Mysig kväll

Det har varit en mysig första advent :) Lisens familj kom över och åt middag med oss. Sen har vi kollat på Mamma Mia! på storbild hemma hos dom. Den filmen är ju så bra! :)

Det är Parlamentet med Björn Gustafsson & Johan Glans så nu kilar jag!

Puss! /Sofia

Första advent!

Nu har Lassgårds precis åkt hem och vi ska väl snart börja köra iväg alla stolar & bord från gårdagen. Alla var nöjda med lördagen och tyckte det var så trevligt så :)

Känner mig lite trött och seg idag. Har inte sovit så många timmar den här helgen. Jag kommer inte ihåg vad klockan var när vi lade oss igår, men den var kanske runt två nånting. I fredags så satt jag & Emma uppe till sent på natten och pratade massa massa minnen :) Vi har ju gjort så mycket tillsammans! Men det är klart eftersom att vi känt varandra i 19 år! :) Haha, vi fick ett antal skrattanfall där ;) Klockan var kvart i tre när Emma gick hem :b . Apropå Emma då... idag lämnar hon mig och flyttar hemifrån. Det kommer bli så tomt ju.. Men jag har lovat att komma så ofta jag kan och hälsa på och när Emma fått sitt körkort kan ju hon åka hit också :D . Det kommer bli minst 19 år till även fast vi inte bor knappt 20 meter ifrån varandra längre :)<3 Jag älskar dig Emma!

Idag är det ju faktiskt första advent! Fattar ni, det är bara fyra veckor till JUL! :D Fast någon julkänsla har man ju inte än kan jag säga men den kommer nog. Snön kunde gärna få komma tillbaka också. Nu är det mest slask ute.. Det finns lite snö på tomten men den försvinner nog snart den med tyvärr..

I år vill jag ha en vit jul!

Puss! /Sofia

Guldbröllop

Det blev ett väldigt sent inlägg idag.. Lördagen den 29 november så har vi firat min farmor & farfar för att de har varit gifta i 50 år och firar guldbröllop! Tänk er själva, 50 år som gifta tillsammans! :) Det har iaf varit jättetrevligt och det var väldigt uppskattat. Vi har varit 14 personer här idag men just nu är det bara Lassgårds kvar, de ska sova här i natt. Jag skjutsade hem farmor, farfar & morfar för ett tag sen.

Älsklingen ringde runt sex-tiden och pratade en stund och sa att jag kunde ju ringa senare. Han skulle iväg på en fest senare men jag skulle iaf ringa. Så jag ringde upp hjärtat för en timme sen ungefär och det var ju stor idé också.. Det var ju ett sånt jävla liv i bakgrunden så vi hörde ju knappt vad vi sa till varandra så vi la på ;b . Haha, vi får prata imorgon istället älsk<3

Jag börjar bli ganska trött för jag sov typ fem-sex timmar i natt bara.. Men just nu är det nintendo wii som spelas och det är ju kul att titta på ;)

Men jag säger god natt nu iaf.

Puss! /Sofia

Städning & sen jobbet

God morgon bloggen! Jag har varit uppe i några timmar men det är först nu jag skriver så det får bli god morgon.

Jag gick upp vid kvart i nio, åt frukost och sen åkte jag & hämtade farmor & farfar. Vi ska ju ha lite fest här imorgon så vi har städat hela dagen, börjar bli klara nu. Pappa står och gör iordning lunch så snart ska vi äta lite.

Jag jobbar idag, börjar klockan 15 så jag ska väl åka hemifrån någon gång efter två. Jobbar till klockan 21 ikväll, på en fredag, hur dum får man vara?! haha, jag tog nämligen det här extrapasset helt frivilligt ;P . Men men, pengar pengar! :) Jag tar bilen idag också så det är skönt.

Nu är det lunch som gäller för min del!

Puss! /Sofia

JOHAN, JAG ÄLSKAR DIG!<3 Du betyder så mycket för mig mitt hjärta! :)

27 november

Här kommer en liten uppdatering från mig :)

Igår jobbade jag stängning, dvs till ungefär 22.30. När jag slutat så åkte jag hem till världens bästa Johan och sov där :) Imorse vet jag inte riktigt när jag vaknade men Emma skickade sms vid halv tio och skrev att hon & hennes mamma skulle åka hemifrån vid halv elva. Så jag gick upp efter en liten stund och gjorde mig iordning. Älsklingen låg kvar i sängen och sov. Sen så sa jag hejdå till älsk och åkte från honom vid halv elva. Johan, jag älskar dig så otroligt mycket! <3

Jag åkte till Tunabackar där jag mötte upp Emma & Åsa. Åsa skulle hämta ut ett paket och jag skulle kolla om jag fick hämta ut ett paket som pappa fått. Men icke, man måste ha med sig pappas leg isf. Skit också, det var nämligen en backspegel och det hade ju varit ganska skönt att få ta hem den så bilen blir fixad snart. Men men, mamma får väl hämta den imorgon istället. Jag & Emma åkte iaf vidare till Gränby centrum och det var ju inte det lättaste att hitta en parkering där idag om man säger så.. De hade ju invigning av flera nya butiker idag. Vi hittade ingen parkering så vi åkte och tankade lite och sen tillbaka och då hittade vi en ledig plats! Vi var inte så jättelänge inne på Gränby, men en liten stund iaf, kul att se hur det ser ut. Jag var in på PO.P och pratade med butikschefen och hon tyckte det var kul att jag tittade in :) Jag kommer att få jobba både på Gränby & nere på stan! Vad roligt det ska bli! :)

