Snabba cash

Igår jobbade jag mellan 11 och 19, kul dag för Jennie & jag jobbade tillsammans hela dagen! :) Efter jobbet åkte jag hem och var hemma en kort stund. Sen åkte jag och älsklingen ner på stan. Vi hade köpt biljetter till Snabba cash. Filmen var bra tycker jag, värd att se! Halv tolv kom vi ut från bion, åkte hem och hoppade i säng direkt. Mysig kväll, det var länge sen vi var på bio sist :)

Idag är det lördag och jag ska jobba senare idag, mellan 15 och 21. Vill egentligen inte, men det är ju ganska bra pengar så det är bara att bita ihop. :) Jag är iaf ledig imorgon så det är skönt.

/Sofia

Gillar inte vintern!

Hejsan! :)
Det gick bra att träna i tisdags, självklart var det jobbigt. Det var ju första gången på länge som jag & Jennie tränat, men vi var duktiga! :) Jennie började jobba klockan tre så då skjutsade jag henne till jobbet och sen åkte jag hem. När älsklingen kom hem så lagade vi mat. Sen kom Elina, vi åkte upp till gränby ett tag :) Köpte två skjortor till Johan på Jack and Jones. Sen åkte vi hem till mig igen. Lise-Lotte kom förbi på kvällen också :)

Igår kom det mera snö.. suck! Jag gillar inte vintern just nu! Det var skithalt igår, inte kul att köra bil kan jag lova. Jag var hos Johanna & Christopher ett tag igår innan jobbet :) Sen började jag klockan tre, när klockan var typ halv fem så var min bil redan insnöad.. Jag slutade klockan nio, älsklingen kom till jobbet då så handlade vi mat innan vi åkte hem. Klockan blev tio innan vi var klara, jag fick typ gräva fram min bil innan jag kunde åka hemåt. Skitsnö! När jag väl kom hem så var min parkering helt igensnöad. Så det var bara att börja skotta, annars hade jag kört fast. Tur att jag köpte en snöskyffel på jobbet! :p

Idag ska jag jobba mellan 11 och 20, jag vill inte veta hur mycket snö det är på min bil just nu.. =/

/Sofia

Idag är det en stor dag

Hej hopp! :)
Det gick bra att jobba stängning i söndags, dagen gick ganska fort :)

Igår var jag ledig från jobbet, jag spenderade dagen med Niclas :) Var hemma hos honom lite efter tio, han har fått det jättefint och fräscht i sin lägenhet! Senare så åkte vi runt i typ hela stan, vi var på gränby, på stan, i boländerna.. Lite överallt ;p . Jag fick en present av Niclas från Kap Verde, en söt liten sköldpadda :) Tack kompis! Vi hade en trevlig dag, vid klockan fyra åkte jag hem.

  Sköldpaddan passar perfekt i mitt ljusfat :)

När Johan slutat så hämtade han mig så åkte vi till Nordea. Vi hade lite bankärenden, tur att pappa jobbar där så vet man att det blir rätt med allting :) När vi var klara vid sex-tiden så kom mamma och jesper ner på stan. Pappa slutade halv sju, vi åt mat på stan och sen åkte vi alla hem till mig & Johan. Fikade litegrann och så, mysigt. Familjen var kvar till nio, sen åkte dem hem.

Idag är det en stor dag, idag ska jag och Jennie köpa våra träningskort! :) Det känns bra, jag hoppas vi kan peppa varandra och klara det här, vi ska klara det! :) Innan vi köper dem så ska jag till jobbet och ha ett samtal med en coach. Jag vet inte riktigt vad vi ska prata om, det får vi se sen :p

/Sofia

Söndag

Söndag idag och helgen är slut ännu en gång. I helgen har hela lägenheten blivit städad, så det känns skönt! :)
I torsdags gick jag hem från jobbet två timmar tidigare för jag mådde inte så bra, sen var jag hemma från jobbet i fredags. Jag behövde den vilan, för sen på eftermiddagen mådde jag bra igen :) Elina kom hit på kvällen några timmar, sen kom Kalle och tittade på lägenheten innan de åkte hem :)

Igår, lördag, jobbade jag mellan 9 och 16. Jag satt i minihuset i tre timmar, jag hade i snitt 8 barn hela tiden så det var full rusch hela tiden. Jag och älsklingen åkte till min farmor & farfar när jag slutat. Vi skulle hämta en spegel som vi fått av dem. Vi blev kvar ett tag, fick med oss lite annat till köket som skålar mm. Sen bjöd dem oss på mat också :) Innan vi åkte mot stan igen så åkte vi hem till mamma och pappa och hälsade på :) Sen åkte vi till Maxi och sen hem till oss. Adde kom förbi och hälsade på sen :)

Idag ska jag jobba stängning, har ingen lust alls. Men det brukar kännas roligare när man väl är på plats. Mirre och jag jobbar samma pass idag så jag ska åka med henne till jobbet. Det är ju lite onödigt att åka två bilar om vi ändå bor så nära varandra :)

/Sofia

Maxiköket

Hejsan!
Igår hade jag en jättemysig dag med min farmor<3 Vi gick på stan, åt lunch och sen handlade vi hem massa saker till skafferiet och lite annat. Min farmor är bra snäll hon! :) Emma kom förbi en stund igår också, kul!

Idag har jag jobbat i Maxiköket, ska jobba där tillochmed fredag. Kul att vara där ett tag igen :) Jag hade jäkligt ont i mina fötter efter 10-19-passet idag.. Inte van att stå på samma lilla ruta nästan hela dagen. Men jag överlever! :p

Sitter och kolla på Roomservice nu, Johnnie & Mattias får gärna komma till vår lägenhet och fixa! ;) haha.

