Ullared

God morgon!
Kul att man vaknar tidigt när man behöver sova...Vaknade lite innan halv sex av att det ösregnade och dundrade på fönsterbrädan. Suck! Alarmet ringde klockan sju, har lite smått ont i huvudet, men jag hoppas jag hinner vakna ordentligt tills klockan åtta. Idag bär det av till Ullared med Mirre, Jennie & Nina :) Det ska bli så kul! Vi är hemma på lördag igen. Bye bye!

/Sofia

Fyrishov

Igår, när tvätten äntligen var klar, så skjutsade jag hem Emma och sen tog jag med mig lillebror och åkte till farmor & farfar :) Jag klippte farfar, mamma brukar göra det annars men hon är ju utomlands, så då fick jag rycka in. Farfar gav mig 200 kr för det, tackar så mycket! Dom hamnade i min Ullaredskassa ;)
Sen gick jag och Emma en promenad och sen åkte jag hem till stan igen.

Imorse var jag uppe klockan åtta för att packa badväska och sen åka och hämta kusin Viggo. Vi mötte farmor & Källa vid Fyrishov. Sen blev det två timmars bad i äventyrsbadet, jättemysigt :) Sen hämtade jag Nina (kusinernas mamma) och så åt vi på Capri, mumma!

Sitter hemma nu, har packat det mesta inför Ullared. Håller på att lägga in massa musik på iPoden så vi har något att lyssna på i bilen. Vi ska ju åka 53 mil så det är den bit...

/Sofia

Andra semesterdagen

Hej hopp!
Sitter hemma med Emma och tittar på Snabba cash :) Igår hade vi mysigt här hemma och satt på balkongen och drack vin :) Sen sov Emma kvar, hon ska få hjälpa mig att tvätta idag hihi ;)
Jag ska nog försöka börja packa väskan till Ullared lite senare också.
/Sofia

Första semesterdagen

God morgon!
Igår fick jag ju äntligen semester, fick gå hem halv fem istället för sex också så det var skönt! Jag var hos Emma klockan sex igår och åt tacos med henne, Emma & Camilla :) Sen åkte vi in till stan för att köpa godis och sen hem igen och kolla på film. Vi kollade på Hajen, haha ny film va? ;) När den var slut vid elva så åkte Emma & Camilla hem och jag & Emma satte oss ute på altanen ett tag. Jag var för trött för att orka köra bil hem, så jag sov hemma hos mamma & pappa i natt.

Jag gick upp för en liten stund sen, får se vad man ska göra idag på sin första semesterdag då? Jag skulle behöva tvätta så det lär man väl göra kanske, ska nog måla staket här hemma också tror jag. Sen måste jag snart börja packa...jag åker till Ullared på torsdag med Mirre, Jennie & Nina från jobbet :) Ska bli kul!

/Sofia

S E M E S T E R !

Semester, semester, semster... Nu har jag semester! :D

Äntligen!

God morgon! Idag är det söndag den 25 juli = idag går jag på s e m e s t e r ! ÄNTLIGEN! :D

Fy fan så skönt det ska bli, jag jobbar 10-18 och efter det så har jag fyra veckors semester! :)

21 juli

Helgen som var, blev riktigt lyckad! :) Mamma fyllde 50 år i lördags så vi kidnappade henne efter jobbet och åkte upp till Kläppen. Jag hade packat hennes väska och sen åkte vi. Uppe i Kläppen fanns även flera av mammas kompisar som kom och överraskade henne :) Mamma var jätteglad och uppskattade resan! Vi var där fredag-söndag :)

Igår hade jag en heldag med Jennie, jättemysigt! :) Vi var först ute hos mamma & pappa på dagen och solade lite grann, hade med oss picknick. Sen på kvällen åt vi först pizza på Gamlis och sen satt vi hemma hos Jennie och drack rosévin & fanta. Sen sov jag kvar där :)

Idag har jag jobbat 12-19. Jag gjorde iordning en stor kycklingsallad när jag kom hem :)

/Sofia

Update

Usch jag har blivit riktigt dålig på att skriva i bloggen.. slänger in ett inlägg om helgen som var.

I fredags jobbade jag till klockan tre. På kvällen åt jag mat hos Elina med hennes familj :) Grillat kött, sallad och bea-sås! Till efterätt åt vi jordgubbar, glass, grädde, maränger och chokladsås mumma! :) Sen åkte jag och Elina in till Liisa och satt där och drack vin hela kvällen, mys! :)

I lördags jobbade jag till klockan nio, sen skjutsade jag hem Jennie och satt kvar hos henne en lång stund och pratade :) Sen var det bara hem och sova.

I söndags hade jag min enda lediga dag på hela förra veckan. Den spenderades ute på landet hos mamma och pappa. Jag hämtade upp Johanna i stan och sen åkte vi ut på landet. Vi började med att tvätta min bil, sen låg vi och solade & badade hela dagen :) jätteskönt var det!
På kvällen åt jag & Johan mat hos hans mormor, sen åkte vi upp till gränby och shoppade lite, mest till Johan :)

Igår, måndag, var jag med Jennie på förmiddagen. Jag shoppade ett par nya skor, sen var vi hemma hos Jennie och tog det lugnt. Sen började jag jobba klockan tre och jobbade fram till stängning. Jag kom ut från jobbet klockan 22.20..

 Köpte sådana skor, fast svarta :)

Idag ska jag jobba 11-19.

/Sofia


2 veckor och fyra dagar

2 veckor och fyra dagar sen jag skrev, haha liiite dålig uppdatering då! ;p Jag har bara inte orkat.
Men vad har hänt sen sist då?

Vi var ju som sagt på Kiss, nu lyssnar jag på Kiss mest hela tiden! Har verkligen fastnat för dom! :)


Jag & Elina tog en trip ut till Öregrund och hälsade på Annelie :) Det var jättekul för det var alldelles för länge sen vi sågs! Vi hade en mycket trevlig dag tillsammans! På kvällen satt jag, Elina & Liisa på min ballkong och drack vin, mysigt :) Jag blev askalas där på slutet...var lite trött dagen efter ;p haha!

Midsommar har det ju varit också. På midsommarafton var vi hemma hos Pontus & Koffe, hade en rolig kväll där! :) Runt klockan två tog vi en taxi hem. Annars var helgen väldigt lugn.


Jag har jobbat i stort sett alla andra dagar där emellan. Nu är det knappt fyra veckor kvar till semester!! Jag längtar! :D

/Sofia

RSS 2.0