När Emma & jag var klara på Gränby så åkte vi ner till donken och åt lunch. Efter det så åkte vi till Johanna, Tomas & lilla Christopher :) Han var ju mycket mindre än vad det såg ut på bilderna! Ååh, så söt han är! :) Jag höll honom en stund, så mysigt! Emma & jag funderade på att åka till bb och sno varsin liten bebis ;) haha. Jag hade köpt en babyhjälm, haklapp, body, byxor & tröja som de fick idag också :) Vi var hos Johanna i ungefär två timmar, sen var vi tvungna att åka ner på stan. Vi skulle hämta mamma vid nedre slotts. och sen till stationen för att hämta mitt körkort! :D Jepser åkte med hem då också.

Ikväll så har vi haft en må bra-kväll här hemma. Det var en kompis till Janna, vår granne, som höll i det. Hon hade med sig sin bebis på 7 månader, vilket charmtroll! :) Han var så glad sötnosen. Vi var sammanlagt typ nio personer tror jag och det var en trevlig kväll. Jag fick vara lite barnvakt åt lillen också :) Jag vill också ha en liten bebis! Men det får nog vänta några år :b . Men de är ju så mysiga! :)

När alla hade åkt hem så skjutsade jag hem farmor för vi behöver låna hennes bil imorgon. Så runt tio skjutsade jag hem henne. Tror att det blir sängen för min del om en liten stund. God natt. Oj, vilket långt inlägg det blev :b

Puss! /Sofia

26 november

Heej! Klev upp ur sängen för en timme sen ungefär, skönt att sova lite längre :) Idag är det jobb som gäller igen, de frågade igår om jag kunde idag. Så jag jobbar 15-22.30 idag.. suck, jobbigt pass men det är pengar iaf!

Tänkte ta bilen in till jobbet idag. Efter jobbet ska jag sova hos Johan, så jag hoppas att det finns någon parkering hos honom :p . Nu tigger Lisen om skjuts in till Fredrik också, så då får jag sällskap in till stan :) Fast det blir ju en omväg om man säger så ;) haha.

Det gick iaf bra att jobba igår, tiden gick lite långsamt ibland bara för det var inte så mycket kunder. Men sen helt plötsligt så hade man värsta kön som väntade. Jag & Jennie hade lunch samtidigt så vi delade på grillad kyckling & potatissallad, mums! :) Jag skulle ha sovit hos mitt hjärta, men det blev ändrade planer så jag sover hos honom i natt istället. Men igår så väntade jag på Malin i en timme så åkte jag med hennes mamma hem sen vid nio. Jag var "praktikant" på bageriet den timmen, haha ;D . Bilder finns på min bdb ;) Jag gjorde lite marsipantomtar och så ;P

Nu ska jag snart hoppa in i duschen.

Puss! /Sofia


25 november

God morgon! Jag vaknade vid åtta imorse och gick direkt in i duschen. Sen har jag klätt på mig, sminkat mig & ätit frukost. Sitter och funderar på om det är någon idé överhuvudtaget att platta håret idag.. Det snöar liksom ute så håret lär ju inte hålla sig platt ändå. Nej, det får bli min supersköna Peak-mössa & sen uppsatt hår på jobbet. Haha, intresseklubben antecknar ;) Men jag hade inte så mycket intressannt att skriva om :b.

Jag ska ta bussen som går 10.55 & Malin skulle gå till min hållplats eftersom att vi ändå ska åka in med samma buss. Hoppas att vi kommer i tid, man vet ju aldrig när det är sådant här väder & väglag ute.. Men de på jobbet lär väl iaf förstå om man blir lite sen en sådan här dag. Jag börjar jobba klockan 12 & slutar sen ikväll klockan 20.

Ha en bra dag :)

Puss! /Sofia

Good night

Ligger i sängen och tittar på Prison Break & efter det ska jag sova. Imorgon jobbar jag mellan 12 och 20 så ni lär inte höra så mycket från mig imorgon.
Nu är pausen slut så nu kilar jag, god natt.

Vet ni vad? Det snöar fortfarande...

Puss! /Sofia

Mys i soffan med Simba

Det har verkligen snöat oavbrutet i dag, just nu så är det inte lika mycket men det snöar iaf fortfarande. Frågan är om jag kommer kunna ta mig till jobbet imorgon.. Jag hoppas nästan lite på att vi skulle bli insnöade så alla i familjen får stanna hemma imorgon, det skulle ju vara ganska så mysigt :)


Jag värmde en kopp varm O'boy tidigare och kröp upp i soffan under en filt och tittade på tv. Hittade även lite bullar i frysen ;b . Simba ville också vara med och mysa i soffan som ni ser nedanför :)






















Sitter i soffan just nu också och ska titta på Sjukhuset. Simba ligger bredvid :)

Puss! /Sofia

Bara en månad kvar

I dag börjar nedräkningen, det är bara en månad kvar.. Eller egentligen så börjar väl nedräkningen den 1 december.. Men i dag så är det bara en månad kvar till julafton! Vad mysigt :)


