Ännu en dag på stan

Jag var nere på stan runt tolv i dag och Malin var redan på stationen när jag kom med bussen. Vi gick runt på stan fram till halv fyra, då tog vi bussen hem. Vi var ganska trötta båda två så det var skönt att sätta sig på bussen hem. Det regnade ju ganska mycket när vi var på stan också :/ . Malin gick av bussen vid mig för att hon skulle få bilder från studenten, eckerö & magnus uggla-konserten som jag hade. Sen gick vi hem till Malin och så fick jag de bilderna som hon hade knäppt. Sen cyklade jag hem. När mamma kom hem så gjorde hon spaghetti och köttfärssås, mm :) Efter maten så gick jag & mamma en kort promenad. Fy fan vilken äcklig promenad det var! Vi såg sju stora äckliga paddor på den korta vägen vi gick, uuusch! Fem levande och två döda, fy faaaan vad äckligt!!!
Ikväll är det säsongsstart för Desperate housewives, så jag sitter och kollar på det nu :) När det är slut så ska jag sova, god natt.

Puss! /Sofia


30 september

God morgon! Sitter just nu hemma hos Johan, har precis gjort mig iordning för att åka ner på stan. Väntar bara på att Malin ska höra av sig så jag vet vilken tid hon är i stan.
Igår var jag ju på stan med Lisen några timmar innan hon skulle till jobbet. Vi träffade vår granne Janna inne på Åhléns, hon jobbar där så det var ju inte så konstigt;p . Vi stod och pratade med henne en stund och sen gick hon iväg och kom tillbaka med varsin provmascara, märket Chanel, hon är så gullig Janna :)
Runt tvåtiden gick Lisen till jobbet och jag till stationen för att möta Sandra :) . Vi satt och pratade ett tag innan vi gick runt i lite affärer. Vi väntade på att Jimmy skulle komma ner på stan så vi kunde gå och simma. under tiden gick vi och provade lite kläder och kollade på underkläder. Kom jag från stan tomhänt tror ni? Nej det gjorde jag inte ;p . Jag köpte en bh på H&M och ett par trosor på Gina tricot. Jag kan lägga upp bilder senare när jag är hemma :)
Klockan fem var vi i bassängen och började simma. Vi simmade en halvtimme, det tycker jag är bra gjort första gången :) Sen satt vi i ångbastun en stund och sen in i duschen. Vi sa att vi kanske ska simma på fredag igen, efter att jag har slutat jobba.
Mamma kom och hämtade mig på stan för vi skulle åka och handla mat. Först åt vi mat innan vi handlade. Älsklingen ringde typ halv sju och sa att han skulle vara hemma om en timme. Så mamma och jag gick och handlade i en timme så att jag skulle slippa vänta sen :) När älsk kom så åkte vi direkt hem till honom<3

Du är helt underbar Johan, jag älskar dig mer och mer för varje dag som går<3

Puss! /Sofia

Jag har världens underbaraste!


jag älskar dig!<3

29 september

Om lite mer än en timme så ska jag ta bussen in till stan. Då ska jag möta Lisen och så ska vi gå runt på stan ett tag fram tills hon börjar jobba halv tre. När Lisen går till jobbet så möter jag upp Sandra på stan för att vi ska först vänta på Jimmy och sen ska vi alla tre simma :) Det ska bli så skönt!
Efter det så kanske jag åker med mamma och handlar så slipper jag ta bussen hem sen ;p . Ikväll vet jag inte vad som händer, är väl bara hemma tror jag.
Så ser min dag ut, hur ser er dag ut? :)

Puss! /Sofia

Nu säger jag god natt!

Usch vad jag är trött! Var skittrött sista timmen på jobbet idag... ska snart sova, direkt efter det här inlägget.
Älsklingen kom förbi runt åtta ikväll<3 Det var lite kul för tidigare idag så tänkte jag att älsklingen kanske skulle komma förbi, vet inte varför men jag satt väl och dagdrömde om det  och hoppades (a) . & så kommer han sen :D . Älskar dig mitt hjärta!<3 Nej, nu ska jag krypa ner bredvid Simba som ligger och sover i min säng :) God natt!

Puss! /Sofia

Jobbet nästa!

Snart dags att åka in till jobbet, eller ja om typ en halvtimme. Jag känner inte alls för att jobba idag, jag hade mycket hellre varit med mitt hjärta idag.. :( Saknar dig älsk!<3
Känns lite konstigt att åka in och börja jobba klockan fyra också. Jag har ändå varit igång typ hela förmiddagen; gått en långpromenad med mamma och sen har vi städat ur garaget på tomglas, tidningar och annat skit. Stod och pratade med Lisen en stund också. Det blir nog en runda på stan med henne imorgon och sen eventuellt simning med Sandra & Jimmy efteråt :) Nej, nu ska jag kila. Ha en bra dag!

Puss! /Sofia

28 september

I dag fyller världens bästa farmor 72 år, stort grattis till dig farmor! :) <3
Vi var ju som sagt på kalas där igår, så vi har redan firat henne :)


I dag jobbar jag stängning, dvs jag jobbar mellan 16 och ca 22.30. Mamma skjutsar och hämtar mig i dag :p . Bussarna går ju så dåligt på söndagar, plus att jag måste ha hämtning för annars så kommer jag inte hem, haha.
Vad ska ni göra i dag då? :)

Puss! /Sofia

God natt

Kvällen har bestått av några avsnitt Prison Break, sing a long med bl a Martin Stenmarck och lite godis :) Vad har ni gjort denna lördagskväll? Imorgon är det söndag och då är det jobbet som gäller, fast jag börjar inte förrän klockan 16. Så det ska bli en promenad med mamma innan jobbet iaf, lite motion!
Nu är det sängen som gäller, god natt!

Puss! /Sofia


Ja herregud, han blir ju bara snyggare för varje gång man ser honom!
& snart är det dags igen för Ladies night, den 17 oktober kommer de till
Uppsala & jag har en biljett i år igen! :D

Kalas hos farmor

Det blev bara ett inlägg igår, men jag orkade inte skriva något när jag kom hem från jobbet. Mamma hämtade iaf mig vid jobbet klockan åtta, när jag kom hem så åt jag lite tacos och sen kom Malin hit så då gick vi en liten promenad i mörkret. Det var verkligen kolsvart! Efter promenaden följde hon med in och vi satt och pratade och sen helt plötsligt så var klockan halv tolv ;p Så då cyklade Malin hem eftersom att hon skulle börja jobba klockan sex imorse. Jag låg och sms.ade med mitt hjärta innan jag somnade som en stock :)

I dag gick jag upp runt halv tio, gick in i duschen och gjorde mig iordning. Jag & mamma åkte in till stan vid halv elva nånting. Vi skulle leta present åt farmor och köpa lite blommor. Jag körde hela tiden, det gick jättebra! :) Sen åkte vi hem och var hemma en liten stund innan hela familjen åkte till farmor & farfar. Farmor fyller år imorgon så hon hade kalas idag. Där har vi varit mellan klockan två och sex. Så nu är jag sådär lagom trött efter många timmar med småkusinerna :) Farmor fick en svart kofta av oss som hon blev jätteglad över och en blomma :)
Nu orkar jag inte skriva mer, usch jag skulle behöva sova några timmar känner jag..

Puss! /Sofia

God morgon!

Uppe med tuppen i dag igen, eller nja klockan åtta är inte så jättetidigt men ändå :p . I dag jobbar jag 11-20 igen. Mamma är snäll och hämtar mig sen ikväll, inte så kul att vänta på bussen till nio för att sen vara hemma typ halv tio.. Så eftersom mamma hämtar mig så är jag hemma halv nio istället :) Det var hyfsat mycket folk på eftermiddagen igår, det var ju löning då. Får se hur mycket det är i dag då innan helgen och allt.
Imorgon är det lördag & då är jag ledig! :D Sen jobbar jag på söndag igen, haha :p . Men det ska bli skönt att ha en ledig dag imorgon :)

Snart ska jag kila till bussen, ni får ha en bra dag allihopa! :)

Puss! /Sofia

Trött & huvudvärk..

