~29 mars 2008

I dag gick jag och mamma en promenad i det fina vårvädret, skönt! Samtidigt som vi gick en promenad så byggdes det en ny vägg hemma. Japp, pappa och mamma har pratat med Anders om att vi vill ha upp en vägg och i dag byggdes den. Det känns lite ovant, men det kommer nog bli jättebra när vi fått upp lite färg/tapeter på väggen . Bilder på hur det ser ut just nu finns på min bilddagbok :) På eftermiddagen åkte hela familjen in till stan. Jag skulle köpa skor till studenten och sen skulle vi inte göra så mycket mer. Vi parkerade vid Ikea. Jag & mamma gick in på skopunkten och pappa och jesper gick in på Ikea. Jag köpte ett par vita skor med liten kilklack på som jag har kollat på förut. Sen gick vi in på Ikea och kollade lite sen gick jag och Jesper in på coop forum och köpte godis. Det är ju faktiskt lördag och då får man äta godis ;) Sen var det tänkt att vi skulle åka hem men vi hamnade på en kinarestaurang istället, på Java. Jag är ganska kräsen när det gäller att prova på nya maträtter, så jag har alltid haft någonting emot kinamat. Men jag har aldrig smakat, haha. Men i dag åt jag på en kinarestaurang! Haha! Jag åt friterad fläskfile med ris, det var faktiskt helt okej :b .
Kollade på "Körslaget" som började ikväll, eller jag kollade på halva programmet för jag kollade på "Sing a long" sen. Körslaget var ganska tråkigt.. Men E.M.D var ju med i Sing a long så det är klart att man kollade på det istället ;)
Usch, sista dagen på lovet i morgon.. :( Sen ska man upp klockan fem på måndag igen..

puss&kram!


~28 mars 2008

Usch, det är fredag i dag. i vanliga fall brukar jag älska fredagar, för då är det ju helg liksom! Men i dag känns det bara jobbigt att det redan är fredag, eftersom då är lovet snart slut.. Jättekul, med tanke på att jag har varit sjuk typ hela lovet! Nej, en vecka till skulle inte sitta fel. Men man får göra det bästa av situationen.
Det ska iaf jag göra, för jag ska äta tacos ikväll, haha :) Det är ju så jäkla gott, skulle kunna leva på det tror jag :b
Oj, nu kom mamma precis hem så nu ska vi upp till Ica och handla. Skriver mer senare! Bye bye!

Mätt och belåten...? Nja, jag åt nog lite för mycket av tacosen.. som jag alltid gör när det är tacos, haha. Men det är ju så gott, så man äter alldelles för mycket. Men det är det värt, tacos är ju hur gott som helst! :)
Vad har jag haft för mig i dag då? Inte mycket alls faktiskt. Det har varit en ganska seg dag. Jag har varit duktig att plugga i några timmar iaf. Vi ska ha nationellt prov i svenska någon gång efter praktiken så jag har läst igenom alla dem papperna. Men det blev jag så trött av så jag sov i någon halvtimme :b Men fortsatte sen att läsa tills jag hade läst allting, så jag känner mig lite duktig! Sen när mamma kom hem så åkte vi till Ica och handlade allting till maten och så. När vi kom hem så hjälptes vi åt att laga maten, jesper fick hjälpa till lite han också. & nu har vi ätit och plockat undan och jag är proppmätt. Ska väl snart bege mig till teven där jag ska spendera resten av kvällen, mys med familjen<3 Ska kolla på "Så ska det låta" och sen "Lets dance" :)

puss&kram!