24 november

Gick upp vid tio imorse och skottade snö mellan halv elva & halv tolv.. skitjobbigt! Och till vilken nytta då? Det snöar ju hela tiden så nu är det nästan lika mycket snö på vägen igen -.- Något irriterande..
Jobbet ringde lite innan tio när jag fortfarande låg kvar i sängen, så imorgon ska jag jobba mellan 12 & 20 :) Jobbade igår, ganska lugnt med folk då så tiden gick långsamt. Jag hade tagit bilen till jobbet och när jag skulle hem vid fyra så var det typ snöstorm! Kuuul... Man såg ju inte ett skit. Fick åka 60 hela vägen hem där det annars är 90, man såg kanske fem meter framför bilen. Det var lite småläskigt, men det gick bra iaf. Jag var ganska trött på jobbet igår också för jag hade bara sovit typ fem timmar.. Jag var ju fyllechaffis i lördags så jag kom i säng vid halv tre.
De timmarna har jag väl tagit igen i natt, sovit typ tio timmar, skönt :)

Fy fan vad det snöar ute nu, det är typ som en vit vägg när man kollar ut genom fönstret..

Puss! /Sofia

22 november

Den här dagen har spenderats med Emma & Petter :) . Vi var först på Ikea, Chilli, sen Gränby centrum & sist donken ;) De flyttar ju imorgon så det behövdes lite saker till hemmet. Träffade Elina & Kalle på Ikea också. Jag & Elina bestämde att vi ska försöka träffas nästa vecka :) När vi hade varit överallt så skulle Emma till Therese för att de ska ut på krogen ikväll. Sen skjutsade Petter hem mig och nu har jag duschat & gjort mig iordning för ikväll. Jag ska vara "fylletaxi" ikväll ;b . Fast jag ska vara med på 40-årsfesten också :) Carina som fyllt 40 år. Så det blir nog en trevlig kväll skulle jag tro :)

Emma, du vet att jag kommer våldgästa er så ofta jag kan nu när du flyttar! ;)

Puss! /Sofia


21 november

Jag kom hem med bilen och bilen är hel! ;) Eller ja, så hel som den var när jag åkte hemifrån iaf, backspegeln är ju fortfarande trasig.. Skitjobbigt att köra i stan utan vänstra backspegeln! Men annars  så gick det så bra så! :) Jag var och snurrade lite i stan innan jag hittade en parkering, tog den sista lediga vid Linnéskolan. 15 kronor i timmen, billigt billigt... Men jag skulle ju stå där knappt en timme så det gjorde inte så mycket. Jag mötte Piffen vid stationenm, vi gick ner till Clas Ohlson och skulle kolla på en locktång. Men då hittade jag en annan som jag letat efter förut som var dyrare men det var ju ändå en sådan jag letat efter tidigare.. Jag hittade bara skyltexemplaret på plats så jag gick till min vän Claes och frågade. Men de var slut och det skulle ta ett tag innan de kom in så det var bara att gå därifrån utan locktången.. Claes gratulerade mig till körkortet också! :D

Vi gick iaf till bilen och åkte upp till Gränby centrum, parkerade och gick ur bilen & kommer på att vi skulle ju äta innan ju! Haha, så det var bara att ta bilen och åka ner till donken ;b . När vi äntligen hade fått maten och ätit upp så bar det av till Gränby igen ;) . Vi gick runt lite, Sandra lämnade tillbaks en klänning och jag köpte en locktång. Yes, jag hittade en likadan på Expert :) Det var den sista, så den verkar vara populär.
Johanna & Tomas var ute och gick med Christopher så de kom till Gränby så vi fick se lilla bebisen :) Ungen är toksöt! Men Johanna & jag bestämde att ses någon gång nästa vecka när han är vaken ;)

På vägen hem så åkte jag förbi farmor & farfar och satt och pratade med de i någon timme :) Sen åkte jag hem.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova, god natt!

Puss! /Sofia

Vinterkyla ute

Nu så ska jag snart ta bilen in till stan :) . Lite smått irriterande med den där backspegeln som inte finns.. det är liksom den vänstra som jag tittar mest i.. Men jag ska nog överleva iaf :b
Jag känner att jag är väldigt sugen på en lunch på donken idag, haha ;b. Jag ska nog kunna övertala Sandra att vi ska äta där :D .
Nej, nu ska jag börja dra mig ut i kylan och skrapa rutorna på bilen.. haha, ha en bra dag! :)

Puss! /Sofia

Kakaduan

Okej, jag skulle iaf vara rädd för den där fågeln! Usch... Fler bilder finns på Rixfm:s hemsida på "Bodils minicirkus", HAHA! xD


Det finns idioter...

Jag har ju glömt bort att berätta en sak som hände dagen jag skulle köra upp... Mamma & jag åkte hemifrån klockan sju på morgonen eftersom vi skulle till Fagersta. Vi åker på en ganska smal asfaltsväg, mamma kör. Vi kommer till ett litet backkrön och eftersom att det är snö, is, minusgrader, alltså lagom halt på vägen så håller sig mamma så långt till höger som det går på vägen och kör sakta över backkrönet. Då kommer det en mötande bil i ganska hög fart och den bilen ligger inte så långt till sin högersida om man säger så. Det smäller till bra jävla högt i bilen & ja de körde sönder våran backspegel på bilen!! Vilka jävla idioter!! Är det halt, mörkt, smal väg och på ett backkrön så kör man väl för fan sakta!? Kul liksom, pappa har kollat upp vad det kan kosta och det var några tusen.. jag kommer inte ihåg exakt men jag tror det var runt sex tusen spänn! Fan vad irriterande! Idioter! Kul början på dagen som man ska köra upp också då, håller på krocka liksom.. Det finns idioter!


