Nu är det sängen som gäller för min del

Jag har fått många fina komplimanger för mitt hår i dag av flera kollegor, tack! :) Det har varit fullt upp på jobbet i dag. Jag hade inte en lugn stund förutom på min halvtimmes-rast. Så fastän att jag bara jobbade i fem timmar idag så var jag ganska trött när jag åkte hem. Mamma hämtade mig och när vi kom hem så fikade vi för farmor & farfar var här :) Tv-möbeln hade inte kommit in i mitt rum, men jag lyckades övertala pappa att vi skulle bära in den nu när vi ändå var så många här. Så nu står den i mitt rum med teven som stått i vardagsrummet förut. Eftersom att jag inte har så stort rum så kan det kännas lite trångt nu i början men man vänjer sig :) Jag har iaf kopplat in teven, ps2:an och min stereo så nu överlever jag ;p . Jag ska fortsätta fixa med rummet imorgon.
Nu ska jag sova, god natt. Jag vill mysa, Johan älskling kom hit NU! :)<3

Puss! /Sofia

Work

Nu så ska jag snart kila iväg till jobbet, jobbar till åtta ikväll.
När jag kommer hem ikväll så hoppas jag på att tv-möbeln står i mitt rum så att jag kan få ordning i rummet :) Vi hörs kanske senare.

Puss! /Sofia


Grannarna rockar loss...

Haha ja... Sitter som sagt hemma hos älsklingen och man märkte ju iaf när grannarna vaknat.. Musiken de spelar hörs igenom väggarna om man säger så. De har väl ett litet party för sig själva ;p haha!
Vad gör jag då? Jo, jag har duschat, ätit frukost och lite godis ;) Nu sitter jag framför teven och datorn.. Ska väl ta och sminka mig snart också. Sen klockan 12.50 så är det Våra bästa år som gäller! Haha, det är sämst men jag har fastnat i det ändå ;p

Puss! /Sofia

God morgon

Sitter hemma hos älsklingen, gick upp för en stund sen. Jag fick skjuts in av mamma igår så det var skönt att slippa ta bussen :) Vi åkte förbi farmor & farfar en liten stund innan. Farmor: "Titta nu är hon sådär svart igen.."  Haha, farmor tycker att jag ska ha någon ljusare brun färg. Men jag visade henne att det är faktiskt lite rött i den färgen jag har nu så den är ganska varm, inte svart. Men både farmor & farfar sa att det var fint iaf :) .

I dag jobbar jag mellan tre och åtta, så jag blir kvar hos Johan tills dess. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare.

Puss! /Sofia

Brunett igen

Jahapp, då var man brunett igen då. Jag är supernöjd med färgen! :D Men däremot så blev längden på håret något kortare än vad jag hade tänkt mig.. men det växer ju ut igen förhoppningsvis! :)
Jag satt i frisörstolen i två timmar innan jag var klar. Emma hade bra tålamod som väntade på mig hela tiden, taack!<3
Vi gick på stan en stund efteråt och sen tog vi bussen hem vid tolv. Lite godis fick följa med hem.. ;) Jag åt rester från igår, tacos & emma köpte med sig en Cupido-sallad hem. Vi åt lunch framför Våra bästa år. Sen satte jag igång Sex and the city i mitt rum. Emma kollade på den medans jag börja riva ner min hylla. Nu är den ute ur mitt rum och alla grejer ligger på golvet... suck! Jag ska ta in en tv-möbel från garaget men jag kan inte ta den själv.. måste ha hjälp av en eller två till.. Så det blir nog inte gjort i dag. Tur att jag ska sova hos mitt hjärta i natt för det ligger lite grejer i min säng också ;p Anledningen till att jag ska ha in tv-möbeln är för att jag ska ta teven som vi haft i vardagsrummet och den är lite större än den jag har i mitt rum just för tillfället.. Mamma & pappa köpte en ny tv i helgen så det är därför jag får den gamla :)

Nu väntar jag på att mamma & pappa ska komma hem, då ska jag & mamma ner till farmor en liten stund och sen tar jag bussen till Johan. Om jag inte kan flirta med mammsen förstås så att jag får skjuts ;p

Puss! /Sofia

29 oktober

God morgon! Uppe med tuppen i dag, gick upp halv sju..
Om cirkus 1½ timme så sitter jag hos frisören och mitt långa hår blir kortare och förhoppningsvis snyggare! :) Jag lägger väl upp bilder senare skulle jag tro. Emma följer med mig till frissan eftersom att jag lär få sitta där ett tag.. Tack Emma!<3
Vi hörs senare.

Puss! /Sofia


Uppdate

Har precis tittat på gårdagens avsnitt av Prison Break :) Älsklingen laddade ner det åt mig igår så vi började titta på det och lade oss i sängen, mys! Men jag såg inte hela avsnittet då...
Så då tittade jag nyss istället, åh så bra det är! :)

Jag ringde mamma när hon var påväg hem och sa att jag var sugen på tacos, så det blev det till middag ikväll, mums! :D Nej, nu ska jag börja skriva på en packlista inför två veckor i Norberg.. Lika bra att packa ner hela garderoben! ;) Tittar såklart på Desperate housewives nu, så jag får skriva i pauserna ;p

Puss! /Sofia

Johan älskling, du är så underbar!<3

28 oktober

Jobbade igår, det var inte så mycket kunder under den tiden som jag jobbade så det var lite drygt.. Klockan blev iaf tre till slut och då väntade jag på att Malin skulle sluta och sen åkte vi ner på stan. Jag bokade klippning & färgning på Hår & häpna, så imorgon ska jag gå dit :) Emma är snäll och följer med mig, för jag lär ju få sitta där ett tag ;p .
Mamma hämtade upp mig & Malin på stan och så åkte vi och handlade. Sen fick jag skjuts till min älskling :) Det var så underbart att vara med mitt hjärta igen :)<3 Jag älskar dig Johan!

I dag var jag hemma runt elva och då åt jag frukost hos Emma. Sen har vi kollat på Våra bästa år och nu kollar vi lite på Hairspray.

Puss! /Sofia

27 oktober

God morgon!
Nu har jag precis betalat in till trafikskolan för min intensivkurs. Så lätt var det att göra av med 12 330 kronor... usch så lite pengar det blev kvar på kontot :/ Men men, det är ju för en bra sak iaf! :)

I dag jobbar jag och sen sover ja hos mitt hjärta :)<3

Puss! /Sofia

Renbäddad säng

Sängen kallar och det ska verkligen bli extra mysigt att krypa ner i min säng nu för den är bäddad med rena lakan, så underbart skönt! Det enda som fattas är mitt hjärta.. Det hade varit hundra gånger mysigare med Johan!

Imorgon är det jobbet som gäller, jag jobbar mellan åtta och tre och sen ska jag sova hos älsklingen! :D<3 Så imorgon är det risk för att det inte blir något bloggande ;p . Men ni överlever nog! haha ;)

God natt & sov gott.

Puss! /Sofia

sofia <3 johan, vi hör ihop du & jag älskling! :)<3


Hemma igen efter en lyckad shoppinghelg

Hej hopp! Har ni saknat mig? ;)
Nu är jag iaf hemma igen efter en mycket lyckad shoppinghelg i Ullared! Den totala summan slutade på typ 2475 kronor tror jag att det blev. & då har jag fått mycket saker för dem pengarna :D . Större delen är kläder till mig själv ;)  Det blev ett par mjukisar, strumpor, leggings & sen är det toppar, linnen, koftor & tjocktröjor :) Jag ska försöka lägga upp bilder på allt när jag orkar. Jag köpte även fem dvd-filmer. Sängkläder köpte jag också. Julklappar till Källa, Viggo, pappa & lillebror. Farsdag-present till pappa. En väska till mig själv. Det var nog allt tror jag... nej just det! Jag köpte lite presenter till Johanna & Tomas bebis också :) Jag vet att man kanske inte ska köpa innan barnet är fött, men jag kunde inte låta bli :)

Usch vad jag saknar min älskade Johan<3 :( Sist jag såg dig var i torsdagsmorse när du sa hejdå innan du gick till jobbet... & jag saknar honom hur mycket som helst! Jag skulle ha sovit där i natt men jag fixade ingen skjuts in till honom :( . Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan min Johan när jag ska bort på intensivkurs i två veckor!? Det kommer vara jättejobbigt! :( Johan, jag älskar dig och jag vill att det ska vara du & jag för alltid!<3

Puss! /Sofia

Tillbaka på söndag igen

Nu ska jag snart gå till bussen. Det lär inte bli något mer bloggande för min del nu så vi hörs på söndag igen. Sakna mig inte för mycket.. ;) haha.

