091229

God morgon!
En liten uppdatering om julhelgen:
Julafton var hur mysig som helst, vi var fjorton stycken hemma hos oss. Jag är så nöjd med mina julklappar, det vaerkade alla andra också vara :) Synd att den dagen är förbi så snabbt bara, den är ju så mysig.
Juldagen: det blev ingen utgång och det gjorde absolut ingenting. Jag var inte alls sugen, så varför ska man gå ut då? Jag och älsklingen åkte till hans mormor på dagen och åt mat. Sen åkte vi och kollade runt lite i de affärer som var öppna, hämtade banankartonger på jobbet också. När vi kom hem till mig igen så började jag packa ner mina saker, snart flyttar vi! :) På kvällen kom Mattssons till oss och åt mat och hade det trevligt.
Annandagen: Jag jobbade 12-20, det var hur lugnt som helst så det var skittråkigt! Dagen gick så långsamt den bara kunde.. Älsklingen hämtade mig efter jobbet och så åkte vi hem till mig och hade lite myskväll :)
Söndag: Jag jobbade 10-16, det var ganska lugnt den här dagen också. Efter jobbet åkte jag och älsklingen till Ikea och handlade lite småsaker, sen gick vi runt på gränby. Älsklingen köpte nya skor. Sov hos älsk sen<3

Måndag, igår: Mysdag med de bästa!<3 Niclas hämtade mig klockan tio, vi åkte till Jennie och fick nybakade scones till frukost. När vi var klara så åkte vi, vi var överallt i stan kändes det som :p Vi var i boländerna i olika butiker, vi var nere på stan och vi var på gränby :) Jag köpte mig ett par nya skor :D Klockan fyra började Jennie jobba så då åkte vi till Maxi. Sen bjöd Niclas mig på mat, tack kompis! :) Sen åkte vi runt i lite affärer igen :p . Det var en jättemysig dag med mina bästaste! :) Klockan sju var jag hemma hos min älskling. Vi låg och tittade lite på 2½ men innan vi somnade. Jag köpte sjätte säsongen för några dagar sen, serien är ju så jävla rolig :p

Inte så bra bild, men sådär ser mina skor ut iaf :)

Idag ska jag jobba 15-21, jag tänkte åka hem snart för att hämta lite nya rena kläder och så. Får se om jag hittar på något mer innan jobbet.

/Sofia

Mysdag med de bästa!

God morgon! Idag är det mysdag med mina bästaste Jennie & Niclas som gäller :) I like! Jag sitter och väntar på Niclas nu, han ska hämta mig och sen ska vi åka till Jennie och äta frukost. Sen ska vi ut på stan och kika, hoppas man hittar nånting iaf! :)

Jag ska försöka skriva en uppdatering om julhelgen och så senare ikväll, hinner inte göra det nu eftersom Niclas kommer snart. Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha! :)



/Sofia

Uppesittarkväll

Inte vann jag något på min bingolott heller, men det är väl som vanligt det ;p Men det är ju faktiskt lite tradition att titta & spela bingolotto på deras uppesittarkväll :) Jag har precis njutit av två skinkmackor, lovely! Imorgon är det julafton, men jag har ingen julstämmning i år heller tyvärr.. Men det kommer bli mysigt imorgon iaf<3

Idag har jag som sagt haft lite mysdag med mamma, vi fixade det sista som skulle göras innan julafton. Jag har varit en sväng in till stan också, lämnade Christophers julklapp. Sen åkte jag till jobbet för att handla lite, fikade lite med mina favoriter Jennie & Niclas också :) Sen gick jag och Niclas och handlade lite, medans Jennie fortsatte jobba. Jag är glad att jag inte jobbade idag kan jag lova, fy fan vad mycket folk det var! Hittade inte ens en riktig parkering liksom. Men men, när jag kom hem så åt vi middag och sen var det bingolotto.

Nu är älsklingen påväg ut hit, ska krypa ner i sängen direkt när han kommer för jag börjar bli trött nu. God natt!