Snyggt va...? :/

Rix morronZoo på tv6

Haha, jag sitter och tittar på Rix morronZoo just nu och de har en gäst som har med sig några djur. Jag känner igen mig själv i Roger i den där situationen haha ;D . Det är en kakadua (eller hur det stavas) med i studion och så fort fågeln flaxar lite eller så så blir Roger rädd. Haha, jag skulle reagera precis likadant, jag hatar nämligen fåglar! ;P

Nu tänker de släppa lös fågeln i studion!! :O Roger: "Jag är lite orolig för att primaveran ska flyga iväg.." Ja, jag skulle vara livrädd! Usch!

Jag lägger upp en bild sen när programmet är slut så får ni se djuren. Jag antar att de knäpper lite kort..


God natt

Nu är jag så trött och ligger redan i sängen så nu säger jag god natt! :)

Puss! /Sofia

Johan, dig älskar jag väldigt väldigt mycket! :)<3

De var helt gratis!


De här två kom i ett paket på posten igår... Det var adresserat till mig men det fanns varken en räkning, något brev eller en avsändare.. Jag har ett svagt minne av att jag var med i någon AC/DC-tävling, men jag kommer inte ihåg när & på vilken hemsida.. :S Men tydligen så vann jag ett pris iaf ;D . Haha! Ibland ska man ha tur! Fast jag hade otur i turen om man nu kan säga så.. :b . Skivan är den senaste men den har redan pappa & dvd:n köpte jag till pappa i Ullared så den har vi redan här hemma också ;) Men jag flyttar ju hemifrån någon gång så då har vi ju varsina! :D

Nu är det bara tre månader kvar! Den 20 februari, AC/DC på Globen! :D

20 november

Heej! Kom precis hem från Ica, åkte med Emma & Åsa upp. Emma körde & hon kommer klara sitt körkort det vet jag! :)

Jag har hunnit vara i stan idag också. Först på "intervjun", som var klar efter typ 10-15 minuter :b . Jag hade ju redan varit på en lång intervju & nu var det bara för att jag skulle träffa den nya butikschefen. Jag tror att jag fick jobbet! :D. De visste inte riktigt hur mycket tider det gällde, men om jag var intresserad så skulle det vara bra. Jag sa att jag är glad för minsta lilla så det blir nog så att jag kommer jobba lite på Polarn O. Pyret som öppnar i Gränby centrum nästa vecka :) Det som kändes så skönt var att hon sa att det skulle nog gå att pussla ihop mina tider på Maxi med tiderna jag får på PO.P :) . Så jag kan jobba på båda :D . Men jag fick gärna komma och titta på nya butiken nästa vecka så kunde de visa mig runt och så :) Vilken superbra vecka det här har varit för mig, körkort & nytt jobb! :D

Jag gick en liten stund på stan efter intervjun, fick med mig en kofta från Vero Moda hem. Jag köpte den som en belöning till mig själv för körkortet! ;) Köpte även en ny mascara för det behövdes! Jag tänkte prova den nya som går på reklam på tv nu.. Lóréal volume collagene, vet ni vilken? Jag hoppas på att den är bra iaf :)

Sen ringde jag och väckte mitt hjärta & tog bussen hem till honom<3 Var med honom ett tag, sen skulle han ut till Pontus och fixa med bilen så då tog jag bussen hem.

Puss! /Sofia


Mysig kofta från Vero Moda, 300 kr :)

19 november, dagen då Sofia tog sitt körkort! :D

Jag har inte fattat det än, jag har faktiskt klarat mitt körkort idag!! Det är så jävla skönt! Jag behöver inte be om skjuts längre, jag kan åka själv, helt själv! :D Snacka om frihet! Jag & lillebror tog en tur upp till Ica för att handla lite, fast det kändes inte så konstigt.. hmm.. det blir nog en helt annan känsla första gången jag kör helt själv :)

Pappa berättade att han hade frågat på jobbet vad man ger sin dotter som nyss klarat körkortet. Pappa: "Alla sa en bil, så då var det ju kört.." Haha, jag tycker att hans kollegor hade ett bra tips, eller hur? ;)

Igår skrev jag ju att jag brände typ hela örsnibben när jag plattade håret, haha klantig som man är! :b . Men allvarligt, det svider och gör ont! Örsnibben är alldelles varm. Jag hoppas verkligen att jag slipper någon infektion eller liknande! Jag kan ju inte låta bli att peta på det heller :b. Eftersom att jag har bränt "baksidan" så ser man ju inte så bra i spegeln heller, men jag hoppas det läker snart iaf!

Imorgon ska jag på en arbetsintervju klockan tio. Jag vet inte om jag skrev något om att jag var i Stockholm för typ fyra veckor sen på en intervju? Iaf så var jag det och det är de som har ringt och vill träffa mig igen, men den här gången i Uppsala så jag slipper åka till storstan. Jobbet som det handlar om är ju ändå i Uppsala, varför den första intervjun var i Stockholm var för att deras typ "huvudkontor" ligger där :) Men jag hoppas på det bästa, önska mig lycka till! :)

Samtidigt så kan det bli lite jobbigt om jag får det här jobbet också, för då kanske jag inte kan vara kvar på Maxi... :( Jag vill verkligen inte sluta där för jag trivs så oerhört bra!! Men jag hoppas att det går att få ihop.. :)

Nu är jag trött efter den här speciella dagen så nu ska jag sova, god natt :)

Puss! /Sofia

Johan, du är finast & jag älskar dig<3

Tävling


Jag är med och tävlar hos Sanaz om vinster värde över 2000 kr.
Var med du också!
Tävlingen avslutas onsdag den 26:e november.

