge. Typiskt!
Så nu har jag varit vaken i 2½ timme och vad har jag hunnit med då? Jag har ätit frukost, suttit vid datan, sms:at med dig:), nina ringde nyss och sa att de hämtar mig om en timme ungefär och nu sitter jag här vi datan igen. Vi ska åka till Siggefora i dag också :) skoj! Men eftersom jag brände mig igår så har jag smort in mig mera idag :P . Fast bara där jag har eller brukar bränna mig haha! Jag orkar ju inte smörja in hela kroppen heller ;P .
Jag hade tänkt lägga in bilder från gårdagens sol&bad men jag kan inte hitta min kabel till kameran!! Jag fattar inte var den är! :/ . Men jag hoppas på att jag ska kunna lägga in bilderna senare i dag :) Då ska jag också lägga in bilderna från studenten som jag sa att jag skulle lägga in i måndags ;P

Ha en trevlig sommardag! :) <3

Trött & bränd, men också glad...

Hej igen!
Det blev aldrig att jag badade hos Lisen sen för jag var för trött. Man blir verkligen trött efter en hel dag i solen. Man kan också bli bränd, haha.. jag känner att jag har bränt mig lite grann, inte så skönt men det är bara att smörja in sig mera nogrannt imorgon :)

Jag var över hos Emma en snabbis idag också, hon hade blivit lite röd hon också. Så jag är inte ensam;P . Det blev en promenad med Lisen, Fredrik & hundarna sen. Vi gick å-rundan och Fredrik tyckte att det var jättejobbigt ;) . Nej det var faktiskt skönt med en promenad, lite motion. Haha, fast sen blev jag inbjuden på glass innan jag gick hem ;P . Sen har jag suttit och pratat i telefon i typ en halvtimme, du gör mig glad :)

Bara en vecka kvar till min födelsedag :) God natt!


29 juli

Hello! :)
Kom hem från Siggefora för typ en halvtimme sen. Nina & kusinerna kom och hämtade mig vid halv tolv så vi har varit där nästan hela dagen:) Soligt & varmt i vattnet. Sååå skönt! :) Fast nu när jag kom hem så fick jag syn på min snygga solbrännna på ryggen!! Jag hade min nya bikini och det är ju en halterneck som man knyter i nacken, banden som man knyter är några centimeter breda och de hade legat ner på min rygg... så nu har jag en vit fläck lite nedanför nacken, skitsnyggt!! Haha, jag ska nog åka till Siggis imorgon också så då ska jag fan se till att banden håller sig där de ska! ;P
Fick nyss sms av Lisen som undrade om jag ville komma över och bada i poolen med henne & fredrik när de kommit hem. Så jag kanske ska dit om ett tag och bada mera :P . Får se om jag orkar för jag är ganska trött efter en heldag vid stranden(eller det är en gräsmatta man ligger på:P). Men som sagt jag kanske kilar över till Lisen sen :)

Skriver nog senare. pusshej! :)



7 dagar kvar.. :D

Två dagars ledighet :)

Heej! :)
I dag har jag jobbat mellan 11 och 19, fick både skjuts till jobbet och hämtning från jobbet :) Jag, mamma & Jesper handlade lite innan vi åkte hem. Sen åt vi spaghetti och köttfärssås när vi kom hem, älskar pappas köttfärssås! :D
Japp, nu är jag ledig i två dagar, det ska bli skönt för nu har jag jobbat fem dagar i sträck :) Imorgon blir det sol och bad i SIggefora! Så jag hoppas att det är riktigt varmt imorgon och sol för jag vill bli brun! Jag ska åka dit med Nina, Källa & Viggo :) Mysigt att bada med kusinerna :)

Puss!


Söndagar är bra dagar...

Jobbat i dag igen, söndagar är bra dagar - 100% ob hela dagen :D . I dag öppnade jag så då börjar man 7.55 och sen så slutade jag klockan 15 :) Jag fick småspringa till bussen och jag hann faktiskt med 15.25bussen, det måste vara rekord! ;P Jag var liksom hemma en timme efter att jag slutat fast jag åkte buss :O Skitbra för då hann jag sola litegrann, fast det var lite för varmt så det blev inte så länge..
På kvällen grillade vi med Lisens familj, mysigt :) Så jag fick några bilder som Ronney knäppt på mig & Lisen på studenten som jag inte hade sett. Lägger nog upp några imorgon :)

Jobbar imorgon också men sen är jag ledig två dagar :) God natt.

