Sista april!

Kvart i sju....ofta man är uppe såhär tidigt på sista april för att supa... HAHA ;) Jag & älsk gick upp nyss, jag väntar på att duschen ska bli ledig, sen ska jag göra mig iordning. Vi ska vara i Vänge vid åtta sen, Emma & Elina kommer dit också :D . Sen blir det stan vid halv elva kanske? Ska träffa Johanna, Sandra & Jimmy i stan då :) Sen ikväll så ska vi (jag&älsk med andra) grilla ute i Vänge :)

Ha en skitkul valborg allihopa! :)

/Sofia

Jobba

God morgon!
Idag ska jag jobba 11-20 på Maxi, de ringde igår och frågade om jag kunde. Jag som hade hoppats på att få umgås mera med älsklingen idag eftersom han slutar tidigt.. :(. Tur att vi ska vara tillsammans imorgon iaf :) <3


Ja, så mycket mer händer det väl inte idag..

/Sofia


Två dagar kvar & vi är laddade med alkohol till sista ;)

Jag lever! ;) Haha, jo det gick helt okej att köra Johans bil idag :) Jag hämtade Elina i stan vid halv nio imorse sen åkte vi hem till mig, senare in till systemet och handla lite inför sista april :D . Emma & Elina hade sammanlagt tio kassar när vi var klara, haha! ;) Folk tittade tydligen lite snett... Allt som köptes var: 10 Heineken, 10 Falcon, 2 Lambrusco, 6 cube, 5 smirnoff, 25 cider, 1 jäger & 1 flaska Kir. Det klirrade ganska mycket i de där kassarna ;)
När vi kom hem så färgade Elina mitt hår så nu är jag mörkbrn/svart i håret igen :) Nu är jag i Vänge, handlade lite mat till mig & älsk. Det blev färdigrillad kyckling med potatissallad :)

Det här möttes jag av när jag skulle borsta tänderna imorse, haha jag fick ta det andra badrummet jag ;)



& så var man mörk igen! :)

God morgon!

Hej hej! :)
Åkte hem till hjärtat vis sju igårkväll, han höll på med maten när jag kom :) Vi åt makaroner & köttfärssås. Sen åkte vi och handlade frukost på Maxi och sen hem igen. Tittade på kort från när Johan var liten, han har alltid varit söt mitt hjärta! :)<3

Nu ska jag snart gå ner och äta frukost och sen ta Johans bil som jag aldrig kört förut och åka och hämta Elina när hon är klar på körskolan :) Sen ska hon färga mitt hår idag :D. Sen ska jag försöka hinna med en promenad med mamma innan jag åker tillbaka till Vänge :)

/Sofia

Jag skulle kunna leva på jordgubbar...

Ja för fy fan vad gott det är med jordgubbar! :) Köpte en liter på Maxi idag och sitter och äter några stycken nu. Längtar till sommaren då man kan köpa svenska! mumma! :)

Kom nyss hem från Annelie, hon är i Uppsala så jag och Elina var där :) Vi spelade krocket och kubb ;p . Tidigare idag så har jag skjutsat mamma till sjukhuset sen åkte jag & Emma och solade. Sen vidare för att hämta upp Jennie och vi gick på gränby ett tag och sen åt vi lunch. Jag shoppade lite på gränby också. Köpte nya tygskor (Race marine från Stadium), det blev röda i år :) Förra året hade jag vita men nu ville jag ha något annat, sen kan man ju alltid köpa vita senare på sommaren för de kostar ju bara 200 kronor :) Köpte även lite saker till personalfesten och Eriks nya singel fick följa med hem också ;) Sen hämtade vi mamma från sjukhuset vid halv två och då åkte vi till Maxi och storhandla. "Fan vad trögt det går!" "Det är SVAMPEN" Haha, ja jag & Emma garvade iaf ;)

Ikväll bär det av till Vänge, jag & Johan ska bo där nu i veckan :) Pappa är snäll och skjutsar mig dit ikväll så slipper jag ta bussen, så vi ska väl åka runt sju :)

/Sofia

090426

Hejhopp! :)
Sitter hemma och ska väl snart krypa ner i sängen. Har precis gjort iordning matlåda och så till hjärtat tills imorgon, så snart  kommer han hit och sover med mig :)<3 Ikväll har jag träffat Elina, vi hade ju inte setts på en hel vecka ju! :O Vi som brukar ses nästan varje dag! Men nu så :) Nej nu kommer nog Johan snart så jag ska tvätta av mig sminket och så, god natt.