Kom hem från jobbet för typ en kvart sen, pappa hämtade när jag slutade vid åtta. Skönt att slippa vänta på bussen, hade jag gjort det så hade jag inte ens suttit på bussen vid den här tiden! Tack pappa! :) Sitter med lillebrors dator i knäet i min säng och kollar runt på de bloggar som jag brukar läsa. Simba hoppade nyss upp i sängen och gör mig sällskap :) Jag jobbade ju mellan elva och åtta i dag och nu är jag trött och har lite smått huvudvärk.. :/ Imorgon jobbar jag samma tider igen så det blir till att sova klockan tio så jag är pigg imorgon! :)

Puss! /Sofia

25 september

God morgon!
I dag är det den 25:e och vad händer den 25:e? Lönen kommer! ;) & i dag jobbar jag också.. 11-20. Känns inte så kul att jobba 11-20 på en löningsdag, men men jag tjänar ju pengar :) Vad ska ni göra i dag då?
Jag hade inte så mycket mer att skriva i dag, ska snart gå iväg till bussen. Ha en bra dag! :)

Puss! /Sofia

Johan mitt hjärta, jag älskar dig!<3

Uppdatering

Har precis varit och handlat lite grann med mamma. Sen gjorde jag iordning smet till plättar & nu väntar jag på att lillebror ska bli klar med gräddningen :)
Ikväll är det ju Idol igen, har ni hittat någon favorit än? Jag har ingen favorit, men en som jag tycker är ganska rolig. Han som säger/skriker "Rock 'n roll"! Vet ni vem jag menar? Just det, han heter Nils Fredriksson. Han sjöng en låt av The Ark på hans första audition. Fast jag vet inte om jag tycker att han sjunger så bra, men lite kul är det ju att han har kommit vidare ;p
Efter Idol ska jag kolla på Vem kan slå Filip & Fredrik och sen lär jag nästan sova tror jag. Imorgon ska jag ju jobba!

Puss! /Sofia


Fyra avsnitt

Det blev aldrig någon lunch, kände mig inte så hungrig.. Åt en liten burk med ananas, så jäkla gott :) Nu har jag kollat igenom fyra avsnitt av Prison Break. Eftersom att jag redan sett de när de gick på tv så är det inte så spännande eftersom att jag vet vad som händer. Men det är ju fortfarande lika bra! :D

Vad har ni gjort i dag då? :)

Puss! /Sofia

...


Japp, 9 timmar & 30 minuter Prison Break :D

Den har kommit!

Kom nyss hem från Emma, har suttit hos henne runt en timme :) Gick och hämtade posten också & YES, den har kommit! Prison Break!!! Cdon.com är skitbra! Jag beställde den igår och i dag levererades den :) Boxen släpps i dag så det är ju skitbra!
Det var ett brev som var till mig också, från Vägverket... Min uppkörning & mitt teoriprov är bokat! Vad läskigt det känns, nervöst nu när jag vet vilka dagar det är. Men det känns också såklart jättebra att ha det bokat och klart :) Jag tänker inte avslöja vilka datum det är, ni lär märka sen när jag har klarat mitt körkort ;) Jag kommer ju inte direkt hålla tyst om det ;p

Nu ska jag bara invänta lillebror som sitter på bussen, sen när han är hemma så kanske han vill se Prison Break han också. Men först så ska jag äta lunch :)

Puss! /Sofia

24 september

God morgon! Jag vaknade väl för någon timme sen men har inte kommit upp och ätit frukost än :p. Men snart så. Jag kollade precis min mejl och jag hade fått ett mejl från cdon.com. Det stod att min order var levererad igår och att den bör komma nästkommande arbetsdag. Alltså så kanske den kommer i min postlåda idag! :D.
Nej nu blir det frukost! :)

Puss! /Sofia

God natt

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon har jag ingenting planerat så jag vet inte vad jag ska göra.. Jag hoppas på att min Prison Break-box kommer imorgon! :D Aja, god natt & sov gott :)

Puss! /Sofia

Prison Break

Imorse bokade jag säsong 3 av Prison Break från cdon.com. Den släpps imorgon så förhoppningsvis kommer den imorgon. Då har jag något att sysselsätta mig med ;) Jag har ju redan sett den när den gick på tv, men det skadar aldrig att kolla flera gånger! & eftersom att jag redan har både första och andra säsongen på dvd-box så måste jag ju köpa trean också :)


HETINGAR!
Dominic Purcell & Wentworth Miller

Promenix!

Det blev en promenad iaf! :) Jag & mamma gick ut runt sju-tiden och efter typ fem minuter så möter vi Malin, hennes mamma & mormor som är påväg åt andra hållet. Så jag & mamma vänder och följer med de runt å-rundan. Jag kom hem typ kvart över åtta, haha jag & malin stod kvar ett tag och pratade om allt möjligt :) . Nu har tydligen lappar om personalfesten kommit upp på jobbet så Malin skulle skriva upp mig när hon jobbar imorgon :)
Nu ska jag fortsätta kolla på Idol.

Puss! /Sofia

23 september

Gjort av med lite mer pengar i dag... Jag hade bestämt mig för att köpa en ny vinterjacka i år och jag har funderat på antingen en lång Peak-jacka eller en Canada Goose-jacka.. Jag provade båda två i dag men sen kom jag på det att, egentligen hur kall vinter har vi haft i Sverige på de senaste åren? Jag tror inte att man behöver en canada goose faktiskt.. plus att är den värd 5999 spänn? Njaae... Nej så det fick bli en lång, svart Everest-jacka istället :) Det känns roligare för då kan man köpa ny jacka nästa år igen om man vill eftersom att den jag köpte nu var mycket billigare. Jag köpte den på Stadium och den kostade 1299 kr :) Jag tror inte att jag orkar lägga upp en bild på den, ni vet säkert redan hur den ser ut iaf :) Sandra köpte också en sån jacka, fast en röd :) Vi var på stan i tre timmar och det jag köpte var jackan, en kalender och så fyllde jag på mitt busskort. Sen tog jag bussen hem till farmor & farfar. Jag var där en liten stund och sen åkte jag med farmor in till Eriksberg. Först hämtade vi Källa på skolan och sen gick vi och hämtade Viggo på dagis. Sen var vi i en lekpark i en timme ungefär, jag har knäppt lite bilder på gullungarna :) Sen gick vi upp med Källa & Viggo hem till de och sen åkte jag & farmor hem igen.
Nu tjatar mamma om att hon vill gå en promenad, men jag vette fan om jag orkar det i dag... :/

Puss! /Sofia

God morgon

Om tjugo minuter ska jag & lillebror kila iväg till bussen. Jesper ska till skolan & jag ska möta Sandra för att ta en runda på stan :) Efter att vi har gått runt i några timmar så ska jag följa med farmor och hämta småkusinerna. Vi ska hämta Källa från skolan & Viggo från dagis :)
Jag har inte ätit frukost än så det lär jag ju göra nu om jag ska hinna! Skriver mer sen när jag är hemma igen.

Puss! /Sofia


Svårt att få någon bra bild...

Skitsvårt att få någon bra bild på klockan för det blänker överallt. Men ni
ser iaf lite hur den ser ut ;p Vad tycker ni? Jag tycker den är snygg iaf :)

Klicka på bilderna för att se de i större format.

Lång dag i vår huvudstad

Ja, jag var väl hemma för ungefär en timme sen, lite mer. Så då förstår ni att det blev en lång dag i Stockholm! Vi åkte från Uppsala halv nio i morse & var tillbaka i Uppsala halv sju ikväll. Sen tog det nästan en timme att komma hem från stan pga av något fel vid järnvägen. Men det har varit en trevlig dag! :)
Älsklingen gick upp halv fem imorse och åkte väl runt fem, jag somnade om nästan direkt när han gått :p . Jag gick upp halv sju, gjorde mig iordning & gick ut till bussen typ halv åtta. Mötte farmor på stationen klockan åtta & bussen till Stockholm gick halv nio. Vi mötte två av farmors systrar direkt när vi var framme vid halv tio & då fick vi vänta på den tredje systern som kom runt tio. Sen har de betalat sin utlandsresa som de ska åka iväg på i november, gissa om jag är avundsjuk!? Jag vill också åka utomlands, till Turkiet, älskar det landet! :D. Men jag ska åka dit någon mer gång, det ska jag! :) Aja, iaf sen så har vi fikat, ätit mat & gått runt i affärer. Jag har inhandlat en grej & det är en armbandsklocka. Ska lägga in en bild på den sen tänkte jag :)

Imorgon blir det stan med Sandra<3 Då ska jag leta efter en varm tröja tror jag :)

Puss! /Sofia

God morgon!

God morgon! :)
Har ni sovit gott? Det har jag gjort, för gissa vad? Jag sov hos min älskling i natt :D<3 hihi. Johan kom och hämtade mig runt halv åtta igår. Hade ju saknat mitt hjärta så det var så skönt att träffa honom igår<3 Vi åkte direkt till Max för jag hade inte ätit något än. Där träffade vi Jocke & Anton så Jocke ville ju åka lite i älsklingens bil ;p . Älsklingens bmw är ju något snyggare & skönare än hans gamla micra som han sålt :P , & tror ni älsk är stolt över sin nya bil? Det kan man lugnt säga ;) <3 Aja, efter Max så åkte vi hemåt, stannade vi Maxi för att tanka och sen hem :)

Nu sa jag kila iväg till bussen snart, vi hörs senare!