26 juli

Ja, det var ju väldigt lätt att somna igår.. För det första så var det typ 40 grader varmt i mitt rum! Fy fan. Sen hade lillebror kompisar här och de satt och kollade på film ganska högt... jag somnade inte förrän halv tre!! & det är inte kul om man ska upp klockan åtta sen.. men jag har iaf inte somnat på jobbet i dag så det var ju bra ;P . Och när jag ändå skriver om jobbet, Niklas har inte gett upp, han försöker forrtfarande göra mig arg för han tycker att jag är så lugn haha ;D . I dag när jag satt i kassan så kommer han och säger: "Jag såg att du blev lite upprörd i självscanningen.." Jag; Va, jag!? neej." "Jo, jag såg!" och så flinar han och går. Haha, sen senare när han går förbi min kassa: "Måste du se så arg ut?" "Meh, lägg av!" Då bara skrattar han. Ja, man kan ju faktiskt ha kul på jobbet ;P
Efter jobbet så hämtade farmor mig så jag var hemma runt kvart i nio :) Imorgon öppnar jag så jag ska upp klockan sex.. snaark!

Ikväll spelar Iron Maiden på Ullevi, vad gör jag hemma!?


Nu ska jag gå en kort sväng med Lisen och hundarna, pusshej!  :)

Trött...

Usch, vad jag är trött känner jag nu, huvudvärk har ja också :/ . Man får det ganska lätt när man har jobbat i en stor butik hela dagen, det är ju aldrig direkt tyst i en sådan butik. Sen när man är hemma och det är tyst så börjar man känna av huvudvärken.. aj , aj!
Det har varit en kul dag på jobbet, jag har varit "rastis" så jag har sprungit runt i olika kassor hela dagen :) Efter jobbet så kom Emma & Petter och hämtade mig, supersnällt!! :) Annars hade jag inte varit hemma förrän klockan åtta tror jag, så det var skönt att komma hem typ kvart i sju istället. Vi bestämde ju i tisdags att vi skulle äta tacos ikväll när de kommit hem från Göteborg, så jag hade förberett lite igår och sen så handlade vi lite till i dag. Alltid lika gott med tacos! :D . Emma & Petter gick hem för en liten stund sen, vi har suttit ute på altanen med Jespers bärbara och kollat på olika roliga klipp ;P .
Känner att jag måste sova nu om jag ska orka upp imorgon, back to work! Jobbar mellan 11 och 20, fy fan jag kommer vara så jäkla trött imorgon! Åker buss in så jag måste gå upp klockan åtta och bussen går vid nio.. snaark! Jag jobbar söndag & måndag också så jag kommer inte få sova förrän på tisdag, just nu så längtar jag verkligen dit! Sov så gott allihopa, god natt.

25 juli

Hello! :)
Jag skulle ju varit ledig i dag men så blev det inte. David, en jobbarkompis, frågade igår om jag kunde jobba i dag så kunde han ta ett av mina andra pass. Så det gick bra tyckte jag. Så nu jobbar jag i dag men är istället ledig på onsdag :)
Förhoppningsvis hinner jag med 18.35-bussen hem annars å måste jag vänta enda till 19.40! & det orkar jag verkligen inte för jag ska hem och fixa tacos till mig och Jesper :)
Nu måste jag gå till bussen, pusshej!


24 juli

Helloo :)
Hur mår ni i dag? Jag mår hur bra som helst! :) Lika skönt soligt väder i dag, sommaren kanske äntligen är här? :) Men vissa jobbar ju sådana här dagar också.. haha, men jag överlever nog! Jag tjänar ju iaf pengar :D . I dag är Piffen på Kolmården med Jimmy & hennes lillebror, fusk! Jag vill också åka till Kolmården!! :P Jag har varit där en gång och det kommer jag inte ens ihåg för jag var så liten, haha. Någon som vill åka med mig till Kolmården? ;)
I dag jobbar jag mellan klockan 15 och 20, så det är bara fem timmar så i dag får jag nog sitta i en vanlig kassa hela passet tror jag. Jag vill vara i minihuset igen, haha sitta och kolla på film och spela tv-spel med barnen ;P Imorgon får jag lön också :D Både från Clas Ohlson & från Maxi, men det blir nog inte så mycket eftersom jag jobbade inte så många dagar i juni. Desto mer blir det i augusti sen för i juli jobbar jag ganska mycket :D
Nästa helg då blir det myys! :)

Ha en bra dag allesammans!:)


Vissa människor blir man aldrig klok på, falska jävel!




Lite bilder från igår :)
Koncentrationpå hög nivå ;)
Happy face ;)
Mitt i slaget!
Piffen ;)
Den här snyggingen ska äntligen upp på min vägg, köpte en ram till bilden igår :) <3                                  
 Gårdagens inköp :) Kostade sammanlagt 147 kr!! :D Alla tre är från Gina tricot. 49 kr/st :D              

Rolig & solig dag :)