/Sofia

Myskväll med Sandra igår :)

Hejsan!
Mötet höll på i typ två timmar igår, fast det blev ju inte bara prat om jobbet så vi hade nog kunnat vara klara tidigare men det var trevligt att sitta och prata lite iaf:) Vi skulle kolla vägen som vi ska ta om det skulle börja brinna i bygganden och den var ju lite konstig tyckte jag men.. Vi ska liksom upp påtaket och sen ner i en trappa. Så igår gick vi runt på Gränby centrums tak :p . Vi var iaf klara vid tre och då kom Sandra så handlade vi lite mat och sen åkte vi ut till Almunge. Jimmys lägenhet var väldigt fin tycker jag, en stor och rymlig etta. Vi hade en jättemysig & rolig kväll igår! Vi åt tacos till mat och sen delade jag & Sandra på en vinflaska, tittade på Så ska det låta och sen spelade vi "Lips" på Xbox 360. Det är typ som singstar. Kul var det iaf! :) Sen vid kvart över elva så började vi åka mot stan, jag gick ur bilen vid Etage och mötte upp Johan. Vi tog bussen till Stenhagen och gick och lade oss direkt, klockan var efter ett innan vi somnade. 

Imorse ringde mobilen vid halv åtta så då var det bara att gå upp och göra sig klar för jobbet. Sen blev dte en liten morgonpromenad till Maxi. Jag har jobbat mellan 9 och 15 idag, skönt pass. Det var ju något mycket folk kan jag lova, det är ju lönehelg så.. När jag slutat så gick jag hem till älsk och nu sitter jag här :p . Vi får väl se vad vi hittar på sen :) Ha en skön helg i det härliga vårvädret!

/Sofia

Solen värmer

Vaniljglass med kolasås och strössel i solen ute på altanen var inte helt fel! :) Det är jätteskönt väder ute idag, varmt och skönt! Och så ska man åka in på möte i två timmar.. men men sånt e livet! ;) Nu ska jag snart åka, så vi hörs väl imorgon skulle jag tro! :)

/Sofia

ÄLSKA!

Jag älskar Erik Segersteds nya singel Saturday night! :)

Live i Rix morronZoo :)
 

Vårtecken

Idag har jag sett ett tecken på att våren, och så småningom även sommaren, är här. Simba har sovit bredvid/på mig i natt och imorse när jag skulle gå upp så kryper det en vidrig, äcklig,liten, ful fästing i Simbas päls! Usch fy och blä! Jag hoppas verkligen att han inte har släppt av sig några i min säng! Sen kliade det ju över hela kroppen för man inbillade sig att man hade flera stycken på sig. Men än har jag inte hittat fler..

Såhär ser jag ut idag för er som är intresserade, haha ;)


ljusa jeansleggings - gina tricot
grått långt linne - gina tricot
rosa t-shirt med tryck - gina tricot


Dunder med Rix fm i sommar igen!

WOHO! Nu har turnéschemat för Rix fm festival kommit upp! Så det blir Stockholm & Västerås med Sandra i sommar :D . Förra året var vi i Stockholm, Västerås & Eskilstuna men i år blir det nog inte Eskilstuna, det är lite långt att åka ;p.

Idag ska jag på personalmöte på gränby och efter det kommer Sandra och hämtar mig så ska vi ha lite mys med tacos hemma hos henne :) Sen ikväll sover jag nog hos Johan. Nu har jag gjort mig klar för att åka in till stan, jeansleggingsen är hittade! ;) . Om 2½ timme ska jag åka till stan så jag kanske hinner slänga in ett till inlägg om jag orkar :)

/Sofia

Jeansleggingsen är försvunna!

Ja, jag har fan letat överallt i huset tycker jag men jag kan inte hitta dem! :@ Jag har liksom bara använt dem en gång och det var när vi var ute på krogen när Elina fyllde år och sen slängde jag dem i smutstvätten och efter det har jag inte sett dem.. suck! Farmor har hjälpt till med tvätten när mamma har legat på sjukhuset men nu ska hon ha varit här med all tvätt men jag kan ändå inte hitta dem. Fan vad trött jag blir på sånt här! Jag fattar inte var de kan vara. Jag får nog ringa farmor snart och fråga om hon har sett dem.. Men men först ska jag fortsätta leta här hemma!