Nej nu ska jag slänga iväg ett sms till Elina, min sköna, och kolla vad hon har för sig :)

/Sofia

Det blev en mysdag idag :)

Hejsan! :)
Idag hade jag tänkt sova ut länge för jag var skittrött igårkväll. Kunde jag sova länge då? Nej, jag vaknade när älsklingen var uppe imorse och sen kunde jag inte somna om. Så jag har varit vaken sen kvart i sex imorse.. kul när man är ledig och kan sova! Jag gick iaf upp kvart i sex, tog på mig morgonrocken och lade mig i soffan under en filt. Försökte somna framför teven men det gick inte det heller.. Trött var jag, men inte somnade jag för det. Jag låg kvar i soffan till klockan tio, sen duschade jag och klädde på mig. Senare så hämtade jag upp Elina en bit härifrån och så tog vi en sväng upp till gränby, åt lunch i stan och sen åkte vi till Nickis för där var Elinas syster & systerdotter Eve :) Så vi lekte med Eve, åkte rutschkana och grejer. Skitkul! :) Efter det åkte vi hem till mig och hade mysigt!<3



Jag har även fixat med mina kläder idag, så nu är det typ bara två flyttkartonger med saker kvar att packa upp. Skönt :)

/Sofia

Söndag igen

Hejsan!
Söndag idag, helgen är redan slut.. Jag och älsklingen kom hem från stan för en stund sen, vi har varit och shoppat lite saker till lägenheten :) Det blev bordstabletter, salt & peppar-kar, badrumsmatta, dörrmatta, kaffeburk och lite annat. Hälsade på Elina på jobbet en snabbis också :)

Igår var vi hemma hos mamma & pappa med släkten och hade lite julgransplundring. Skönt att vara hemma där med familjen :) På kvällen hade vi mys i soffan med chips och godis. Elina & Charlie kom förbi en stund också :)

Nu ska jag titta på Kniven mot strupen.

/Sofia

Fredag

God morgon!
Hade en mysig dag med Sandra igår, kul att ses för det var ett tag sen vi gjorde det :) Jag jobbade mellan 16 och 22 sen. Ska jobba stängning idag också, jippi...

Lägger upp några bilder på våra inköp till lägenheten :)

Popcornskål från Lagerhaus, köksmöbler från Ikea, glasunderläg från Thuns.

Mina fina julklappar från mina bästaste!
Duschdraperi och tandborsthållare från Lagerhaus.

Badrumsmöbel från Ikea, gardiner från Bauhaus & Maxi, Guldpalm + kruka från Plantagen.

/Sofia

Shoppingdag!

Hej hopp! :)
Idag har jag haft en mysdag med min finaste Jennie :) Den här gången var inte Nicke picke med, han åkte nämligen utomlands i måndags. Så idag var det bara jag och Jennie. Dagen började med frukost hos Jennie, nybakade scones såklart! Mumma! Sen åkte vi ut till Thuns, där shoppade jag glasunderlägg, gardingrejer (vet inte vad det heter, haha ^^) och sportbehåar. Efter Thuns åkte vi till Ikea, där blev det dyrt :p . Jag köpte köksbord + fyra stolar, garderobsinredning mm. Sen åkte vi och lämnade alla saker hemma hos mig, sen blev det en snabbis på gränby där jag köpte en skål och en ny mascara, sen skjutsade jag hem Jennie.

När jag kom hem började jag skruva ihop köksmöblerna. När Johan kom hem åt vi middag och sen har vi myst framför teven :) Ska snart krypa ner i sängen. Imorgon kommer Sandra hem till mig och hälsar på, kul! :) Jag tänkte försöka lägga upp lite bilder på mina inköp imorgon :)

/Sofia

Fullt upp!

Hejsan! Dålig uppdatering igen! Har haft fullt upp med flytten.
Hämtade nycklarna i måndags, jobbade tisdag & onsdag, flyttade saker till lägenheten på torsdag, var i stockholm med Lisen i fredags och i lördags flyttade jag och Johan in i vår egna lägenhet! :)

Jag och Lisen åkte till stockholm i fredags för att vara "modell för en dag". Det var en mysig dag! :)


I lördags flyttade jag och älsklingen in, sov första natten i lägenheten då. Skönt att äntligen ha vårat eget! :) Vi har varit och spenderat pengar på Ikea och massa annat i helgen. Vi börjar komma i ordning ordentligt nu. Igår, måndag, så var jag ledig så jag plockade upp nästan allting ur lådorna. Sen kom Johanna förbi och hälsade på en stund också :)

Idag ska jag jobba, känns tungt för jag har varit ledig i fem dagar nu. Plus att jag ska jobba ett långt pass idag, 12.30-22.30.. Usch! Nu ska jag göra lite frukost!


Jag älskar våra söta små krukor! :)

/Sofia

Nycklarna

Hej hopp! :)
Det har varit lite dålig uppdatering här, jag har haft lite annat för mig. Som att packa ner hela mitt liv i lådor t ex. Man har ju samlat på sig lite saker under tjugo år. Fy fan vad många kartonger som går åt! :p . Idag ska jag iaf hämta nycklarna!! iiih! Ska bli så spännande!! :) Får väl se om vi kommer så långt att vi kanske sover i våran nya egna lägenhet i natt!! :)

/Sofia


RSS 2.0