I dag åkte jag in till stan vid tolv och mötte Sandra på stationen. Vi gick ner på stan och gick i båda gina tricot butikerna som vi har i Uppsala. De har ju rea nu, varor för 49 eller 99 kr :D . Jag fyndade tre saker, 49 kr styck. Ett par vita shorts, en gul top & en somrig klänning :) Jag lägger nog upp bilderna imorgon.
Sen gick vi iaf till donken och åt mat, fick inga glas för de var pucko i skallen! Haha, vi blev skitsura på dom ;P .  efter donken så kollade vi in i nya gallerix-butiken och sen gick vi bort till minigolfen. Det var varmt som tusan! Det gick inte sådär jättebra för oss på minigolfen, men jag vann till slut iaf :P . Kul var det & det var ju det som var huvudsaken :) När vi var klara så gick vi tillbaka till stan och ner på Clas Ohlson. Jag pratade lite med Clas och berättade för honom att jag fick ju gå på Iron Maiden till slut & vi kan väl säga att han blev ganska avundsjuk ;P . Köpte iaf en fotoram som  jag ska sätta klassfotot från studenten i :) Saknar faktiskt klassen, känns tråkigt & konstigt att inte träffa alla i höst igen..
Jag skulle ha en ram till min affisch med Martin Stenmarcks autograf på men hittade ingen bra på Clas Ohlson så vi gick tillbaka till nya Gallerix igen :P . Där köpte jag iaf en ram, men den var ju lite dyrare då också.. men men, sånt är livet!
Sen gick vi till stationen och åkte hem vid halv fyra & nu har jag så satans ont i fötterna så ni förstår inte. Jag hade mina gladiatorsandaler i dag och de ska man inte gå länge i, fy fan så ont det gör! Men ska man vara fin så får man lida pin ;)

God natt!

Lite motion iaf :)

Gick stavgång med mamma och pappa sen iaf och det kändes så skönt när man var hemma igen :P . Det känns alltid bra när man vet att man har motionerat lite :)
Imorgon blir det en Piff & Puff-dag :D .Ska åka in till stan till tolv och möta Sandra. Sen ska vi gå på stan en stund, äta lunch och sen spela minigolf :) De har ju sagt att det ska vara fint väder, så det hoppas jag verkligen :)
Haha, sitter och kollar lite på serien som jag berättade om på kanal 5, den går just nu haha så jäkla ful! ;P Legogubbar liksom, haha!
Nu har jag inget mer att berätta, så vi hörs imorgon! :)

Här kommer lite bilder från tidigare i dag :)

 Allt man behöver för en solig dag; tidningar, musik, mobilen och självklart filten vi låg på :)

    

Dagen blev inte som planerat

Det blev aldrig av att jag träffade Johanna i dag, hon mår inge vidare så vi ska ses en annan dag. Synd att vi inte sågs i dag men dagen blev helt okej ändå. Emma kom över så vi har ätit glass, vattenmelon och legat och solat lite grann :) Jag ska försöka lägga upp lite bilder senare i kväll :)
Jag ska försöka vara hurtig snart också, kanske följer med mamma & pappa på en stavgång!

TJARÅ!

Johanna i dag :)

God morgon! :)
I dag ska jag träffa Johanna, fast vi ska vara i stan istället. Får se vad vi hittar på, vi äter säkert lunch iaf sen får vi se vad som händer :) Jag ska gå till bussen klockan tolv så jag ska väl snart göra mig iordning.. Haha, jag såg den sjukaste serien på kanal 5 igår ;) Den gick klockan 22 och hette  typ "Rick & Steve the happiest gaycouple in all the world". Hahha, så fult, det var typ legogubbar HAHA! ;P Kolla på det ikväll klockan 22.10!! ;D

Nu ska jag äta frukost och sen hoppa in i duschen, pusshej! :)

Äntligen...

Äntligen funkar mitt internet igen, det funkade imorse men sen var jag tvungen att stänga av datorn eftersom det kom världens åskväder! Jag trodde hela huset skulle brinna upp, det lät som om åskan slog ner överallt runt huset! Jesper, min lillebror, vaknade tillochmed av att det åskade...och han brukar inte vakna så lätt. Jag är inte rädd för åskan i vanliga fall, men i dag var det ganska läskigt.
Men enda fram tills nu så har internet var helt dött och det är ganska tråkigt en sådan här dag när det bara regnar och är trist. Efter middagen så åkte jag & mamma upp till ica så då köpte jag två tidningar att sysselsätta mig med, Sofis mode & Glamour :)
Annars så har det inte hänt så mycket i dag. Fast min lillebror sa något gulligt till mig i dag :) Vi pratade lite om allt möjligt och sen frågade han "Ska du inte gå ut på krogen snart då?" Jo, sa jag, jag har väl tänkt och göra det när det passar med dag & kompisar och så.. "Ja, för jag tänkte så du inte bara jobbar..." så gulligt när han tänker på storasyster, annars så märker man inte av det så mycket.. Nu förstår ni säkert inte så mycket för jag har inte berättat vad som hände i tisdags. Det är slut mellan mig och mattias.. efter 3 år och 7 månader. Men vi bestämde det tillsammans så det känns iaf bra. Men jag blev så förvånad när Jesper tyckte att jag behövde gå ut och ha roligt också :)

Imorgon ska jag träffa Johanna på stan och sen ska vi hem till mig :) Jag är så nyfiken på hur stor magen är nu, vi sågs senast veckan innan midsommar så den har nog växt sen sist :)

Nu ska jag kila, ha det så bra!


