Natti

Börjar bli lite trött nu känner jag, inte så konstigt eftersom jag gick upp ganska tidigt imorse, 05.45. Det blir nog sängen ganska snart för min del. Jag längtar faktiskt till att jobba imorgon igen, fan vad kul det känns att ha fått speltjänsten! :D

Sängen nu, god natt :)

/Sofia

Spel = skitkul!

Hej hopp! :)
Nu är mina två första dagar i spel avklarade och det känns skitkul! :D Så kul att få lära sig nya saker och göra lite annat än att bara vara i kassan. Man känner sig lite friare ute i spel till skillnad från kassan, i spel kan man röra sig lite mer. Idag har det gått superbra! Det börjar fastna lite saker i huvudet :b Jag har kört öppning (7-15) de här två dagarna med Freddis, som är en superbra "lärare" :) Imorgon och på torsdag ska jag prova på stängning :) Imorgon blir det med AnnChie, det ska bli kul! :)

Idag när jag slutade klockan tre så ville jag inte gå hem, betyder det att man har kul på jobbet eller? ;)

/Sofia

Sällskap av mamma & pappa

Mamma & pappa åkte hem för en stund sen, mysigt med sällskap en stund :) Mamma var gullig och hjälpte mig med disken, tack mammsen! :)

Älsklingen kom precis hem, han är inte så pigg han heller. Kan jag ha smittat honom tro?

/Sofia

Vill bli frisk NU!

Fortfarande sjuk :( Hemma från jobbet igår och idag.. Orkar inte vara hängig och förkyld längre! Imorgon vill jag absolut inte vara hemma från jobbet för imorgon börjar jag ute i spelbutiken. Jag har fått en ny tjänst på jobbet och imorgon är min första dag att lära mig :)

Älsklingen åkte och jobbade imorse så jag är ensam hemma. Mamma & pappa ska komma förbi snart med ipren till mig. Jag har knappt sovit i natt för jag hade så ont i magen :( Så dom är gulliga och kommer förbi med det, ska bjuda dom på fika då tänkte jag :)

/Sofia

Hängig :(

Äntligen hemma från jobbet, känner mig helt slutkörd :( Jag ringde precis till jobbet och sa att jag blir hemma imorgon för att vila och bli piggare. Jag vill absolut inte vara sjuk på måndag när jag ska lära mig massa nya saker på jobbet. Usch jag har inte haft mycket energi idag.. Nej nu ska jag gosa ner mig i soffan under filt med chips & dip framför teven och tycka synd om mig själv.

/Sofia


27 augusti

Hostat hela natten..check!
Snorig & täppt i näsan..check!
Ont i halsen..check!

Åh så härligt det är med förkylningar! Det började igår när jag vaknade, kände att jag började bli snorig. Sen kom hostan och ont i halsen.. bläää! :(

Men idag är det jobb som gäller 12-19, ska åka dit och hoppas på att jag orkar hela dagen.

/Sofia

Kärlek!


Anders Fernette - Lola

26 augusti

Idag ska jag gå på stan med lillebrorsan min! :) Jag ska hämta upp honom klockan tio, sen får vi se om vi går på stan eller på gränby centrum. Det ser ut som om det kommer börja regna snart och isf så blir det gränby.
Sen är det bara hem och fortsätta med städningen eftersom att det kommer folk hit ikväll.

/Sofia

VILL HA EN IPHONE!


25 augusti

Hej hopp!
Igår jobbade jag, första jobbdagen efter semestern.. Det gick bra, kändes inte ens jobbigt :) Jag jobbade 12-19, skjutsade hem Nina och sen åkte jag hem.

Idag är jag ledig, ska ha en städ och tvättdag! Inte så kul kanske, men det behövs..

/Sofia

Jag & Christopher

Hejsan!
Imorse gick jag upp kvart över åtta och halv nio gick jag & Mirre en promenad på en timme. Skönt att ha det gjort på morgonen! Sen åt jag frukost och tog en dusch, för att sedan ta bilen till Johanna. Jag kom dit precis till 10.20 när "Våra bästa år" börjar ;) Jag & Johanna var en snabbis upp till gränby och handlade, sen gjorde vi lunch. Klockan två var det dags att hämta Christopher på dagis. Sen blev det en massa mys med gudsonen min! :) <3



/Sofia

Myspys!

Har varit ute hos Elina som var barnvakt idag, hade en mysig dag med Elina & Eve :) Det är så kul att se att Evelyn inte ens är blyg för mig längre :) Söt unge det där!

/Sofia


Kalas!

Igår blev det en utgång för att fira lillebrors födelsedag :) Vi satt hemma hos mig innan och drack, det var jag & Elina, plus Jesper och sex kompisar till honom. Det var en rolig kväll! :)


Jennys kompis, Jenny & jag


Jennys kompis, Jenny, jag & Elina


Langen, lillebror & Hampus


GRATTIS!

GRATTIS LILLEBROR PÅ DIN 19-ÅRSDAG! :) <3


Kolmården

God morgon!
Idag blir det en mysdag på Kolmården med mamma & pappa :) Dom kommer strax och hämtar mig, sen tar det typ 2½ timme att köra. Jag blev bjuden på mat igår hemma med familjen, sen började jag prata om Kolmården och att det skulle vara kul att åka dit. Sen helt plötsligt så var det bestämt att vi åker idag! :D

/Sofia

Sonisphere!

Sonisphere festival igår med älsklingen, lillebror, pappa, Niclas, Jimmy & Andreas :) Alice Cooper, Mötley Crue & Iron Maiden på samma dag/kväll! :D Synd bara att det ösregnade oavbrutet och blev väldigt skitigt, men det var det värt! Det regnade iaf inte när det var Mötley & Maiden :)


Innan Sonisphere så var det här ett par vita tygskor, ni kan ju tänka er hur mycket det regnade och hur skitigt det blev...

Vimmel från onsdagen



Min födelsedag!

God morgon! :)
Igår blev det en utgång för att fira min födelsedag i förskott. Det var jag, Sandra, Sara, Elina, Johan, Pontus, Dennis, Feffi & Charlie som förfestade hos oss. Sen mötte vi upp Emma, min lillebror & hans kompis på krogen :) Tack för en asrolig kväll, röjde loss på dansgolvet och hade skitkul! :)

Idag fyller jag då 21 år. Ska åka ut till mamma & pappa där vi ska ha kalas för mig med släkten :) Det bästa är att solen skiner idag :D Ska nog ha på mig min nya klänning från Ullared :)

/Sofia

RSS 2.0