/Sofia

Min älskade mamma!<3

Hej hopp! (:
Sitter hemma i min säng och ska väl snart krypa ner under täcket och sova kanske. Igår efter jobbet gick jag hem till hjärtat mitt, vi tittade lite film sen innan vi somnade :) Ååh, allt är så underbart med min älskling! Jag älskar honom av hela mitt hjärta! :)<3

Idag gick jag till jobbet, skönt var det i det vackra vädret! Började jobba klockan elva och jobbade fram till sju. Jag har hjälpt till på mejeri-avdelningen idag så jag har packat upp massa massa varor. Sen satt jag i kassan de sista två timmarna, kul med lite omväxling på jobbet! :) Pappa & mamma kom och hämtade mig, de handlade lite innan. Ja, ni läste rätt, mamma var med och handlade. Mamma har fått komma hem idag, åh jag är så glad för det! :) Min lilla mamma<3 Nu får hon bo hemma men får åka in på behandling nästan varenda dag, men hon tycker det känns mycket bättre att bo hemma iaf och det tycker vi andra i familjen också! :) Jag & mamma åkte och hälsade på farmor & farfar en liten stund ikväll. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer idag.

Imorgon ska jag in på möte på PO.P gränby klockan ett och det ska hålla på i ungefär två timmar. Sen kommer min älskade Piff och hämtar mig, vi ska handla lite mat först och sen åker vi ut till henne :) Det blir mys med tacos till mat och sen ska jag äntligen få se hur Jimmy (Sandras pojkvän) bor, han flyttade ju till eget i december och jag har inte varit där än(!). Jag saknar min lilla Piff så mycket, det är en månad sen sist nu och det är felfelfel! Alltid Piff&Puff<3

EMMA, är du nöjd med inlägget nu!? ;) <3

/Sofia

090422

God morgon!

Sitter hemma hos mitt hjärta, har duschat och gjort mig klar för jobbet och så. Ska väl snart ta och äta lite frukost.
Det gick bra att jobba heldag på stan igår, fast jag får så jäkla ont i fötterna för jag har inga bra skor att gå i där, annars så jobbar jag i foppatofflor som jag har varsitt par på Maxi & på gränby. På lunchen gick jag in en snabbis på Gina tricot och nu kunde jag inte hålla mig längre, så jag köpte en viss t-shirt, det kommer en bild längre ner :) Den är ju så söt! :) Efter jobbet hämtade älsk upp mig vid station och sen åkte vi och tankade bilen och hämtade min jacka hos hans mormor som jag glömde där häromdagen. Sen blev det lite film innan vi skulle sova.

Idag jobbar jag 12-20 på Maxi och efter det kommer Johan och hämtar mig så sover vi här igen :)<3 Jag älskar dig Johan Lind<3<3<3

/Sofia


Ingen bra bild, men hittade ingen annan :p

090421

Hejsan hej! :)
Igår var jag ute i Vänge hos Pontus runt sju, Johan började med våran bil nästan direkt och det tog två timar att byta däcken på bilen! Däcken satt något hårt om man säger så, så det var inte så konstigt att pappa inte klarade det med sin onda axel.. Men efter två timmar så var det klart iaf, tack hjärtat mitt!<3 Jag & älsk åkte hem till honom, åt mat och sen gick och lade oss i sängen. Jag gick upp vid halv nio imorse, klädde på mig och åkte hem med bilen. Pappa ska snart skjutsa in mig till jobbet, jag ska jobba nere på stan på PO.P. Jobbar mellan 11 och 19, sen ska jag hem till Johan och sova där :)<3 Så ser min dag ut idag.

/Sofia

Dålig uppdatering...