/Sofia

Mysdag med mammsen

Hej hej! :)
Kom precis in från en promenad med mammsen. Idag ska vi fixa det sista inför julafton, som är imorgon(!), det blir en mysdag med mamma<3 Ska ta en sväng in till stan och lämna Chirstophers julklapp också :)

Jag såg att jag inte hade skrivit sen i söndags, jag har jobbat måndag och tisdag så det finns inte så mycket att skriva om :p Igår jobbade jag till tre, sen åkte jag och Jennie till gränby. Vi hann gå typ tio minuter innan hon blev hämtad, haha litet missförstånd där ;p . Niclas slutade typ halv fyra, han kom till gränby och gjorde mig sällskap då :) Vi gick sjuttio varv runt gränby utan att köpa något, haha :) Vi tog en sväng till boländerna, sen ringde Johan och sa att han hade slutat så då skjutsade Niclas mig till gränby igen. Sen gick jag och älsklingen där en liten stund på jakt efter en tröja till honom, men hittade ingen tyvärr. Vi sov hemma hos mig sen :)

Nu ska jag äta lite lunch.

/Sofia

Lite lugnare idag

Hellu! :)
Det var inte lika mycket folk på jobbet idag som det var igår, vi trodde det skulle vara mycket mer folk än vad det var idag. Alla kanske hann handla igår för igår var det ju sjukt :p Men jag är glad att jag inte jobbar dagen innan julafton iaf. Jag jobbade 7.55-15 idag, så det blev tidigt imorse. Jag gick upp klockan sex, skittrött var jag.. Jag skulle ha gått och lagt mig lite tidigare igår egentligen, men jag fastnade framför en konsert med Mötley Crüe hehe :p Fy fan vad jag längtar tills i sommar när jag ska se dom i Stockholm!! :D

/Sofia

Lördag

Hej hopp! :)
Har precis slagit in tre julklappar till min älskling, är klar med alla julklappar förutom en nu. Men den är inte klar än så den får jag slå in senare, den är till farmor :) Mamma och pappa håller på och lagar mat nu, det blir tacos mumma! :D

Jag kan berätta lite vad jag har gjort sen sist jag skrev.
Torsdag: Jag var hos tandläkaren klockan tio, från och med då så hatar jag min tandhygienist! Hon var så jäkla hårdhänt så det gjorde skitont när hon höll på. Jag tror hon tog bort tandsten och det brukar inte göra ont tycker jag. Men i torsdags gjorde det så jävla ont så jag klarade inte av det knappt. Jag blödde i typ hela munnen efteråt. Jag var öm i munnen i stort sett hela dagen sen, usch!
När jag var klar där så åkte jag och hämtade ett paket på posten, en av älsklingens julklappar :) Sen hade jag lång tid kvar tills Sara skulle komma ner på stan och visste inte vad jag skulle hitta på. Det var ju skitkallt ute också, så jag kollade vad Niclas gjorde. Han var hemma så jag åkte hem till honom så höll vi varandra sällskap ett tag :) Vi tittade lite på Mötley Crue, sen satt vi och skrattade åt Bonde söker fru, haha ;) Vid halv ett så åkte jag några hundra meter och hämtade upp Sara :) Vi åt lunch tillsammans och sen gick på stan en stund :) Klockan tre började jag jobba och jobbade till klockan nio på kvällen. Sov hos mitt hjärta sen<3

Igår, fredag jobbade jag 15-21. Var på jobbet klockan två först för att äta julbord, supermysigt var det! :)

Idag har jag jobbat 9-16 och det har varit mycket folk hela dagen, är helt slut nu. Hur kommer det då vara nästa vecka...? Nej nu måste jag hjälpa till med maten :)

/Sofia

Tandläkaren

God morgon!
Sitter och lyssnar på min nya Mötley Crue-cd som jag fick av Niclas i julklapp, jag njuter! :) Idag jobbar jag 15-21, så jag hade hoppats på att få sova länge idag, men det gick ju inte. Jag ska vara hos tandläkaren klockan tio nämligen. Jag har ingen tanläkaren skräck eller så, men det är inge kul att gå till tandläkaren tycker jag. Jag tycker dessutom inte om min tandläkare, haha. Men men, det måste ju göras.. får hoppas på att jag inte har något hål för då måste jag ju dit igen :p

När jag är klar hos tandläkaren så tänkte jag gå på stan ett tag, Sara skulle kunna komma ner till tolv så vi får se om jag orkar vänta :) Det var länge sen vi sågs nu. Sen är det som sagt jobb klockan tre, så ser min dag ut :)

/Sofia

DET KOMMER BLI EN DUNDERSOMMAR!