~27 mars 2008

Vaknade imorse och nackspärren hade fortfarande inte släppt, nej den hade blivit värre! Aj, det gör ju så förbannat ont! Jag kan ju knappt vrida huvudet åt varken vänster eller höger. AJ! :(
I dag var första dagen på lovet som jag inte har gått upp tidigareän klockan nio. Jag har alltid vaknat vid typ åtta - kvart över åtta! Visst, jag vaknade vid den tiden i dag också men jag gick inte upp :b Nej, jag låg kvar och halvsov ända till 10.40. Så skönt. Jag gick upp då för att jag fick sms av Lisen. Hon undrade om jag skulle hålla henne sällskap när hon jobbade i dag. Eventuellt så kanske kanske ska jag få börja jobba där, men bara kanske. Så då är det ju bra att vara sär och kolla hur man gör :) Men först åkte vi till Ikea med Marie, de skulle köpa nytt täcke till Lisen. Sen fick vi skjuts till lasern. Hjälpte Lisen att städa och så innan hon skulle öppna. Sen blev det kaos! Alla kom in på samma gång och telefonen ringde stup i ett, så jag fick ju se ett skräckexempel på hur det kan vara vissa dagar.. Men men, det gick ju bra iaf! De stänger klockan åtta, så typ halv nio hämtade Ronney och Marie oss så åkte vi hem. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska väl sova snart, är ganska trött så varför sitta uppe när man kan få sova länge? God natt!

puss&kram!

~26 mars 2008

Vaknade imorse och hade skitont i nacken, nackspärr! Inte skönt alls, fy fan. Har haft ont hela dagen och det har fortfarande inte släppt.
Gjorde våfflor till lunch åt mig & pappa i dag, det var våffeldagen igår men det gick lika bra att äta i dag ;b . Sen kom mamma och hämtade oss vid tolv. Pappa skulle till sjukhuset och jag skulle ner på stan med Sandra en stund. Det tog på krafterna, jag var trött efter den lilla tiden vi gick på stan! Jäkla förkylning! Annars kan man gå på stan nästan en hel dag utan att bli trött. Jag vill bli frisk!! Tog samma buss som pappa hem. Nu ska han börja stödja på foten försiktigt, men såret är fortfarande inte läkt (!) Han opererades den 14 februari och det ska bara ta någon vecka för såret att läka och hans har inte läkt än! Helt sjukt, men det beror mycket på diabetesen. Det tar längre tid då. Doktorn sa att det skulle räcka med två veckor till trodde hon, så det hoppas jag på! Har varit med Lisen en stund på eftermiddagen också :) Sen åt jag lite mat och efter det så åkte jag & mamma till farmor och farfar och hälsade på. Farmor har också varit på sjukhuset i dag, hon opererades för någonting som jag inte förstod var det var.. Men det hade gått bra iaf :) Nu ska jag försöka sova, om förkylningen tillåter! Jobbigt att vakna av att man inte kan andas eller av en hostattack! Usch, usch! God natt!

puss&kram!


~25 mars 2008

Nu är jag så jäkla trött på att snyta mig varannan minut! Orkar inte med att vara förkyld, vill bli frisk nu!!

Igår var jag ju som sagt med Lisen, det blev en trevlig kväll. :) I dag blir jag väl bara hemma hela dagen, orkar inte göra så mycket annat när man är sjuk.. Ska väl åka med mamma och handla ikväll när hon kommit hem, men det är väl det enda intressanta som händer mig idag. Jag skulle ju åka till Mattias mamma i Skultuna på lovet också, men det är inge kul att åka någonstans när man är sjuk. Så det blir väl antagligen inte av.. Synd, för det var jättelänge sedan jag var där. Får ta det på någon helg sen :)

Nej, nu ska jag gå och snyta mig...igen!

puss&kram!



Hej igen! Klockan är 21.31, sitter och kollar på House med pappa, ganska kul serie faktiskt. Haha, snacka om frustrerande det borde vara att ha någon som han til chef  :b . Vad har jag gjort denna spännande dag då? Kollade på filmen som vi såg igår, fast jag kollade på den med pappa. & vet ni? Den slutade likadant idag! ;) Sen har jag suttit vid datan, spelat lite guitar hero 3, kollat på tv & spelat kort med lillebror för ovanlighetens skull. När mamma kom hem så åkte jag med henne när hon skjutsade Jesper till en kompis som han ska lana hos. Sen åkte mamma & jag till Gränby centrum och handlade. Efter det så åkte vi till Max och köpte hem mat. Jag tog ett skrovmål, har aldrig köpt det förut, men fy fan vad gott det var! Så nu vet jag vad jag ska äta de få gånger som jag äter på Max, haha! Imorgon ska pappa till sjukhuset för, förhoppningsvis, sista gången med sitt operationssår efter den avslitna hälsenan. Hoppas verkligen att det är läkt och att han kan börja träna upp foten och benet på att gå igen. Eventuellt ska jag träffa Sandra på stan imorgon och gå på stan en stund. Men det beror på hur jag mår i morgon om jag orkar gå på stan. Förhoppningsvis så mår jag bättre i morgon, orkar inte vara förkyld längre! Nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen ska jag nog gå och lägga mig. God natt!