Emma, jag hoppas du får reda på vem den där idioten är! Sitta och skriva helt onödiga kommentarer och sen inte våga stå för vem man är! Usch säger jag bara..

Sug & svälj, trevlig helg! ;p

Puss! /Sofia


Ett inlägg om lite allt möjligt

Om cirkus en timme så ska jag gå iväg till bussen. Väl inne i stan så hämtar Jimmy upp mig och så åker vi ut mot Almunge. Vi ska hämta Sandra på jobbet och sen åker vi hem till Sandra och äter mat. Det skulle bli ugnspannkaka med äpple i, har aldrig smakat det men det låter ju supergott tycker jag! :) Jag sover hos Sandra i natt eftersom att vi vill åka hyfsat tidigt imorgon. Vi har tänkt att åka redan vid åtta på morgonen, sen tar det typ sex timmar att åka. Vi ska bo i en liten stuga fredag-söndag. Så på lördag blir det shopping! Det verkar ju vara ganska stort i Ullared, tänk er bara att det är typ 60 kassor (63 tror jag att det var)! Helt sjukt! :p . Men nu hoppas vi på mycket shopping för lite pengar! :D

Jag har tänkt på en sak. Många tycker att det bara är jobbigt med vintern eftersom att det blir så kallt osv. Jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt mysigt med vinter! :) Visst, självklart så kommer jag att klaga på att det är kallt men det är fortfarande mysigt. Tänk bara att få ta på sig en varm skön vinterjacka och varma sköna vantar & mössa :) Myys! Eller tänk vad mysigt med en varm skön brasa i vintermörkret.. Jag tycker att vi hoppar över hösten och tar vinter på en gång! :)



Fick ett sms av Mattias i dag om att hans bröder kommer till Uppsala i helgen och att de skulle ta med en film som deras mamma filmade på min student! Wihoo! Det ska bli så kul att se den :D . Så någon gång nästa vecka får jag den. Då måste du komma och titta på den med mig Sandra! :D .

Nu hade jag inte så mycket mer att skriva om så jag tror att jag ska göra iordning lite vaniljglass med kolasås åt mig själv nu :)

Puss! /Sofia

Johan, jag älskar älskar älskar dig! :)<3

God morgon

God morgon! Jag sitter hemma hos Johan nu men ska väl snart kolla upp när bussarna går så jag kan åka hem och packa lite & städa lite i mitt rum innan jag åker.
Igår tittade jag & älsk på film när vi skulle sova. Vi tittade på Wall-e, haha den var ju så söt :) . Älsklingen somnade efter ett tag, men klockan var ju efter tio då också och han skulle upp tidigt. Filmen var iaf helt okej :)

I dag ska jag sova hos Sandra eftersom att vi ska åka ganska tidigt på fredagsmorgon. Så nu får jag inte träffa mitt hjärta på några dagar.. Men vi ses nog på söndag hoppas jag :)<3

Nu ska jag kila, ha en bra dag!

Puss! /Sofia


22 oktober

Sitter hemma hos älsklingen min.
Gick en promenad med Lisen imorse, skönt med lite motion. Vi var ute i 45-50 minuter. När jag kom hem så lade jag fram alla kläder/saker som jag ska ha med mig i helgen så imorgon ska jag bara packa ner de i en väska. Emma ringde runt halv ett och undrade om jag skulle med in till stan en timme senare. Så det blev lite stresigt men jag hann duscha, sminka mig och ta med mig de saker jag behöver för att sova hos älsk. Väl inne i stan så gick vi först runt på Gränby centrum men det som Emma skulle ha fanns inte där så vi åkte ner på stan. Kjolen som hon skulle ha fanns inte nere på stan heller så hon fick leta efter något annat och till slut så hittade hon något som passade :) Träffade Sandra när Emma precis var klar så jag gick vidare med Sandra eftersom att Emma & hennes mamma skulle hem igen. Jag gick runt med Sandra i en halvtimme ungefär sen skulle hon till skolan vid fyra. Då gick jag till Lisens jobb, träffade Sara & Therese på vägen dit så vi stod och pratade en stund också :) Sen så kom jag till Lisens jobb :p . Jag hann väl vara där i knappt 45 minuter för sen kom Johan och hämtade mig och så åkte vi hem till honom :) Jag köpte en stor godispåse nere på stan som vi ska tjocka i oss sen, haha ;)

Nu ska jag kila.

Puss! /Sofia

God morgon

Imorse hade jag ställt klockan på åtta bara för att jag inte ville sova bort dagen. Jag knäppte på teven och låg kvar i sängen en halvtimme och kollade på RIx morronZoo. Sen gick jag upp och åt frukost. Sen har jag stått och sorterat tvätt och det fanns ju en del.. men nu är det iaf klart och den första delen är inne i tvättmaskinen. Jag kom på att jag hade vissa klädesplagg som jag vill ha med mig i helgen i tvätten så då var det lika bra att börja tvätta nu. Jag ska alldelles strax gå över till Lisen för vi ska ta en promenad med hundarna. Eller rättare sagt, jag ska gå över till henne nu :)

Puss! /Sofia

God natt

Har kollat på Ugly Betty och Desperate housewives. Min farbror var med i Närbild på tvåan så jag kollade lite när det var paus i Desperate... :) Nu är det sängen som gäller. God natt.

Puss! /Sofia


Prison Break

Första avsnittet i säsong fyra var ju huuur bra som helst!! Ge mig måndag klockan 22 NU! ;) Det var som jag hela tiden har trott, Sara dog aldrig! Yes! Jag kan nog aldrig få nog av Prison Break, älskar det! :D


Sara Tancredi & Michael Scofield

Höstväder

Usch vilket tråkigt väder det har varit i dag, grått och trist. Det märks att hösten är här.

I dag har jag varit hemma hos Sandra och planerat inför helgen. Vi möttes i stan och så tog vi bussen ut till Almunge. Musse blev så glad när vi kom hem, han hade nog saknat mig också för nu var det länge sen jag var där. Musse är kär i mig förstår ni, om han skulle få bestämma så skulle jag nog få kela med honom hela tiden ;) Han är så söt Musse :) Vi tog ut honom på en promenad direkt. Sen åt vi lunch när vi kom tillbaka. & sen satte vi oss vid teven och skrev lista på vad vi ska ha med oss mm. samtidigt som vi tittade på Våra bästa år. På fredagmorgon så åker jag, Sandra & Jimmy till Ullared och kommer hem på söndag. Vi hoppas på mycket bra shopping! :D

Nu är det snart mat, det blir plättar idag mmm! Efter maten så ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Prison Break! :)

Puss! /Sofia


Musse :)

21 oktober

God morgon! Sovit gott? Det har jag gjort brevid min älskling :)<3
Igår låg vi och kollade på film, först Tropic thunder.. Älsklingen somnade, sötnosen var ju så trött :) Vi (eller jag ;p) kollade kanske på halva för sen var det mat. Köttfärssås & spagetti, supergott! Efter maten så började vi kolla på Iron man istället, så hur Tropic thunder slutar har jag ingen aning om ;) När Iron man var slut så var det dags att sova. En mysig kväll med mitt hjärta igår alltså, älska! :)<3
Prison Break säsong fyra började ju igår men eftersom det går så sent på kvällen (mellan 22 & 23) så ska jag kolla på det i dag när jag är hemma istället :)

Oj, nu måste jag springa till bussen! Jag ska hem till Sandra för vi ska planera helgen i dag :)

Puss! /Sofia

20 oktober

Imorse stod väckarklockan på sex. Tror ni att jag vaknade pigg som en mört och gick upp på en gång? Haha nej nej.. Mamma kommer in och undrar om jag har glömt att ställa klockan. Nej, den står på sex. Jag kollar på mobilen och då är klockan tjugo över.. Jag kommer knappt ihåg att jag hade stängt av alarmet klockan sex, men jag måste ha gjort det och somnat om på en gång ;p . Men jag hann iaf göra mig klar så att vi åkte hemifrån vid sju. Mamma släppte av mig & pappa på stationen. Jag gick och mötte upp Sandra där så köpte vi tågbiljetter till sthlm. Sandra köpte varsin kanelbulle åt oss också :) Tåget gick klockan åtta från stationen så vi var framme lite efter halv nio. Klockan halv tio var jag på en intervju som höll på i ungefär 40 minuter. Efter den så gick vi runt på stan fram till klockan ett sen åkte vi hem till Uppsala igen. Tack Piffen för att du följde med mig idag! :)<3

I natt ska jag sova hos min älskling :) Jag älskar dig Johan<3<3<3

Puss! /Sofia

Update

Nu har jag lagt upp lite fler bilder från personalfesten på facebook & bdb:n :) Haha, som sagt Malin hade ju några riktigt snygga bilder! ;p . Jag har bara tagit det lugnt sen sist jag skrev. Har fortfarande skitont, det hjälper ju inte att ta någon tablett heller :( Kom precis ut från duschen, skönt att fräscha till sig lite efter igår. Just nu sitter jag och pratar med lite folk på msn & slötittar lite på Hål i väggen ;p .