Dålig uppdatering här ser jag... och jag har inte så mycket tid på mig att skriva nu heller för jag ska snart åka ut till Vänge. Idag är min enda lediga dag den här veckan och den har spenderats med Jennie :) Sov hos Johan natten till idag så imorse skulle jag gått upp halv sju, men vaknade sen och så att klockan var tio över sju och fick väldigt bråttom. Jag flög upp ur sängen och ner till bilen för att åka hem och hämta mamma och sen skjutsa in henne till sjukhuset. Jag var inte så försenad ändå, det blev väl typ 10-15 minuter sent bara. Sen åkte jag hem till Jennie, vi gick och handlade frukost och sen tillbaka hem till henne. Vi åt frallor med gott pålägg och sen jordgubbar, mumma! Vi satt framför teven ett tag och tittade på en film, sen vid elva så åkte vi till gränby och gick runt där, sen har vi varit lite överallt, Barnens hus, Lekia, Lustgruvan mm. Varför vi var på olika leksaksaffärer är för att vi ska ha lite grejjer till personalfesten tänkte vi :) När vi var klara så skjutsade jag Jennie till jobbet och sen åkte jag hem vid tre. En mycket trevlig dag har det varit! :)

Väl hemma så skulle jag & pappa byta däck på bilen men pappa har så ont i sin axel så det gick inge bra. Men då är Johan så underbar att han erbjöd sig att byta de ikväll :) Så därför ska jag möta honom ute i Vänge så ska han fixa det, sötnosen min! :) Nu ska jag strax åka så nu tar inlägget slut ;)

/Sofia

Nehepp... ;p

Ja det här skulle bli ett ganska långt inlägg om vad jag har haft för mig sen sist jag skrev, men nu tjatar Emma som en dåre på att jag ska komma över så ja, jag ska gå över till Emma nu ;) Inlägget får vi ta en annan dag.. Mamma är hemma i två nätter frånochmed idag! :)<3

/Sofia

Mamma får komma hem några dagar! :)

Kom hem till mitt hjärta för en liten stund sen, han är och kollar på bildelar just för tillfället, får se när han kommer hem :) Det har gått bra att jobba idag, fast det har varit så jäkla lugnt så det var lite tråkigt :/ Efter jobbet handlade jag med mig lite frukt till mamma och åkte sen till sjukhuset och hälsade på henne, åkte därifrån vid nio. Mamma får komma hem på lördag! :D Det är bara i två nätter men iaf, skönt! :)

Imorgon jobbar jag igen, fick ett extrapass idag så jag jobbar 7.55-15 på Maxi imorgon :) Nu ska jag hoppa in i duschen.

/Sofia

090416

God morgon! :)
Sitter hemma hos mitt hjärta, äter frukost & tittar på förra veckans avsnitt av Andra avenyn.
Det gick bra att jobba igår, jag hade något att göra hela tiden så det var skönt. Efter jobbet åkte jag hem till älsk som hade fixat mat åt mig :)

Idag jobbar jag på Maxi mellan 11 och 19 och efter det så sover jag nog hos Johan igen :)<3


/Sofia


090415

Hejsan hej! :)
Sitter hemma hos Elina nu och vi gör mest ingenting. Jag ska ta och åka till jobbet vid tre, ska jobba på PO.P gränby mellan 15.30 och 20.15.. känns lite onödigt att åka in för fyra timmar, men bättre än ingenting antar jag :) Efter jobbet ska jag åka hem till mitt hjärta och sova hos honom :)

Imorse skjutsade jag pappa till sjukhuset vid halv åtta, vi kom därifrån sen vid halv tio. Så nu är han sjukskriven i tre veckor, kul att både mamma & pappa är sjukskrivna nu.. De har lite otur de där två. När vi kom hem så duschade jag och packade lite saker och sen åkte jag till Bälinge och hämtade Elina och sen har vi varit hos henne sen dess :) Maxi ringde för ett tag sen så imorgon ska jag jobba där, 11-19 :)

Nu ska jag kila, vi hörs väl imorgon igen.

/Sofia

Dubbelt upp med Desperate

Sitter i sängen och tittar på Desperate housewives, det var ju två avsnitt i rad ikväll! Vilken lycka! Haha :) Saknar mitt hjärta, det blir en ensam natt i natt. Men imorgon är jag med honom igen!:)<3

Idag har jag & Elina solat, ätit på donken & storhandlat på Maxi :) Sen var vi hemma hos mig en liten stund innan vi blev rastlösa och åkte in till stan. Emma följde med då också, vi åkte hemifrån typ fyra-halv fem. Vi har varit på Ikea, Skopunkten, Rusta m fl affärer bredvid och på Gränby :) Sen åkte vi till Johan och stod och pratade med honom en lång stund :) Vi åkte från älsk halv nio ikväll, sen var det bråttom hem och titta på Desperate.