Ännu kortare..

Tjolahopp! :)
Det har varit en bra dag på jobbet idag och nu har jag tre dagars ledighet framför mig :) Det känns ganska skönt.
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på.. förhoppningsvis så är Emma kanske hemma så vi kan hitta på något :)

Jag har ingenting roligt att skriva om i dag så det blir inte mer än såhär ;P

Kort inlägg

Hej hej! :)
Jag hann aldrig skriva något i bloggen igår för jag jobbade till halv elva på kvällen. Men det hände väl inte så mycket igår iaf.. Jag & mamma gick stavgång i en halvtimme innan jag åkte in till jobbet. Sen kom mamma och hämtade mig på kvällen och då var Mattssons hos oss. Så vi var och hämtade två familjepizzor :P

I dag jobbar jag igen, mellan 12 och 20. Men sen är jag ledig måndag, tisdag & onsdag :) Ska hitta på något med Piffen på onsdag :)

Pusshej! :)

Uppdatering

Hej igen! :)
Har kollat lite på en konsert med Iron Maiden som pappa har på dvd, "Rock in Rio", den är skitbra! :) De ska ju till Ullevi den 26 juli tror jag att det är, jag vill, jag vill, jag vill verkligen gå på den!! :D Men även om jag skulle få tag i en biljett så jobbar jag den dagen så det är kört.. :P Det får bli nästa gång de kommer till Sverige :)

Kände för att baka lite till ikväll eftersom vi ska fira mamma ikväll :) . Det blev en tigerkaka & chokladbollar.

Hade inget annat att berätta ;P

Konserten :)

God morgon! :)
Det blev aldrig av att jag skrev något igår för jag jobbade 11-20, så jag var ganska trött när jag kom hem.  Mamma fyllde år igår också, GRATTIS MAMMA, så vi fikade lite med krämbullar :P . Fast det är ikväll som släkten kommer så vi köpte en prinsesstårta på Maxi igår. Det är bra att det händer mycket nu, jobbar, konserter,födelsedag mm. Jag känner att jag behöver vara sysselsatt nu..

Iron Maiden i onsdags var iaf hur bra som helst!! :D . Det var så jäkla häftigt!! De höll på ungefär två timmar, inklusive extranummer. & en av mina favoritlåtar, Fear of the dark, var med fast än den kom på 90-talet :) (konserten var på låtar som kom ut på 80-talet) Hela publiken sjunger med.. åå..så häftigt!! Jag får gåshud när jag tänker på det! Det finns en ganska bra inspelning på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=GLkU4ryJJIs Kolla på den så förstår ni hur coolt det måste vara att stå där på scenen. Det var under ett av Bruce Dickinson (sångaren) tacktal till Sverige som han blir avbruten av publiken som skriker "MAIDEN, *klapp,klapp,klapp*, MAIDEN, *klapp,klapp,klapp*MAIDEN!" Vi står så i över en minut och han försöker säga någonting men ger upp när han ser & hör hur alla i publiken skriker, det slutar med att han bara står och ler.. Konserten var skitbra! :) En riktigt bra studentpresent!!

När jag jobbade igår så var jag i minihuset (där föräldrar kan lämna sina barn medan de handlar) i typ 2½ timme. haha, första timmen så hade jag inget barn alls där så jag satt och kollade på 101 dalmatiner ;) Så det är ju ganska skönt, få betalt för att kolla på film, spela tv-spel och leka med barnen haha ;D

Som sagt så kommer släkten ikväll och firar mamma, så jag ska städa undan lite här hemma idag.
Kanske skriver mer senare, puss! :)

Iron Maiden!

YEES! ikväll ska jag på Iron Maiden på Stockholm stadion :D .  Det kommer bli så jäkla häftigt!! Sitter och kollar lite på en dvd-konsert just nu och man får ju gåshud asså!! :D

Farmor kommer och hämtar mig snart, jag ska vara hos henne några timmar och träffa Källa & Viggo :) Sen vid två åker jag in till stan och klockan tre bär det av till Stockholm :)

Ha en bra dag för det ska jag ha!! :D

Imorgon är det den 16 juli, äntligen!

Hejsan hejsan! :)
Kom hem från stan för en timme sen ungefär. Emma var med på stan också, fick några skrattanfall där ;D haha! Vi gjorde nästan allt som vi hade tänkt oss iaf. Vi hittade present till mamma, köpte en campinggrill, en pump, dammsugarpåsar och jordgubbar :) . Det enda som vi inte fick med oss hem var en ny laddare till Jespers dator som han skulle ha. Den fanns inte på de tre ställen vi var på, men han fick ett tips vart han skulle leta iaf så det var ju bra.

