Nytt bloggutseende..

Aja, nu får bloggen se ut såhär :) Orkar inte göra mer åt den just nu.
Nej nu ska jag börja göra mig iordning och sen vid tolv ska jag ta bussen in till stan :)

Puss! :)

Drygt!!

Skitkul! Jag skulle ändra stilen på min blogg och skulle bara kolla hur de olika designmallarna ser ut och då försvann allting som jag hade gjort. Så nu måste jag göra om den helt och hållet! Fan vad drygt :/


Morgon

God morgon!
Ja,i dag hade jag tänkt sova till typ nio,tio men självklart så är jag klarvaken och uppe redan nu... :/

Vad har hänt med min lilla älskling!? Simba var jättesvullen vid ena örat igår, det såg ut som om han hade fått typ ett getingbett som hade svullnat upp. & nu så är han jätteblodig på hela örat :( Min lilla sötnos.. :( Måste hålla koll på det där och se om han behöver åka till vetrinären. Men usch, det ser ju så läskigt ut med allt blod :(

I dag ska jag möta Sandra på stan vid 12.45 :) Nu är det ju helaTVÅ veckor sen vi sågs! Så vi tyckte att det var dags nu :P . Vi ska väl gå runt på stan och kolla lite, hoppas att det slutar regna tills då!

Nu ska jag äta frukost, vi hörs sen! Puss!

Jobbat hela dagen.

Har precis kommit hem från Maxi, har jobbat mellan 11 och 20 i dag.
Igår jobbade jag till 21 och sen kom mattias, mats & marie och hämtade mig så fick jag & mattias skjuts hem till mig. Vi hyrde filmen "Förortsungar" och kollade på den och åt chips & godis :D . Filmen var helt okej :)
Imorse fick jag skjuts av Mats & Marie till jobbet, jättesnällt! Så då kunde jag sova en timme längre än om jag hade tagit bussen... Men inte då! Då drömmer jag att jag försover mig och kommerför sent till jobbet, vaknar och är jättepigg och kollar på klockan... Då är den bara 6.40.. fy fan, sen var det skitsvårt att sova ordentligt :/ . Så jag var lite trött vissa stunder i dag, men det har gått bra ändå :) Nu ska jag kolla på fotboll, det är ju EM-final!

Puss!

En trevlig dag

Sara kom och hämtade mig vid elva i dag och då åkte vi till distriktsköterskan i Bälinge för att Sara skulle kolla ett sår som inte vill läka. Det gick ganska snabbt och efter det så gick vi in på Träffköp och köpte lite saker. Sen vidare till Ulva för att köpa jordgubbar :) Först tänkte vi plocka själva men vi bestämde oss för att köpa färdigplockade istället. Så jag köpte fyra liter jordgubbar :P . Sen svängde vi in hos farmor & farfar och lämnade 2 liter jordgubbar och mjölk som jag hade köpt åt dem :) Kusinerna var där och badade för fulla muggar! Sötnosar!
Sen åkte vi hem till mig och åt lunch och fikade. Vi spelade lite Guitar Hero 3, Sara hade aldrig provat det men hon var ju riktigt duktig ändå! Spelade lite Singstar också.. hahaha, vi skrattar nästan alltid lika mycket när vi spelar det ;) . Vi sjöng bl. a Se på mig med Jan Johanssen. hahaha .
"Så se på mig,
ÅHÅÅÅÅ en hand i stormen"
HAHAHA, skrattanfall! ;D
Det var iaf skitkul! Sara åkte hem runt halv sex tror jag. Sen kom mamma och pappa hem med mat från Sibylla.

Det blev en riktigt trevlig dag :) Helgen består av jobb, jobb & jobb! Imorgon jobbar jag mellan 15.55 och 21... men tiden brukar gå snabbt närman väl har börjar jobba :)

Ciao!