Shopping

God morgon! :)
Skulle ha varit ledig idag men Niklas frågade igår om jag kunde jobba 10-16 idag. Det är perfekt för jag ska vara barnvakt åt Viggo klockan fem, så ett 10-16pass passade skitbra! :)

Igår när jag slutat så kom Johan till jobbet för vi skulle handla lite. Vi i personalen fick nämligen 20% på specials avdelning (typ allt utom mat mm.). Så igår passade vi på att köpa lite saker som till exempel lite städsaker, knivblock, matlådor, saker till badrummet, handdukar.. och svarta kvistar med lampor i, plus en vas till den :)


Det är typ såna kvistar, fast jag ska ha de i en lägre skål för det blir snyggare :)

/Sofia

I love it!

God morgon! Jag hade ställt klockan på sju imorse, snoozade en halvtimme för jag låg så skönt i sängen :p Inte bra gjort för jag blev bara tröttare. Men jag hinner nog piggna till innan jobbet, ska jobba 10-19 idag, de ringde igår och frågade.

Igår hade jag en så supermysig dag med mina bästaste Jennie & Niclas! :) <3 Jag hämtade Niclas vid tio, sen åkte vi till Jennie och fick nybakade scones till frukost. Tittade färdigt på Våra bästa år, sen åkte Niclas & Jennie upp en snabbis til gränby för att köpa en sista julklapp till mig. När de kom tillbaka så bakade vi pepparkakor. Sen mös vi i soffan nästan hela dagen, så skönt att bara ta det lugnt med trevligt sällskap! :) Vi bytte julklappar och jag tror alla blev glada för dem! :) Jag & Niclas fick mat hos Jennie också. Klockan var sju på kvällen när vi började röra oss hemåt, skjutsade hem Niclas innan jag åkte hem till min älskling. Det var en supermysig dag med mina fina vänner, I love it!<3


Av mig och Jennie fick Niclas: en korg eller vad man ska kalla det som det står "Bärs" på, med sex stycken öl i och ett inramat kollage med bilder på oss tre. Han fick en liten djävul av mig som han kan ha i sin bil också.
Av Niclas och Jennie fick jag: ett duschdraperi med ankor på och en "tandborsthållare" med ankor. (Jag har pratat om att jag ska ha ankor i hela badrummet när jag och Johan flyttar :p) Av Niclas fick jag en Mötley Crue-cd! Av Jennie fick jag två nagellack, badskum & badkulor.
Av mig & Niclas fick Jennie ett par röda trosor som det står "Troschock!" på rumpan (haha, ett internt skämt vi tre har ;p). Av mig fick Jennie en stor röd skål som hon har tjatat om att hon vill ha. Av Niclas fick hon en vit skål med texten "Fredagsmys".
Alla tre var nöjda tror jag :D <3


Jag och älsklingen pratade om en soffa igår, som jag hittade på Chilli och blev förälskad i. Vi har nog bestämt oss för att köpa den :D Den är så snygg och kommer passa skitbra i vår lägenhet! :)

/Sofia

Söndag

Hejhopp! :)

Idag har jag och Johan åkt runt i stan och shoppat litegrann till lägenheten. Vi ska inte köpa några möbler än, det gör vi när vi har fått in alltig vi har i lägenheten så man ser vad som passar in :) Men idag var vi på Ikea, Chilli och på gränby och fick med oss lite olika glas, lampor och annat smått och gott med oss hem :) Klockan tre hämtade jag upp Jennie från jobbet för vi skulle åka till gränby och handla en julklapp till våran Niclas :) Jag tror och hoppas han blir glad för den! Den passar honom iaf :) Sen skjutsade jag hem Jennie och åkte sen hem till mig. Johan kom efter en stund, sen var han gullig och gjorde pannkakor till middag, mums! :D Han är så gullig min älskling! :)

Imorgon blir det mys med mina bästaste!<3 Jag, Jennie & Niclas ska baka pepparkakor, byta julklappar och bara ha det mysigt :) I like!

/Sofia


Eckerö

Hejsan!
Idag har jag åkte Eckerö-linjen med familj och bekanta, vi åt julbord :) Det var en mysig liten resa. Jag är ganska trött nu, så jag tänker bara sitta hemma och ta det lugnt ikväll.