Imorgon är det äntligen dags, Iron Maiden på Stockholm stadion :D . Det ska bli så kul för de har fått så bra recensioner! Konserten börjar runt halv sju så på dagen ska jag åka till farmor och vara med Källa & Viggo :)

Puss! :)

Ledig i dag

God morgon!
Vaknade klockan 6.30 i dag, när mamma & pappa skulle åka.. och då blev jag klarvaken så det var lika bra att gå upp då.. I dag är jag ledig så jag ska åka in till stan med lillebror  och förhoppningsvis hittar vi en present till mamma då :)
Nu är jag hungrig så jag ska gå och äta lite frukost, vi hörs senare! Puss! :)

14 juli

Hello :)
I dag har jag jobbat mellan klockan 15 och 21, har gått superbra och tiden gick jättefort. Pappa hämtade  mig sen när jag slutat :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för det har inte hänt något speciellt i dag...eller jo, haha Niklas (en jobbarkompis) frågade mig i dag om jag alltid är så lugn. Haha, ja det är jag nog sa jag. "Men om det kommer en kund och skäller ut dig då?" Jag sa bara att  jag inte har råkat ut för det än så jag vet inte om jag håller mig lugn då. Sen försökte han göra mig arg för han ville se hur jag är då. Vi stod i självscanningen på varsin sida och helt plötsligt kommer det en gummisnodd flygande, haha men jag bara garvade ;P . Så han lyckades inte göra mig arg, haha! Då kan ni ju gissa hur lugnt det har varit vissa stunder i dag ;) .

Imorgon ska jag och Jesper åka in till stan och byta en grej han köpt på clas ohlson, köpa jordgubbar och försöka hitta en födelsedagspresent till mamma som fyller år på torsdag :) Imorgonkväll kommer Jörgen & Mia ut och äter också, får se om kanske Martina eller Daniela följer med, det var ju ett tag sen vi sågs så det kunde ju vara trevligt :)

Jag hatar mygg, hittar bara fler och fler myggbett :( . Fick några när vi var på festen i lördags, bland annat ett på benet som är stort! & när jag kollade nyss så är det typ alldelles rödlila :O DET KLIAR!

Ja, det blev ju ett hyfsat långt inlägg fast det inte har hänt så mycket haha. Nej, nu ska jag sova tror jag. God natt!

Shoppingdag! :D

Tjolahopp! :)
I dag åkte jag med Piffen och Jimmy till en stor galleria som ligger i Täby, det var 150 butiker i gallerian!! Skitkul att gå där :) Vi gick runt där i fyra timmar innan vi åkte till Arlanda stad för att sedan åka hem igen. Jag köpte en top & ett par jeans från gina tricot och sen en bikini från Stadium :) .
Vi var i Uppsala igen halv fem, min buss gick fem i halv fem.. lagom kul fem minuter för sent liksom... men jag hade sån tur att bussen var försenad så den stod där när vi kom till stationen :D haha, där kan man snacka om tur! Det är väl första gången som jag är glad över att bussen är försenad ;) Hemma så åt vi tacopaj som mamma gjort iordning, huur god som helst! & nu sitter jag här och gör absolut ingenting ;P .

  


Jag är så jäkla bäst på att göra fynd! Jeansen hade kostat 499, jag fick de för 99! Bikinin, märket Roxy, hade kostat 699 spänn (!) och jag fick den för 199! Så jäkla bra! :D Topen kostade 99 kr, ordinarie pris. Lyckad shoppingdag :)

12 juli

Hejsan hoppsan! :)
Igårkväll var vi hemma hos Mattssons till midnatt någon gång. Elvis är ju mysig, han är en golden retrivier och fortfarande valp. Fast en ganska stor valp :P  . Han har fått för sig att han är en knähund, haha. Större delen av kvällen så låg han uppe i mitt knä;) . Han är ett riktigt charmtroll :)

Ikväll eller ja, om typ tjugo minuter så är det 30+30 årskalas hos grannarna :) . Det är Jana & Micke som ska firas, det ska bli trevligt! Det regnade tidigare idag men nu skiner solen så jag hoppas att det håller i sig :)
Tidigare i dag åkte hela familjen in till stan för vi hade typ ett ärende som blev runt fyra stycken till slut, haha ;P . Jag skulle byta en grej på Biltema, vi kom därifrån med mina nya högtalare som jag bytte plus typ fyra saker till. Sen gick vi in på plantagen och köpte lite saker till ljus som vi ska ha ute på altanen, jättefint :) . Sen hämtade vi mitt paket från ellos också, så nu har jag äntligen fått mina gladiatorsandaler och de passade :D . Så på festen ska jag ha min nya klänning, vita leggings och min sandaler :)

Haha, jag måste berätta en sak som hände när jag jobbade igår! :P. Jag satt i en vanlig kassa och hade för tillfället ingen kö, tills en gubbe kom och skulle handla lite saker. Så säger han såhär: "Du var den vackraste kassörskan jag har sett idag!" haha, jag tackade så mycket och skrattade ;P . -"Men det är det väl många som har sagt?" Haha, nej sa jag du är den första som sagt det. Hahaha, vilken gullig gubbe :)

Nu hinner jag inte sitta här längre, Tjarå!