Vad har ni gjort i dag då? :)

Puss! /Sofia

Johan<3

Fler bilder

Cyklade till Malin för ett tag sen för att vi skulle ta varandras bilder från igår. Haha, Malin hade ju ännu snyggare bilder! ;) Jag lägger nog upp några av de sen. Just nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv.. Jag har så jävla ont magen! Jag hatar den här tiden av månaden! :( Jag vill åka och sova hos älsk men jag orkar inte det när jag mår så här :( Jävla skit!

Bilderna är uppladdade

Nu har jag lagt upp bilder på facebook &  på bdb:n. Kolla in alla snyggingar som jobbar på Maxi! ;)
Usch, jag tyckte jag mådde dåligt tidigare idag men nu har jag mensvärk också, kan det bli så mycket bättre? Usch fy fan säger jag bara... :(

Puss! /Sofia


Dagen efter

Ja, i dag mår jag väl som jag förtjänar antar jag... kom hem från stan för en stund sen, bakismat på donken med mamma & lillebror :p . Handlade lite på Maxi då också. Jag vet inte om det bara var en tillfällighet, men jag såg inte en enda arbetskamrat som var på festen igår ute på golvet i dag.. haha;P Alla låg väl inne på lagret och mådde dåligt, haha! ;) Däremot så var det folk i kassan som var på festen igår, usch jag är glad att jag inte jobbar i dag!

Jag orkar inte dra så detaljerat om hur kvällen var igår, ni får kolla bilderna på min bdb som jag ska lägga upp sen istället. Jag varnar er, vissa bilder är inte snygga! ;D Jag var inte ensam om att knäppa kort igår så det ska bli intressant att se vilka bilder som dyker upp på Facebook sen, haha! Kvällen bestod av pumpa-skärning eller vad man ska kalla det, mat, mycket dans & alkohol så det räckte och blev över ;) Mamma hämtade mig & Malin inne i stan sen och jag var hemma i sängen runt halv tre. Bussen som gick från festen till stationen stannade vid Maxi först också. Jag ville bara gå av där och gå hem till älsklingen och sova, det var väldigt lockande kan jag säga!  Men jag trodde han sov då och sen skulle ju Malin åka med min mamma hem också. Men sen skickade älsklingen sms och kollade om jag var hemma så han var vaken då iaf. Det hade ju varit så mysigt att få krypa ner bredvid mitt hjärta istället för att lägga mig ensam hemma i min säng.

I dag gick jag upp, jag tror klockan var tio ungefär. Ja, jag mår ju inte toppen om man säger så. Lite smått ont i huvudet och väldigt väldigt seeeg... Men gårdagen var ju hur kul som helst så det var det värt! :)

I dag blir det en dag hemma med en godispåse!

Puss! /Sofia

Personalfest

Nu åker jag in till stan, förfest hos Jennie runt halv fyra
& sen personalfest ikväll runt klockan sex! :)
Ha en underbar lördag!


Puss! /Sofia

18 oktober

Jag är helnöjd med kvällen igår, men jag hade ju gärna suttit där Sandra satt som hade bokat middagsbiljett. Hon satt precis vid scenen, längst fram! Fusk! Hon råkade ut för en av kameramännen då, så hon var på storbilden när Henrik Hjelt pratade med henne. Så om 10 år ska Henrik Hjelt ligga med Sandra, glöm inte bort det Sandra! ;) haha!
Jag, mamma, Carina, Carola & Ankan satt uppe på läktaren. När man går på en show som Ladies night, allvarligt hur kul är det att sitta hela tiden!? Nej, det är klart att man ska kunna stå upp och dansa, sjunga med, klappa händer och  ha kul! Eller hur? Då har vi surkärringar bakom oss som sätter upp en fot i Carolas rygg och tycker att vi ska sitta ner. Så fan heller! De som satt bakom oss var liksom bara några år äldre än mig, är det jobbigt att stå ibland då eller? Okej om det hade varit gamla som satt där men nu var det inte det utan de var runt tjugo år de som satt där. Varför går man på något som Ladies night om man bara ska sitta och se uttråkad ut!? Nej, de var irriterande men det sket jag i för de skulle inte få förstöra min kväll! :) Showen höll på i knappt två timmar och det var jättebra alltihop! Sen efter showen så var det efterfest med Daniel Da Silva som dj. Sandra & jag dansade så vi blev alldelles svettiga ;p. Sandra åkte runt halv tolv så då dansade jag med de andra. Fast det var jag & Carina som orkade mest, haha kul var det! ;) Vi tog bussen hem tio över tolv sen.

I dag är det personalfest som gäller! Jag är inte ett dugg taggad, men jag ska på förfest hos Jennie så jag hoppas att man "taggar till" då:) Jag är iaf inte bakis i dag så det är ju tur iaf, det blev inte så mycket igår. En cider till maten & sen på Fyrishov så blev det två småflaskor Cinzano asti & två cider. Cinzano asti drack jag på min student & då var det helt okej att dricka men igår var det skitgott! De flaskorna var gratis också & gratis är ju gott eller hur? ;)

Jag knäppte inte så mycket kort igår för det blir inte bra när man sitter så långt ifrån när det är mörkt. Men eftersom att Sandra satt längst fram så fick hon knäppa kort åt mig istället :) Får de på måndag eller tisdag när vi ses. Haha, en annan sak som Sandra fick se där hon satt längst fram var när Peter Stormare skulle byta om, hahaha! Han försökte dölja den mellan benen men Sandra såg den! HAHA ;D .

Nu har ni fått höra lite om gårdagen och som sagt det var en skitrolig kväll! :)

Puss! /Sofia

Natti natti

Hemma från Ladies night. Kvällen har varit skitrolig. Jag skriver mer detaljer imorgon. Nu är jag trött och ska sova. Fryser skitmycket & tycker att min älskling ska komma hit och värma mig<3. Men det får jag drömma om, lite sent nu kanske ;p. God natt & sov gott.

Puss! /Sofia

Johan, jag älskar dig massor :) <3

Ladies night med Martin Stenmarck ikväll

Här sitter jag och är nästan helt klar fast det är 1½ timme kvar tills jag ska gå till bussen.. Men då slipper man ju stressa ;p . Det jag har kvar är väl i princip håret, sen lär jag nog äta något innan också, vad nu det ska vara.. någon kanelbulle från frysen kanske? haha ;)

När jag skulle duscha för någon timme sen så blev jag påmind om att vi vaccinerade oss på jobbet igår, mot influensa.. jobbet bjöd på det så varför inte? :) Iaf jag hade plåstret kvar på armen som jag skulle ta bort innan jag gick in i duschen. Det lilla, lilla plåstret gjorde skitont att ta bort! Haha, helt sjukt, sprutan kändes inte men det lilla lilla plåstret gjorde ont som fan! De måste ha haft superlim på det!  ;)

Ja som ni kanske har sett på min bdb, om ni tittat där i dag så är det Ladies night här i Uppsala ikväll! :D Wohoo! Det blir nog en skitrolig kväll tror jag! :) Bilder från kvällen kommer upp imorgon förhoppningsvis.

Nu ska jag försöka hitta något ätbart i köket.

Puss! /Sofia :)

God morgon

Ja god morgon var det ja.. jag gick upp typ kvart i tio i dag och sen dess har jag suttit framför datan... Men nu ska jag klä på mig & springa över till Emma för vi ska äta frukost tillsammans ;) Myspys!<3

Vi hörs senare!

