7 dagar kvar...

Jag kan inte fatta det... det är bara en vecka kvar i skolan(!) Sen så är skollivet slut, efter alla dessa år i skolan. Det känns både skönt och läskigt. Men fattar ni? Jag tar studenten om en vecka!!! :D Fy fan vad jag är bra!

Gick på stan med Sandra i dag innan vi började klockan 14. Lade undan två par shorts på Gina tricot som jag antagligen kommer köpa ett par av imorgon :) Sen kollade jag på en bh till studentklänningen, igen... Köpte en vit som jag tänkte ha under, men det funkade inte med den så nu måste jag ha en ny. Jag hittade väl ingen som var självklar men en som kanske funkar.. Så den ska jag också köpa imorgon. Sen gick vi till skolan där vi skulle prata lite betyg och klassskylten skulle göras. Skylten ska vi ha när vi tågar från Domkyrkan till skolan på studenten. Christin gjorde den så fin så :) Sen var det som sagt betygen i handel och projektarbete...

Praktisk marknadsföring B - MVG!
Handel specialisering - MVG!
Projektarbete - MVG!


YEES! hahah, fy fan vad glad jag blev för dem! :D Känns så jäkla bra!
Sen skulle Sandra och jag sola. Så vi fick skjuts av Jimmy dit och sen väntade vi på min lillebror som också ville sola. Det var första gången som jag & sandra skulle sola. Haha, det tog lång tid innan jag kunde slappna av i solariet, jag var skiträdd haha! Låg och tänkte att solariet skulle gå sönder eller att jag inte skulle kunna skjuta upp "överdelen" på solariet hahahah ;P . Men det var ju hur skönt som helst att ligga där. Det kändes nästan som om man var utomlands. Jag höll på att somna där jag haha :)

~26 maj 2008

Sitter hemma hos Sandra nu och dricker vin. Vi ska på Emmas studentskiva på People ikväll :) Så nu är vi sminkade och så fina så.
Åkte in till stan till kvart över åtta imorse för jag skulle beställa nya p-piller, hade en tid halv nio. Efter det gick jag till skolan eftersom Lena sa i fredags att det var några som skulle redovisa sina projektarbeten, som skulle vara gjort för typ två vekor sen.. Men dte visade sig att det var bara jag & Sandra som var där till halv nio och de som skulle redovisa var inte ens där, så jävla dålig stil! Jag hoppas verkligen att de får IG i projektarbetet! HAHA!
Så vi gick ner på stan och köpte naturgodis, hämtade ut mina p-piller och tog bussen hem till Sandra :) Vi var hemma typ vid tio :P . Så vi har gått en promenad med Musse till Ica och handlade lunch, vi gjorde våfflor. Gott var det!
I helgen har jag jobbat på Maxi både lördag och söndag :) . 12-20 i lördags och 3-16 igår, skönt att tjäna lite pengar! :) Igår var det mors dag också, mamma fick en blomma och en nyckelring med texten "Världens bästa mamma" av mig :) Jag bakade en kladdkaka också :P

Nej, nu orkar jag inte skriva mer! Ha en rolig kväll för det ska jag & Sandra ha! :D

puss&kram!


~22 maj 2008

Oj, senast jag skrev här var den 13 maj.. har inte haft så mycket tid över till att sitta här.. Så vad har hänt sen sist jag skrev då?
Den 13 maj var det Lisens studentskiva, kvällen var verkligen lyckad! Jag var hemma halv tre... sov kanske 4 timmar sen var det bara att gå upp igen. Haha, jag ska väl erkänna att jag var ganska bakis :P Men det gick bra i skolan iaf. Fick reda på igår att provet som jag skrev den dagen fick jag MVG på :D YES!
Den 15 maj åkte jag & Sandra till Stockholm för att gå på Rix fm festival. Det var såå bra! Bilder finns på min bdb :)
Den 16 maj åkte jag & mattias till västerås för att Dennis (Mattias lillebror) skulle konfirmera sig dagen efter.
Den 18 maj jobbade jag på Maxi mellan 10 och 19 :) Sen hämtade farmor mig & tror ni inte att vi fick punktering!? Jo, så vi ringde Peter och han kom och hjälpte oss som tur var. :)
19-20 maj. Klassen var i Tärna... Det var ganska tråkigt där, det låg mitt ute i ingenstans och det fanns absolut ingenting att göra när vi inte hade "föreläsning".
21 maj. Min kusin Viggo fyllde 4 år :) Så jag var på barnkalas, mys<3
22 maj (i dag). Har varit ledig i dag. Gick en långpromenad med Emma. Sen klippte jag gräset också, fy fan vad jobbigt det var :P Men motion är det! :D. I dag fyller ju Johan, bästis, år också. Stort grattis till dig! :)