~24 mars 2008

I dag har jag & Lisen åkt in till stan för att hyra film. Först åkte vi in till Unik, men dem hade ingen film som vi ville se så då åkte vi till Ica väst och dem hade en film som vi ville se men den var uthyrd. Så då åkte vi till sist till Statoil och hyrde film där. Det blev "Kärlek på menyn", så den ska vi se om någon timme.
Har precis övningskört med mamma, skjutsade Jesper och hans kompis till några andra kompisar. Så nu sitter jag och väntar på att Lisen ska ringa. Vi ska ner till stallet och mata hästarna, sen hem och kolla på Parlamentet. Björn Gustafsson är med ikväll :D Sen efter det ska vi kolla på filmen, mys! :) Vi kom fram till att vi har inte gjort något tillsammans på typ tre månader! & vi bor ju grannar va fan! :P Så vi tyckte att det var dags att hitta på något nu :)

Nu vill jag bli frisk! Jag är så trött på att behöva snyta mig exakt hela tiden och hosta. Jag har använt upp mer än 30 näsdukar på de här två-tre dagarna, vill bli frisk!

puss&kram!

~23 mars 2008

Usch, fy fan, jag har skitont i halsen idag och snorig. Håller på att hosta sönder halsen känns det som... Varför ska man bli sjuk när man har lov och ska ha kul? Usch!

Mamma och jag åkte in till stan vid halv elva för att handla lite. Först åkte vi till skopunkten för jag ville kolla lite på skor till studenten, hittade flera par som var fina så jag ska kolla en annan dag igen. Sen handlade vi lite på coop forum. HAHAHA, fy fan va kul det va! Jag hittade en jättekonstig sak ;b Det var nån sorts squasch tror jag, men den såg ut som en jättedildo HAHA! Mamma och jag asgarvade ;D haha, den var skitful!
Sen när vi skulle åka hem så sa mamma att vi skulle ta nya E4:an hem, samma som vi åkte till stan på. Så det gjorde vi. Men efter tag så sa mamma: "Har vi missat en avfart tror du?" HAHA, vi fattade inte vart vi var påväg nånstans och det kom ju aldrig någon avfart xD Till slut så kunde vi svänga av - mot björklinge/vattholma HAHA. Så vi fick åka runt björklinge innan vi kunde åka genom bälinge och hem ;b Vilket äventyr!
Har spelat lite guitar hero 3 med lillebror nu, jag är ju faktiskt ganska duktig, haha! Iaf på den lätta nivån, har kört några på medium också, men det är inte lika kul ;b

puss&kram!

~22 mars 2008

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år!! Grattis till världens bästa pappa som fyller år idag :) <3
Släkten kom på middag och fika ikväll. Det var trevligt! Dem har precis åkt hem. Kusinerna var på topphumör, dem busade hela tiden. Det var ett tag sen jag träffade dem så det var mys! Jag har gjort en tårta idag också, med marsipan-kycklingar och rosor & allt ;) . Bild finns på min bilddagbok.
Ska snart kolla på film med familjen, "Så som i himelen" går på ettan klockan 21 så den ska vi kolla på.
Usch,  jag börjar bli förkyld igen "/  Det började igårkväll, antagligen pga promenaden som mamma och jag gick på dagen.. Det blåste ganska rejält. Vill inte, vill inte bli sjuk! Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. Jag ser att det är några stycken som läser min blogg iaf, ni kan väl slänga in en kommentar så jag får veta vilka som läser, man blir ju nyfiken :)

Justja... GLAD PÅSK!

puss&kram!