Jag är bäst!


KÖRKORTET ÄR MITT! :D

Så jävla skönt vill jag lova! Hade uppkörning i Fagersta klockan tio
imorse så nu har jag haft körkort i typ fem timmar ;) WOHO!

Desperate

Sitter i sängen och kollar på Desperate housewives, alltid lika kul! :) Ska sova efter det eftersom att jag ska upp tidigt imorgon, redan klockan sex...

Jag fick rosor av mamma när hon kom hem idag för att jag har klarat teoriprovet, tack mamma! :)
Jag, lillebror och mamma åkte iväg och åt middag ute för att "fira" lite. Jag tog lövbit, pommes & bea-sås, mm! :b .

Nej, nu är pausen slut så nu kilar jag.

Puss! /Sofia

Lite varmare nu

Nu har jag fått tillbaka lite av värmen igen. Det hjälpte att krypa upp i soffan under en filt, med dunktofflor, tända ljus och lite choklad :) Men mina jeans och min vinterjacka är inte torra kan jag säga.. det lär ju ta ett tag. Jeansen hade till och med färgat av sig så jag är blå på båda knäna haha ;p

Johan har fått ett nytt jobb, jag är så glad för din skull älskling! :)

Puss! /Sofia

Ett till steg närmare...

Jag har precis kommit hem från stan och är genomfrusen och blöt, gissa om jag kommer bli förkyld.. :( I stan var det snöblandat regn och blåste, usch! När jag klev av bussen hemma så var det bara snö iaf så det var inte lika blött. Janna & Maya var ute i snön så jag stod och pratade med Janna en bra stund :) Men nu är jag inne och ska snart sätta mig i soffan med en varm filt.

Vad gjorde jag i stan då? Jo, jag var på Vägverket och skrev teoriprovet och vet ni vad? Jag klarade det!! :D Fy faan så sköönt! Nu är det bara uppkörningen kvar och sen så har jag körkortet! :D Jag ska banne mig klara uppkörningen på första försöket! :D

Halkbana [x]
Teoriprov [x]
Uppkörning [ ]

Jag köpte choklad, pepsi max & en kanelbulle på Pressbyrån innan jag åkte hem. Det tycker jag att jag är värd idag! :D

Puss! /Sofia


Plattångsjävel!

AJ SOM FAN! Haha, jag brände mig på plattången nyss när jag plattade håret. Brände typ hela örsnibben, hur klantig får man va!? ;D . Men fy faan vad ont det gjorde och nu svider det som f a n! Men ibland får man nog skylla sig själv tror jag ;p .

Jag ska snart knata iväg till bussen och åka in till stan. Har ingen aning om när jag är hemma igen, men vi hörs säkert senare!

Puss! /Sofia 

Äntligen måndag...

Annars så brukar man tycka det är jobbigt med måndagar.. men hallå!? Det är ju Prison Break på måndagar, alltså så är det en bra dag.. eller kväll mellan tio och elva iaf ;) Så kom ihåg, Prison Break på tv3 ikväll klockan 22! :D


17 november

Har inte skrivit något idag för det har varit en ganska händelselös dag.. Jag har inte gjort något vettigt alls idag, haha. Men visst det kan behövas sådana dagar med. Pappa har varit ledig idag så jag har iaf haft sällskap. Jag var över till Emma en stund på förmiddagen också, men hon skulle in till stan med sin mamma sen så det var bara en liten stund :)

Johanna skickade ett mms med en bild på bebisen, vilken liten sötnos de har fått! :) Jag längtar tills jag får träffa min lilla gudson, som sagt en riktig liten sötnos är det! :)

Puss! /Sofia

Det blev en pojke

Jag har blivit gudmor åt en liten pojke! :) Grattis Johanna & Tomas! :)

Snart så kommer den lilla sötnosen ut till världen

Hej! Jag har precis sms:at lite med Johanna och nu är det nära! Hon ligger på bb just nu! Bebisen var beräknad til igår så hon har gått över en dag men som sagt hon ligger där uppe nu.. Det är så spännande! Vi får se om det blir en liten Isabell eller Christoffer, jag tror att det var de namnen som de har tänkt ut, de vet ju inte om det blir en liten pojke eller flicka :) Det ska bli så kul att få se den lilla knodden när hon/han har kommit ut. Så vem vet, imorgon kanske jag är gudmor åt en liten sötnos! :) Jag håller tummarna för att allt ska gå bra!