Desperate är slut vid elva och då ska jag sova på en gång för jag ska upp vid sju imorgon :/ . Ska skjutsa in pappa till ögonläkaren. Sen hoppas jag verkligen att jag inte får sitta och vänta så länge där... men det visar sig väl, nu är pausen slut, vi hörs imorgon!

/Sofia

090414

God morgon!
Sitter hemma hos Johan, har precis duschat och så. Lyssnar på ljudklipp från imorse när Martin Stenmarck var med i Rix morronZoo :) Ladies night drar ju igång efter sommaren igen, men frågan är om de kommer till Uppsala? Det står inte Uppsala på turnéplanen men förra året kom det upp senare.. så vi får väl se. Annars får det bli en annan stad :D

Idag ska jag & Elina åka och handla mat, storhandla lite. Sen ska vi kanske sola också :)

/Sofia

In mot stan

Jag var hemma hos Elina i cirkus tre timmar, vi var duktiga och gick ut på en skön promenad med Rambo i det sköna vädret :) Sen hämtade pappa & lillebror mig så åt vi kinamat, friterad fläskfilé med ris. Nu ska jag börja plocka ihop lite saker och sen åka in till Johan, sover där i natt :)

/Sofia

090413

Nu har det varit tyst från mig några dagar så nu tänkte jag uppdatera er lite, haha ;)

Lördag: Jag & Johan åkte in och handlade lite mat till kvällen på Maxi. Sen var vi hos hans mormor ett tag, sen hämtade vi Pontus och åkte hem till mig. Johan & Pontus åkte in till stan och jag åkte hem till farmor & farfar där kusinerna var :) Jag hjälpte Källa att lära sig att cykla, hon kan det inte riktigt än men med lite tålamod så kan hon nog snart :) Hon visade stolt upp att hon hade tagit hål i öronen också, min lilla tjej! :) Men ta hål i tungan som jag gjort, det skulle hon aldrig göra och det tycker jag  var bra! Jag var iaf där i några timmar och sen åkte jag hem och Johan kom ganska snart han också. Vi lagade mat, fläskfilé, strips & bea-sås :) På kvällen åkte vi runt lite, träffade bl a Elina :) & sen även Pontus, Dennis & Joel. Sen sov vi hemma hos mig.

Söndag: Vi vaknade runt halv tolv och sen åkte vi på påskmiddag hos Johans mormor klockan ett :) Där var vi i några timmar, sen kom det någon och tittade på Johans bmw också. Senare var vi med Pontus och sen på kvällen så gick vi på bio :) Vi såg Fast & furious :) Sov sen hemma hos mitt hjärta!<3

Idag tänkte jag umgås med Elina & sen ikväll sover jag nog hos Johan, får se hur jag ska ta mig in till stan bara...

/Sofia


Myskväll med Elina

Det var en trevlig påsklunch hemma hos Johan tidigare idag :) Efter det så skjutsade Johan hem mig och sen lånade jag en av grannens bil och hämtade Elina. Vi åt rester från igår, tacos, sen har vi haft en mysig kväll framför teven<3 Vi har bl. a tittat på Underbara älskade, jag verkligen älskar den filmen! Så jävla bra film! Har ni inte sett den så borde ni se den :) Nu har jag precis kommit hem från Elina, skjutsade hem henne. Johan kommer hit och ska sova här, vet inte riktigt när han kommer. Tror inte att jag orkar sitta uppe och vänta för jag börjar bli trött så det blir nog sängen snart. Sen får mitt hjärta komma när han vill :)<3

Pappa ringde mig från Kläppen idag också så fick jag prata med Johan Eriksson från Partypolarna, gänget som spelat after-ski där sen jag var liten :) Kul att prata med han, saknar det där gänget, de är verkligen bäst! :) Han berättade att de hade spelat after-ski utomhus för det var så varmt & skönt. Så nästa år hoppas jag på fint väder och Partypolarna! :)

God natt och sov gott.