Puss! /Sofia

Trött, tröttare, tröttast

God kväll!, eller vad man nu säger..
Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Mamma slapp hämta mig för jag fick åka med Lisa hem istället. Vi slutade klockan nio båda två och hon skulle ut till sin pappa som bor en bit härifrån så då kunde jag åka med :)
Usch vad jag har varit trött i dag, jag var trött redan innan jag började jobba. Det hade varit skönt att bara ligga kvar i älsklingens säng hela dagen :p . Men det gick ju inte så det var bara att gå till jobbet. Runt klockan sju trodde jag att jag skulle somna, haha. Jag hoppas på en skön sovmorgon imorgon :)

Det blir nog sängen ganska snart för mig tror jag..

Puss! /Sofia

I'm going to work

Nu ska jag snart gå iväg till jobbet, ha en bra dag! Tjingeling!

Puss! /Sofia :)

16 oktober

I natt sov jag hos min älskling<3 Johan hade "sovmorgon" imorse, han fick sova till halv sex imorse! Vilken sovmorgon va? ;) Hade jag fått bestämma så skulle han ligga kvar hela morgonen :) Jag gick upp runt halv tio tror jag att det var. Då gick jag raka vägen in i duschen. Sen har jag ätit frukost och suttit/sitter vid datan. Jag ska jobba i dag också men jag börjar inte förrän klockan tre så det är några timmar kvar. Just det! Jag måste ringa mamma och kolla om hon kan hämta mig ikväll när jag slutar klockan nio. Vill inte åka bussen för då är jag inte hemma förrän typ halv elva!

Vet ni..? Imorgon är det fredag den 17 oktober & vad händer då då? Ladies night på Fyrishov och jag ska dit! :D Wihoo!

Puss! /Sofia

15 oktober

God morgon! :)
I dag är det jobbet som gäller, jobbar 11-19. Sen efter jobbet så sover jag hos mitt hjärta :)<3 Det är väl i stort sett så min dag ser ut i dag, vad ska ni hitta på? :)

Mamma & pappa var ju som sagt på bio igår och såg Mamma Mia! Så mamma och jag pratade om filmen sen när de kom hem igårkväll. Mamma hade känt igen mig & henne i en speciell scen i filmen, där Donna hjälper Sophie inför brölloppet och låten "Slipping through my fingers" spelas. Mamma hade fått tårar i ögonen och började tänka på att hennes lilla Sofia kommer att flytta hemifrån och inte alltid finnas hos mamma. Min gulliga lilla mamma!<3

Puss! /Sofia

Desperate housewives

Ni kommer väl ihåg att titta på Desperate housewives på kanal5 nu? :)


Inte långt kvar nu

Jag satt och tänkte lite på intensivkursen som jag ska gå för att få körkort & kom på en sak... Det är bara tre veckor kvar! Jag är bara hemma i knappt tre veckor till innan jag åker iväg!! De veckorna kommer ju gå jättefort...
Nu i helgen är det Ladies night på fredag & personalfest på lördag.
Nästa helg så åker jag med Sandra & Jimmy till Ullared och är borta fredag-söndag.
Helgen efter det så jobbar jag på lördagen och sen på söndagen åker vi!!

Jag hoppas verkligen att jag klarar det där kortet, men det tror jag att jag kommer göra också! :)
Men usch jag kommer sakna ihjäl mig efter min älskade Johan.. :( <3 Det är tur att mobilen finns iaf! ;)

Jag blir nog mörkhårig igen

Det var så skönt att simma i dag, det känns så bra efteråt! :) Jag åkte med fembussen hem sen så jag var hemma cirkus halv sex. Mamma & pappa är på bio idag så jag & Jesper ska fixa mat till oss själva. Ingen aning om vad vi ska hitta på! Jesper har inga förslag alls och jag är för trött för att göra någon mat.. Det slutar nog med att vi äter mackor & varm choklad tror jag, det låter ganska gott nu tycker jag :)

Tack ni som kommenterade på min bdb om hur jag ska göra med mitt hår! :D . De flesta tycker att jag ska färga det mörkbrunt/svart igen och jag tror nästan att det blir så.. Jag trivs mycket bättre i en mörk hårfärg faktiskt. Ljust kan vara kul att ha på sommaren men nu till hösten/vintern så tror jag att jag blir mörk :)

Emma från jobbet ringde och undrade om jag kunde byta pass imorgon till 11-19. Jag skulle egentligen ha jobbat 15-20 så det blev flera timmar och sluta tidigare, perfekt! :)

Nu ska jag ta mig till köket och fixa iordning den där lyxmiddagen! ;)

Puss! /Sofia


Hjälp sökes

Nu ska jag snart kila iväg till bussen, men jag tänkte be er om hjälp först..

Jag har ångest!! Jag vill göra något med mitt hår men vet inte vad.. Klippa mig ska jag göra, men jag vet inte om jag vill ha lite snelugg eller om jag ska låta den växa ut helt eller ja jagvetintevad! Sen måste jag färga det för nu har jag fått en mindre snygg utväxt.. ska jag försöka färga det lite ljusare eller ska jag färga det mörkbrunt igen...? Hjälp mig! :)
Sen gäller det ju att få mamma att färga mitt hår också, hon tycker inte om att göra det nämligen ;P . Någon som vill färga mitt hår? haha ;D

Jag har iaf lagt upp bilder på min bdb som ni ska kommentera och tycka till om jag ska färga det ljust eller mörkt :)

http://iLovee.bilddagboken.se

Bilderna ligger på dagens datum, 14 oktober. Tack för hjälpen! :)

Puss! /Sofia

14 oktober

Nu har jag precis tittat klart på Mamma Mia!, en sevärd film är det definitivt! Jag tycker den var jättebra :) Men gillar man inte musikalfilmer så kanske man inte gillar den ;p . Men som sagt, jag tycker iaf att den var bra!



Nu är klockan halv ett så det blir nog lunch för min del nu & sen hoppas jag på att få med Emma ut på en promenad. :)

Puss! /Sofia

Ge mig mina miljoner

Ligger i sängen med datorn och tittar runt på internet på sängar & garderober. Jag vill ha nytt NU! Men jag har märkt att det kommer kosta en del... Det är liksom inte bara att köpa en säng.. det ska vara en sängstomme, madrass, bäddmadrass mm. Så det blir ju några tusenlappar plus en garderob för några tusen också.. & jag behöver verkligen en ny garderob för mina kläder får inte plats i min nuvarande byrå. Jag vill vinna de där miljonerna på någon lott nu så jag kan köpa vad jag vill! :D Men det lär ju inte hända.. aja, det blir till att spara pengar helt enkelt! Men det som är närmast nu är att betala min intensivkurs på 12-13 tusen...

NU ska jag sova, god natt :)

Puss! /Sofia

God natt

Jag har kommit på varför godiset Never stop heter som det gör... man kan ju inte sluta äta dom! ;) Det får nog bli en promenad imorgon innan jag åker in till stan för att simma. Kanske kan få med mig Emma ut en sväng?
Jag hade tänkt gå på bio imorgon med mamma & pappa. Men jag "hittade" filmen på min data, konstigt va? ;D Den bara fanns där liksom.. haha! Så jag struntar i bio imorgon och kollar på den hemma istället. Det kan ju vara mysigt för mamma & pappa att gå själva också :) Det är filmen Mamma mia! som jag pratar om. Emma, om du kommer hit imorgon så ska vi titta på den, bara så du vet ;p

Nu ska jag snart lägga mig i sängen tror jag, så det här blir det sista inlägget för i dag.

Puss! /Sofia

Godis & cola

Hej hopp! :)
Utbildningen var faktiskt riktigt bra! Det var ju ganska mycket att tänka på med den nya självutcheckningen, det trodde jag inte.. Men vi ska ju faktiskt jobba som "värdar" vid de fyra kassorna. Så vi ska lära kunderna hur de ska göra mm. Men det blir nog kul!