Puss! /Sofia

Lördagskväll

Det blev ingen tråkig ensam hemmakväll ikväll iaf. Jag gick över till Lisen & umgicks med henne & Fredrik :) Vi satt framför tänd brasa och pratade och spelade kort :) Det är så mysigt med brasa nu när det är så tråkigt väder ute. Sen så åt vi mat där och lite senare så skulle Fredrik in till stan. Så vi satte oss i bilen och åkte in mot stan, släppte av Fredrik hos en kompis och sen åkte jag & Lisen hem igen.
Vi var hemma runt halv tio och Lisen skulle upp tidigt imorgon så hon gick hem och jag hem till mig. Här var det fullt hus när jag kom in i vardagsrummet :b . Mamma, Jesper, Hampus, Emil, Henrik & Carina satt och kollade på Svensson svensson.
Men nu så sitter jag själv vid teven, mamma gick precis och lade sig i sängen. Jesper sitter med Hampus & Henrik i datarummet. Men det blir nog sängen snart för då blir det snabbare söndag :) Imorgon ska jag in till min älskade Johan, usch så jag saknar honom! Men imorgon så träffas vi hjärtat mitt<3

Puss! /Sofia


Stan med mammsen

Hejsan! Kom hem för typ en halvtimme sen. Har varit i stan hela dagen med mamma :)
Vi var uppe på Gränby centrum och kikade runt lite, sen åt vi lunch på max, sen var vi inne på Arken zoo och efter det så åkte vi hemåt igen. Vi stannade till hos farmor & farfar en stund. Småkusinerna var där så det var kul eftersom jag inte sett de på ett tag :)

Ja, det är väl så min dag har sett ut. Vad händer ikväll då? Ingen aning... jag vill inte bara sitta hemma och ha tråkigt! :(

Puss! /Sofia

15 november

Heej! Nu har jag lagt upp lite bilder från Norberg på min bdb :) Verkligen jättesnygga, haha! :b

I dag är det den 15 november och det betyder att det också är Dominics födelsedag, GRATTIS MIN VÄN! :)

Puss! /Sofia

Jag är äntligen hemma igen!

Japp, jag kom hem för cirkus två timmar sen och gissa om det är skönt att vara hemma igen!? :) Jag, mamma & lillebror har nyss ätit mat och snart ska jag sätta mig hos mamma framför teven och bara ta det lugnt.

Imorse blev det tidigt, vi gick upp kvart i sju och sen vid halv åtta knatade vi iväg till trafikskolan. Ungefär vid åtta åkte vi iväg jag, Emma, David (en annan elev) & Jerry (läraren) till Eskilstuna. Där skulle vi köra halkbanan! Emma & jag var nervösa innan, värst var Emma ;b . Vi stod och kollade hur alla bilar sladdade, snurrade runt och jagvetintevad.. Men sen när vi väl fick köra så var det ju skitkul! Jag skulle kunna göra om den en gång till ;b . Det som kändes extra roligt också var att vi fick ju sitta ensamma i bilarna, det kändes ju som om man redan hade körkortet! :D . Vi körde varsin Toyota corolla.



När vi var klara så skulle David till stationen i Eskilstuna så han körde dit och sen körde jag därifrån och ungefär halvvägs hem sen så körde Emma resten :) Sen var man ganska trött efter att ha kört mycket bil :b . Vi var tillbaka i Norberg halv fyra och mamma kom precis då också. Vi städade ur lägenheten och tog våra saker och åkte till skolan och lämnade nycklarna och sen var vi äntligen påväg hem igen! :D

Det har ändå varit två roliga veckor, jag & Emma har ju varit tillsammans i stort sett hela tiden :) Vi var väl ifrån varandra max tre timmar i streck under de två veckorna ;) Vi har ju faktiskt varit sambos ju! Det kommer kännas konstigt att inte vakna upp i samma rum som Emma nu ju.. Emma du får flytta in hos mig istället för med Petter!! ;D

Varsågod, där har ni en liten uppdatering från mig! :)

Puss! /Sofia

Onsdag, torsdag, fredag, hemma igen!

Två nätter kvar i Norberg, bara två nätter! Hur skönt som helst kan jag lova! :) Jag saknar min säng, imorse vaknade jag och hade skitont i vänstra axeln.. man sover inte skönt i de sängarna som jag och Emma har i vår lilla etta. Men jag ska nog stå ut i två nätter till ;p . Idag så borde det vara min sista lektion om inte läraren tycker att jag behöver fler. Men med tanke på vad den läraren som jag körde med i måndags sa så borde jag klara mig utan att lägga till någon. Men i dag ska jag ju köra med en ny lärare igen så vi får se vad han tycker.

Igårkväll ringde min farmor till mig och undrade hur vi hade det. Jag har inte träffat farmor på typ två veckor & det är länge! Saknar min farmor :) Hon kom hem nu i helgen efter en vecka i varma Teneriffa (eller hur det nu stavas:p). Men jag sa att vi har det bra och att vi åker hem på fredag :) Någon timme senare så ringde mamma. Mamma har ringt varje dag förutom den dagen de var här och hälsade på :)

Jag har precis pratat med hon i receptionen och jag får köra halkbanan på fredag, samtidigt som Emma :D . Skönt! Plus att jag får skriva mitt prov i Uppsala istället för Västerås. Också väldigt skönt att slippa åka till en annan stad! Så mitt prov flyttades fram en dag, men det spelar ingen roll för då får jag ju en extra dag att plugga :)

Nu måste jag plugga lite teori här på datan.