Imorgon ska jag till Mattias en stund efter skolan för att han fyller hela 20 år imorgon :D . Ska träffa hans mamma som kommer och hälsar på också, innan hon åker till Turkiet! Jag vill också med!! :P

~13 maj 2008

Ikväll är det Lisens studentskiva på BJ. Ska gå med Sandra och Emma :D <3 . Mikkan kanske också följer med, om hon kan bestämma sig ;P Jag ska ha min nya top och leggings som jag köpte i fredags. Sen har jag inga roliga skor så det får bli mina svarta tråkiga ballerinaskor, måste köpa nya skor!!
Men innan skivan så är det annat som ska göras - plugga... usch fy fan vad tråkigt! Jag har pluggat lite handel till provet imorgon. Sen är det ett arbete i religion som ska in imorgon också, har gjort så mycket jag kan, det är tur att man får jobba med det på lektionen imorgon så jag hinner nog bli klar iaf. Men handel, jag måste verkligen plugga idag men jag har noll motivation! Det är liksom ett slutprov på hela kursen och det är det som känns jobbigt, allt som vi gjort under hela året ska liksom sitta i huvudet! Men tror ni att det gör det eller? Haha, det tror jag knappast. Men men, man får väl hoppas på det bästa...

I helgen så jobbade jag på clas ohlson lördag och söndag, kändes bra att tjäna lite pengar :) Men jag hinner nog inte få dem förrän i juni, men jag lär ju behöva pengar då med. Ska spara till körkortet som jag förhoppningsvis ska ta i sommar :D
Var på bio med älsklingen i söndags på "What happens in Vegas", den var riktigt bra! Efter bion var farmor snäll och hämtade oss :)
Igår så var jag typ ledig, hade ett prov i naturkunskap klockan 16. Så igår satt jag nästan hela dagen och råpluggade, haha. Men det lönade sig också, för det kändes som om det gick riktigt bra på provet :)
Hoppas att det går bra på provet imorgon också..

Nej, nu måste jag gå och plugga!

~10 maj 2008

Så härligt väder, 25 grader, rena sommarvärmen! <3 :) Men själv så har man ju inte kunnat njuta av det så mycket i dag... Jag har jobbat på Clas Ohlson mellan 12 och 17.15. Så jag var hemma halv sju på kvällen. Men jag klagar inte eftersom jag har tjänat pengar i dag :D .
När jag kom hem så grillade vi kyckling, så härligt att man kan grilla och äta ute igen!
Imorgon så ska jag jobba igen, mellan 12 och 16.15. När jag har slutat så ska jag gå på bio med älsklingen :) Vi ska se "What happens in Vegas". Mys<3
Nu ska jag kolla på tv och äta mitt godis :) Ha en skön helg!


~8 april 2008

Usch vad dålig jag har blivit på att skriva här.. måste skärpa mig, haha. Det får bli en kort sammanfattning av dagarna sen i söndags..