Puss! /Sofia

Trött, helt utmattad...

Usch, jag är verkligen skittrött! Kom hem från jobbet för en halvtimme sen och jag är helt slut... Älsklingen ville att jag skulle sova hos honom i natt så det tänkte jag göra, men sen när jag kom hem så kände jag att jag orkar verkligen inte åka in till stan igen :/ . Så jävla irriterande! Jag saknar ju mitt hjärta, jag vill ju sova hos honom i natt<3 Helt slut fastän att jag bara har jobbat sex timmar i dag.. Aja, så är det ibland. Jag har hjälpt till lite på mejeriavdelningen i dag, kul med lite omväxling :) .

Imorgon ska jag åka med farmor till Stockholm :) Vi ska möta upp hennes systrar för att de ska boka en utlandsresa & sen blir det nog lite mat och kanske lite shopping :)

Puss! /Sofia

21 september

God morgon! :)
Har precis ätit frukost och är nästan helt klar för att gå till bussen om en kvart. Men jag tänkte slänga in ett litet blogginlägg innan det. Vad ska ni hitta på i dag? Själv så jobbar jag mellan tio och fyra, inte så länge så det är skönt :) Efter jobbet så ska jag väl hem tror jag. Sen är jag ledig måndag, tisdag, onsdag innan jag jobbar nästa gång på torsdag. Så på min lediga tisdag tänkte jag & Sandra träffas och ta en runda på stan, skoj! :)
Oj, nu måste jag springa & borsta tänderna och sen kila iväg till bussen. Vi hörs senare!

Puss! /Sofia

Åh vad skönt att sova :)

Sängen kallar! Jag ska ju ändå upp klockan sju & jag vill verkligen sova ordentligt så jag inte är trött imorgon. Så nu ska jag krypa ner i sängen, kolla lite på tv & sen sova. Men först ska jag höra med älsklingen vad han har för sig :)<3 God natt!

Puss! /Sofia

20 september

Hejsan! Har ni haft en bra lördagskväll hittills? :) Jag har bara tagit det lugnt i dag med eftersom att det är jobb imorgon igen. Men det har varit ganska skönt. Efter maten så åkte jag & mamma till morfar och lämnade saker som mamma handlat åt honom. Sen följde morfar med hem till oss. Vi fikade med äppelpaj som mamma bakade ikväll på äpplen från våra träd. De är riktigt goda!
Mamma & pappa har varit på Ikea i dag för att kolla på badrumsmöbler. Det ska bli så skönt när vi har gjort om i duschrummet! Det kommer nog bli jättefint! :)
Jag satt och kollade lite i Ikeas nya katalog. Jag vill ha min egna lägenhet och ha oändligt mycket pengar så jag kan inreda den precis som jag vill! Jag SKA vinna några miljoner innan jag flyttat hemifrån! Haha, drömma kan man ju iaf ;)
Nu ska jag nog ta en dusch tror jag för inte tänker då jag gå upp tidigare imorgonbitti bara för det! haha nej, nej ;p . Jag ska redan gå upp klockan sju och det är nog tidigt på en helg.
Just det! Älsklingen hade iaf kommit iväg i dag och köpt sin bil så nu är han nog glad :)

Puss! /Sofia

YEES!!

Måndag den 20 oktober klockan 22 är PRISON BREAK tillbaka på tv3!! ÄNTLIGEN! <3




Trevlig helg?

Ja, jag har nog sett ut som ett frågetecken när flera kunder har sagt "Trevlig helg!" innan de gått ut ur butiken i dag. Det känns inte alls som att det är lördag i dag men det är ju faktiskt helg! Fast det har inte varit så mycket folk som det brukar vara på lördagar så det har varit hyfsat lugnt på jobbet idag :) Jobbade mellan åtta & tre. Malin slutade också tre så jag fick skjuts av hennes mormor & morfar hem, hade jag tagit bussen hade jag inte varit hemma förrän om en timme så det var skönt med skjuts :) Älsklingen hade inte åkt till Sundsvall igår, han skulle nog göra det i dag istället. Fast jag hade fått allt om bakfoten, haha! Han hade redan sålt sin bil igår & han ska hämta en ny i Sundsvall, det var så det var :p .
Mamma ringde och sa att de skulle köpa hem mat från Sibylla på vägen hem så de är väl hemma snart med tjockismaten! Jag kanske skriver senare.

Puss! /Sofia :)


Lugn hemmakväll

Ja, som sagt en hemmakväll med familjen. Vi har ätit god mat & fruktsallad till efterrätt. Sen har jag suttit med mamma & pappa framför teven. Jag gick runt i huset och tände lite ljus, mysigt! Det är en positiv sak med att det blir mörkare ute, det är att man tänder ljus oftare och det är riktigt mysigt tycker jag. Hög mysfaktor på tända ljus i höstmörkret :) Klockan är bara tio & jag är inte trött men jag bör väl gå och sova snart antar jag. Ska väl upp runt sex-tiden imorgon, börjar jobba klockan åtta. Men det är ändå skönt att ha ett öppningspass för då slutar man klockan tre. Ska ringa älsklingen innan jag ska sova också, höra hur det gick för honom om de kom iväg till Sundsvall :) Nu ska jag kila, god natt & sov gott.

Puss! /Sofia (:

Fruktsallad!

Mamma ringde för ett tag sen och undrade om jag ville ha något gott till kvällen, snacks eller något. Jag var jättesugen på en god fruktsallad tidigare i dag så jag sa till mamma att hon kunde köpa lite frukt. Det var väl ett bra "snacks"-val? Fruktsallad är ju gott och nyttigt, kan det bli bättre? ;) Så när mamma har kommit hem så blir det till att göra en fruktsallad! Pratade med älsklingen för en liten stund sen också. Han ska upp till Sundsvall han, usch vad jobbigt att åka så långt och sen bara åka hem igen. Det är ju runt 30 mil upp dit liksom, men han ska ju sälja sin bil så. Vad ska jag hitta på då? Jaa, inte mycket. Det blir en hemmakväll, imorgon är det ju jobb som gäller.

Puss! /Sofia

19 september

Ibland är ju vimmelfotograferna lite väl sega på att lägga upp bilder. Nu har de lagt upp bilderna från när jag var ute med Emma, Therese mfl. för två veckor sen! Men sen kan man ju förstå att de säkert har annat att göra i sina liv också, men ändå, två veckor? Aja, nu är de iaf uppe. Lägger in den lite längre ner.
Jag har varit snäll och hjälpt min mamma med en sak som hon bad mig göra för typ två dagar sen. Jag har varit ute i trädgården och krattat, haha! Det lät väl roligt? ;) Nej, men nu är det iaf gjort, jag var ute i 45 minuter innan det var klart så nu blir mamma glad för då slipper hon göra det i helgen :) Sen hade jag tänkt gå en promenad med Emma också, men hon var inte hemma så det gick ju inte. Känner inte för att gå själv i dag så vi får väl se om jag hittar någon som vill gå sen. Nu är klockan redan tolv, ska man göra iordning någon lunch kanske? Nja, snart kanske..vi får se.

Puss! /Sofia


Therese, jag& Emma på people den 6 sep 08 :)

God morgon

Känns som om det här kommer bli en helt värdelös dag.. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Usch vad tråkigt!! Nu ska jag iaf klä på mig och äta frukost.

Puss! /Sofia

Deppig...

Usch det har inte varit någon bra dag i dag, psykiskt.. I dag var det en sån där dag när jag tänker för mycket.. Det lät nog lite konstigt men jag menar att jag tänker på sådana saker som jag bara blir deppig av. En typisk sak just nu är jobb.. Jag har ju Maxi, men det är inte mycket tider alls. Som den här veckan till exempel, jag har inte jobbat något alls förutom utbildningen som jag var in på i tisdags. Jag kommer bli tokig om jag ska gå hemma flera dagar i streck utan att ha något vettigt att göra. Jag blir bara deppig när jag tänker på det också och då har jag väldigt lätt för att gråta för småsaker och det är skitjobbigt :( . Jag vill ha ett jobb där jag är schemlagd måndag-fredag och sen är jag ledig på helgen, det skulle vara hur bra som helst! Då får man in rutiner och det skulle jag må mycket bättre av tror jag. Nu i helgen jobbar jag både lördag & söndag, när de flesta andra är lediga. Självklart finns det positiva saker med att jobba helg också, det är ju mer betalt till exempel. Men ändå, det skulle vara så skönt att ha ett schema måndag-fredag istället. Jag har sökt lite andra jobb också som jag hoppas få svar från snart. Men det känns också jobbigt för jag trivs hur bra som helst på Maxi och jag vill inte sluta där. Usch just nu känns allt bara så jobbigt. Jag hoppas verkligen att det är en bättre dag imorgon för jag orkar inte med såna här deppiga dagar! Men jag har varit med Emma nästan hela dagen & det hjälper iaf en del för då sitter jag inte ensam och tänker på sånt här. Då har jag någon att prata & skratta med, tack mitt hjärta för att du finns!<3 & Johan, min älskling som jobbar hela dagarna.. jag saknar dig bara mer när jag bara sitter hemma.. :( älskar dig, du är världens bästa!<3 Sandra, min älskade Piff! Jag tycker vi ska ses snart för jag skulle behöva en dag med dig gumman<3
Det här blev inget positivt inlägg direkt, som sagt jag hoppas på en bättre dag imorgon..