Puss! /Sofia

Det närmar sig nu

Hej! Som ni förstår så sitter jag i datasalen på trafikskolan :) Nu är jag nervös inför teoriprovet igen.. :/ Vet inte hur det kommer gå, bra förhoppningsvis! Jag måste bara hinna skriva klart alla "övningsprov" innan jag ska skriva det riktiga. Är inne på "Fas fordon" just nu & hur bra är jag på det då? haha :p . Jag vet väl inte vad allt heter haha! Men nu har jag skrivit två godkända av tre, så det ska nog gå bra.
Imorse var det till att gå upp tidigt igen eftersom jag skulle köra klockan åtta. Lite smått jobbigt att gå upp klockan sju eftersom att jag inte somna förrän elva igår, det var ju Prison Break.. ;p Det får jag absolut inte missa! :D

Igår körde jag en dubbellektion, fast med en annan lärare för Sabina som jag kört med förut har blivit riktigt sjuk. Så igår körde jag med en manlig lärare, det gick hur bra som helst! När vi hade kommit tillbaka till skolan och jag hade parkerat och min lektion var slut så sa han något som var så jävla skönt att höra! "Skulle jag ha den behörigheten så skulle jag ge dig ditt körkort här och nu." YEES! Det kändes så bra att höra! :D Nu ska jag fan klara av uppkörningen! :)
Idag så körde jag också en dubbellektion med en ny lärare igen. Han var nöjd med min körning också :) Det är nog bra att få prova på att köra med flera olika lärare också tror jag. Imorgon skulle jag köra med en ny igen så :p

Nu ska jag kila.

Puss! /Sofia

Johan älskling, jag saknar dig!<3

Det verkar som om det har fastnat en del grejer i mitt huvud iaf

Hejsan! Sitter nere på skolan och har precis skrivit två till godkända prov! :) Det går framåt med teorin och det börjar kännas mycket bättre med den nu.
Igår hade jag en dålig dag. Jag ville bara hem och krama om min älskling! Saknar honom jättemycket! Vi har inte träffats på 1½ vecka och det känns som en evighet. Men nu är det mindre än en vecka kvar innan jag kommer hem :)
Sandra ringde mig igår runt halv sju & vi pratade om allt mellan himmel och jord :p . Vi har inte heller setts på länge pga den här intensivkursen, men vi ska ses så fort vi kan båda två! :) Saknar ju min lilla Piff.. När vi sagt hejdå och lagt på så kollade jag var klockan var... haha vi hade pratat i nästan en timme! ;) Det stod typ 54 minuter om jag kommer ihåg rätt :p . Det märktes att vi inte setts på ett tag, vi hade mycket att prata om! :)
Pratade med mitt hjärta innan jag skulle sova, det börjar bli väldigt ensamt att sova själv i sängen.. :( Men snart så ses vi igen min älskling och jag! :)<3

Nu ska jag kila, hoppas ni har det bra! :)

Puss! /Sofia

Fem dagar kvar

Bara fem dagar kvar & sen får vi åka hem! :D Åh, så underbart! Jag saknar min Johan så att det gör ont! :'(

Igår var mamma, pappa & lillebror och hälsade på :) Petter var också här & det tyckte nog Emma var underbart! :) Vi tog en fika allihopa, mysigt. Min familj var nog här ungefär 1½ timme sen åkte de hem igen. Petter stannade kvar och sov kvar tills idag. Vi tre åt ute på restaurang igår & Petter var så gullig att han bjöd på maten, tack! :) Efter maten så gick vi till Ica och köpte godis & läsk, som Petter också betalade :) Sen blev det en lugn lördagskväll framför teven. Pratade med Lisen i nästan en halvtimme igår :) Emma & Petter började undra vart jag tagit vägen, för jag var ute när jag pratade med henne :b .

Idag kom Emmas föräldrar, farmor & Royal och hälsade på :) Så det blev en fika idag igen :b. Dem & Petter åkte hem för typ en timme sen kanske. Så nu är Emma & jag själva igen. Jag ska snart plugga lite teori här på datan, prata klart med Sandra på msn först :) Jag tänker på dig min vän, du får ringa ikväll så får vi prata ut lite grann :)<3

Puss! /Sofia


Helg och lite ledigt från körkortet

Heej! :)
Sitter just nu i data-/teorisalen och har skrivit några prov. Det känns lite bättre med teorin nu, men jag är fortfarande lite osäker.. Men det går åt rätt håll nu iaf! :)
Igår var det fickparkering som stod på schemat och det gick ju skitbra! Det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara, så det var skönt! Igårkväll var det den sista teorilektionen också, så jag hoppas att det har fastnat mycket i mitt huvud :p . Men vi har lite anteckningar att läsa igenom så det känns bra.

I dag hade jag en dubbel körlektion som började klockan åtta, så det var bara att gå upp klockan sju imorse. Emma följde med på min lektion idag också :) Jag skulle träna på hur man kör i en rondell, eller cirkulationsplats som det så fint heter. Det gick helt okej, vi ska träna lite mer på det på måndag. Just nu är Emma ute och brummar, hon kommer tillbaka till halv ett och då ska vi äta lunch har vi tänkt. Resten av dagen blir det att skriva prov på datan och plugga i böcker. Ikväll blir det mys med tacos och lite gott framför teven, vi kanske kilar till det lilla systembolaget som finns här och köper någon cider kanske.. hur låter det Emma? ;p Haha, ja vi får se vad som faller oss in. Det blir iaf tacos och något gott snacks framför teven! :) Det är vi värda efter en hel veckas körning och pluggande! :)
Imorgon tror jag att det blir paus från körkortet hela dagen faktiskt. Men på söndag blir det plugg hela dagen! Sen är det bara en vecka kvar, shit vad tiden går fort!