/Sofia

Långfredagen

Hej!
Igår när älsk kom ut till mig så gjorde vi iordning tacos och sen blev det en lugn kväll framför teven.
Idag känner jag mig lite piggare, men nu är jag väldigt snorig och nyser mycket, hostar även fortfarande "/. Just nu sitter jag hemma hos Johan, vi ska äta påskmat här om ungefär en timme med lite av hans släkt :) Glad Påsk!

/Sofia 

Längtar tills mitt hjärta kommer :) <3

Hejsan...
I natt har jag sovit midre bra om man säger så. Jag vaknade av att jag låg och hostade och sen efter det så vaknade jag upp jag vet inte hur många gånger! Skitjobbigt. Så i natt har jag inte fått många timmars sömn. Imorse åkte pappa upp till Kläppen, jag gick upp då för att säga hejdå. Så jag har varit uppe sen kvart över åtta, gick till soffan på en gång. Sen har jag varit i stan med Emma, jag behövde handla lite. Köpte såklart även påskgodis till mig & Johan också som ligger så fint i ett påskägg nu :) Jag var hyfsat pigg då när vi var och handlade men sen så fort jag kom innanför dörren så försvann all energi ur mig.. så nu har jag lagt mig i soffan igen. Jag har precis tittat klart på det sista avsnittet av Desperate, vad ska jag titta på nu då när jag ligger här? :p . Jag har en box med en serie som heter Coupling som vi lånat av min farbror. Jag var helt fast i den ett tag men sen så slutade jag av någon anledning.. jag var typ på näst sista skivan har jag för mig, så kanske ska kolla på den då? :)

Ikväll kommer älsklingen hit så ska vi göra tacos till middag :) Saknar mitt hjärta!<3

/Sofia

Än lever jag iaf

Klockan är lite över sex och jag ligger i soffan framför Desperate. Här jag legat större delen av dagen, kul kul... Jag hade iaf sällskap av Emma några timmar tidigare idag :) Vi tittade på Rallybrudar och åt lite onyttigt ;p . Jag har pratat med mitt hjärta några gånger idag och jag saknar min älskling!<3
Pappa kommer hem runt sju och har med sig mat hem :)

Nu ska jag återgå till Desperate, vi kanske hörs senare!

/Sofia

Däckad i sängen

God morgon.
Inte mår man så mycket bätre idag , hostar fortfarande och huvudet känns som om det bara blir värre. Nu snurrar det i huvudet så fort jag rör mig :( Ligger fortfarande kvar i sängen och här kommer jag nog ligga ett tag till. Jag ska försöka få tag i Emma om hon vill vakna snart. Jag skulle behöva handla lite på Ica så hon kanske vill köra upp dit om jag har tur :) Jag har ingen bil hemma och skulle jag ha det så kan jag ändå inte köra när jag mår såhär :/

Nu blir det ett avsnitt av Desperate och samtidigt försöka få liv i Emma :)

/Sofia

Helt slut i kroppen

Nu ska jag försöka sova, är helt slut i kroppen :( Jag tänkte skriva ett hyfsat långt inlägg men jag orkar verkligen inte, jag får skriva imorgon istället. Nu ska jag krypa ner helt själv i min säng (förutom Simba som ligger och myser här bredvid), saknar mitt hjärta!<3 God natt!

/Sofia

Har fått något trevligt virus i kroppen

Hejsan!
Jag kom iväg till jobbet igår iaf, men jag trodde att jag skulle gå hem efter bara första timmen för jag mådde helkonstigt.. Jag var trött i hela kroppen och hade ont i huvudet, men jag kämpade mig igenom dagen och åkte sen hem till älsklingen. Jag har inte sovit så bra i natt pga att jag inte mått så bra.