/Sofia

Glömt

Jag har ju helt totalt glömt bort både Sjukhuset & Idol ikväll! Jag får kolla på sista kvarten av Idol nu iaf.. skit också!

Intressant va? ;)

Musik på bloggen

Haha, ja nu kan ni lyssna på lite musik på min blogg också ;) Just nu så är den väldigt ful, Ipoden.. men det gick inte bra när jag skulle ändra på det, jag har försökt men gett upp! Så den får se ut så tills jag orkar & fattar hur man byter färg. Kul att det är några som kommenterat att bloggen är snygg, tack så mycket för det! :) Jag har försökt göra den snyggare & jag är ganska nöjd med resultatet :) . Ska erkänna att det har fastnat en del saker i huvudet från när jag hade webdesign i skolan. Det var nog det roligaste ämnet som jag läste på gymnasiet! Men det är väl så med de ämnen som man är intresserad av, det brukar vara de som är roliga. & det är oftast då som det blir bäst resultat, jag fick ju faktiskt MVG i webdesign *stolt* ;D. Så ni som går i gymnasiet nu, om ni får chansen att läsa webdesign, gör det! :) Jag lovar, det är skitkul!

Nu ska jag kila.

Puss! /Sofia :)

En heldag med Emma

Ja, som ni förstår av rubriken så har jag spenderat denna dag med Emma! Vi har varit här hela dagen, inte gjort så mycket men som vanligt så har vi kul ihop & skrattar mycket!<3  Usch känner mig seg pga av att vi har varit inne typ hela dagen, visst vi gick en morgonpromenad men.. Det får nog bli en till promenad senare tror jag! :P. Imorgon är det fredag, alltså helgen är nära nu. & vad innebär helgen för Sofia då? Jo, jobb. Jag jobbar både lördag & söndag, fast det är sköna pass iaf så det är bra :) Jag vill hitta på något i helgen! Men vet inte vad.. jag har liksom inte gjort något speciellt den här veckan så det kunde vara kul att hitta på något skoj :) Men vi får väl se vad som händer antar jag...

Puss! /Sofia

18 september

Yes, morgonpromenaden blev av i dag! Efter två sms & ett samtal senare vaknade Emma, haha. Hon var ju inte pigg inte ;) Men vi var ute i typ en halvtimme iaf. Sen lämnade vi Royal hos Emma & gick hit och åt frukost. Sen har vi suttit framför datan och roat oss ;) . Ändrat lite på min bloggdesign i dag igen :) Har även fixat Lisens blogg eftersom att hon inte kan ;p haha skojja! Nej nu ska jag & Emma ut i stora skogen och plocka svamp! HAHA! (skämt åsido, jag & Emma har så jävla tråkigt och då kommer den där humorn fram!) haha! Nej, nu ska jag kila!

Puss! /Sofia

     
Bild 1: Emma&Sofia i Kläppen 06.
Bild 2: Sofia&Emma jan 08.
Bild 3: Sofia&Emma allsång på Skansen,1 juli 08.

Idol 2008

Det blir en promenad med Emma innan frukost imorgon. Klockan nio ska jag släpa upp henne ur sängen ;) Det blir skitbra! Har precis kollat klart på Idol, jag höll på att skratta ihjäl mig, HAHA fy faan vad roligt! ;D .Ni som såg det kan ju bara inte ha missat Olga, hahahah! "Ska jag ta en på svenska?" haha! Bra roligt var det iaf. Nu ska jag kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik och sen ska jag nog sova. God natt!

Just det! Bloggen har fått ett lite nytt utseende, vad tycks? :)

Puss! /Sofia

Vill också ha eget...

Nu är jag hemma igen. Vi var och kollade på huset & jag tror det kommer bli superfint när allting är klart! :) Vad roligt & skönt att flytta hemifrån med någon! Inreda allt som man vill. Blir lite avis på dig Emma :) Men jag blir också arg på dig! Du lämnar ju mig nu, vi har ju bott bredvid varandra  i 19 år!! Det kommer kännas jättekonstigt ju! När jag väl har tagit mitt körkort & har tillgång till bil så kommer jag att våldgästa dig så ofta jag kan!! Haha, så lätt blir du inte av med mig! ;) Jag vet var ditt nya hus ligger....haha ;) <3
På väg hem igen så stannade vi till vid Ica. Köpte lite godis som jag tänkte ha med till älsk. Men han har lite och göra ikväll så jag blir hemma istället, där gick du miste om godis älskling haha ;p . Men nu när jag sover hemma i natt så tänkte jag ringa och höra med Emma om vi ska ta en promenad innan frukost imorgon. Om du läser det här innan jag ringt dig Emma, låter det intressant? :)

Puss! /Sofia

Update 17 sep

Det blev en promenad iaf, med Lisen & hundarna (Vinci & Niio). När man väl kommit igång så var det inte så kallt längre, rena träningspasset att gå med Vinci ;) Värmde rester från igår till lunch och så kom Emma över & kollade på Våra bästa år. Hon är ju helt fast i programmet ;p . Hon gick hem för en timme sen ungefär, jag har duschat & fräshat till mig lite & ska snart kila över till Emma. När Petter kommer hem runt fem så ska vi åka och kolla på deras hus som de ska flytta in i, jag är så nyfiken!! :) Sen senare ikväll så åker jag in till min älskling & sover där i natt igen :)<3

Puss! /Sofia

17 september

Var inne hos älsklingen lite innan åtta igårkväll. Så skönt att få krama om min Johan igen :) Jag gjorde iordning matlåda åt honom när han stod i duschen. Hoppas att det inte smakar allt för illa älsk ;p . Imorse ringde mobilen halv fem så då skulle Johan upp. Jag låg kvar i sängen till halv nio sen gick jag upp och tog bussen som gick nio, bytte buss på stationen och var hemma klockan tio. I dag händer det nog inte så mycket, jag väntar på ett paket från posten som ska komma i dag & så ska jag förhoppningsvis ta en promenad också. Men det är inte så lockande för det är så jäkla kallt ute! "/ Men men, man får väl klä på sig lite extra kläder då :)

Puss! /Sofia

"God natt"

Nu har min älskling kommit hem så nu ska jag åka hem till honom och sova där. Så det här blir det sista inlägget för i dag! Vi hörs imorgon! God natt!

Puss! /Sofia

Nu är jag utbildad ;)

Kursen, eller utbildningen som jag var på i dag var riktigt bra! Det var en säkerhetsutbildning, så det är ju viktigt att få lära sig hur man ska agera i olika situationer :) Utbildningen var mellan 12 och 16, så man var lite trött på slutet eftersom att man bara satt och lyssnade. Men som sagt, den var väldigt bra iaf! Jag åkte med halv fem-bussen hem så jag var hemma runt fem nån gång. Då började jag direkt med maten, eftersom jag lovat att fixa den i dag. Det blev pastagratäng, alla tyckte det var gott så det var ju tur ;p . Älsklingen ville att jag skulle sova hos honom i natt så jag tänkte åka in till honom runt sju. Men nu går det inte att få tag på honom på mobilen, han sitter väl i bilen påväg hem från jobbet just nu tror jag och då kan han ju ha dålig mottagning. Men jag blir så irriterad när man inte kommer fram "Numret du har ringt kan tyvärr inte nås för tillfället, var vänlig försök senare" Usch, vad irriterande!! Aja, förhoppningsvis så går det att få tag på honom snart..

Puss! /Sofia
Johan<3

16 september

God morgon!
Gick upp vid åtta imorse, kollade lite på Rix morron zoo som har börjar sända på tv mellan 7.25-9.00. Lite kul! :) Hoppade in i duschen, sminkade mig mm. Lillebror gick till bussen för en kvart sen så nu sitter jag här själv. Jag ska gå till bussen typ tjugo i elva, men det är ganska skönt att ha tid över innan man ska gå, slippa stressa :p . I dag ska jag vara på jobbet för att gå en kurs, den börjar klockan tolv. Har glömt bort hur länge den skulle hålla på, men det var några timmar iaf. Ska komma ihåg att kolla om det finns några lediga pass som jag kan sno åt mig också. Nu ska jag gå och platta håret. Vi hörs väl senare tror jag!