Fredag, 11 juli

God morgon!
Det gick faktiskt riktigt bra att jobba igår, fast jag jobbade till stängning. Jobbade mellan 15.55 och 22.30, jag trodde att jag skulle vara jättetrött men det var jag inte, så det gick hur bra som helst :) . Haha, fast när klockan var runt halv åtta tror jag så dog min kassa :P . Cashguarden la av, så en kund som skulle få tillbaka 10 kronor fick bara ut kvittot.. men jag fick fram tio kronor åt henne så hon kunde gå vidare, sen fick jag stänga kassan eftersom det inte gick att sätta in pengar eller att få ut pengar. Så jag gick och ställde mig i självscanningskassorna tills kassaledaren kom tillbaka från sin rast så hon kunde hjälpa mig. Det var något som hade fastnat där man lägger i mynten men det hade hon fixat nu så då kunde jag sitta i min kassa igen :)
Alla kunder var ute ur butiken vid kvart över tio tror jag så då fick vi sluta. Men allvarligt, det är alltså folk som kommer och storhandlar när klockan är 21.55, fem minuter innan vi stänger! haha ;P .
Mamma var snäll och hämtade mig när jag slutade så jag var hemma typ kvart i elva. I dag börjar jag jobba klockan elva och då får jag skjuts av farmor in så det är skönt. Jobbar till klockan sju ikväll och då hämtar mamma mig :P . Haha, jag har tur som får både skjuts och hämtning :D. Skönt att det redan är fredag, i helgen är jag ledig :)

Nu ska jag äta lite frukost, farmor hämtar mig kvart över tio :)

Snart läggdags

Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är så rackarns trött... Vad har hänt sen jag skrev sist då?
Jo, pappa och jag åt middag ute på altanen. Sen skulle jag ringa farmor och fråga om hon kan skjutsa mig till jobbet på fredag men då sa farfar att hon var redan påväg till oss på cykeln :) . Min farmor är hurtig hon! :)
Vi fikade med lite glass, kolasås och strössel, mums! :D. Farmor cyklade nyss hem med sin nya cykelhjälm. Hon fick en "ny" av pappa, hans gamla. Så nu blev hon ännu sportigare, hihi :) Min farmor är världens gulligaste :)

Nu ska jag kolla lite på hundkoll och sen sova, god natt!

Jobb, jobb, jobb

Hej hej!
Jag skulle ju upp klockan halv åtta imorse & självklart så vaknade jag halv sex... två timmar tidigare :/ . Sen kunde jag inte sova ordentligt utan jag vaknade flera gånger under de där två timmarna. Jobbigt!
Jobbade mellan 10 och 16, det har inte varit mycket kunder i dag kan jag ju säga. Huur lugnt som helst! Så då är det ganska drygt att sitta i kassan, men det finns ju sådana dagar med. Imorgon jobbar jag mellan 15.55 och 22.30! Jag kommer vara dödstrött av att jobba till halv elva på kvällen :O . usch usch usch!

Jag hade inte så mycket mer att berätta så nu kilar jag!

Hurtbulle!

Japp lite hurtig har jag allt varit sen sist jag skrev ;P . Efter maten så åkte jag, mamma & pappa upp till Ullerängen och gick stavgång runt banan :D. Kändes riktigt skönt faktiskt! Haha, fast efter det så har jag ätit lite choklad och glass som vi köpte uppe vid ica ;P . haha, så hurtig var jag!
Men tänk om jag inte hade gått stavgång och bara ätit, det hade ju inte varit bra, nu kanske det var plus minus noll, nästan iaf ;)

Imorgon jobbar jag mellan 10 och 16 så det är bara till att gå upp halv åtta... snaaark!

Uppdatering

Jaha så har den här dagen också bara gått upp i rök utan att jag har gjort något vettigt... fast det ska väl finnas sådana dagar också.
Jag gick iaf över till Emma efter att jag ätit lunch. Jag hjälpte henne att göra om hennes blogg :) Sen fick jag ett sms av Sandra där hon skrev "Studentkatalogen har kommit :D :D". HAHAHA, jag & Emma kutade ut till postlådorna som galningar! haha, tur att ingen såg oss ;D .

Lägger upp lite bilder från Göteborg och den äckliga fladdermusen som jag skrev om i förra inlägget.

     

   

klicka på bilderna för att se de i större format. De tre första är från konserten, den gula saken vann jesper åt mig  på liseberg & de två sista är den äckliga saken.

Oj, det blev ett ganska långt inlägg

Shiit, jag vaknade kvart i tolv i dag! :O Brukar aldrig sova så länge och nu har jag sovit bort halva dagen, fan vad irriterande! :/ Jag som hade tänkt att åka in till stan och göra lite ärenden, men det orkar jag inte nu.