~21 mars 2008

Långfredagen, fast det känns som att det är lördag, eftersom att hela familjen är hemma och man fick sova hur länge man ville imorse. Fast självklart så hade jag glömt stänga av alarmet på mobilen så jag vaknade 05.10 imorse...som tur var så somnade jag om och gick upp vid typ halv nio istället.
Gick en promenad med mamma och när vi kom hem plockade hon ihop ett påskris som jag pyntade sen :) .
Sen skulle jag baka kakor. Bakade likadana dagen innan vi åkte upp till Kläppen, men då blev dem misslyckade så därför skulle jag prova igen. Det gick mycket bättre den här gången, de blev jättegoda! :)
Efter det så har jag städat och dammsugit hela huset eftersom släkten kommer imorgon. Pappa fyller år och så är det ju påskafton också.
Ikväll blir det myskväll framför teven. Först "Så ska det låta" sen lite "Let's dance" och sen "Hjälp!" Hoppas alla får en skön fredagskväll!

puss&kram!

~20 mars 2008

Påsklov - skönt! :)

Aj, jag har rikitgt jäkla ont i mina fötter nu asså "/ . Man sitter ju inte speciellt mycket när man jobbar i butik.. Börjar kl.07 och har en rast från 9.40 - 10.00, sen öppnar butiken och jag jobbar till kl.16. Så det är på lunchen som man kan sitta ner och vila fötterna i en timme. Men idag blev det inte så för jag skulle springa lite "ärenden". Först upp och köpa mat på Ica, sen ner och äta, sen upp och möta alexandra för att hämta min studenmössa (Ja, den har äntligen kommit :D) och sen ner igen för att äta klart & sen till pappas jobb för att hämta en grej. Allt gjorde jag på 45 minuter så jag kunde sitta ner en kvart innan det var dags att sätta igång igen :b
Mötte mamma när jag slutat för vi skulle till Maxi och handla. Jag tål inte att handla när det är så mycket folk som det var där idag! Fy fan, man blir ju tokig på alla människor!
I alla fall, sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Provade min studentmössa, den känns ju inte så som den storleken som jag provade ut satt... Den här känns mindre och den ser konstig ut. Vad trött jag blir.. Hoppas verkligen att den sitter bra sen när man väl ska använda den! I paketet låg också ett glas med ingraverat namn, en penna, visselpipa, kondom, en programpin & en t-shirt. T-shirten fick man med gratis. Jag hade beställt en collegetröja och ett par mjukisbyxor också men det kommer senare.
Aja, nu är det lov i alla fall. Det känns skönt, jag har inte planerat speciellt mycket så det blir väl att ta det lugnt :)

Hur många har gått påskkärringar idag då? ;b Glad Påsk!


puss&kram!

~19 mars 2008

Praktik idag då, det kändes kul! Alla hälsade mig välkommen tillbaka och sa att det var kul att jag var tillbaka. Men fy fan vad ont i benen jag hade när jag kom hem! Man är ju så ovan att gå & stå upp hela dagen. Plus att jag har varit på gympa nu ikväll och nu värker mina ben ännu mer! Aaajj!
Hinner/orkar inte skriva mer ikväll för jag måste gå och lägga mig. Ska ju upp vid fem i morgonbitti :( uusch, men sen är det loov! :)

puss&kram!

~18 mars 2008

Hemma från praktiken idag också. Mår bättre idag så imorgon hoppas jag att jag kan gå iaf.
Det är så tråkigt att vara hemma och sjuk, man kan ju inte göra så mycket direkt. Man sitter mest framför teven och hur kul är det en hel dag då? Nej, imorgon ska jag vara frisk!

Imorse var min farbror hos Rix MorronZoo :) Här kan ni lyssna på det:
http://www.rixfm.com/sound.php?id=145-20080318102549-0

puss&kram!