Puss! /Sofia


Trött..

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, börjar bli trött.. Saknar min älskling! Jag vet, vi träffades senast igår men jag vill ju kunna pussa, krama & mysa med min älskling när som helst! Men det går ju tyvärr inte.. Aja, nu ska jag gå och lägga mig. God natt.

Puss! /Sofia

Uppdate 15 sep

Har precis ätit middag med mamma & lillebror. Pappa är på kurs i dag & kommer hem imorgonkväll. Det blev lövbiff, stekt potatis och vitlökssmör mmm! :)
Jag skrev ju förra veckan att älsklingen var på ett nytt jobb. Han har jobbat där sen tisdagen förra veckan tror jag & det går bra för honom. Jag är så glad för din skull älskling! :)


Johan Lind, min underbara pojkvän. Du är det bästa som hänt mig,
det är du som gör mig lycklig. Jag saknar dig för varje minut som du
inte är hos mig. Du är speciell & du betyder så mycket för mig.
Jag älskar dig <3

Halva dagen har gått...

Nu har halva dagen gått & vad har jag hunnit med att göra då? Hmm.. morgonpromenad, suttit vid datan, ätit lunch & städat ur byrån. Det blev lite mer plats i den nu, men den blir väl full nu när jag ska i med de kläder som är nytvättade, haha :) Nu ska jag kila över till Emma! Det är ju onödigt att vi ska sitta i varsitt hus bredvid varandra och ha tråkigt.. då kan vi ha tråkigt tillsammans i stället! ;) Aja, nu tjatar hon på att jag ska komma över så det är bäst att jag kilar nu! ;p

Puss! /Sofia

15 september

Klockan nio ringde väckarklockan på mobilen så då var det dags att kliva upp ur sängen. Jag gick upp, tog på mig mjukiskläder, iPoden i fickan och gick ut på en halvtimmes rask promenad innan frukost :) Kändes riktigt bra! Sen åt jag frukost & nu sitter jag här. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i dag, eller jo jag har väl ett projekt och det är att städa ur min byrå på kläder.. aja, vi får se vad som händer.

Puss! /Sofia

Natti natti

Sängen kallar så nu ska jag tvätta facet och krypa ner i min säng :) god natt.

Puss! /Sofia

14 september

Kulturnatten igår.. Jag & Sandra gjorde oss iordning här hemma och drack vin & cider, det blev lite bråttom där innan vi skulle springa till bussen ;) Det första vi gjorde när vi gått av bussen var att springa in på Burger king för att gå på toa. Sen efter det så gick vi till Johanna & Thomas som var utanför stadsparken :) Stod där ganska länge och pratade. Träffade Elina också. Sen mötte vi upp älsklingen, Jessica & lill-johan :) De skulle gå och äta sen så vi gick åt olika håll för johanna & sandra behövde gå på toa. Vi gick in på sf, men där fick man inte gå på toa om man inte var biobesökare! Så jävla löjligt. Men vi fixade så att johanna kunde gå iaf, jag menar hon som är höggravid ska väl inte behöver leta över halva stan efter en toa! Så hon fick gå iaf. Sen gick vi till burger king och ställde oss i toakön där ;p . När vi står där så ringer älsk som sitter typ fem meter bort, haha. Bestämde med älsk att jag skulle med honom hem sen och sova där. Stackarn hade ju ont i huvet redan klockan elva.. men vi sa att vi skulle vara kvar på stan till halv ett iaf. Sandra skulle bli hämtad halv ett på stationen så jag, sandra, johan, jessica & jessicas bror var på stationen då och till slut så kom Sandras skjuts. Vi andra gick ner på stan igen. Jag & älsk tog en taxi hem runt halv två. Peter, Johans pappa, var inte hemma när vi kom dit & johan hade ju glömt nyckeln så det var bara att sätta sig i trapphuset och vänta en timme. Älsklingen somnade i trappan, såg inte så bekvämt ut.. du var ju så trött hjärtat mitt.. Men vi kunde krypa ner i sängen typ halv tre sen iaf :)
I dag vaknade vi typ tjugo i tolv. Vi har varit ute hos Crippe & Linda större delen av dagen :)

Puss! /Sofia :)

Johan Lind, jagälskardig<3

Sofia<3Johan



Med dig älskling är jag lycklig! :)<3

God natt

Nu ska jag väl snart krypa ner i sängen och sova eftersom att jag ska upp typ klockan sex imorgon för att åka och jobba. Ni kanske tycker att jag är knäpp, men det ska faktiskt bli skönt och kul att jobba imorgon :D . Efter jobbet tar jag bussen ner på stan för att där möta Sandra och sen tar vi bussen hem till mig :) Vi får väl se om jag hinner med att skriva något i bloggen imorgon.. Det kan bli lite tajt, men jag ska försöka hinna med det iaf! God natt!

Puss! /Sofia

Johan älskling, du är bäst!<3<3

Tråkig fredagskväll

Nu ska jag ta mina pringles-chips och min cola och sätta mig framför teven med mamma och pappa. Jag känner att det kommer bli en tråkig fredagskväll. Visst det kan vara mysigt att bara vara hemma med mamma & pappa ibland, men jag är inte på sånt humör i dag. Usch vad negativ jag är, men så är det i dag.
aja, nu ska jag kila! /Sofia

12 september

I dag har jag varit hos farmor & farfar en stund. Kusin Viggo var där så jag var där och busade lite med honom :) Sen åkte vi in till stan, hem till kusinerna. Det var bara Kenzo, hunden, hemma så han blev överlycklig när vi kom in. Efter en liten stund så kom Nina hem med Källa. Källa hade varit på utflykt i skogen med skolan, min lilla kusin har ju blivit stor och börjat i skolan nu :) Jag åkte med farmor & farfar till Maxi och handlade sen. När vi stod i kassan så kom en av kassaledarna och undrade om jag kunde jobba imorgon. Självklart kan jag det! Så imorgon jobbar jag mellan åtta och tre :) Känns bra att få några extra timmar! Sen på kvällen kommer Sandra ut till mig och senare bär det av till stan, kulturnatten och sen krogen :)
När jag kom hem i dag och loggade in på msn så skrev Emma på en gång. "Är du hemma? Jag behöver hjäääääälp!" hahaha, hon hade råkat förstöra sin blogg så jag fick kila över och hjälpa henne lite grann ;p . Nu sitter jag bara hemma och har tråkigt. Ska åka upp till Ica och handla lite mat med mamma när hon kommer hem om en halvtimme typ. Sen blir det väl en lugn kväll hemma om inget annat dyker upp :)

Puss! /Sofia

  
Viggo :)

Natti natti

Sängen kallar, dags att sova nu. Simba ligger och tar upp halva sängen där han ligger just nu, men det ska jag ändra på ;p . Kommer kännas lite ensamt nu när jag har sovit med älsklingen de två senaste nätterna... Det är ju hundra gånger mysigare att sova med älsk än att sova ensam. Älskling, du är den bästa!<3
God natt & sov gott.

Puss! /Sofia

.Sofia<3Johan.

Uppdatering

Friskis var helt okej, men lite för mycket folk. Det är inte lika kul att träna när man får stå och vänta på att maskinerna ska bli lediga. Mycket roligare när man bara kan köra på. Det blev en promenad med Emma sen också. Haha, vi är nog inte tysta en meter när vi är ute och går du & jag ;) Vi har alltid något kul att prata om :) Det blir iaf kulturnatten med Sandra & Emma på lördag och antagligen krogen efter det. Kul, kul, det var så länge sen jag var på krogen med Sandra ju.. sist var studenten liksom. Men sen efter helgen blir det nog lugnt med krogen på ett tag tror jag. Det blir ju inte lika kul om man går ut ofta. Men på lördag blir det säkert kul! :)

Pratade precis med älsklingen, han börjar känna sig sjuk. Hoppas det går över fort, jag vill ju att du ska må bra sötnosen min :) <3

Puss! /Sofia

Vi ska klara det!

Ja, snart så är klockan två.. tiden har gått ganska snabbt iaf :) Det finns ju absout ingenting som är bra på tv vid den här tiden på dan! "/ Har suttit vid msn och pratat med Emma & ja, vi ska klara det tillsammans Emma! ;) Det kommer bli så bra det här, vi får peppa varandra så ser vi nog resultat ska du se :) <3
Ja som sagt, snart ska jag kila till bussen för att möta Sara på stan. Efter Friskis så åker vi hem och då blir det en promenix med Emma :) Sen ikväll vet jag inte vad jag hittar på, blir nog bara hemma tror jag. Sen är det ju helg igen :D . På lördag är det kulturnatten här i Uppsala, jag tror det blir stan med Sandra & Emma? :) Hade nästan glömt bort att det var nu i helgen, veckorna går ju så fort!

