Bad med lillkusinen

Hejsan!
Den här veckan har gått jättefort verkligen, det är ju redan fredag! :) Jag jobbade 13-22.30 i tisdags, 15-22.30 i onsdags, 16-22.30 igår och ska jobba 15-21 idag. Kuuul vecka! Men pengar blir det!

Igår hade jag en trevlig dag med min finaste Elina :) Hon var förbi här idag också och åt lunch med mig :)
Imorse klockan nio mötte jag upp min kusin och hans mamma på badet här i Gottsunda. Jag och Viggo badade i typ två timmar, jag var helt slut sen kan jag lova! Vi åkte vattenrutchkanan hur många gånger som helst! :p Jag är fortfarande skittrött, känns ju bra när man ska åka och jobba, haha! Jag vet vem som kommer somna fort ikväll och sova mycket gott i natt.

Älsklingen kom hem från jobbet för en stund sen så vi hinner ses ett tag innan jag åker iaf :) Jag ska nog åka vid två för jag ska hämta upp en jobbarkompis en bit härifrån innan vi åker mot jobbet.

/Sofia

Kunde inte somna om...

Hej hopp!
Gick upp ur sängen för en timme sen ungefär, då hade jag försökt somna om ett antal gånger sen Johan åkte till jobbet vid halv sju.. Men jag lyckades inge vidare så jag gav upp när klockan var åtta. Typiskt att man inte kan sova länge när man är ledig! Jag mår bättre idag iaf, men fortfarande skitont i halsen :(

Igår åt vi middag hos mamma & pappa, vi fick kycklinggryta med ris :) Det var mysigt att vara där hemma några timmar :)

Idag tänkte jag försöka göra lite nytta här hemma, stryka lite gardiner och ta mig iväg att handla maten som behövs till veckan. Finns säkert mer jag kan hitta på här hemma :) Kom gärna och gör mig sällskap någon? :D

/Sofia

Uppdatering av veckan som gått

Jag fick en order från Lisen om en uppdatering, så här kommer en nu! ;)

Det är en hel vecka sen jag skrev sist så ett litet inlägg borde jag väl kunna få ihop. Förra söndagen var jag på kalas hos kusinen, hon blev jätteglad för sina presenter :) Jag hade köpt en bok, leggings och en skjorta (bilden) till henne. På kvällen hade jag och älsklingen en lugn och mysig kväll i soffan :)


Måndag: Elina kom till mig på morgonen på frukostdejt, sen hade vi en mysdag hemma hos mig :) Klockan tre började jag jobba, slutade klockan nio.

Tisdag: Jag och Jennie tränade på morgonen halv tio, sen åt vi lunch och sen vid tre skjutsade jag Jennie till jobbet. Johanna fyllde 20 år, grattis igen gumman! :)<3

Onsdag: Elina kom till mig på frukostdejt idag också :) Sen åkte vi till grämby för att leta efter en ny krogen-outfit till mig :p Elina skjutsade mig till jobbet till klockan tre, jag jobbade till nio. Sen skyndade jag mig upp och bytte om och gjorde mig iordning för en utekväll. Tur att man är snabb alltså :p Lite innan halv tio kom Elina, Kalle & Jimmy och hämtade mig på jobbet och sen var det direkt ner på stan, till Kalas! Jag hade en skitrolig kväll med min fina Elina, tack älskling! :)<3 Min älskade Johan hämtade oss på stan lite innan tre, sen åkte vi hem till oss och sov alla tre :)


Torsdag: Seeeeeeg dag idag... Varken jag eller Elina mådde dåligt, men fy fan vad trötta vi var :p Vi lyckades få hem mat från donken iaf, sen låg vi i matkoma kan jag ju lova! haha ;)
Klockan tre hämtade vi Jennie från jobbet och åkte hem till oss igen. Johan gjorde godaste köttfärssåsen på kvällen, mumma! Vid sex-tiden åkte jag, Jennie & Mirre till Sunnerstabacken för att åka pulka med några fler jobbarkompisar! :) Vi hade skitkul! :) Jag var hemma igen vid halv åtta.