Söndag: Som sagt så hade vi vår studentskiva på BJ i söndags. Kul var det! :) Middagen var god, alla var glada, haha vissa kanske var lite föör glada ;) . Men det var en lyckad kväll :)

Måndag: Min första provdag på Maxi... Det kändes så jäkla jobbigt att behöva gå och jobba dagen efter studentskivan, fy faan.. Men det är det värt! Jag började klockan elva så farmor hämtade mig runt halv elva och skjutsade dit mig :) Det är inte så svårt att sitta i kassan, det värsta är alla PLU-nummer som man ska lära sig ;P Men det kommer nog efter ett tafg. Jag jobbade till klockan 18 sen tog jag bussen ner på stan och pappa hämtade mig.

Tisdag: Min andra provdag på Maxi. Först hade jag skola mellan 8.30 och 13.00 typ. Sen åkte jag ut till Maxi och stämplade in ungefär 13.45. I dag hade jag en annan "handledare" eller vad man ska säga, den som sitter med en i kassan och hjälper till så att jag ska lära mig. I dag jobbade jag till klockan 20, jag var gaanska slut när jag kom hem.. tur att mamma hämtade mig vid maxi så jag slapp åka buss.

Onsdag: Dax för nästa studentskiva, Saras på People. Jag var inte ett dugg taggad för jag var så jäkla trött. Gått i skolan hela dagen och sen ska man hem och göra sig iordning för att sen åka in och festa medans man måste tänka på att det är skola dagen efter.. usch! Men men, det var väl helt okej. Det var kul att Sara blev så glad för att vi kom :)

Torsdag: Vad har hänt idag då? Hmm.. jag och Sandra gick till Ica och köpte lunch som vi åt på bryggan :) Det var ju bara det att det satte sig ett pucko som började kasta bröd till fåglarna! Usch, fy fan vad äckligt! Om man sitter och äter där så vill man inte ha dem där äckliga fåglarna där som nästan flyger upp på bryggan eftersom att hon kastade där också. Usch! Jag och Sandra bytte plats ganska snart kan jag lova!
När jag kom hem så satte jag mig i solen och pluggade till ett prov som jag har på måndag...

~4 maj 2008

HP3-klassernas studentskiva på BJ ikväll! :D Nu är dagen äntligen här!



Förhoppningsvis blir det en dunderkväll!! Men jag måste ta det ganska lugnt ikväll för jag ska vara på Maxi klockan 11 imorgon & det är inte så bra att komma dit bakis... Men som sagt, jag hoppas på en riktigt kul kväll iaf! :)
Klockan 22 öppnas det för dem som inte varit med på middagen, så det är bara att komma!! :D Kostar 100 kr att komma in då, så KOM! ;D


~2 maj 2008

YEEEEEEEES!!!! :D :D :D Idag ringde de från Maxi och sa att jag ska få börja jobba där! :D Så sköönt! Så nu ska jag dit på måndag för man skulle gå två provdagar, så den första är på måndag :D Så nu har jag jobb i sommar så jag ska klara mig! :D Pappa tyckte vi skulle fira så han köpte hem mousserande vin, en riktigt god sort faktiskt :)

I dag har jag gått på stan med lillebror och shoppade kläder åt honom. Han köpt ett par jeans, två tröjor, två t-shirts & två par kalsonger. Han hade två presentkort och sen la han ut typ 400 kr utöver dem. Jag vill också shoppa ju!! Haha, men alla mina pengar kommer att gå åt till studentskivor nu ;P . Våran är ju redan på söndag!! :O Tiden har gått så otroligt fort!

Nu sitter jag och väntar på Mattias som ska komma med bussen <3 :) 

puss&kram!

~1 maj 2008

Japp, ny månad igen & bara fem veckor kvar i skolan..
Valborg var bäst! Jag har aldrig haft så roligt förut som jag hade igår :D Jag orkar inte dra några detaljer ikväll, kanske imorgon.. men en sak kan jag säga:
SHOTTI SHOTTI SHOTTIIIIII!
Hahaha, hela dagen var så jävla rolig! Lägger upp bilder på bilddagboken och de säger det mesta om hur sista april var: Spårad!! Det är tur att vi tog bilder för vissa saker hade man glömt bort men som man blev påmind av när man såg bilderna ;D

RSS 2.0