Puss! /Sofia

Älskling, det går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är över att det är du och jag <3


11 september

Heej :) Sitter själv hemma hos älsklingen och väntar på att klockan ska bli två för då ska jag ta bussen ner på stan. Jag & Sara ska till Friskis och köpa gymkort i dag & även köra ett träningspass :)

Igår var jag i stan typ kvart över sju och där väntade Johan med bilen så vi åkte hem till honom direkt :) Jag & Johans pappa satt och kollade på Idol sen, haha fy fan vilka tondöva människor det finns!;) Det är ju uttagninarna som är det roligaste med Idol egentligen, haha.
Jag och älsk gick och lade oss vid tio igår eftersom att älsk skulle upp sådär hemskt tidigt igen. Fast det är så mysigt och ligga kvar i sängen när han går upp och vänta på att han ska komma och pussa på mig innan han åker till jobbet :)<3 I dag låg jag kvar i sängen till typ nio-tio nånting, sköönt :)

Nej nu hade jag inte så mycket mer att skriva...

Puss! /Sofia

10 september

Hello! :)
Det blev ett impulsköp igår iaf ;) Jag köpte ett par stuprörsjeans, Levis på Holmlunds :) Jag skulle möta Lisen klockan tolv vid Subway och när klockan var någon minut över så ringde jag henne. Eftersom att Fredrik, hennes pojkvän, bor typ 100 meter från subway så borde hon vara i tid.. Haha, men när hon svarar så står hon vid Cupido.. Det hade blivit ett missförstånd så vi stod på varsitt ställe och väntade på varandra ;) haha, men då möttes vi vid Åhlens istället och gick till Subway och åt mat. Där var det heelt kaos, de hade ingen koll på vilka som betalat vad och vem som skulle ha vilken macka och blablabla.. Efter Subway så gick vi runt i alla möjliga affärer och sen vid fyra-tiden så gick vi hem till Fredrik för att vi skulle låna hans GPS tills i dag, sen tog vi bussen hem halv fem :)
Jag skulle sova hos älsk igår så jag åkte i princip hem och vände igen ;p . Var hemma hos Johan runt sju sen :) Vi tog det bara lugnt igår, vilket var väldigt skönt. Vi kollade på en film med Johans pappa senare, "Natt på muséet". Alla tre hade sett den förut men man skrattade ändå ;) Jag & älsk gick och lade oss i sängen runt tio. Johan skulle ju liksom upp klockan fyra imorse... Jag vaknade lite innan hans mobil ringde och kollade ut genom fönstret och det var ju fortfarande mörkt ute, usch då vill man ju inte gå upp! "/ Han åkte till jobbet typ kvart i fem så då somnade jag om och gick upp klockan sju sen. Gick hemifrån Johan typ kvart över åtta för att möta Lisem vid Maxi halv nio. Vi handlade lite läsk, godis & frukt för att ha i bilen när vi skulle till Örebro. Lisen har varit på två arbetsintervjuer där i dag och hon ville slippa irra omkring där själv så jag följde med ;) Men det var nog väldigt bra att vi hade Fredriks GPS med oss för annars vet jag inte om vi hade hittat ;p . Men nu är vi hemma igen så vi klarade oss ;)
Ska in och sova hos älsk i dag också, men han är inte hemma förrän sju-halv åtta så just nu är jag hemma en stund.
Nu ska jag packa iordning alla saker som jag ska ha med mig, sen duschen och sen ungspannkaka till mat! :)

Puss! /Sofia

9 september

Heej :)
I morse ringde väckarklockan (mobilen) halv nio så då var det bara att gå upp och raka vägen in i duschen. Jag ska möta Lisen inne i stan vid tolv, då ska vi äta lunch på subway & sedan gå en runda på stan och kolla på kläder. Lisen skulle leta efter en tröja, jag har väl inte planerat något men det brukar ju kunna bli lite impulsshopping ibland ;)
I dag är älsklingen och jobbar på ett nytt jobb, hoppas att allt går bra och att han trivs så han får vara kvar där sen :) Jag håller tummarna för dig älsk!
Ha en bra dag!

Puss! /Sofia

En av mina favoritlåtar just nu: Katy Perry - I Kissed A Girl. Skitbra!

God natt

Ligger i sängen och pratar med min älskling på msn :) Ska väl snart sova antar jag. Imorgon blir det en runda på stan med Lisen:) Först lunch och sen kolla på kläder :)
Nu ska jag krypa ner under mitt täcke som luktar älsklingen, mm :)

Puss & god natt /Sofia (:

Film

Har precis kollat klart på filmen "Den man älskar". Min farbror är med i den så jag kände att jag lär ju se den. Lånade den av farmor & farfar. Jag tycker den var bra! :)
Det är väl ungefär det som har hänt i dag.. Man känner sig ganska trött och seg när man bara går hemma en hel dag. Så jag hoppas verkligen på att jobbet ringer någonting i veckan :)


8 september

God morgon...
Gick upp runt klockan sex imorse med älsklingen, sen åkte han till jobbet halv sju & då gick jag tillbaka till sängen och sov enda till klockan tolv! Så jäkla skönt. Det behövdes verkligen eftersom jag inte sov så mycket lördag-söndag. Skönt att ta igen de timmarna :)
Igår var det en riktigt seeeg dag, usch vad jag var bakis! Jag fick inte ens i mig en lite skål yoghurt till frukost, men godis & chips gick bra att äta sen runt klockan tre ;p . Älsklingen kom runt klockan sju igårkväll :) Vi låg i min säng och kollade på tv. Ååh, det är så mysigt att ligga och mysa med dig älsk!<3

Lördagen lite mer detaljerad...
Ja, vi skulle ju ha en myskväll hemma hos Emma med god mat, vin, cider, godis, chips... ja, allt som hör till myskvällar :) Emma ville åka in till stan och gå på krogen men det ville inte jag & Petter. Men till slut så lyckades hon övertala oss så det blev en kväll på krogen iaf;p . Vi tog bussen och var inne klockan elva. haha, varken emma eller jag var ju nyktra när vi skulle gå in så det blev iaf en billig kväll/natt på krogen ;) Therese kom dit också :) Träffade älsklingen utanför runt halv ett också :) Vi blev kvar på People tills de stängde klockan tre. Träffade Johans kompis Linus utanför då, så vi stod och pratade, stackarn skulle gå hem.. Vi som skulle ut hit skulle ta en taxi hem och det var typ kaos... Vi var sex stycken som skulle ut hit, det var jag, emma, therese, petter, hugo & micke. men innan dess så skulle några äta kebab också. Så medans de stod i kön till mariannes nere på stan så gick jag & hugo in på burger king för att ta vatten. Sen gick vi tillbaka till de andra. När alla hade ätit klart så ringde Petter en taxi. Vi var hemma klockan fem... jag hade gått upp halv sju i lördags så gissa om jag var trött! & Hugo smartskallen kom på att han hade ju ingenstans att sova så han fick ju sova här. Jag kunde typ inte sova för jag mådde så jävla illa och ont i huvudet "/ . Plus att jag frös som ett as! Jag hade mjukisbyxor, t-shirt & stort täcke men jag frös iaf! Usch det var inte alls skönt. Jag gick upp typ vid halv tio sen och satt framför teven med mamma & pappa. När Hugo vaknade sen så gick vi över till Emma & Micke. Jag och Emma satt i hennes rum med chips & godis, fy fan vad gott det var! ;) Sen skulle Emma åka och kolla på när Petter spelade fotboll och jag gick hem och väntade på min underbara älskling :)

I dag vet jag inte vad jag ska hitta på... hoppas på att jobbet ringer och frågar om jag kan jobba i veckan..

Puss! /Sofia

Johan älskling, att ligga och mysa med dig är det bästa som finns!<3

Sliten

Ja, i dag mår man ju finfint! Eller inte... fy fan, bakis är bara förnamnet på hur jag mår i dag. Haha, jaa vi var hemma klockan fem imorse, haha! Har inte sovit så mycket, frös skitmycket. Har legat med mjukisbyxor, t-shirt & stort täcke men ändå frusit. Var upp flera gånger typ vid sex & sju för att jag mådde så illa. Men men, man kanske får skylla sig själv.. jag hade iaf kul igår ;) Orkar inte dra några detaljer nu, kanske senare. Träffade iaf älsklingen en stund:)<3

Puss! /en sliten Sofia

PARTY!

Hellooo! :)
Myskvällen blir till en partykväll med EMMA! ;) Hon har försökt hela kvällen med att övertala mig att vi ska in på krogen... & ja, hon har lyckats! ;) haha. Så om typ tjugo minuter så går vi ut till bussen som går in till staaaden!! People nästa! :D
vi får väl se om jag hamnar hos älsklingen sen i natt.. det visar sig :)

Ha en skitrolig lördagskväll för det ska jag & Emma ha :D <3

Puss! /Sofia

Brum brum...