Innan jag tog bussen från jobbet så var jag och hämtade ut biljetterna till AC/DC! Så nu har vi de här hemma äntligen! :D.
Sen hann jag med halv fyra-bussen hem och direkt när jag kom hem så gick jag till Emma och var där en stund :)

När mamma kom hem så åkte vi upp till Ica på en gång. Jag var så sugen på cola & något godis, haha ;p . Så nu sitter jag och dricker cola & äter never stop, mm ;) Inte bra med godis flera gånger i veckan Sofia, inte bra! Men imorgon ska jag faktiskt simma, så jag unnar mig i dag ;p

Hur många av er har kollat på klippet med Johan Glans som jag skrev om i förra inlägget? Erkänn att ni höll på att dö av garv ;)

Puss! /Sofia

13 oktober

God morgon! Sov ju som sagt hos min älskade Johan i natt, alltid lika mysigt<3

Mamma skulle ju skjutsa mig till Johan igår.. Vi åkte typ halv sex hemifrån, jag körde, vi hann åka i typ 5 minuter när vi kom på att vi glömt ett papper som jag skulle ha med mig. (Bekräftelsen på biljetterna till AC/DC som jag ska hämta ut idag) Aja, så då vänder vi och åker tillbaka igen. Vad tror ni händer då då? Jo, ett rådjur känner för att hoppa upp framför bilen!! Jag hinner som tur är bromsa, men det var bra jävla nära alltså! När jag fick stopp på bilen så var det knappt en halvmeter mellan bilen & rådjuret.. usch usch, blev lite skakis efter det men det gick över ganska snabbt. Men allvarligt, tänk om det hade smällt då? Nej, usch jag vill inte ens tänka tanken! Jag körde iaf vidare hem, hämtade bekräftelsen och åkte sen in mot stan igen. Jag var väl inne hos älsk lite efter klockan sex :)
Vi tog det lugnt i soffan framför teven, tittade på Hål i väggen & Parlamentet haha ;p . De som var med i Hål i väggen igår var ju typ sämst,haha. Sen var Johan Glans med i Parlamentet, han är ju bra rolig han ;) Speciellt ett klipp, jag har asgarvat åt det huuur många gånger som helst. Jag ska leta upp länken och lägga in den så att ni kan kolla sen:)
Sen skulle vi krypa ner i sängen och sova. Johan satte igång någon film, the Happening tror jag den hette. Johan har möblerat om i siit rum, så teven är ute och nu står det en dator där istället. Skönt, så slipper man vakna av att teven är igång hela natten eftersom att det aldrig var någon av oss som orkade gå upp och stänga av den ;p

Imorse var jag vaken när älsk var uppe och sen somnade jag direkt när han åkt. Jag hade ställt klockan på nio, men jag var lite för lat för att gå upp då så jag gick upp halv tio istället. I dag ska jag till jobbet för att gå en utbildning mellan 12.30 & 15.00. Vi ska få självutcheckning som börjar gälla på onsdag så det är det vi ska få lära oss om vad som gäller. Sen åker jag nog hem, kanske träffar favoriten Emma en stund :)<3

Klippet med Johan Glans, jag lovar att ni kommer skratta annars så har ni ingen humor ;p . haha! Lägg in en kommentar här i bloggen vad ni tyckte om klippet :)
http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE

Puss! /Sofia

Ska sova hos älsklingen i natt

Har precis ätit mat med familjen & morfar :) Kyckling curry med klyftpotatis serverades i dag och det var supergott! Vad har jag annars gjort sen sist jag skrev? Jo, jag har städat lite grann i huset, hjälpt till med maten och tvätten. Ska snart åka in till min älskling<3 Han skulle hjälpa sin pappa i dag och lite annat så det blir att jag åker in till honom istället eftersom han inte kunde komma hit på dagen. Men det gör inget, jag får ju iaf vara med älsk, bättre det än ingenting alls :D<3 Mamma är snäll och skjutsar in mig så jag slipper passa bussen, tack mamsen! :)

Nu ska jag kolla så att jag har de grejer med mig som jag ska ha, så vi hörs imorgon igen!

Puss! /Sofia

Höstpromenad

Oj, klockan är redan halv två.. halva dagen har ju redan gått! Jag kom in för en halvtimme sen ungefär. Vi var ute på promenad i lite mer än en timme, vi hade ett snabbt tempo hela tiden så det var jätteskönt! :) Plus att jag sprang i kapp med Elvis också ;p . Han skulle bada i varje vattenpöl som han hittade, så gissa om han var skitig sen..
Jag tror att det blir duschen för min del nu. Skriver kanske mer senare!

Puss! /Sofia


12 oktober

God morgon! Jag gick upp typ kvart i elva i dag, jag vaknade tidigare men orkade verkligen inte gå upp ;p . Somnade väl runt halv tre i natt så det kanske var orsaken.. haha.
Sitter och tittar lite på den konserten som vi har på dvd med AC/DC, måste ju börja ladda ;D . Det blir nog en promenad med mamma, Åse & Elvis snart. Sen senare i dag så hoppas jag på att älsk kommer hit :)<3

Vad ska ni hitta på i dag? :)

Puss! /Sofia

Natt

Ja som sagt så har jag varit på bio med Johanna & Tomas i dag. Filmen var bra tycker jag, (Patrik 1,5) har ni sett den? :) Mamma hämtade oss efter filmen, skjutsade J & T till Kvarntorget coh sen tog jag över ratten ;p . Vi åkte förbi farmor & farfar en snabbis på hemvägen. Källa & Viggo var där så fick träffa de en lite stund också :)<3 Sen åkte vi hem, var hemma i typ en kvart och sen gick jag & mamma till Åse. Där åt vi tacos, de drack vin och jag cider. Jag kollade på fotbollen, vm-kval Sverige-Portugal. Chippen spelade inte men Ronaldo fanns att titta på ;) Matchen slutade för övrigt oavgjort, 0-0. Det var en trevlig kväll :)
Älsklingen skulle ha kommit men nu var han för trött för att åka ut hit.. :(:( Så jag får nöja mig med Simba som sällskap i natt... woho! eller inte. Jag vill ha min Johan här nu, nu, nu!! :(

Aja, god natt då...

Puss! /Sofia

You shook me all night long

AC/DC går på högsta volym här hemma kan jag ju säga! ;) Jag lyssnar & tittar ibland på en konsert ur turnén Stiff upper lip, skitbra!! Samtidigt så håller jag på och gör mig iordning också :p . Om en halvtimme så skjutsar mamma in mig till Johanna. Jag, Johanna & Tomas ska gå på bio vid fyra i dag :) Vi ska se Patrik 1,5. Kul kul! :)

Nej, jag måste kila och göra mig klar nu :) Skriver förhoppningsvis senare.

Puss! /Sofia

Fy fan vad braaaaa!

Jag trodde aldrig att vi skulle få dem men det fick vi!! Fy fan vad kul! Det som hände klockan tio i dag var:



Biljetterna till AC/DC släpptes!!
Jag & pappa ska gå och se AC/DC den 20 februari!!! :D :D :D Fy fan vad jävla glad jag blir!! Ståplatser på Globen, fy fan vad vi ska rocka loss! ;D

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!

Uppe med tuppen på en lördag...

Jag kunde inte sova längre än till typ 07.50 i dag..! På en lördag vill man ju sova minst till nio iaf! Men icke sa nicke, nej inte Sofia inte. Aja, jag gick iaf upp vid åtta och tänker väl snart gå och äta någon frukost.
Vad händer i dag då? Ja, om typ två timmar så händer det något stort.. kan berätta senare.. ;)

Puss! /Sofia

Sov gott...

Det har varit en lugn, skön men ganska tråkig fredagskväll.. nu är klockan snart halv tolv så jag funderar på om jag ska gå och tvätta fejset och sen krypa ner i min säng och sova. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. Pappa ska iaf åka bort men kommer hem igen på söndag. Mamma ska till en vän och äta mat och ha en trevlig kväll. Jag följer nog med mamma om inget bättre dyker upp :) Jag känner att jag vill ha en utekväll snart igen! Emma, när kan du? ;)

Nej, sängen kallar! God natt.

Puss! /Sofia

Fan!

Ska det vara så jäkla svårt att komma ihåg att ta de där p-pillret varje dag!? Jag har alarm på mobilen, men igår så hade jag inte det av någon anledning så nu när jag skulle ta dagens så var kartan fortfarande på torsdagen! Usch vad irriterad jag blir! Jag förstår faktiskt varför du tvekar på hur du ska göra Emma, för det är väldigt lätt att glömma någon gång ibland.. Skit också!

Ja, det var kanske inte det mest intressanta att läsa om men men.. jag tvingar er inte att läsa heller ;p haha!

