Fredag

Fredag idag och helgen är här, men jag jobbar ju hela helgen så det känns inte som om det spelar så stor roll om det är helg eller inte.. :p

Igår satt jag hos Mirre ett par timmar och fikade och mös med Nellie :) Hon doftar ju så gott, bebisdoft är den bästa som finns! Mirres syster kom sen också, kul att träffa henne!
Sen gick jag hem och lagade mat och packade lite tvätt, åkte till Johans syster sen och tvättade. Sen kom Johan så åt vi mat hos hans pappa :)

/Sofia

Torsdag

Hejsan!
I måndags var jag på barnkalas på Nickis för Evelyn som fyllde 2 år :) Mycket lek och gott att äta! Av mig fick Evelyn ett par jeans och en rosa huvtröja :)



Igår jobbade jag till klockan tre, sen åkte jag hem till mamma och pappa, hämtade upp Emma på vägen när hon slutat jobba. Sen lassade jag in mina vinterdäck i bilen för jag tänkte åka och byta dom idag. Sen åkte jag och Emma in till stan och shoppade! Cubus hade 30% på allt så där köpte jag fyra klädesplagg :) En skjorta och tre långa tröjor som är snygga till leggings. Jag köpte även ett par nya skor som jag ska jobba i, ett par Reebok easytone. Jag har börjat fått ont i mina fötter igen så jag hoppas dom här funkar bättre :)

Idag är jag ledig, ska snart gå över till Miriam och Nellie och hälsa på :)

/Sofia

Söndag

Hej hopp!
Det var jättetrevligt hemma hos mamma & pappa igår, mysigt att träffa hela släkten :) Jag och Johan åkte hem lite efter nio på kvällen, stannade till på Shell och pratade med Simon och sen hem.

Idag har vi varit runt och kollat lite, jag köpte ett headset på Media Markt, sen åt vi lunch på Ikea och gick ett varv och fick med oss en lampa hem. Sen hämtade vi upp Johans syster som ska äta hos oss ikväll. Nu sitter vi bara och väntar på att Johan ska komma hem någon gång. Blir lite sen middag idag..

/Sofia 

100årskalas!

Hejsan!
Jag och Johan låg kvar i sängen till halv elva idag, superskönt! Idag är det 100årskalas som står på schemat. Vi ska åka hem till min fina familj för att fira med släkten. Mamma & pappa har båda fyllt 50 år i år så idag kommer släkten och äter middag :)


/Sofia


Fyllechaffis

Hej hopp!
Igår runt klockan tio när jag precis lagt mig i sängen så ringde lillebror och frågade om han kunde sova hos oss. Han var ute på krogen och ville inte ta 12-bussen hem. Så jag erbjöd mig att hämta honom, klockan tre ringde han så då var det bara att gå upp och ut till bilen. Hemma igen vid halv fyra.

Jag & lillebror ska åka till pappa och äta lunch med honom om typ en timme. Jag är ledig idag, ska på ett möte på jobbet klockan fem ikväll bara.

/Sofia

Mys med bebis

Det var en mysig dag i måndags med Johanna, först var på Vaksala marknad, gick en stund på stan och sen hem till henne. Jag var kvar där till typ fyra och sen åkte jag hem.

Igår jobbade jag öppning i kassan, men jag fick vara lite i spel och plocka upp tobak så det var skönt! :) Efter jobbet hämtade jag Elina som slutade vid fyra. Sen hamnade jag, Elina & Kalle på gamlis och åt pizza, mums! Efter det slappade vi i soffan framför teven :)

Idag har jag öppnat i spel, skönt att få gå hem klockan tre :) Precis när jag kommit hem skickade Mirre sms och frågade om jag ville komma över på en fika, så jag vände i dörren och gick till Mirre. Så idag har jag myst lite med Nellie och idag var hon lite mera vaken också, sötungen! :) Sen gick jag hem vid sex och somnade i soffan och sov typ en timme :p

Nu har jag Johan satt på Iron man 2, så nu blir det film!

/Sofia

Ledig måndag

God morgon!
Ledig idag, skönt med lite långhelg! :) Idag ska jag träffa Johanna, som det var ett tag sen jag såg så det blir trevligt! :) Hon frågade om jag ville följa med på Vaksala marknad så det ska vi göra idag, mysigt!