Aja, jag får väl försöka roa mig här hemma då. Jag kan ju börja att berätta den där äckliga, läskiga saken.. I söndags satt jag framför teven på kvällen när vi hade kommit hem från Göteborg. Sen hör jag ett skrapande ljud och det tar en stund innan jag fattar var det kommer ifrån. Men sen kollar jag mot vår braskamin och ser att något svart försöker ta sig ut genom en springa som är kanske knappt två centimeter bred. Jag skriker rakt ut (haha, alla grannar lär nästan ha hört mig) iiiiih!!! Jag springer ut till mamma & pappa och säger att det är en fladdermus i braskaminen. Först börjar dem asgarva eftersom jag var livrädd haha. Sen går pappa in och ska försöka få ut den men då är den inne där man har veden och sen klättrar den upp i skorstenen och försvann. Så då slapp vi den, trodde jag iaf, ända tills igår...
Jag sitter i vardagsrummet när jag har kommit hem från jobbet och ätit mat. Mamma och pappa håller på att sätta upp nyapanelgardiner som vi köpte igår. Pappa frågar om jag kan mata hans fiskar, akvariet står i vardagsrummet också. Så jag går till akvariet och ska öppna luckan men hinner inte öppna den innan jag springer därifrån och skriker igen! haha ;P. Då ligger fladdermusen ovanpå akvariet!!!!! Fy faaaaan vad äckligt!!!!! Så pappa fick ta ut den sen så nu hoppas jag verkligen att det var sista gången jag såg den äckliga saken! Usch! Men vi fattar inte hur den tog sig ut från braskaminen in i vårt vardagsrum... :S. Aja, det var den äckliga saken som jag skulle berätta om.

Helgen i Göteborg var iaf jättebra :) . Vi åkte hemifrån vid halv fem på fredagsmorgonen och det tog ungefär 5-6 timmar att åka till Göteborg. När vi väl kommer till campingen där vi ska tälta så säger de att man inte kan checka in förrän klockan ett! Lagom kul, så vi fick sitta i bilen och vänta i typ 2-3 timmar! Så de förstörde ju våran dag eftersom vi hade tänkt att gå på Liseberg den dagen men det gick ju inte då. När vi väl hade fått upp tälten, ätit lunch mm så väntade vi på att Mattssons skulle komma så vi kunde äta middag. Schwalbes kom på lördagsmorgonen sen. Vi bestämde att vi skulle gå på Liseberg på lördagen istället så det gjorde vi :) Det var ju bara det att det var minst en halvtimmes kö till alla attraktioner :/ . & varmt som satan var det också. Men det var helt okej iaf. Jag fick en Leo med mig hem också :P Jättesöt! & så vann jag en chipspåse ;P .
När våra föräldrar kom till Liseberg så åt vi mat och åkte lite saker till och sen gick vi till Ullevi :) . Typ alla tröjorna var slut när pappa skulle köpa till oss.. det fanns ett motiv i XL, det var typ bara det. :/ . Men när vi kom in på arenan så sålde de tröjor där med och vi fick de sista i motivet och storleken vi ville ha :D. Så det var ju bra! Konserten höll på i cirka tre timmar och det var häftigt att vara där! :) hade något ont i fötterna, knäna och var så jäkla trött när vi skulle till campingen sen :P . Men det var det ju värt :D.

Nu ska jag göra iordning lunch och sen försöka hitta på något att göra....

Puss!

Jobbat idag :)

Nu har jag inte skrivit på några dagar, fast jag har ju mina skäl ;P . Var ju i Göteborg fre-sön och jag var så trött när jag kom hem igår så jag orkade inte skriva då.
I dag har jag jobbat mellan 7.55 och 15 :) . Gick jättebra! Träffade Malin när jag hade slutat, så jag stod och uppehöll henne från jobbet ett tag ;)  Varken hon eller jag jobbar imorgon så vi bestämde att vi skulle ta en promenix på eftermiddagen/kvällen.

Min lillebror åkte in till stan med några kompisar för att gå på bio ikväll. Jag vill ju också hitta på något! Aja, får väl hitta på något imorgon innan promenaden ;) .

Jag tänkte skriva om helgen imorgon när jag är ledig för jag orkar inte nu heller. Jag har en skitäcklig sak att berätta om som hände igår och idag, fy faan säger jag bara jag var livrädd!!! Men det får ni läsa om imorgon... ;)

Puss!

Ännu ett kort inlägg..

Det här kommer nog också blir ett ganska kort inlägg för jag har inte tid att sitta här så länge. Vi håller på att packa in alla saker i bilen :) . Jag & Jesper har tvättat och städat ur bilen tidigare i dag så nu är den fin!
Haha, jag såg en kul grej när jag skulle lägga in min kudde i bilen.. Simba hade lagt sig i bagaget, haha han vill ju följa med han också ;)
Aja, nu hinner jag inte skriva mer. Jag är ju borta tills på söndag så jag kommer inte kunna skriva förrän på söndag eftersom vi tältar :) . Ha en jätteskön och rolig helg, för det ska jag ha :D
Puss puss!