Puss! /Sofia

Erik Segerstedt


Vackra människa! <3


Erik Segerstedt; snygg, söt, gullig, het, vacker.. ingen är perfekt, men nog fan är han jävligt nära! ;) Någon som håller med mig? ;)

Jättegullig låt ju

Fredrik skickade en jättegullig låt till mig på msn. Jag lägger in texten bara för att den var så gullig :)



Hej Sofia! Här kommer jag
Du ska få se att jag mår bra
Jag tar ett flyg till Italien
För du och jag skall ses igen
Jag sätter mig på första bästa plan
För Hej Sofia Hej! Här kommer jag

För jag sa: Hej Sofia!
Hej! Här kommer jag
För jag sa: Hej Sofia! 
Jag kommer nu idag
För jag sa: Hej (hej) Sofia!
Jag sitter på ett plan
För jag kommer till Italien idag

Tänker du på mig ibland?
Hur vi lekte på en strand
Solen sken det var så varmt
Glassen smälte i min hand
Semestern den tog slut jag åkte hem
Men jag saknar dig vill träffa dig igen

För jag sa: Hej Sofia!
Hej! Här kommer jag
För jag sa: Hej Sofia! 
Jag kommer nu idag
För jag sa: Hej (hej) Sofia!
Jag sitter på ett plan
För jag kommer till Italien idag

Jag tänker på dig varje dag
Och undrar hur du mår
Dina bruna ögon
Och ditt mörka långa hår
Jag längtar efter dig
Vill du bli min tjej?

För jag sa: Hej (hej) Sofia!
Hej! Här kommer jag
För jag sa: Hej (hej) Sofia! 
Jag kommer nu idag

Hej Sofia!
Jag sitter på ett plan
För jag sa: Hej (hej) Sofia! 
Jag kommer nu idag
För jag sa: Hej (hej) Sofia! 
Jag sitter på ett plan
För jag kommer till Italien idag

Ja, jag kommer till Italien
Jag kommer till Italien
Jag kommer till Italien idag!


Visst var den gullig? :)

10 oktober

Dagens första inlägg kommer inte förrän nu, sent. Men det beror ju faktiskt på att jag har jobbat i dag, riktigt skönt att jobba i dag. Är jag knäpp? haha ;p . Imorse ringde mobilen 06.25...usch det var riktigt jobbigt för jag hade svårt att somna igårkväll. Klockan var 6.40 när jag släpade mig upp ur sängen & sen blev jag pigg nästan direkt :) . Gick till bussen halv åtta och var på jobbet halv nio. Sen började jag klockan nio och jobbade fram till klockan tre, skönt pass. Jennie började klockan tre så hon hann komma och busa också ;) . Haha, jag & Lisa stod och skrattade för hon var förkyld och lät jättekul ;p . Jag köpte en pepsi max och lösgodis innan jag gick hem. Haha, jag fick en avstämmning. Yes! Jag hade liksom två varor så det var ju skitbra! :) Sen gick jag iaf till bussen.
Väl nere på stan så gick jag till Nordea för att sitta hos pappa i en kvart innan han slutade. Sen gick vi tillsammans till slottsbacken där mamma hämtade upp oss.
Jag "invigde" förresten mina nya stövlar i dag, de är supersköna! :)

Ikväll lär det väl bli en hemmakväll antar jag.

Puss! /Sofia

God natt

Nej om man ska ta och lägga sig i sängen och försöka sova kanske? Jag ska jobba imorgon, så jag ska upp typ kvart över sex imorgon.. suck! Ja, det får bli sängen nu. God natt & sov gott! Synd att min älskling inte är här, det är så mycket mysigare då..<3

Puss! /Sofia

Min dag

Det har varit en jättekul och trevlig dag på stan med Emma i dag! :) Fast vi har ju alltid lika kul tillsammans vi två!
Emma på Åhléns: "VERSAGE!" Okej, det går inte att förklara det roliga här men jag & Emma kan iaf skratta åt det ;p

E: "Uuuh, jag fick den äckliga parfymen på min hand!"
S: "Hahaha!"
E: "Nu luktar du också den!" *emma gnuggar sin hand på mitt lår* HAHA ;D

Aja, vi träffades på stan vid klockan elva iaf. Då gick vi in på pappas jobb och lämnade min badväska så jag skulle slippa bära på den i onödan i fem timmar! Sen gick vi vidare till Cupido och köpte varsin sallad, vi satt där ganska länge. Mätta & belåtna så gick vi vidare :p . Vi gick runt på stan fram till klockan tre, sen gick Emma och mötte hennes mamma och jag gick till station för att vänta på Sandra :) . När Sandra sen kom så gick vi till Nautilus och bytte om och satte oss i den varma bassängen för att vänta på att Jimmy skulle komma. Sen när Jimmy kom så gick vi in i simhallen och simmade. Fy fan vad kallt det var att kliva ner i den bassängen när man suttit i den varma!! Det tog typ hundra meter innan man kunde slappna av :p . Vi var duktiga i dag och simmade en halvtimme :)
Sen tog jag bussen hem, mamma åkte samma så jag hade sällskap :) När vi kom hem så hade pappa gjort iordning spaghetti & köttfärssås, alltid lika gott!

Gick jag en dag på stan utan att köpa något? Haha, neeej ;p . Jag köpte ett halsband & ett armband som jag tänkte ha på personalfesten :) Kan visa bilder sen när jag orkar.

Puss! /Sofia


yeeeeeees!

Jag är i extas!!! Fy fan vad kuuul! :D

AC/DC KOMMER TILL SVERIGE!! De ska spela på Globen den 20 februari, JAG VILL HA EN BILJETT!! JAG SKA HA EN BILJETT! Pappa och jag ska sitta klistrade vid datan när biljetterna släpps! :D :D Önska oss lycka till! Vi har väntat på det här i flera år! Pappa har redan sett dem, men inte jag. :)


9 oktober

God morgon! :)
Jag har sovit hos mitt hjärta i natt och nu sitter jag här själv :p . Var vaken när älsklingen gick till jobbet tidigt imorse, hade lite svårt att somna om så jag är lite trött nu känner jag. Men det gör inget för jag måste ju säga hejdå till älsk innan han åker till jobbet :)<3 Men jag tror att det är sista dagen som de är ute i Östhammar i dag så sen får han sova lite längre på morgonarna :)
Jag ska simma i dag igen, men det blir inte förrän klockan fyra så innan dess så ska jag gå på stan med Emma! Hon ville att vi skulle äta på Cupido till lunch. Jag har aldrig provat Cupidos sallader som alla säger ska vara så goda, så det blir till att prova en sådan i dag.

Vad ska ni göra i dag? :)

Puss! /Sofia

Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig Johan<3

8 oktober

Sitter och väntar på att maten ska blir klar.. I dag blir det plättar med sylt, mm :) Min lillebror är så gullig så han gör iordning dem i dag. Jag har både fixat disken och nästan all tvätt i dag så jag tyckte att jag har gjort nog ändå ;p

I dag har jag kollat på det sista avsnittet av Prison Break så nu tycker jag att den 20 oktober kan skynda sig på! haha, som ni förstår så börjar säsong fyra då :)
Pratade med älsk nyss och han skulle skjutsa ut någon till Jumkil så då hämtar han upp mig så slipper jag åka buss in till honom. Ska sova hos mitt hjärta i natt. :)<3

Imorgon blir det nog simning med Sandra igen :)

Puss! /Sofia

Våra bästa år med Emma

Min mamma kommer bli så glad när hon kommer hem i dag. Jag har sorterat den stora tvätthögen och börjat tvätta kläderna som fanns där :) Åh, så duktig jag är! ;)
Jag gick över till Emma vid elva-tiden och åt frukost med henne. Sen gick vi hem till mig och sitter nu framför Våra bästa år. Vi hittade lite kanelbullar i frysen också, haha ;p .

Puss! /Sofia

Gårdagens shopping



Stövlarna & "utgångskorna" ;p är både köpta på Skopunkten.
Knästrumporna är köpta på Åhléns.

God morgon förresten! Jag sov iaf nästan till klockan nio idag så det var skönt :) I dag tror jag att det blir till att umgås med Emma!

Skriver mer senare.

Puss! /Sofia

Natti natti

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Det ska bli riktigt skönt, hoppas på att jag kan sova hyfsat länge imorgon :) Apropå sova, jag kanske ska få en ny säng! :D . Älskar min säng, men skulle inte tacka nej till en ny. Det är egentligen min lillebror som behöver en ny säng men han tycker min är så skön så han tar gärna den och jag får en ny istället :D . Vilken bra lillebror jag har va? :)

God natt på er!