Rubrik

Ja, ibland så är det svårt att hitta på en bra rubrik ;P

God morgon sötnosar!
Hoppas att ni har sovit gott i natt för det har jag. Eller ja, jag har sovit skönt nästan hela natten.. Vaknade tidigt av mamma som verkligen inte kan prata tyst med pappa på morgonen! Det spelar ingen roll om klockan är typ halv sex hon pratar lika högt som om klockan skulle vara ett mitt på dagen... jag har försökt säga åt henne men det är min mamma och hon har glömt det tills morgonen efter ;) . haha.

Igår så skrev jag ju att jag inte hade hittat några gladiatorsandaler i Uppsala men att jag kanske skulle beställa några från en hemsida. Jag beställde dem igårkväll plus en klänning som jag tycker är jättesöt! Saken är den att man kan ju aldrig vara riktigt säker på storlekar när man beställer från nätet... speciellt skor för det har jag aldrig beställt från nätet, bara köpt i affärer där man kan prova ;P . Men jag får väl hoppas på att de passar, är sköna och är snygga på.

Senare i dag så ska jag träffa min vän Sara, hon kommer hit så vi får väl se vad vi hittar på :)

Vi hörs senare!

             
Skorna & klänningen beställde jag från www.ellos.se :)

Uppsala = inga gladiatorsandaler...

Gick på stan med farmor i typ två timmar idag. Vi hittade en fin klänning som farmor köpte men inga skor till mig.. Jag tyckte att jag hade gått igenom varenda skoaffär i hela uppsala. Fast sen när jag kom hem så kom jag på att jag hade totalt glömt bort August Johansson... men men den får jag ta en annan dag, kanske. Jag har hittat ett par gladiatorsandaler på en hemsida som jag tycker är helt okej, så jag tror att jag beställer dem och passar dem inte så får jag väl skicka tillbaka dem :) Farmor & jag åt på donken idag också,skitgott! Men inte direkt nyttigt.. :/ usch, jag vill verkligen börja träna ordentligt men jag vet inte vad jag vill göra och jag har ingen motivation till det heller.. :( Men mamma och jag gick iaf en promenad för en stund sen så det är ju bättre än ingenting iaf!
Nej nu ska jag sätta mig framför teven med mamma och pappa och kolla på fotboll. (jag vet, den började för typ 40 min sen men jag ska kolla resten iaf ;P) Det är mellan Ryssland och Spanien. Bryr mig inte så mycket om vilka som vinner men jag tror på Ryssland. Aja, nu ska jag kila! Byeee! :)

"Dagens outfit" ;) haha!

Nu har jag provat & jag tror att jag kommer att ha det på mig på stan :) Vad tycks? Tuff t-shirt tycker iaf jag :)

Stan med farmor

Pratade precis med min farmor, i måndags när jag var där så undrade farmor om jag kunde följa med henne på stan idag. Hon ska på bröllop i sommar så hon vill ha hjälp att hitta en klänning tills då. Så hon hämtar mig halv ett idag så ska vi åka till stan :) Jag ska leta efter gladiatorsandaler, hoppas verkligen att jag hittar några som jag vill ha och att de inte är så farligt dyra :)
Nu ska jag göra mig iordning, hitta kläder som jag ska ha, platta håret, sminka mig och så :) Jag funderar på att ha min tuffa & snygga Iron Maiden t-shirt, shorts och leggings kanske? Jag ska prova och se hur det ser ut :)

Bye bye!

Söt blåsapa :D

Hittade en jättesöt tävling, man kan vinna den här blåsapan som blåser ditt nagellack torrt :) Då slipper man vänta hur länge som helst på att lacket ska torka, jättesmart ju :D .

Länk till tävlingen: http://ikans.blogg.se/2008/june/tavling-1.html#comment

Baka, baka, liten kaka...