Heeej! I dag blev det marknaden fast bara med mamma, farmor kunde inte följa med.. Marknaden var ganska tråkig, vi köpte en present till familjen Lassgård som tack för att mamma, pappa & några till hade fått låna deras hus i skåne i sommar. Sen köpte mamma örhängen av en som hon känner som alltid står på den där marknaden. Annars så köpte vi inga saker.. när vi hade gått runt alltihop så köpte vi med oss munkar och åkte till farmor & farfar och fikade :) Sen hämtade vi lillebrors kompis Hampus,åkte hem till oss och hämtade lillebror, skjutsade in de till stan till en kompis som bor i gamla uppsala, sen vidare till gränby centrum för att gå på systemet, sen till Maxi för att handla mat, jag skulle fixa ett passbyte & hämta ut biljetterna till ladies night :) Sen åkte vi in mot stan igen och hämtade pappa och sen åkte vi hem. Jag har kört överallt i dag & det känns jättebra! Jag är riktigt taggad inför intensivkursen :D

Ikväll blir det myskväll med Emma :)<3

Puss! /Sofia

6 september

God morgon! Uppe med tuppen i dag igen, gick upp halv sju. Jag & mamma skjutsade in pappa till stan till halv åtta. Han ska vara funktionär på cykel-sm i år igen, han var det förra året också. Han hoppades på att slippa alla idioter i år xD Förra året så var det flera som inte fattade att man fick vänta ibland och att man inte fick köra överallt i stan pga tävlingen. Men men, vi får väl hoppas på att han slipper de då ;p . När vi hade släppt av pappa på S:t Eriks torg så började jag köra hemåt igen. När vi precis har kommit ut ur stan så kommer mamma på att hon skulle ju ha tagit ut pengar till marknaden.. så det var ju bara att vända igen. Men sen när mamma var klar så åkte vi hemåt igen & vi kom ända hem också ;p I dag så blir det Ulva marknad med mamma & farmor... det har blivit som en "tradition" att gå på den varje år. Men jag ska säga att det var ju lite roligare när man var mindre.. men det är mysigt att umgås med mamma & farmor :) Sen ikväll så blir det myskväll med god mat, vin, cider & gott sällskap :)<3
Nu ska jag äta frukost.

Puss! /Sofia

5 september

Heej :)
I dag gick jag & Johanna upp halv sju eftersom hon skulle vara hos barnmorskan klockan åtta. Så vi var uppe med tuppen i dag ;p. Det gick iaf bra där så det var ju bra! Sen gick vi hem och kollade på tv, man märker ju att det inte finns sååå många bra program på dagen.. men vi satt och pratade så det gjorde inte så mycket. Det är inte långt kvar innan Johannas lilla bebis kommer till världen & jag blir gudmor :)<3
Emma kom in till Johanna runt halv tolv & sen åkte jag och emma ner på stan vid klockan två. Där bytte vi buss & åkte till maxi. Vi åt mat på donken, inte bra inte bra men mycket gott! Sen gick vi in och handlade allt som vi ska ha imorgon. När vi var klara där så gick Emma in på systemet och shoppade lite där åt oss :) Det ska bli så mysigt imorgon!<3
Ikväll har jag varit med familjen hos några kompisar & ätit god mat och haft en trevlig kväll. ÄNTLIGEN så har vi bokat biljetter till Ladies night nu :D . Jag var på det förra året & det var ju så bra! Så det ska bli kul att se det i år igen. Martin Stenmarck är ju inte ful direkt, en av Sveriges hetaste, helt klart!;)
Igår på jobbet så var det Niklas som var kassaledare så jobbpasset började med att han skämtar som vanligt ;p . Jag fick vara i minihuset igår också så jag satt och kollade på Shrek :p . haha, det måste vara det skönaste på jobbet när man knappt har några barn där inne och man kan kolla på film :)

Nu ska jag snart sova tror jag, ska upp tidigt imorgon och skjutsa in pappa till stan. Mamma följer såklart med eftersom jag fortfarande övningskör ;p God natt!

Puss! /Sofia

4 september

God morgon, eller morgon var det för två timmar sen när jag gick upp. Vad har jag gjort den här morgonen då, jo jag har duschat & gjort mig klar för att åka till jobbet. Jag har packat ner lite saker som jag ska ha med mig till Johanna också, jag ska ju sova där i natt :) Johanna möter mig på stationen när jag har slutat jobba och då tar vi oss hem till henne. Ska sova där för att jag ska följa med Johanna till barnmorskan klockan åtta imorgon :) Nu är det ju inte långt kvar tills den lilla sötnosen kommer ut! Det är ju typ bara två månader kvar :)
Nu ska jag äta frukost & platta håret.

Puss! /Sofia

Johan<3

Två veckor med Emma :D

Heeej! :)
Jag fick tag på Emma typ direkt så jag kilade över till henne på momangen ;) Vi skrev en inköpslista inför lördag och pratade lite om allt möjligt. Jag sa att jag hade bokat intensivkurs för körkortet nu & det hörde Emmas pappa så han kom snabbt in i samtalet ;) Så nu är det bestämt att Emma kan följa med mig då!! :D:D Jag blev skitglad, för det ska bli skönt att slippa åka själv & hur kul kommer inte vi att ha när vi ska vara med varandra i två veckor!? :D<3 Det blir hur bra som helst! Jag gick hem för att äta och sen tillbaka till Emma igen. Vi mejlade körskolan så förhoppningsvis får vi svar imorgon :) Vi åt vaniljglass med varma hallon också, helt underbart gott!

Nu ska jag gå och tvätta fejset, god natt!

Puss! /Sofia

3 september

Kom precis hem.. träffade Sandra runt tio i dag, vi gick runt på stan och sen tog vi bussen hem till Sandra halv ett :) Mötte Emilie, Johans syster, på stan också :) Iaf vi var hemma hos Sandra runt ett & Musse blev jätteglad när jag kom, Sandras hund är kär i mig, haha. Han är ju hur söt som helst, en gyllenbrun golden retrivier :) Vi gick en promenad med Musse direkt  och var ute i ca en timme. Sen har vi kollat på bilder & skrattat ;) Sen satt vi framför teven och pratade. Jimmy & Sandra skjutsade mig till stationen sen vid fem så tog jag bussen hem halv sex :)

Nu ska jag försöka få tag på emma, för vi ska ju planera ikväll :)

Puss! /Sofia

Piff&Puff-dag<3

God morgon :)
I dag blir det en Piff&Puff-dag :)<3
Gick upp halv åtta i dag..lite jobbigt för det var ett tag sen jag gick upp "tidigt" :P . Usch, tänkte på älsklingen som bara sov fem timmar i natt.. men det hade gått bra att ta sig upp ur sängen iaf :) Jag hoppade in i duschen direkt när jag gått upp.. men fy fan det var inte skönt! Något var fel så jag fick duscha i kallvatten, usch fy fan, det var inte det minsta skönt! "/ Har fått tillbaka värmen nu iaf ;p . Nu är jag klädd, sminkad och nästan klar för att åka in till stan. Ska väl göra något åt håret och äta lite frukost också. Ska åka bussen in så att jag är inne på station runt klockan tio & där ska jag möta Sandra :)
Vi ska väl gå runt på stan någon timme eller så och sen åker vi ut till Almunge till Sandra :) När jag kommer hem senare idag så ska jag & Emma planera helgen lite, vad vi ska handla och så :)

Nu måste jag äta frukost, skriver mer senare!

Puss! /Sofia

Nytt utseende...

Nu har bloggen fått ett nytt utseende, blev inte så stor skillnad men lite annorlunda än tidigare iaf :) Andra bilder och annan bakgrundsfärg. Har precis sagt god natt till min älskling så nu kallar sängen. :) God natt!