Älskling, du är det bästa som hänt mig
& jag älskar dig så mycket!<3

SATC med Emma

Ni missar väl inte Desperate housewives som går på kanal 5 just nu? ;)

Jag kom hem från Emma typ kvart i nio. Vi har kollat på Sex and the city, the movie. Den var riktigt bra faktiskt :) Den var ju ganska lång också, 2½ timme, men som sagt den var ju bra så det kändes inte som så lång tid. När jag skulle gå hem så upptäckte jag att jag har köpt exakt likadana stövlar som Emma har, haha ;p . Då kan vi vara snygga tillsammans hjärtat, haha ;)

& Johan älskling, jo de är sexiga på dig! ;)<3<3<3

Tillbaka till Desperate housewives! :)

Puss! /Sofia

Uppdatering av min dag

Måste bara hälsa till Liisa att du har världens sämsta humor, haha ;p .

Det har varit en mycket trevlig dag med Sandra i dag :)<3 . Vi gick runt på marknaden en stund, det gick ganska fort att gå igenom den. Vi köpte munkar & godisremmar ;p . Sen gick vi ner på stan och jag hittade stövlar!! :D . Så jag köpte ett par stövlar och ett par "utgångskor".. ja, jag kan visa bilder sen! :) Köpte ett par vita knästrumpor också att ha i stövlarna. Så nu kanske jag vet precis vad jag ska ha på personalfesten som är om två veckor. Det kanske blir de kläderna som jag köpte i helgen plus mina nya stövlar! :) Men jag hinner säkert ändra mig fram och tillbaka innan dess ;p
Vi simmade ju i dag också, vi är så duktiga! :) Fast vi var jättetrötta båda två så det blev inte lika långt som vi har gjort tidigare, men vi simmade i 20-25 minuter iaf :) Sen åkte jag med mamma hem.
Ja och nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt :)

Puss! /Sofia

Piff & Puff


Sandra & jag i Leksand sommaren 07 :) Stilig bild va? ;)

7 oktober

I dag ska jag åka in till stan och möta upp Sandra på Vaksala torg. Där blir det först att gå runt lite på marknaden, det man brukar köpa där är väl egentligen bara munkar & godis, haha ;p . Sen ska vi äta lunch på stan och leta efter stövlar till mig, jag blir tokig jag hittar ju inga! Sen ska vi gå till Nautilus och simma :)
En trevlig dag med min Sandra helt enkelt! :)

Vad ska ni göra i dag?

Puss! /Sofia

Jag förstår mig inte på dem som STORhandlar kl.22.05 när vi stänger 22.00!?

Ja, som ni läste i rubriken så förstår ni nog att jag fick en sådan kund ikväll. Suck! Jag var ju så trött och ville åka hem och så kommer den där kunden med den där fulla vagnen.. Som tur var så var kunden trevlig iaf, det gör saken lite bättre. Men ändå, varför storhandla precis när vi ska stänga? Kom lite tidigare eller ta det nästa dag!

Annars så har det varit en ganska rolig dag på jobbet ;p . Jag & Maria stod och fick skrattanfall i självscanningen pga av att Maria inte kunde slita blicken från de killarna som håller på och bygger om lite typ 1½ meter bort, haha! Gissa vem som gick och fyllde på scanningsdosorna så fort det blev ett fack ledigt? ;) Jo, Maria! haha. Sen stod vi och diskutera att det är snyggt/sexigt med killar i "jobbkläder", alltså typ snickarbyxor, målarbyxor m.fl ni fattar?  Vad har min käre Johan på sig när han jobbar då? Jo sånna byxor, sexigt värre! ;) Min alldelles egna sexiga grävmaskinist!<3;p

När jag åt mat så satt jag med Jennie & Emma i lunchrummet.
Emma: Sofia som är kär i Johan. Eller huur? :)
Jag: Jaaa! :)
Jennie tittar på Emma..
Emma: Ja, men man ser ju på facebook, det brukar ju stå Johan och sånt där hjärta.
Haha, mina arbetskamrater är så gulliga! :)

Ja, Jennie har ju jobbat i dag också & man skrattar alltid när man jobbar med Jennie :D . Så det har iaf varit en bra dag på jobbet!
Plus att jag hade en skitsnygg kund i dag!! Gissa vem? Johan såklart, hihi :D<3

Oj, nej nu börjar jag bli trött så jag ska klä av mig och krypa ner i sängen. Kanske blir det sista avsnittet av Prison Break? Nja, vi får se om jag orkar det.. God natt!

Puss! /Sofia

Sol, bad, värme och min Emma!

Sitter och pratar med Emma på msn. Hennes släkt skulle ha åkt utomlands nu i december men nu blir det inte så pga vissa saker. Men Emma & Petter kanske ska åka ändå och Emma frågade om jag ville med :D . Så nu har vi suttit och pratat och drömt oss bort :) Tänk vad mysigt och underbart det skulle vara om vi kunde åka alla fyra tillsammans, Emma, Petter, jag & Johan <3 JAG VILL!
Emma och jag ska prata mer imorgon och om jag  har pengar så åker jag kanske utomlands med dem! :D

Nu ska jag snart gå till jobbet.

Puss! /Sofia

Tiden går så långsamt ibland

Usch vad tiden går långsamt!! Jag har skittråkigt, sitter hemma hos älsk. Det är ju inte samma sak att vara hos älsklingen när han inte är här ;p . Nu är det typ tre timmar kvar tills jag ska röra mig mot jobbet! Jag har iaf Emma att prata med via sms och på msn för hon har äntligen vaknat ;D .


Det här ser väl gott ut? :) Jag vann stjärnvinsten på Parken Zoo förra sommaren
när jag var där med Sandra :) jag lovar, jag åt inte upp all choklad själv, haha ;p

6 oktober

Har sovit så skönt bredvid min älskling i natt<3
Vi tog det lugnt hela kvällen igår :) Sen blev Johan sugen på godis så vi åkte till maxi och köpte nästan ett kilo ;p . Vi åt nog inte ens upp hälften, haha. Vi låg i soffan och tittade på tv, myspys<3

I dag ska jag jobba stängning, så jag börjar inte förrän klockan 16.

Puss! /Sofia

Dagens sista inlägg

Japp, det blir nog dagens sista eftersom att jag ska åka in till älsklingen och inte tänker jag sitta vid någon dator då iaf :D .
Jag, mamma & pappa åkte ner till farmor & farfar tidigare i dag och var där en stund. Kusinerna var där också:) . Sen skulle vi låna deras bil för att pappa ska vara borta måndag-tisdag och vi behöver ha en bil då. Så pappa körde våran bil hem och jag körde farmors.. haha det är lite skillnad på att köra våran saab och deras lilla skoda ;p . Men det gick så bra så!
Nu ska jag äta lite mat och om typ en halvtimme ska jag kila till bussen och åka in till mitt hjärta<3

Det regnar fortfarande, gissa om jag kommer bli blöt?

Puss! /Sofia

Usch, vilket väder

Shit, vad det regnar här!! Det har regnat oavbrutet sen jag vaknade i dag och det öser verkligen ner! Jag hoppas bara att vi slipper översvämmning... Vi hade det en sommar för några år sen och det var fan inte roligt! Man kunde inte duscha, inte spola toaletterna, ingenting.. plus att jag & min lillebror var ensamma hemma. Eller ja vi hade väl kompisar här men mamma & pappa var på semester.. Vi kunde liksom inte göra något åt det heller. Fy fan det var jobbigt! Jag kommer ihåg att Elina var här så vi tog moppen hem till henne så vi kunde duscha där, så det var ju tur det ;p
Men som sagt, jag hoppas verkligen att vi slipper det nu!

Regnar det hos er?

Puss! /Sofia

5 oktober

Sov ganska länge i dag, vaknade väl vid nio men somnade om direkt och vaknade inte förrän halv elva igen :) Sköönt!
Mamma hade lite ont i huvudet när hon vaknade, haha ;D. Hon kommer inte ihåg allt från igår, det är lite suddigt ;p.
Jag har inte klivit upp ur sängen än jag.. jag ligger och tittar på Prison Break. Har kollat på tre avsnitt nu på morgonen. Sen är det bara ett avsnitt av hela säsongen kvar :/ . Vad ska jag göra sen då? haha ;) Tur att säsong fyra börjar den 20 oktober!