Nu har jag lagt upp bilder på sakerna som pappa vann på bdb för er som är nyfikna på hur dem såg ut :)
Jag gick över till Emma en stund tidigare idag, hon skulle ut och partaja ikväll med Therese hon. Hoppas du hittade något sen som du kunde ha på dig ikväll ;)
När jag satt och åt lunch fick jag för mig att jag ville baka någonting, typ muffins. Så jag började leta recept och hittade ett på kladdmuffins :) . Det lät och såg gott ut så jag bestämde mig för att baka sådana. När dem stod i ugnen så diskade jag undan och sen började jag dammsuga huset och tvättat har jag också gjort, gud så jag är duktig ;D
Har precis provsmakat en kladdmuffins, den var supergod! :) Ska överraska resten av familjen med dem som efterätt ikväll. Receptet hittade jag på adressen:
http://www.recepten.se/recept/kladdmuffins.html
Baka dem vettja! Jag lovar att de är goda, det är typ samma recept som till kladdkaka :)

Ciao!

Vissa har ju tur ibland

Jag måste bara säga att min pappa kan ha bra tur ibland.. Han fick en paketavi i måndags där det stod att det var från Ginza och att paketet vägde 1,6 kilo. Det var ingen i familjen som hade beställt något, så vi fattade ingenting. Men så hämtade han paketet igår. Det visade sig att pappa hade vunnit en tävling och vunnit Iron Maiden-saker :D . I vinsten ingick: en dvd med konserter från 80-talet, ett bältesspänne, en "tygaffisch", en jacka och en t-shirt! Haha, t-shirten var för liten för pappa men den passade mig perfekt så den fick jag :D . Men snacka om tur min pappa har ibland :) Han har vunnit flera gånger när det gäller att skriva en bra slogan :)

Själv så väntar jag på att de ska ringa och säga att jag har vunnit backstage pass till Ladies night ;)

Tisdag

Det gick jättebra att jobba igår :) Det var typ en månad sen sist jag hade jobbat så jag trodde att man skulle behöva bli påmind om lite saker men jag kom ihåg ;P Så det gick riktigt bra! Jobbade mellan 13 och 20 så det blev iaf 6 timmar och 15 min med lunch och rast borträknad, så det blev lite pengar iaf :)
Farmor var snäll och hämtade mig när jag slutade, så vi handlade lite och sen åkte vi hem.

Vad ska man hitta på idag då? Jo, jag ska nog åka till farmor & farfar och vara där. Peter, Nina, Källa & Viggo skulle komma ut lite senare så jag passar på att träffa dem också:) De kom hem i söndags från Egypten, där hade de varit i två veckor!! Så dem lär ju vara bruna som pepparkakor, åå jag vill också! :)

Nej, nu ska jag gå och äta frukost. Ha en bra dag! :)

Måndag...

Jaa, helgen har väl varit bra öven fast det inte alls blev som planerat... Midsommaraftonen: uppe vid ullerängen på dagen, hemma med familj och vänner på kvällen. Midsommardagen: brännboll vid ullerängen på dagen/eftermiddagen, riktigt kul faktiskt :) Kollade på fotbollen hemma hos oss med ganska många. Gick och lade mig direkt när de åkt vid tolv eftersom vi skulle upp vid sjutiden dagen efter. Så igår var vi i Gävle för att kusin Anton konfirmerade sig. Det blev en riktigt trevlig dag. Jag tror vi var kvar hos dem till typ halv åtta på kvällen :) Fick ett par pyjamasbyxor med märket I<3NY av Birgitta som hon köpt i New York, jättemysiga!
Det var lite kort om helgen och nu är det måndag igen.. hade ingenting planerat för idag tills för en timme sen när Maxi ringde och frågade om jag kunde jobba. Så nu ska jag jobba kl.13-20. Jag vet inte varför, men jag känner inte alls för det.. jag måste skärpa till mig om jag ska kunna tjäna ihop pengar till mitt körkort!! Det ÄR kul att jobba!! :P Men det brukar kännas bättre när man väl är på plats :) Nu måste jag slänga i mig något att äta och sen klockan elva ska jag gå till bussen, Tjaråå!