Igår jobbade jag 10-16, efter jobbet skjutsade jag hem Jennie till sig och sen åkte jag och Niclas till gränby. Jag skulle hjälpa honom att hitta en julklapp åt Jennie, vi gick två varv och sen hittade vi en grej :) Niclas skjutsade hem mig till Jennie sen. Jag och Jennie gjorde iordning maten, det blev tacos! mums! Senare så åkte vi till Niclas och var där ett tag, sen fick han skjuts till stan och jag och Jennie åkte till Jennie och kollade på Idol. Skitbra att Erik vann! Men hans flickvän var ju pinsam! Ni som såg det förstår vad jag menar, haha. Jag och älsklingen sov hemma hos mig sen.

Imorgon ska jag och älsklingen åka till Ikea och titta på massa roliga saker :D Vi får väl se om vi köper något, känns bättre att få in alla de möbler vi har i lägenheten och sen se vad vi behöver, men vi får se hur det blir :)

/Sofia

Är det sant?

Kan det verkligen vara så att jag äntligen är frisk!? :D Nu hostar jag bara litegrann så nu är jag på g igen! Hur skönt som helst! :)

Jag provade att jobba i måndags för jag var trött på att bara ligga hemma, men jag borde nog ha varit hemma egentligen. Det gick väl okej att jobba men jag satt ju och hostade typ hela tiden och såg ut som ett vandrande lik.. Blek, blank i ögonen och allmänt trött.. Men är man envis så får man väl skylla sig själv ;) Jag slutade iaf klockan fyra, sen var det julpyssel på jobbet klockan fem. Jättemysigt faktiskt! :)
På kvällen åkte jag och Johan och hämtade två bord som vi har köpt av en kompis till mamma, ett köksbord och ett soffbord. Sen sov vi hos mig.

I tisdags skulle jag ha jobbat stängning, men jag blev hemma :( Hostade jättemycket och lät som en kråka :( Så jag blev hemma hela dagen, Elina gjorde mig sällskap :) Vi låg i soffan framför teven hela dagen, supermysigt! <3 Älsklingen kom efter jobbet och så sov vi hos mig :)

Vet ni vad!? :D Jag & Johan fick reda på en superduperkul sak i måndags också! :D Jag och Johan har fått en lägenhet! JIPPI :D Vi ska flytta snaart! Den 1 januari är lägenheten vår! :D Längtar tills vi åker till Ikea, woho! :D

/Sofia


Fortfarande sjuk

När ska jag få bli frisk då? Jag har varit hemma från jobbet fredag, lördag och idag.. känns inte alls bra! Men vad ska jag göra då? Jag kan ju inte sitta i kassan och hosta och harkla mig hela tiden, det funkar ju inte. Kan jag bara få bli frisk så jag kan gå till jobbet imorgon! Orkar inte vara sjuk längre :(

Eftersom att jag är sjuk så har jag inte gjort så mycket de här dagarna, bara tagit det lugnt hemma hos Johan. Självklart ska jag bli sjuk just den helgen som han ska jobba så jag har suttit själv nästan hela tiden :/ Hoppas han får sluta för dagen snart! Igårkväll hade vi mys i soffan och tittade vi på Flickan som lekte med elden, mycket bra film! :)

I fredags var det ju Idol och det var en jäkla tur att Erik gick vidare til final för han ska vinna hela skiten! Han sjöng Run to the hills med Iron Maiden skitbra. Även om ingen kan mäta sig med Bruce Dickinson i den så gjorde Erik det jävligt bra iaf :) Heja Erik!

Nu ska jag titta på några avsnitt av 2½ men :)

/Sofia

Kärlek


Jag älskar dig <3


Sjuk

Hejsan! Inget bloggande på några dagar nu igen, haha är dålig på det här ;p
Sen sist jag bloggade har jag umgåtts mycket med Elina :) Jennie har färgat mitt hår, så nu är jag svarthårig :) I like! I onsdags köpte jag äntligen en systemkamera till mig själv, jag är glad! :D Igår jobbade jag 15-21, det gick sådär.. började känna mig dålig igår, ont i halsen, hostade och trött i hela kroppen. Jag skulle ha jobbat idag men jag är hemma, usch vill inte vara sjuk! :( Sitter själv hemma hos älsklingen nu och tycker synd om mig själv.. usch! Nej orkar inte skriva mera nu..

/Sofia

RSS 2.0