Nej, nu måste jag gå upp och äta frukost.. eller brunch är det nog nu :P . Ska träffa mitt hjärta senare i dag :)<3

Puss! /Sofia

Det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig älskling

Älskling, jag älskar dig så mycket! Jag trodde aldrig att det skulle bli du och jag Johan. Innan vi blev tillsammans, när vi bara var kompisar, eller bästisar :D. Jag har alltid tyckt att du har varit en snäll och gullig kille. Självklart har tanken slagit mig hur det skulle vara om vi var tillsammans, men jag trodde aldrig att det skulle bli så. Men nu är det du & jag och det känns som om en önskan har blivit uppfylld. Det kanske låter klyschigt, men det skiter jag i för det är så jag känner! Den 2 augusti, då hade vi vår första myskväll :) Vi hyrde film och hade jättemysigt i soffan hemma hos mig, sen sov du kvar här. Jag får ett leende på läpparna bara jag tänker på den dagen/kvällen/natten <3
Jag är världens lyckligaste med dig Johan, mitt hjärta! Du är helt underbar & jag hoppas att det alltid kommer vara vi två!


Många skratt ikväll

Jaa, jag undrar hur min mamma mår imorgon när hon vaknar... haha, hon lär ju vara bakis om man säger så.
Ikväll har vi haft Mattssons på middag, väldigt trevligt :) Jag själv drack inte mycket alkohol, det blev en cider och lite gin & tonic. Men mamma däremot.. det blev nog lite mycket vin där ;p . Alla vi andra har suttit och skrattat åt mamma, haha! Jag har två inspelningar på min mobil som jag ska visa henne imorgon ;D . ojojoj...
Men det har ändå varit en trevlig kväll :) Har precis tittat på ett avsnitt av Prison Break, funderar på att se ett till innan jag ska sova..

God natt & sov gott :)

Puss! /Sofia

Dagens shopping



Dagens impulsshopping :)
Tröja - Gina tricot
Strumpbyxor - KappAhl

Vad tycks? :)

4 oktober

Har varit med mamma inne i stan i dag. Först var vi på Gränby centrum och skulle leta kläder åt mamma. Vi hittade lite kläder som hon köpte, jag fick med mig två plagg hem också ;p . Jag köpte ett par gråa, lite tjockare strumpbyxor & en tröja på gina tricot. Kan visa sen när jag lagt in bilder på datan :)
Sen har vi varit på Bauhaus och köpte väggfärg till hallen och sen på Mio köpte vi en hylla till mamma & pappas sovrum. Innan vi åkte hem så åkte vi in på Willys och köpte kanelbullar. Träffade på Fredrik där inne också, det var jättelänge sen sist ju! Lika trevlig som vanligt :)
Jag har kört bilen hela dagen och det har gått jättebra :)

Vad händer ikväll då? Ingen aning...

Puss! /Sofia

Sofia säger god natt!

Nu är klockan snart halv tolv och jag börjar bli ganska  trött.. gick ju trots allt upp kvart över sex imorse, så det ska bli skönt med en natts sömn :) Men det hade ju varit mycket, mycket skönare att sova om mitt hjärta hade varit här!<3 Johan, jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är helt underbar & jag är världens lyckligaste att du är min, bara min! Allt känns så bra med dig, du är bäst älskling!<3

God natt.

Puss! /Sofia

<3

Only you can make me feel this way <3

3 oktober

I morse ringde mobilen kvart över sex och då var det dags att gå upp. Jag var pigg så det var lätt att ta sig upp, men sängen var extra varm och skön så det tog ju emot lite.. tänk vad skönt det hade varit att ligga kvar några timmar :) Men nej, det gick inte! Jag & mamma skulle ju åka kvart över sju hemifrån. Jag körde in till jobbet och fy faan vilken dimma det var! Man såg inte många meter framför bilen kan jag ju säga. Men det gick bra iaf :)
Det gick hur bra som helst att jobba i dag! Jag & Jennie har "busat" med varandra ganska mycket i dag ;p . Det är så kul att jobba när Jennie jobbar! Jag trivs med alla mina arbetskamrater men sen kan man ju ha lite roligare med andra :)
Efter jobbet så tog jag bussen ner på stan och mötte Sandra & Jimmy utanför Nautilus. Vi simmade i dag igen, jätteskönt! Sen hämtade mamma mig och då åkte vi och handlade lite. Sen orkade inte mamma laga mat så vi köpte med oss pizza hem ;) Så nu är jag proppmätt.. men man ska unna sig saker också! :)

Nu ska jag kila!

Puss! /Sofia

Redo för sängen

Nu har jag duschat, packat badväska & gjort iordning matlådan. Så imorgon jobbar jag 7.55-15 och direkt efter jobbet så åker jag ner på stan och möter Sandra & Jimmy. Då ska vi simma, det ska bli så skönt! :) Efter det så har jag inget planerat. Känns lite tråkigt, det är ju faktiskt fredag och helg imorgon! Men men, det visar sig vad som händer.
Vad har ni planerat inför helgen då? :)

Ska snart krypa ner i sängen och sova, ska ju upp ganska tidigt imorgon, dvs. klockan sex... god natt!

Puss! /Sofia

Nu kan alla kolla på mina bilder...

Nu har jag "låst upp" min bilddagbok, så nu kan alla som vill, kolla på mina bilder :) . Kommentera gärna bilderna, men glöm inte att skriva namn då :) Får se hur länge jag har den upplåst, ett tag iaf.

http://iLovee.bilddagboken.se

Puss! /Sofia

Varning till er som är ute på vägarna just nu!

Hejsan!
Vad har hänt sen sist jag skrev då? Jo, jag har gått en promenix med Lisen & hundarna. Sen har jag varit hos Emma :) Vi har suttit och pratat, kollat på Våra bästa år och ätit lite godis ;p . Just nu är Emma ute och övningskör, så jag varnar er som är ute på vägarna just nu! Haha, skojja ;D . Det går säkert jättebra det där! Emma skulle iaf ringa sen när hon är hemma igen :)
Så just nu gör jag inte mycket alls, vad gör ni? :)

Puss! /Sofia

2 oktober

God morgon!
Har ni sovit gott? :) Det ska jag inte påstå att jag har gjort.. plus att när jag vaknade för en timme sen så upptäckte jag att under natten har jag fått två myggbett!! Jag trodde de var borta för det här året!? Tydligen inte, för nu har jag ett på vardera arm och de kliar som satan! :/

I dag blir det en dag med Emma :)

Puss! /Sofia

Regnet bara öser ner...

Usch vilket tråkigt höstväder det har varit i dag! Regnet har bara öst ner.. :/ Så vad har jag gjort denna regniga och gråa dag?
Jo, Emma kom över typ halv ett och åt lunch med mig. Vi åt spaghetti & köttfärssås från igår & sen kollade vi på Våra bästa år. När det var slut så skulle jag iväg till bussen. Så Emma blev ensam i dag, men imorgon är jag hemma! Det låter väl bra Emma? ;) Vi kan umgås heeela dagen! ;p
Ergonomi-kursen höll på i två timmar och den var väl helt okej. Men jag tyckte inte att den gav så mycket, men några skratt blev det iaf ;) Sen hade jag tur för jag hann med fembussen hem så jag slapp vänta en halvtimme :) Hemma har jag inte gjort något speciellt alls. Åt kyckling och sallad till middag :)
Vad har ni gjort i dag? :)

Puss! /Sofia

Johan, jag älskar dig!


I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.

<3 <3 <3

Frukost


Dagens frukost, haha intressant va? ;)

Ny månad

Hejsan! I dag är det den 1 oktober, tiden går så fort! Emma, om en månad & två dagar så sticker vi iväg! :)
Jag hade ställt klockan på åtta imorse för jag tänkte att jag behöver inte ligga kvar längre, men fy tusan vad trött jag var när den ringde! Så jag gick upp klockan nio istället :) Åt frukost för en stund sen & nu väntar jag på att Emma ska höra av sig :) Läste hennes blogg för nån timme sen och hon ville att vi skulle umgås idag, så nu får du ta och vakna Emma för jag är bara hemma fram till klockan två ;) Då ska jag in till jobbet för att gå en ergonomi-utbildning på två timmar. Vi läste det i skolan men det är alltid bra med repetition, plus att jag kommer säkert inte ihåg allting ändå. Så den håller alltså på fram till klockan fem och efter det så åker jag väl hem.
Jag skrev igår att jag skulle lägga upp bilder på mina inköp från i måndags, men jag orkade inte göra det igår så de kommer idag istället :)

Puss! /Sofia


Bh:n är från H&M, 129 kr.
Trosorna är från Gina tricot, 49 kr. Söt detalj med rosetterna i bak.

RSS 2.0