Just det! En grej som har varit och är fortfarande så jäkla jobbigt är att vi inte har haft något vatten på hela helgen! Så vi har fått låna duschar här och där och hämta vatten från grannarna... skitjobbigt, men idag hoppas jag att det ordnar sig för rörmokaren ska komma.

Tråkigt, tråkigt, tråkigt!

Fy faan vilken tråkigt dag! Jag har legat framför teven mellan typ nio och ett eller nånting!  Kollar på en serie som heter "Coupling" som pappa har lånat av Peter. Man blir så trött av att bara ligga framför teven också, känner sig typ hängig :/ Det finns absolut ingenting att göra! Det var synd att Johanna inte hade pengar till bussen annars så hade hon kommit ut och det hade varit roligare än att sitta här själv och kolla på tv..

Nu blir inte midsommar som man hade tänkt sig heller... det blir inte av att vi åker upp till Säter över helgen :/ . Synd, för jag hade sett fram emot det, men men det blir inte alltid som man har tänkt sig.
Så på midsommarafton blir jag hemma, tror att Mattias har bestämt sig för att vara här också. Sen på midsommardagen så kommer nog Sandra & Jimmy iaf :) Då blir det brännboll (om någon fixat det i år) och sen grillning. Så det blir midsommar med Piffen den ena dagen iaf :) Det blir säkert bra det! Men som sagt, det är lite tråkigt att vi inte åker upp till Säter.

Men jag längtar lite till helgen ändå, midsommar brukar vara mysigt så länge det är fint väder. Det kan ju få vara soligt då tycker jag :)

Aja, nu ska jag återgå till teven och tråka.. Tjaråå!

Piff & Puff <3

I dag ska jag träffa Piffen :) Vi ska gå på stan en stund och sen ska vi hem till mig. Vi köper nog med oss lite jordgubbar hem som vi kan äta till kladdkakan jag & mamma bakade igår. Vi tänkte försöka planera lite inför midsommar, för då ska vi upp till en stuga i Säter. Det är egentligen inte så mycket att planera, mest prata om vad man ska ha med sig för kläder och grejjer :) Jag hoppas verkligen på fint väder till midsommar för annars blir det inge kul. Man vill ju kunna bada så jag hoppas det är varmt i vattnet :)
Nej, nu ska jag börja göra mig iordning, ska gå till bussen om typ en timme.

Jag har lagt in bilder från västerås på min bdb nu så ni kan ju kolla in dem om ni vill :)

Heja Sverige!

Fotboll ikväll igen då. Sist så gick det ju skitbra! 2-0 till Sverige när de spelade mot Grekland. Zlatan och Petter Hansson som gjorde målen, får se vilka som gör dem ikväll då? För självklart så ska vi vinna ikväll igen :D Heja heja!

Igår så träffade jag min Piff! :D . Vi hade inte setts på en vecka så jag hade ju saknat min lilla Piff. Vi har liksom setts nästan varje dag i tre år och nu så kommer det inte alls bli lika ofta, det känns ju tråkigt :( . Men vi har lovat varandra att vi ska hålla kontakten och det kommer vi att lyckas med! Piff och Puff hör ju ihop, det hörs ju :P . Vi har gjort så mycket tillsammans de här tre åren som vi har känt varandra och jag är så glad att vi har blivit så bra vänner :) <3
Men som sagt, igår träffades vi för att vi skulle till Västerås och gå på Rix fm festival :) Dagen och kvällen var super! Vi träffade ju liksom Erik, Mattias och Danny och fick autografer<3 Erik, det är min man det! ;) haha! Men han är en av de snyggaste som någonsin har gått i ett par skor ;P . När de skulle skriva så skrev Erik först: "Till Sofia den vackra" och sen skrev alla sin autograf :) . På Sandras skrev Erik "Till Sandra den söta" :) . De är ju så gulliga! Men det var kul att träffa dem, knäppa lite kort och så. Sen såg vi när Nordman och E.M.D soundcheckade :) Jag orkar inte skriva mer om gårdagen, men den var iaf jättebra! :) Jag kommer att lägga upp bilder på bdb sen!