Simba sötnos<3

Kort inlägg

Japp, det är i natt som vi drar neråt i landet, till Göteborg :D Det ska bli så kul!
Gick upp vid halv nio imorse, kollade på fyra avsnitt av Desperate housewives :P (Jag har lånat första säsongen av Emma, så nu har jag mycket att kolla på) Sen gjorde jag lite oxpytt till lunch, fixat disken, tvättat och nu ska jag sätta mig framför teven igen med Desperate housewives :D

Det blev inte så långt inlägg men vi kanske hörs senare! Puss!

Ser fram emot helgen :)

Ååh vad kul, nu börjar det verkligen kännas som att vi ska iväg på en liten semester! :) Vi ska tälta nere i Göteborg fredag-söndag så alla camping-saker ligger framme så det är klart till att packa in i bilen imorgon. Vi åker imorgonnatt, jag tror vi åker vid fyra.. inte så stor idé att lägga sig och sova ;P . Några timmar sover man nog sen sover jag i bilen :)
Nu ser jag verkligen fram emot det här. Liseberg på fredag, Bruce Springsteen på lördag och sen hem på söndag :)

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, God natt :)

Dagen bara försvann...

Oj, klockan är redan fyra! Den här dagen har ju bara gått upp i rök.. & jag har ju inte gjort så mycket direkt.. Packat lite grann, kollat på bilder från igår och lagt upp några på bdb, emma var här och vi kollade på allsången som gick på tv igår :)
Jag har tvättat tre par tygskor i tvättmaskinen också.. men det var då ingen bra kvalitet på dem för limmet har släppt på flera ställen! Så vi får se hur de ser ut när de har torkat.. skitskor!! Ett par är mammas och de är från skopunkten & jag har ett par därifrån också. Sen mina andra tygskor är från Stadium och de klarade sig sämst!! Bajs på Stadium! Usch!

Nej nu ska jag spela lite wii :P . Rayman raving rabbids 2, haha det är skitkul! ;D tjaråå!

    
Erik :)

Allsång :)

Allsång på Skansen igår var mysigt & roligt :) Det började med att vi gick fel väg till Skansen.. haha! Så det blev vääärldens omväg, vi gick säkert 1,5 mil eller nåt innan vi kom fram, haha! Men vi kom fram till slut ;) Vi såg när E.M.D repade inför kvällen, ååå Erik var lika snygg som vanligt :D .  Sen gick vi runt och kollade på djuren, åt sockervadd,köpte polkagrisnappar mm. Vädret var ju fint tills det började regna,ösregna.. & det höll på ett bra tag :/ . men det blev fint igen & det regnade ingenting under allsången :) Efter sändningen och extranumren så gick vi till stationen. Från Skansen typ till Kungsträdgården så hade vi en kändis bakom oss :D . Det var Charlie från Lyxfällan :) .
Vi tog elva-tåget hem som självklart var typ tio minuter försenat. Emmas mamma hämtade oss på stationen i Uppsala så vi var hemma typ halv ett.

I dag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, packa inför torsdagnatt när vi åker ner till Göteborg iaf :)

Puss!


Det kommer bli en kul dag! :)

Jag hann aldrig skriva något mer igår så jag gör det nu istället :)
Det verkligen öste ner när jag skulle åka in till stan och i stan också.. Så jag & Sandra gick och åt på Max direkt och när vi var klara där så hade det slutat regna :) Vi gick runt på stan och kollade på allt möjligt, provade kläder utan att köpa något, det är väl ganska duktigt gjort? ;) Sandra köpte en klänning och två skärp. Sen gick vi ner en vända på Clas Ohlson och kollade runt lite och då såg vi att porslinet som jag har kollat på var prissänkt :D . Så då passade jag på! Jag köpte 6 stora tallrikar, 6 små tallrikar, 6 djupa tallrikar & 6 muggar :) Det var väl det jag köpte, nej justde! Jag köpte två nya smaker till min Soda stream också, Cola & Red berries :) Tog bussen hem vid halv fem efter en trevlig dag på stan med min Piff :) <3

I dag ska jag & Emma åka till Stockholm och gå på Allsång på Skansen :D . Det ska bli såå kul! Så hoppas, hoppas att vädret blir fint :) Vi ska åka tåg från Uppsala vid elva så vi hinner gå på Skansen innan och kolla på alla djuren :) & som Emma sa: "Vi måste köpa sådana där polkagrisnappar & sockervadd!!" Haha. ett måste när man går på Skansen ;)
Nu ska jag fortsätta med att göra mig iordning, Puss!


Porslinet som jag köpte :)



Allsång på Skansen!

RSS 2.0