Puss! /Sofia

6 november

Tänkte börja med att svara på två kommentaren som jag fått i förra inlägget...

Lisen; Tack, det känns bra att höra det! ;p Vi ska nog klara det här, jag & Emma :)
Piffen; Saknar dig också :) Det går bra att köra med läraren, hon är så snäll & gullig så :) Hon berömmer mig och säger att jag är duktig så det känns superbra med körningen! :)

Som sagt, körningen känns som att det går mycket bra. Teorin känns lite värre... igår hade jag en sån där dag när det kändes skitsvårt och helt hopplöst med teorin.. men idag känns det bättre för nu har jag skrivit fyra godkända prov på datan! :) Jag ska nog fixa teorin också!
Idag har jag en körlektion klockan 11.40 och då ska jag fickparkera.. får se hur det går. Den "vanliga" parkeringen klarade jag av iaf :) Emma fick följa med på den dubbellektionen jag hade när jag skulle parkera och lite annat. Vi ska fråga om hon får följa med idag och kolla på fickparkeringen också :)

Nu måste jag kila, hoppas ni mår bra allihopa! :)

Puss! /Sofia

Saknar min älskling..<3

Uppdate från Norberg

Heej! :) Tänkte bara tala om att jag lever.. ;p
Hur har ni det? Jag & Emma har det bra här, lite mycket pluggande bara. Men så är det om man ska lära sig allt på två veckor. Vi bor i en liten etta tillsammans.

Vad som finns i vår lägenhet:
- två sängar (som är de oskönaste sängar jag någonsin sovit i)
- toalett, dusch
- en rutten tv från stenåldern ;p (men vi har faktiskt många kanaler, så jag missar inte Prison Break & Desperate housewives ;p)
- ett litet kök bakom två garderobsdörrar med två kokplattor
- en mikro
- ett kylskåp som låter fan! Surrar och tjuter och ja jagvetintevad..

Men vi har det ganska bra ändå för vi har varandra! :) Men jag saknar min älskade Johan, tänker på honom hela tiden! Jag vill att han ska vara hos mig..<3

Igår hade jag två körlektioner och det gick bra! Sen på kvällen hade vi tre timmar teori. Mellan allt det så får man plugga på egen hand och det är hur mycket som helst som man ska göra på datan! Det får bli en hel plugga-vid-datan-dag i helgen när vi är lediga..
Idag har jag haft en körlektion och just nu är Emma ute och kör. Jag ska ha en dubbellektion kl.15.20 sen. & ikväll är det tre timmar teori som gäller igen. Vi kommer att få äta middag halv nio ikväll för vi hinner inte det innan... :/ Det är lite stressigt kan jag säga!

Nej men nu ska jag kila.

Puss! /Sofia

Johan, jag saknar dig & älskar dig!<3<3<3

Sofia & Emma

Det är tur att vi åker tillsammans! <3


Snart så...

Nu är det knappt en timme kvar innan vi åker. Jag är jättedeppig pga att jag inte kommer få se Johan på jättelänge :'( Usch, jag hoppas verkligen att det känns bättre när jag väl är där på plats! Du skulle ha varit här i dag!

Jag tror att vi skulle ha tillgång till Internet där borta så om jag har tid över så skriver jag kanske lite här.. annars så är jag tillbaka igen den 15 november. 15 november!! Ni hör ju bara hur långt det är dit.. :(

JOHAN LIND, JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!<3

Puss! /Sofia

Dagen D

God morgon! Ja idag är det ju den 2 november och det är idag som jag & Emma åker iväg.. Jag är inte så nervös just nu, mera ledsen.. Jag kommer sakna min älskling så jävla mycket! :'( Usch, jag hoppas att de här två veckorna går snabbt!
Jag vet inte vad mer jag ska skriva... nej, jag ska ta och hoppa in i duschen nu istället.

Puss! /Sofia

...

Jag är besviken på dig just nu.. :( Jag åker imorgon!!

Usch, jag är egentligen inte på något bra humör så jag orkar egentligen inte skriva.. men jag har inget bättre för mig just nu heller än att gömma mig under täcket. Ledsen och besviken.. :(



Igår packade jag i stort sett allting som jag ska ha med mig till Norberg, skönt att ha det gjort. När pappa kom hem så åkte vi och hämtade pizza och tjockade i oss. Sen blev det en lugn hemmakväll med pappa framför teven :)
I dag gick jag upp kvart över sex eftersom att jag skulle jobba. Jag har jobbat mellan åtta och tre. När jag slutat så väntade jag på Malin, vi handlade lite och sen tog vi bussen hem. Åt mat hemma med pappa & lillebror och någon timme senare så var vi hemma hos Malin m. familj. Kom hem därifrån precis nu. Många skratt ikväll ;) Iaf tills dess att jag fick ditt sms.. du borde vara här hos mig nu.. :(

Nej, nu skiter jag i det här, hejdå!

1 november

Bara två månader kvar av det här året.. & snart är det julafton, vad myysigt! :)

Igår strejkade mitt internet, fungerade inte på hela dagen. Så det blev inget blogginlägg igår och just nu så orkar jag inte skriva något. Kanske senare ikväll :)

Saknar min Johan <3

Puss! /Sofia

RSS 2.0