KISS

God morgon! :)

Igår var jag på konsert igen, fast den här gången på KISS :)
Jag jobbade först 8-12, sen gick jag & Malin hem till Niclas där vi skulle sitta och dricka innan vi skulle ta tåget till Stockholm. Vi var åtta stycken som skulle åka tillsammans. Hela dagen/kvällen var underbar! Jag hade skitkul! :) Konserten var slut typ halv tolv och vårat sista tåg skulle gå typ 00.11.. Vi fick springa lite grann, sen gav vi upp för vi skulle aldrig hinna med tåget. Men sen sprang vi lite till och hade turen att tåget stod kvar! :p Tack alla för en rolig kväll! & tack Niclas! Det var ju faktiskt han som fick mig att köpa en biljett och jag ångrar det inte kan jag lova! :)

Idag är jag lite trött, men jag ska jobba 10-16 så det är bara att vakna till! :)

/Sofia

Onsdag

Hejsan! Onsdag idag och det är snart helg igen! :D

I måndags kom Elina till mig och lånade vår tvättstuga, hon följde med mig till bilbesiktningen också. Min fina Honda gick igenom, det enda besiktningsmannen sa var att min vänstra positionslampa var trasig men det är inget jag behöver komma tillbaka för :) Så det känns skönt som fan! :D



Sen åkte vi till Ikea och åt middag ;p Sen köpte jag en spegel hem till lägenheten, skitsnygg är den! Den har kostat 1295 kr, men jag köpte den för 499 kr! :D



Igår, tisdag, så jobbade jag 8-15. Efter jobbet åkte jag hem en stund och sen när Johan kom så åkte vi direkt till hans mormor för hon har fyllt år :)

Idag ska jag jobba 11-19 och det blir cykeln till jobbet!

/Sofia

Helgen i bilder

Lillebror tog studenten :)



Farfar fyllde 80 år :)


IMORGON! :D

Hallå! :)
Sitter i soffan och myser med Peppe, kom hem från jobbet för en stund sen. Det blev en lång dag idag, 9-19.. Först var jag på kurs 9-13 och sen jobb 13-19. Skönt att äntligen vara hemma nu.

Imorgon är jag ledig och imorgon är det konsert som gäller!! AC/DC imorgonkväll, så jävla kuul!! :D



/Sofia

RSS 2.0