Imorse stod min klocka på halv sju för jag skulle börja jobba klockan åtta på Maxi, men jag kom aldrig upp ur sängen då. Jag ringde och sjukanmälde mig sen vid sju. Jag mår skitkonstigt, ena sekunden svettas jag och nästa sekund så fryser jag, mitt huvud känns som om det ska sprängas i småbitar, jag är trött i hela kroppen och hostar. Visst låter det härligt? Nej usch, det var knappt så jag vågade sätta mig och köra bilen hem för det snurrade i huvudet så fort jag rörde på mig. Men jag tog en ipren och sen vid kvart över ett satte jag mig i bilen, jag tog mig hem levande iaf. Men huvudvärken har ju inte direkt gått över :(

Nu ska jag börja kolla på fjärde säsongen av Desperate housewives som jag köpte för någon vecka sen :) Just det, jag har en sak att vara glad över idag! Äntligen har min AC/DC-huvtröja kommit!! :D Inte en dag för tidigt, vi beställde dem liksom den 15 februari! haha, men nu har de kommit iaf :D. Nej nu klarar mitt huvud inte av att koncentrera sig på datan längre, vi kanske hörs senare.

/Sofia


Den efterlängtade tröjan :)

Jag älskar oss<3


Du och jag, vi hör ihop<3

Måndag igen

God morgon!
Jag gick upp för ett tag sen och skulle ha gått raka vägen in i duschen, men istället har jag hamnat här framför datan i Johans morgonrock.. Jag skulle gärna sitta så resten av dagen för jag känner mig inge vidare. Känner mig trött och ont i huvudet :( Men jag måste försöka komma iväg till jobbet, förlorar ju pengar annars. Jag ska jobba på Maxi 12-19 idag och jag hoppas verkligen att jag kommer iväg!

Tänkte berätta lite kort om helgen..
I lördags så var vi ut på krogen med Elina som fyllde 20 år igår. Det var jag, Johan, Elina, Emma & Annelie som gick ut. Johan hade nog inte världens roligaste kväll men jag är glad att han följde med för min skull iaf<3<3 När klockan var runt ett så hade jag kunnat somna mot Johans axel, jag var skittrött :p . Vi gick ut från People vid halv två, åt mat på donken och sen åkte vi hem. Det var inte så mycket folk på People i lördags, men det var en hyfsat rolig kväll iaf :)

Igår när jag & Johan vaknade så var det ingen av oss som var direkt bakis så det var skönt! Johan åkte till Pontus på förmiddagen och jag gick över till Emma. Senare på kvällen så åkte jag & Emma hem till Elina för att fira henne lite till och äta tårta ;p . Klockan var halv nio när jag skjutsade hem Emma och sen åkte in till stan till älskling. Vi gick och lade oss nästan på en gång, jag var skittrött igår så jag somnade ganska fort. Men ändå så är jag såhär trött idag..? :S

Nu ska jag försöka dra mig in i duschen..

/Sofia


Utgång ikväll!

Hej hopp!
Igår efter jobbet så åkte jag & Jennie till nya Ikea och kikade runt lite. Det var ju mycket större men jag vet inte om det var så mycket bättre.. men men nu var det ju ganska mycket folk så det kanske blir bättre sen :p . Vi fikade lite och sen åkte vi till gränby centrum ett tag & sen skjutsade jag hem Jennie. Trevligt var det! :) Efter det så åkte jag hem till Johan. Vi åt mat och så hemma hos honom och sen vid åtta så åkte vi ner mot stan. Filmen började kvart i nio, tyvärr så var den helt värdelös :p haha, men vi skulle ju sett Fast & furious egentligen... den hade nog varit något bättre ;) haha! Efter bion så åkte vi hem till mig och sov här.

Imorse vid tio gick jag upp och runt halv elva så åkte jag, Johan & Emma in till stan. Skjutsade hem Johan och sen åkte vi vidare till Gränby. Emma shoppade lite & sen tog vi en fika :) Ikväll blir det utgång för att fira att Elina fyller 20 år imorgon! :) Det blir mat och lite förfest hemma hos Elina innan vi tar bussen ikväll.

Nu ska jag slå in Elinas presenter! :)

/Sofia

Banner

Ny bloggbanner som jag gjort alldelles nyss, vad tycks? :)

God natt!

Sitter hemma i min säng, i min renbäddade säng.. Haha, det var en vecka sen jag bytte sängkläder men jag har ju sovit hos Johan sen dess så den är fortfarande renbäddad ;p .

När jag slutat klockan sju ikväll så hämtade pappa & lillebror mig. Fast innan vi åkte så handlade jag lite till Elinas present, hon är så nyfiken kan jag lova! ;) Sen åkte vi och åt på Capri, mums! Vi hann väl hem och vända för vi skulle skjutsa iväg Jespers packning, han ska med några kompisar upp till Kläppen nu på påsklovet. Vi fastnade där i någon timme innan vi åkte hem igen.