Puss! /Sofia

Rubrik

Yes, nu är det bokat & klart att det blir en myskväll med Emma på lördag :)<3

Kom nyss hem från ännu en promenad, fast den här gången med min mamma. Vi var ute i typ 45 minuter, riktigt skönt! :) De ringde från jobbet igen.. nu undrade de om jag kunde jobba imorgon, men det kan jag ju inte "/ . De lyckas alltid ringa när jag har planerat något.. så nästa vecka när jag inte har planerat något hoppas jag att de ringer varje dag! :) Vill jobba mycket nu eftersom jag behöver pengarna. Jag ska ju ta körkort så det går åt ganska mycket pengar till det.. Det ska bli så jävla skönt när det där kortet äntligen är fixat!
Imorgon ska jag träffa min älskade Piffen<3 Det var ju länge sen nu, den 18 augusti var sist! Vi är ju vana att se varandra nästan varje dag, som vi gjort i tre år.. Det känns så konstigt att vi inte gör det längre. Jag vill gå ett år till i skolan! Det var så skönt att varje morgon när man vaknade hade man någonstans att gå, man behövde inte oroa sig över jobb och sånt. Men men, så är det att bli vuxen.. ;p . Det känns iaf skönt att jag & Sandra håller kontakten, för jag vet inte hur jag skulle klara mig utan min Sandra! Puff är ingenting utan sin Piff! Du & jag, alltid<3

Puss! /Sofia

Här kommer ett Piff&Puff-kollage :)


Bild 1,2 är från sista april 08 i slottsbacken
Bild 3,4 är från två olika tillfällen på Se7en
Bild 5 är från Leksand, där vi var i en vecka sommaren 07
Bild 6 är från Martin Stenmarcks konsert 07
Bild 7 är från någon lektion i skolan
Bild 8, 9 är från min födelsedag i år 5/8
Bild 10 är från studenten 08
Bild 11 är från Lisens studentskiva 08
Bild 12 är från innan Emmas studentskiva 08 (tror jag)

Vill ha helg nu :)

Emma var här en liten stund och drack Pepsi max med mig, haha ;p . vi hann prata en liten stund innan Petter kom hem till Emma :) . På lördag kanske det blir myys med Emma mitt hjärta! :) <3 . Haha, Petter är ju lite rolig han.. Han hade frågat Emma:
P: "Jobbar Fia i helgen?"
E: "Inte vet jag, hur ska jag veta det?"
P: "Fråga henne då!"
E: "Haha, varför då?"
P: "Ja men hon ville ju äta mat!"
HAHAHA xD . Jag sa till Emma förut att jag tycker det är dags för en myskväll med god mat & lite vin, så det var det Petter tänkte på ;p . haha, det lät ju lite kul: Hon ville ju äta mat! ;D haha.
Men Emma & jag sa att det kanske blir av på lördag då :) myys<3
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, mamma gör lövbiff med strips.. mmm :)

Puss! /Sofia

Uppdate

Heej!
Kom precis hem från en promenad med Lisen & hundarna :) Skönt att komma ut och röra på sig lite. Nu när vi kom hem så fick vi roa oss med att plocka Vinci fri från typ tusen små frön som fastnat i hans päls.. haha det tog en liten stund men vi fick bort de flesta. Emma kommer snart över :)

  
Bild 1: Vinci. Bild 2: Niio. Bild 3: Niio & Vinci :)
Bilderna är tagna i sommar någon gång.

Sara på besök :)

Nu har Sara varit här, hon åkte till jobbet för en liten stund sen. Vi hade så mycket att prata om att tiden gick alldeles för fort ;p . Hon var här i typ två timmar och då hade vi ändå inte pratat om allt, haha. Vi åt spagetti & köttfärssås till lunch så nu är jag mätt och belåten, haha ;) .
Lisen ville att jag skulle gå på en promenad med henne & hundarna runt tre så det ska jag göra sen:) Nu ska jag städa lite i pappas akvarium som han bad mig göra innan han kommer hem ikväll :)
Kanske skriver mer senare.

Puss! /Sofia


2 september

Hello (:
I dag ska Sara komma och vara hos mig ett tag:) Det var över två månader sen vi sågs sist, så det ska bli kul att träffas. Vi har ju ganska mycket att prata om eftersom att det har hänt lite saker sen vi sågs sist :) Hon skulle komma runt elva-tiden i dag.
Igår hämtade min älskade farmor mig när jag hade slutat. Det måste fan vara rekord asså, igår stämplade jag ut klockan 22.03!! Annars så brukar man inte komma ifrån kassan förrän typ kvart över tio, så det var skönt :) När jag kom ut så stod farmor redan där :) Vi svängde in till Ica väst innan vi åkte hem för jag ville köpa lite gott ;p . Jag var väl hemma runt kvart i elva tror jag, satt i sängen med datan fram till tolv och sen sov jag.
Haha, jag har ju berättat om Niklas förut, en arbetskollega som skämtar hela tiden. Han som skulle försöka göra mig arg för han ville se hur jag ser ut då, kommer ni ihåg? :) Iaf nu har det nästan blivit som en tävling att ligga steget före hela tiden :p . När jag fick mitt Ica-kort så sa jag det till Niklas och att nu ska jag fixa självscanning äntligen. Då fick jag som svar att han låg steget före eftersom han hade precis fått sitt Ica bankkort haha. Sen när jag hade "invigt" självscanningen berättade jag det för Niklas på facebook. Sen när jag ringde till jobbet i söndags för att kolla vilken tid jag skulle jobba på måndagen så var det Niklas som svarade. Han: "Innan jag svarar på din fråga så måste jag berätta en sak. Jag invigde självscanningen tre dagar före dig. Det känns som om jag alltid ligger steget före, haha." Sen igår när vi jobbade, alla kassörer har telefoner i kassan så man alltid kan gå att få tag på. Min telefon ringer, då är det Niklas som sitter två kassor bort.
-Hej, det är Sofia.
-Hur många gånger har du självscannat?
-Va?
-Hur många gånger har du självscannat?
-En!
-Haha, tre! Jag ligger fööööreee, heeejdååå....

hahaha, ja som jag har sagt förut; det är känns bra att man kan ha kul på jobbet med kollegorna ;)
Igår så ringde kassaledaren till mig också och kollade om jag kan jobba på torsdag. Jaaa, det kan jag :D . Jag är så glad för varje extrapass jag kan få nu när jag inte har så mycket tider i höst. Så på torsdag ska jag jobba 12-19 :) Sen efter det ska jag hem till Johanna och sova där :) Min chef ringde för en liten stund sen och kollade om jag kunde jobba idag, men det gick ju tyvärr inte. Det är lite svårt att tacka ja när de ringer samma dag också för oftast så har jag planerat något när jag vet att jag inte jobbar. Men men, det kommer fler tillfällen :)

Nu ska jag kila, ha en bra dag! :)

Puss! /Sofia

God natt

Jag orkar inte skriva i bloggen ikväll känner jag, det får bli imorgon istället. Nu ska jag sova, god natt.

Puss! /Sofia


Min söta Simba :) <3

Jobb

Ja, det har ju inte hänt så mycket sen jag skrev här sist. Ska gå till bussen om en kvart ungefär & innan dess så måste jag hitta något att äta eftersom att jag lär ju inte ha rast på jobbet förrän runt halv sex ikväll. Slutar runt tio, halv elva ikväll och farmor är snäll och hämtar mig när jag har slutat :) Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre!

Puss! /Sofia

1 september

God morgon! :)
Vad konstigt det kändes att skriva "1 september"...Ny månad och nu är verkligen sommaren slut. Visst jag ser framemot höst/vinter också, mysigt med varma koftor mm. Men det känns som om jag inte gjort så mycket i sommar.. Ja, vad har jag egentligen gjort sommaren 08?

  • Tagit studenten 5 juni
  • Varit på Rix fm festival i Stockholm & Västerås
  • Allsång på Skansen med Emma 1juli
  • Göteborg 3-6 juli (Bruce Springsteen & Liseberg)
  • Shopping med Sandra i en stor galleria i Täby
  • Iron Maiden på Stockholm stadion 16 juli
  • Minigolf med Piffen
  • Bad med kusinerna i Siggefora
  • Myskväll med Johan & det har ju inte kunnat fortsätta bättre :) <3
  • Jag fyllde 19 år 5 augusti, myskväll med tjejerna :)<3
  • Firade födelsedagen lite till den 6 augusti på krogen
  • Eckerö den 13 augusti
  • Magnus Uggla på Fyrishov den 16 augusti
  • Sen så har jag varit med kompisar och så & självklart så har jag jobbat, jobbat, jobbat & jobbat ;p

Jo, men lite har jag ju hunnit med iaf :) Det bästa med sommaren 08 då? Allt som står ovanför har varit hur jävla roligt & bra som helst! Men självklart så är jag jättelycklig över att det har blivit jag & Johan :) <3


Gick upp ur sängen för en liten stund sedan. Men då hade jag ju redan varit uppe en gång innan. Älsklingen sov här i natt så vi gick upp typ kvart över sex, halv sju nånting. Fast han hade ställt mobilen på klockan sex, men då var det ingen som orkade gå upp så vi låg kvar i sängen ;p . Morgonmys med älsklingen är helt underbart!<3 När älsk hade åkt till jobbet så gick jag tillbaka till sängen fast än jag inte var trött längre, men klockan var liksom tjugo i sju... vad ska jag göra uppe då om jag börjar jobba mycket senare? Nej det tyckte jag kändes onödigt så jag låg i sängen till klockan tio istället :)
Vad händer i dag innan jobbet då? Inte mycket...vi får se vad som händer!

Puss! /Sofia

J.Lind<3


RSS 2.0