~17 mars 2008

Praktik i tre veckor på Clas Ohlson igen. Men jag kom aldrig iväg idag. Vaknade av väckarklockan runt 5 i morse och hade världens huvudvärk. Men jag gick upp och tog en alvedon och gjorde mig i ordning. När jag hade klätt på mig, sminkat mig och skulle äta frukost så hade huvudvärken fortfarande inte släppt, plus att jag mådde illa.. Jag tvingade i mig en halv macka, men mer gick inte i. Jag lade mig ner och vilade och kände att jag inte kunde gå iväg. Det gjorde jag nog rätt i för när mamma hade åkt (jag skulle åkt med henne) så kräktes jag. Usch, jag mår inge vidare! :( Hoppas bara inte jag blir ordentligt magsjuk! :(

~16 mars 2008

KLÄPPEN 2008<3
Lördag: Vi åkte hemifrån vid 10 och var framme vid stugan runt 16 tror jag. Åt på Sibylla i Rättvik påväg upp. Packade in alla väskor och sen hyrde vi skidor. Tacos på kvällen. Melodifestivalens andra chansen.

Söndag: Åkte skidor.

Måndag: Åkte skidor. Åkte in till sälen och handlade. Stannade till vid sport tältet och köpte lite grejor, jag köpte en tröja :)

Tisdag: Åkte skidor.

Onsdag: Åkte skidor.

Torsdag: Åkte skidor. Lunch i toppstugan, våffla med sylt och grädde, mums!

Fredag: Åkte skidor. Afterski med Johan & Boppen, BÄST som vanligt! :) <3

Lördag: Städade stugan och åkte hem. Stannade i Mora och åt lunch. Var hemma runt halv sju på kvällen. Kollade på melodifestivalen.

Sen spelade vi förstås spel varje kväll som vanligt :) . Jag vann några gånger iaf ;P

Bilder från veckan finns på http://iLovee.bilddagboken.se

puss&kram!

~15 mars 2008

Nu är jag hemma igen, vi kom hem från Kläppen runt halv sju ikväll.. Det har varit en rolig vecka med skidåkning, after-ski och spel. Förutom att vi inte hade någon sol så var det en bra vecka. Vi har varit i Kläppen en vecka om året i typ 13 år eller nåt sånt är det nu tror jag och vi har aldrig haft sånt väder som vi haft i år. Annars har vi haft sol och minusgrader typ varje dag! Men i år var det plusgrader och snö/ snöblandat regn.. så det var lite synd.. Men det var en skitbra avslutning på veckan med afterski med Johan & Bopppen :D
Ska snart kolla på melodifestivalen så jag tänkte skriva mer i morgon istället.

puss&kram!

~7 mars 2008

Provet i astronomi som jag skrev i dag gick bra! :) Så det känns skönt.
Det här inlägget är det sista innan en lång paus, ska vara borta i en vecka, åker i morgon så jag kan inte skriva på en vecka.. Så det får bli en sammanfattning av vecka 11 när jag är hemma igen :)
Gick till Clas Ohlson efter skolan eftersom när jag kommer tillbaka så börjar jag praktisera direkt. De känner igen mig fortfarande iaf ;) Sen gick jag till en spelbutik och köpte Buzz! sports quiz, ett önskemål från pappa som vi ska ha med upp. Sen åkte mamma & jag till Gränby centrum och handlade lite och sen till statoil för att tvätta bilen. Haha, det var ju skitkul att åka igenom en sån där! Det var länge sen man gjorde det :P . Mamma & jag hade kul iaf, jag vet, vi är duktiga som kan ha kul i en biltvätt. Jag tror det var när den vaxade bilen och det blev helt vitt på rutorna:

Mamma: - "Titta det ser ut som mjölk....eller som nåt annat...."
HAHA, fy fan vad dålig humor ;P Men jag ska väl erkänna att jag skrattade också!

Sen när vi kom hem så städade jag & Jesper bilen invändigt. & efter det så har jag packat typ hela kvällen. Men jag kollade på "Så ska det låta" iaf :) Men Amy Diamond hade man ju kunnat vara utan...

Japp, nu är det bara 1 dag kvar..  I morgon åker vi, ÄNTLIGEN! Nu blir det underbara Kläppen i en hel vecka! <3 :)
Jag hoppas på fint väder hela veckan, mycket snö och en DUNDER after-ski<33

Så vi hörs om en vecka då! Ha det bra så länge! :)

puss&kram!