Pappa fyllde ju år den 22 mars och som sagt inte hunnit blivit firad än, så idag fick han presenten som jag köpte häromdagen, han blev glad för den :) Ikväll så bokade jag biljetter till bio också, jag & älsk ska gå imorgonkväll:) Vi ville se Fast & furious, men det var typ fullsatt "/. Inte så konstigt eftersom det är premiär imorgon. Så den filmen ska vi se en annan dag, imorgon blir det Kenny begins istället ^ ^, haha! Björn Gustafsson är ju faktiskt med i den, så den kan ju inte vara annat än rolig ;)


Nej nu måste jag sova, ska upp vid halv sju imorgon.. Börjar nio men ska upp och duscha och sen har jag lovat att skjutsa lillebror till skolan också. God natt!


/Sofia


090402

Sitter hemma hos älsklingen, ska snart gå iväg till jobbet. Igår gick jag och lade mig vid halv elva och Johan hade inte kommit hem då. Klockan var typ kvart i tolv när han kom och kröp ner i sängen, usch stackarn måste ha varit jättetrött imorse! Jag gick upp vid halv nio idag och sen dess har jag gjort mig klar för jobbet & tittat på Andra avenyn :)

Jag jobbar på Maxi idag mellan 11 och 19.

/Sofia

I maj blir det ett år

Jag satt precis och tänkte på när mitt hjärta skulle komma hem, så ringde han precis :) De åkte från garaget för en liten stund sen.. Klockan är liksom snart tio och Johan som ska upp vid fyra imorgon, han kommer ju vara så trött min lilla sötnos.. Men han är väl hemma om ett tag iaf :)

Jennie sms:ade för en stund sen och frågade hur jag jobbar imorgon och det visade sig att vi kommer jobba tillsammans hela dagen imorgon & även på fredag! Kul! Det kommer bli mycket skratt som Jennie skrev ;) Haha, det är så kul att jobba med Jennie! Och tänk att snart (i maj) har jag jobbat på Maxi i ett år och alltså känt Jennie i ett år :) Tiden går fort.

/Sofia

Hos Johan

Hejsan hej!
Nu är jag hemma hos Johan igen, kom hit för en liten stund sen. Johan är ute i garaget och ska bogsera bilen, jag hoppas han slipper vänta längre så han får komma hem snart.
Det har gått hyfsat fort att jobba idag så det är skönt, har lite ont i fötterna nu bara. Innan jobbet var jag och shoppade lite till Elinas present. & sen på en rast så gick jag in på Cervera och köpte en födelsedagspresent till pappa som fyllde år den 22 mars. Men eftersom mamma åkte in på Akademiska så har det inte blivit något firande för honom än. Jag köpte en OBH nordica elektrisk knivslip, pappa har önskat sig en sån. Jag trodde den skulle kostar runt 500 kr, men den kosatde hela 795 spänn! Så det får bli en present från hela familjen :) Jag pratade med mamma en lång stund efter jobbet också, hon låter mycket piggare nu så det är skönt att veta! Men hon blir liggandes på sjukhuset ett par veckor till innan hon får komma hem.

Nu ska jag titta lite på gårdagens Desperate & vänta på att Johan kommer hem :)

/Sofia

April april!

Första april idag då, kan våren äntligen vara påväg och även stanna kvar tro? Solen är iaf framme men självklart så blåser det också, det kan aldrig vara bara sol! Men allvarligt, det kan ju inte vara snö på sista april! Hur kul är det då att vara i stadsparken eller slottsbacken? Man vill ju kunna sätta sig typ varsomhelst ju. Så nu har snön en månad på sig att försvinna! *håller tummarna*

Idag gick jag upp lite efter åtta, duschade och gjorde mig iordning för jobbet. Ska väl snart äta frukost och sen vid halv elva ska jag gå till bussen och åka ner på stan. Jag ska åka ner så att jag är nere en timme innan jag börjar så att jag har tid att leta efter någon till present till Elina :) Sen börjar jag jobba klockan tolv och slutar klockan sju ikväll. Då tar jag bussen hem till älsklingen igen :)

/Sofia

RSS 2.0