Nu ska jag gå och kolla om mamma är klar med maten snart, vi ska äta lövbiff med god potatis i ugn. Sen ska vi gå upp till Ullerängen ock kolla på fotbolssmatchen på storbild. Sverige-Spaninen, HEJA SVERIGE!

Det är över nu...

...eller det var över redan i fredags, men jag har inte orkat skriva någonting här förrän nu. :P

Studenten var helt underbar! Men nu efteråt känns det helt tomt, jag kommer faktiskt att sakna skolan (!) Nu ska man liksom klara sig helt själv, det är ju så bekvämt att ha något att gå till varje dag. Det är ju skönt att jag har jobb på Maxi men det är ändå inte samma sak. Jag jobbar inte där varje dag och jag har inte samma tider varje dag, så det blir ingen rutin på det hela. Självklart så är det jätteskönt att få ha ledigt när det är så fint väder, men det känns ändå så tomt. Det är som att jag har sommarlov men ändå inte :S .
Aja, tillbaka till studentdagen. Som sagt - helt underbar! Ungefär såhär såg dagen ut:

Champagnefrukost med klassen på bryggan
Fotografering
Kyrkan
Betyg & skriva i mössor
Utspring från skolan
Åka flak
Åka amerikanare hem
Umgås med släkt och vänner och få presenter
Åka in till stan och gå på Bj
Äta på Max klockan 03.00
Komma hem igen klockan 03.30

Men en sak fattade jag inte - Vart var alla från klassen som skulle gå på Bj!? Jag & Sandra träffade tre stycken(!) Det var Rosalinn, Christin och Sara, men vart var resten som sa att som skulle vara där??? Det var tråkigt tycker jag, man hade ju sett fram emot att träffa några fler eftersom sen kanske man inte träffas något mer...

Jag fick jättefina presenter! :) Jag skriver inte upp alla för jag ska lägga upp bilder på bdb sen :) Men några saker var: en Nokia 5310, en ring, en tavla, presentkort på Cervera och en biljett till Iron Maiden den 16 juli :D . Pappa hade inte lyckats få någon till mig när han köpte biljetter men som tur var så hittade han en kille i Uppsala som sålde sin, så nu ska jag gå på konsert med pappa, min farbror och två till, haha :) Men det kommer bli så häftigt!!
Plus att jag ska ju fortfarande på Bruce Springsteen den 5 juli också :D

Nu ska jag lägga upp lite fler bilder på bdb och sen sola lite tror jag :)


Fy fan vad jag är bra! (8)

Jag kan inte fatta det! Imorgon tar jag studenten! Tiden har ju gått så jäkla fort och nu är det bara timmar kvar innan man sitter där på champagnefrukosten med klassen. Det känns lite pirrigt, men jag tror att det kommer bli en riktigt rolig dag imorgon :)
& det kommer ju iaf vara lite folk på min mottagning imorgon:

  • Mamma, pappa, Jesper
  • Morfar & morfars syster
  • Farfar, farmor & farmors syster
  • Nina, Peter, Källa, Viggo & Marit
  • Mattssons som är 4 stycken
  • Lassgårds som är 4 stycken
  • Mattias, hans mamma & lillebror

Så det blir iaf 25 personer med mig :) . Fast Rolf kanske skulle komma lite senare, men jag hoppas att han hinner :) Det är ju som roligast om hela släkten är här när man kommer hem. Men men, det blir nog bra det där :)
Johanna skulle komma till skolan också, så det är jättekul :) Det var ett tag sen vi sågs nämligen.


Imorgon fyller ju Emma 20 år också, så hon ska fira både studenten och sin 20-årsdag! STORT GRATTIS HJÄRTAT! <3 :)

Nej nu måste jag ta tag i städningen inför imorgon!

För imorgon tar jag studenten, imorgon tar jag studenten, imorgon tar jag studeenteeeeeen! Fy fan vad jag är braaaaaaaa!!


RSS 2.0