/Sofia

101010

Hejsan!
Igår var jag och älsklingen bjudna på middag till hans pappa, mycket trevligt! Det var jag, johan, johans syster, pappa, farbror, kusin, farmor & farfar. Johans pappa hade lagat supergod mat, mums! Oxfilé, potatisgratäng bea-sås mmmm! :)

Idag har jag och älsklingen åkt runt och gjort lite ärenden. T ex. så skulle jag köpa ett headset med bluetooth, men när vi väl skulle kolla på en så kom Johan på att han hade en liggande här hemma, smart som han är :p . Så någon sån köpte jag inte, hoppas bara att Johan har koll på var hans gamla ligger :p

/Sofia

Bra bil-dag?

Nej jag hade verkligen ingen bra bil-dag igår! När jag skulle åka till jobbet så ville inte min bil starta, batteritorsk... jag ringer mamma och hon kommer för att hjälpa mig. Men bilen ville inte ens starta med kablar, så där stod vi i regnet men fick inte igång bilen. Till slut gav vi upp och mamma skjutsade mig till jobbet. Jag blev bara typ fem minuter sen så det var skönt, jag hade ringt jobbet och förvarnat att jag kunde bli sen. Johan fick hämta mig på kvällen sen när jag slutade klockan åtta. Sen när vi kom hem så puttade jag bilen och johan satt i den och då gick den igång! :)

Jag skulle ha åkt till sjukhuset med familjen och hälsat på farfar igår, men så blev det inte. Han skulle sövas ner och dom skulle göra någon sprängning.. jag är orolig för min farfar. Mamma & pappa ska åka dit idag efter jobbet, men jag jobbar sent idag så jag kan inte följa med. Jag vill inte riktigt åka själv heller, tycker det är lite läskigt med sjukhus. Jag kommer ihåg när mamma låg där.. usch det var inge kul alls. Men jag är glad att jag inte visste då hur illa det faktiskt var med mamma, för hade jag vetat så hade jag brutit ihop totalt.. Jag får se hur jag gör, för hälsa på vill jag göra iaf.

Jag ska snart åka till jobbet och nu borde bilen starta iaf, min fina pärla!<3

/Sofia


Torsdag

Hej hopp! :)
Vilket skitväder det är ute idag, grått och trist och massa regn! Jag ska snart åka mot jobbet och köra ett lyxpass, 15-20 :) Sen ska jag åka till sjukhuset och hälsa på min farfar som har legat där sen i tisdagskväll. Hoppas han mår bra och får åka hem snart.

Jag måste bara visa vilka söta kläder Nellie fick av mig i tisdags, underbart söta! :)


Ett Barbapappa-paket! Pyjamas, byxor, tröja, body, mössa och en haklapp. Sött va? :)

/Sofia


Onsdag

Hej!
Idag är det onsdag och helgen närmar sig, min lediga helg, jippi! :)

Igår var jag ledig och hade en dunderbra dag! Dagen började på Sofies salong med Elina. Sofie gjorde oss skitsnygga & balla i håret! :D Hon är så duktig på det hon gör! :)




När vi var klara där så åkte jag och mötte upp Madde och sen åkte vi hem till Gottsunda. Sen hade vi en jättemysig dag hos Mirre & hennes sötaste Nellie :) Vi gick en promenad till centrum och handlade lunch, vi gjorde en stor kycklingsallad, mums! Sen blev det kladdkaka och glass till efterrätt. Vi hade en supermysig dag tillsammans! :)

 

Jag åkte ut till mamma & pappa på kvällen :)

/Sofia

Söndag

Hej hopp!
Igår hade jag lite myskväll med mammsen :) Jag jobbade till kl.18, sen hem och åt supergod middag med älskling och efter det så åkte jag hem till mamma som var själv hemma. Vi satt och kollade på tv och åt lite godis, klockan blev nästan ett innan jag åkte hemåt.

I torsdags hade jag också en mysig dag, jag & Elina åkte ut till Annelie i Östhammar :) Vi ses inte ofta, men det är så kul när det blir av! :)

Idag är det söndag igen, tiden går så fort, och jag jobbar även idag, stängning 16-22.30. Apropå att tiden går fort, igår var det ett år sedan jag och älsklingen förlovade oss! :) <3

/Sofia

RSS 2.0