Två dagar kvar

Ja, så var det två dagar kvar på det här året. Jag ska åka mot jobbet nu och köra ett stängningspass idag igen, skönt att jobba kväll faktiskt :) Imorgon är det nyårsafton, ser fram emot kvällen då det blir middag och fest med vänner! :)

/Sofia

Klänningarna


Klänning nr. 1
Det var svårt att fota båda klänningarna så som dom ser ut i verkligheten tyvärr. Men här är iaf en av dom :) Det är flera lager av tunt tyg och sen är det lite "ballongkjol-liknande" längst ner. Svårt att förklara!


Klänning nr.2
Det blir den här som jag ska ha på nyårsafton :)

/Sofia


28 december

Hej hopp! :) Julen är över för i år, jag hade en supermysig julafton hos familjen med släkten. Fick många fina julklappar också. Juldagen så skulle jag ha gått ut med Elina, men eftersom jag blev tokförkyld dagen innan julafton så stannade jag hemma. Jag hämtade upp Johanna när jag slutat jobba så var vi hemma hos mig och tog det lugnt och spelade wii :)
Igår efter jobbet åkte jag hem och hämtade upp Mirre & Nellie, sen gick vi och kikade på gränby. Men hittade tyvärr ingenting förutom ett spel.
Idag har jag jobbat till klockan tre, sen gick jag och Elina på stan för att försöka hitta något att ha på oss till nyår. Vi hade sån tur att vi hittade TVÅ klänningar var i andra butiken vi var in i! Hur bra är inte vi!? :D Så det blev två klänningar från Holmlunds :) Har inte orkat tagit bilder än men det kanske kommer sen.

/Sofia

God Jul


Brand...



Parkeringen hos oss i natt.. Några idioter hade tänt eld på en bil, inte första gången det händer.. idioter! Fotot är taget typ 01.15 i natt..

Smärta!

Sitter ute på landet hos mamma och pappa nu. Åkte hemifrån vid halv tio imorse, köpte älsklingens julklapp, sen åkte jag till jobbet för att köpa en till mig själv ;p Jag köpte ett svart nintendo wii, skitroligt ju! :) Sen fikade jag med Sebastian som gick vakt idag och sen åkte jag ner mot stan och tandläkaren... Mötte upp Johanna på stan och sen mot borren! Japp, jag skulle laga hål idag. Jag brukar inte ha problem med tandläkaren och brukar aldrig ha ont efteråt. Men nu när bedövningen har släppt helt så har jag jätteont i munnen :( Och en härlig förkylning på det, kanon!

/Sofia

23 december

Uuuh..ont i halsen och hostar..skitkul att jag blivit sjuk dagen innan julafton! :(

Idag har jag lite att göra :) Först åka och köpa Johans julklapp och även en julklapp till mig själv! :D Sen ska jag till tandläkaren, blä! Sen ska jag träffa Johanna så hon kan få julklapparna till henne & Christopher. Sen åker jag hem till mamma och hjälper henne fixa inför imorgon :) Ikväll kommer även Johan så ska vi äta mat där och spela Bingolotto uppestittarkväll, myys! :) Kan inte förstå att det är julafton imorgon!

/Sofia

Dan före dan före dopparedan!!

Ja, visst är det sjukt? Det är julafton på fredag! Sjukt var tiden har gått fort!

Det var en rolig dag i minihuset igår, barnen skulle ha med mig och leka också haha :) Jag handlade efter jag slutat så nu har jag en julskinka liggandes i kylen som mamma ska hjälpa mig med imorgon! Åh vad jag har längtat efter skinkmacka! En av de bästa sakerna med julen, enligt mig!

Idag har jag jobbat 7-15, ville verkligen inte gå upp imorse.. fy fan va trött jag var och hade ingen större lust att gå ut i kylan heller, usch! Men men, det var bara att pallra sig ut till bilen och åka till jobbet. Men det har varit en rolig dag på jobbet idag också :) När jag slutat så fikade jag med Jennie som hade rast, sen blev jag så trött så jag var kvar på jobbet till typ kvart över fyra :p haha, orkade och ville inte ut i den svinkalla vintern! Men jag hade sällskap i lunchrummet och tiden går ju fort när man har någon att prata med :) Nu på kvällen har jag tvättat och bakat. Jag gjorde kokostoppar, supergoda! Johan lagade mat och diskade, skönt när man kan hjälpas åt :)

Nu sitter jag i soffan med en varm filt och tända ljus lite utspritt i vardagsrummet, med en mysig katt i knäet, och kollar på film :)

/Sofia

Minihuset

God morgon! :)
Sitter i soffan och njuter av att se vår finfina gran, samtidigt som jag kollar på Martin Stenmarck på tv. Kanonstart på dagen! ;) Jag ska åka till jobbet om en timme ungefär, det kommer nog bli en dag med huvudvärk skulle jag gissa.. Jag ska nämligen vara i minihuset hela dagen, 11.30-19.30! Men på ett sätt känns det skönt, jag slipper stressen i kassan. Igår var det fan inte roligt! Det var problem med Nordea, så ingen kunde betala med Nordea-kort, vissa kunde inte ens ta ut pengar i automaten.. Hoppas det går bättre idag :p Men som sagt så slipper jag det iaf! ;)

/Sofia

Julgranen!