Fredag: Jag jobbade öppning idag, 8-15 alltså. Under tiden jag var på jobbet så var målaren i vår lägenhet och tapetserade om i vårat vardagsrum. Det blev jättefint! :D Mycket fräschare kan jag lova! :)

Lördag: Min hellediga helg på ganska länge och självklart blir jag sjuk! :( Det började med att jag hade lite ont i halsen på morgonen, hade svårt att svälja frukosten. Jag och Johan åkte till Ikea och handlade en ny tv-möbel och lite annat. Vi var även runt på lite andra affärer, men sen var jag helt slut i hela kroppen så då åkte vi hem och bar in alla våra inköp. Sen fick jag jätteont i ryggen, vet inte varför? När jag hade vilat ett tag så åkte vi till Maxi och handlade mat till kvällen, sen hem till min mamma & pappa som skulle ha skjuts in till stan. Vi skjutsade in dom och sen åkte vi hem och Johan lagade god mat medans jag själv låg på soffan och mådde skit. Mina halsmandlar var stora som golfbollar, ont i halsen och varje gång jag sväljer och skitont i ryggen :( Efter maten blev jag lite piggare så jag orkade diska och plocka med sakerna vi hade köpt. Lagom kul blev det när vår ström försvann vid halv nio och var borta i 2½ timme! Så vi elva kom den tillbaka. Vid kvart i ett var vi och hämtade mamma & pappa som hade varit på 50-årsfest. Vi skjutsade hem dom och sen åkte vi hem till oss igen, vi somnade ganska fort sen.

Idag söndag: Jag mår inte bättre idag heller :( Jag och Jennie skulle ha varit på spinning klockan elva idag, men som ni förstår så kan jag inte träna när jag är sjuk :( jävla skit!
Idag blir också en lugn dag eftersom jag mår som jag gör. Vi ska väl försöka åka hem till mamma och pappa med deras bil och hämta Johans bil. Sen skulle Johans pappa komma på besök idag tror jag :)
Nu ska jag iaf äta frukost! :)

Är du nöjd med uppdateringen Lisen? ;)

/Sofia

Grattis Källa 8 år! :)

Hej hopp! :)
Hade verkligen skitkul igårkväll! Det måste göras om snart, redan på torsdag faktiskt för då ska vi åka några stycken från jobbet! :) Johan var ute på krogen igår så jag skulle ha hämtat honom, men jag var verkligen skittrött så jag gick och lade mig. Somnade lite efter halv två någon gång. Klockan var 05.19 när Johan kom hem.

Idag är det den 14 februari och alla hjärtans dag men ännu viktigare: det är min kusin Källas födelsedag idag! :) Klockan ett ska vi vara på kalas :)

Ska gå och kolla om min kära sambo lever nu :p

/Sofia

Pulka!<3

Har åkt pulka/sopsäck i Sunnersta backen med Elina, Jennie & Niclas ikväll. Så jävla roligt! :D Vi hade kunnat slagit ihjäl oss, vilka gupp det finns i backen då! :p Men fy fan så kul det var! När vi var kalla och blöta så åkte vi hem till mig och bytte lite kläder och sen blev det mat på donken vid elva :) Tack för en kul kväll kompisar! <3

Update

Hejsan! Tänkte försöka på att skriva ett litet inlägg nu, var ju några dagar sen sist :)

I söndags var jag ledig, klockan elva hade jag och Jennie bokat ett spinningpass på Friskis. Vi klarade det galant! :)

I måndags umgicks jag med mina bästaste Jennie & Niclas :) Vi var på marknaden på Vaksala torg, sen åkte vi runt i stan. Åt lunch på Ikea och sen var vi hemma hos Jennie ett tag innan jag och Jennie skulle börja jobba klockan tre. Jennie färgade mitt hår då också, så nu är jag svarthårig och utväxten är borta! :)

I tisdags tränade jag och Jennie klockan halv tio, vi körde ett gympapass då :) Jag hade möte på jobbet mellan fem och halv åtta på kvällen.

Igår, onsdag kom Sandra hem till mig :) Vi tog det lugnt hemma hos mig några timmar :) Runt två åkte jag mot jobbet, träffade Elina en stund innan jag började. Klockan nio fick jag gå hem, älsklingen kom då så handlade vi lite mat innan vi åkte hem.

Idag är det torsdag och det är dags för träning igen. Jag ska åka om cirkus tjugo minuter och hämta upp Jennie, det blir ett gympapass idag :)

Tråkigt inlägg, men det får ni stå ut med ;)

/Sofia

RSS 2.0