~6 mars 2008

Nu är det bara 2 dagar kvar... :D <3

Jag hinner inte skriva så mycket i dag, måste plugga till astronomi-prov som jag har i morgon..
Det blev några impulsköp i dag... En top från gina tricot, en fickspegel, en pincett och en pennvässare till smink.. :)
Bild finns på http://ilovee.bilddagboken.se
Nej, hinner inte mer än så, måste plugga!

puss&kram!

~5 mars 2008

Linedance - aktiviteten som vi hade i dag blev rikitgt lyckad! Alla verkade tycka att det var jättekul, både klassen & dem som kom från SHSD :) Så det var jättekul! Plus att Sandras kakor som hon hade bakat var jättegoda, haha halva klassen & dem från SHSD ville ha receptet ;P Vi höll på mellan halv fem och kvart i sex ungefär, så mamma kom och hämtade mig vid kl.18. Sen i princip åkte vi hem och vände. Det var gympa klockan 19.30, så vi hann knappt hem innan vi åkte igen. Men det var skönt att komma iväg iaf!
Pappa har varit på sjukhuset i dag också, det  var positivt! De tog bort de elva stygnen, det hade inte läkt ordentligt på två ställen så där tejpade dem.. låter lite konstigt men det gjorde dem iaf. Så pappa har sagt att om det inte blir sämre så kan han åka med upp till Kläppen! :D Wihoo! Shit...vi åker på lördag, fan vad fort det har gått! Men det ska bli så skönt och kul att äntligen komma upp till Kläppen igen! Stugan där uppe känns nästan som ett andra hem fast man bär där bara en vecka om året, jag stormtrivs där kan jag säga! Älskar stället! <3
Just det! Jag hade ju prov i religion i dag, det gick ganska bra tror jag. Men jag har prov på fredag igen, i Naturkunskap astronomi.. Det är inte så mycket att läsa och så men jag vet inte om jag kan det direkt.. Det visar sig!
Nu ska jag snart gå och sova, God natt!

puss&kram!

~4 mars 2008

Vi hade nån jämställdshetsdag i skolan i dag.. Det var två föredrag och en kort lektion där vi såg en film. Visst, det första föredraget var ganska kul att lyssna på men det andra, jag höll på att somna! haha, så ni kan ju räkna ut att det inte var lika kul som det första. Men vi slutade klockan två så det var ju skönt. Gick med Sandra till stationen och Mattias kom sen så vi tog samma buss hem till mig. Pluggade lite religionskunskap när jag kom hem, hoppas att det går bra på provet imorrn...
& apropå i morgon.. Sandra & jag ska ha vår "aktivitet" halv fem i morgon. Det hör till ämnet fritidsturism att man ska planera en aktivitet för klassen. Så vi har skrivit om linedance och det kommer några från SHSD som ska ha en uppvisning och sen ska vi få prova på. Det ska bli kul, men lite nervöst också.. Vi är egentligen fyra i vår grupp men det är jag & Sandra som har gjort allt jobb. Vi har kontaktat dem som ska komma, vi har bokat sal & datum, vi ska köpa fika för våra egna pengar mm. Dem andra har skolkat ganska mycket och när dem väl är där så sätter dem sig inte ens vid oss! Så Sandra & jag har tröttnat på dem om man säger så. Dem var borta båda lektionerna förra veckan så dem har ingen aning om vilken tid & var vi ska vara imorgon. Vi sa till dem förut om vilket datum det var och dem har haft hela dagen på sig i dag att fråga oss om i morgon! Vi har nämligen haft samma schema i dag och vi har sett dem flera gånger. Men jag sa till vår lärare att vi tänker inte springa efter dem utan dem får ta ansvar för det själva. Som tur var så höll vår lärare med. Men man blir ju irriterad på att dem inte bryr sig! Oj vilken lång disskussion det blev om det, haha.
I morgon ska pappa in till sjukhuset igen för att dem ska kolla operationssåret igen... Om det inte ser bra ut eller om dem tror att det inte hinner läka tills vi åker till Kläppen så måste pappa stanna hemma.. :( Faan! Det blir ju inte samma sak om pappa inte följer med, alla har ju åkt med varje år & nu ska ett jävla operationssår komma och förstöra, fan heller!! PAPPA MÅSTE KUNNA ÅKA MED!!<3
Hoppas, hoppas, hoppas att det ser bra ut i morgon... Önska mig lycka till på provet också! :)

puss&kram!