Nu har jag klätt våran gran, visst är den fin? :)

/Sofia


Fjärde advent

Fjärde advent idag, inte långt kvar till julafton nu! :) Jag är lite småseg idag, det blev en utgång med Elina & Hanna igår :) På dagen åkte jag och Elina och solade, sen hem till henne och färgade hår. Elina blev brunhårig och jag fick bort min utväxt och är helt rödhårig igen. Sen hämtade vi Elinas föräldrar i stan, sen var det bara hem och göra oss klara för kvällen. Hade en kul kväll igår iaf! :) Älsklingen var gullig och hämtade mig i natt<3

Idag har jag och Elina solat igen, så himla skönt! Köpt gran har vi gjort också :D Köpte den utanför jobbet, jag hade turen att träffa på Johan som gick vakt så jag fick hjälp med att få in den i bilen :) Tur att jag hade med mig Elina också för det var hon som hittade den fina granen! :D

/Sofia

Lördag

God morgon! :)
Idag är det lördag och min jobbhelg, men idag är jag ledig! Skulle ha jobbat, men tog ledigt för att kunna åka med på julbord på eckerö :) Ska åka med familj & vänner så det blir kul!



/Sofia


Myys!

Åh vilka roliga dagar jag har haft! :)
Igår var jag hemma hos Madde, vi satt och pratade i flera flera timmar och hade supermys! Sen på kvällen åkte jag in till jobbet, hämtade Malin & Jennie, vi åt middag tillsammans och sen var det julpyssel på jobbet! :)


Made by: Sofia, Malin & Maria :D

Idag, fredag, har jag varit med Mirre & Nellie :) Imorse skjutsade vi Daniel till jobbet, sen frukost, sen thuns, sen gränby, sen lunch, sen färga mirres hår hos henne och massa massa mys med Nellie :) Jag har shoppat lite fler julklappar idag så det är skönt! Köpte även ett par vantar, en mascara + eyeliner till mig själv :)
Sen klockan fyra så började jag jobba och körde på till stängning! :) När vi hade stängt ikväll så provade vi i personalen som var kvar vårat nya stoora minihus! :D SUPERKUL ju! Haha, jag stänger på söndag också... ^^ hehe..

/Sofia

9 december

Shit vad tiden går fort, det är redan torsdag. Kändes som om det var lördag igår, är så nöjd med personalfesten, en av de bästa hittills! :) Söndagen blev väldigt lugn, Johanna var här en stund på kvällen och hälsade på. Sen har jag jobbat måndag-onsdag. Igår efter jobbet åkte jag och mamma upp till gränby och tog en fika och hade lite mys. Sen träffade jag på Johanna så då var jag med henne några timmar innan jag åkte hem :)

Idag är jag ledig, jag ska åka ut till Jumkil, till Madde och hälsa på :) Senare blir det julpyssel och mys på jobbet :)

/Sofia

Personalfest!

Personalfest igår med bästa Ica Maxi! Fy fan vilken rolig kväll jag hade! :D Förfest hemma hos mig med härliga människor och sen vidare till Saluhallen där festen satte igång! Julshow med Wallmans under middagen, sen nattklubb från halv elva. Jag var kvar till stängning, tog en taxi med Maria & Nina hem sen :)

Idag vaknade jag innan nio... kul att man kan sova länge! Nej men fem timmar är ju ganska lagom! Suck.. Det blir en väldigt lugn dag idag!

/Sofia

Ankorna

Nu har jag öppnat handdukarna, dom blev ju jättesmå! :O Haha, jag läste aldrig måtten..20x20cm... :p Men söta är dom ju iaf! :)

   

Nu är det snart dags för mig att åka mot jobbet, ska jobba stängning ikväll :)

/Sofia

Klipp klipp!

Jag åkte till Sofies salong idag och Sofie klippte till min frisyr :) Tack fina du! :)


Mera ankor!

Hej hopp! :)
Igår var jag ledig (förutom ett möte på kvällen), så det blev en heldag med Johanna :) Vi åkte ut till Fullerö en sväng, men jag hittade tyvärr ingenting där. Sen åkte vi in till gränby. Där köpte jag en julklapp till pappa och en till mamma. Sen åkte vi hem till Johanna och hade mys med Christopher :) Sen var jag på möte på jobbet mellan 17 och 20.


På gränby köpte jag även två ankor till vårt badrum. Johan har inte sett dom än, han lär bli tokig på mig hihi ;) Det är två handdukar, se bilden nedanför, man lägger dom i vatten en kort stund så blir dom handdukar :)



Ni som inte har sett vårt badrum förstår kanske inte vad jag menar. Men jag tänkte lägga upp lite bilder så får ni se, det finns några ankor där inne :p

Duschdraperi


Tvålpump

Konfetti till badet

Affisch. Tyvärr inte samma stil på ankan som på dom andra sakerna..

Tandbortshållare

Badrumsmatta

Fina ankor va? :D

/Sofia


RSS 2.0