~3 mars 2008

Har ingen skola i dag, men har två prov den här veckan & två arbeten som ska vara klara.. Så det blir ingen vilodag inte, det blir att sitta och plugga.. "/
Vi har ett prov nästa vecka också som läraren planerade in i fredags. Jag frågade efter lektionen om jag kunde göra det innan eftersom jag är ledig den veckan, men nej då ska jag göra provet den 12 maj!! Kul, då kommer man ju inte ihåg nånting från lektionen... Den där läraren är konstig, han visste att jag skulle vara ledig då och sen så får jag inte göra provet förrän i maj, schysst.. Nej, just nu är det bara jobbigt i skolan..
Har precis pluggat lite religionskunskap om islam, vi har prov på det på onsdag. Det känns som om man känner igen allting när man läser det, men gäller det ju att man ska komma ihåg det på provet också och det brukar man aldrig göra..

5 dagar kvar nu...<3

puss&kram!



Har precis omstylat min blogg, som ni säkert ser. Vet inte om jag blev nöjd, men det får vara så tills jag hittar på nåt annat. Jag har hjälpt Liisa med hennes också, hoppas du blev nöjd och att det var så du hade tänkt dig :)
Nu måste jag återgå till pluggandet efter en lite paus.. usch, jag vill inte!

~2 mars 2008

Plugga, plugga, plugga... usch jag orkar verkligen inte! Jag måste bli hyfsat klar med ett stort arbete i turism i dag eftersom jag åker på lördag och det ska vara inlämnat nästa vecka. Sen har jag ett prov på onsdag och ett annat prov på fredag! Jag är ju tvungen att plugga hela veckan, när fan ska jag hinna packa då!? Usch, jag blir så trött! Det kan gå flera veckor i skolan när det är hur lugnt som helst och sen så kommer allting på en vecka,
kan dem lära sig att planera bättre!
Det ska bli så skönt att vi åker på lördag, få komma bort från alting. Jag läängtar!!

Jag skrev aldrig något mer senare igår. Efter maten skjutsade mamma & jag in pappa till stan & på kvällen gick vi en promenad med Elvis. Sen hämtade vi pappa & sen kollade vi på melodifestivalen.

Nej, nu måste jag återgå till pluggandet! "/


puss&kram!




Hej igen!
Har precis ätit en stor, fet pizza.. Inte nyttigt men det var väldigt gott! & man äter inte pizza så ofta, så ibland får man unna sig det :) Vi åt dessutom pannkakor till lunch idag, hur gott som helst! Det var skitlänge sen jag åt det, mums.
Jag har suttit framför datan i typ sju timmar med skolarbete.. det har väl gått lite framåt men man blir så jäkla trött när man sitter så länge. Plus att jag ska fortsätta med det så fort jag har skrivit klart här.. "/

I morgon har jag egentligen en lektion, men i fredags sa vikarien så här: "Ni behöver inte komma på måndag om ni vill. Jag kommer att vara här men ni får jobba hemma om ni vill." Vi har liksom bara den lektionen så imorrn blir jag hemma hela dagen :D . Men hallå, vad tror hon? Det kommer ju knappast komma nån om man inte behöver gå.. haha. Men det blir ju ingen slapp dag imorrn eftersom jag har massa att plugga... "/ Men men..

Åter till pluggandet...

puss&kram!

~1 mars 2008

Ny månad igen, tiden får så otroligt fort nu tycker jag! Nu är det typ bara tre månader kvar i skolan!
Ikväll är det melodifestivalens sista deltävling, undrar vad Björn Gustavsson har hittat på tills ikväll? Haha, han är ju fan bäst! Jag tycker synd om dem som inte har sett honom förrän nu i melodifestivalen! Jag har sett han i Parlamentet förut och han var ju lika rolig där ;P

Nu måste jag gå och hjälpa mamma lite med maten, skriver nog mer senare! :)

puss&kram!





RSS 2.0