Roligt träningspass!

Jag skrev igår att jag skulle vara trött imorse och det stämde ju in rätt bra kan jag tycka! Jag försov mig nämligen...jag vaknade 06.30 och skulle börja jobba 07.00. Bra där Sofia! Som tur var så hann jag med allting innan vi öppnade även fast jag var på jobbet typ kvart över :)

Efter jobbet åkte jag hem till Mirre, blev bjuden på mat och sen klockan 18 var det dags för träning på Friskis igen! :) Idag körde vi ett gympapass medel, skitroligt var det! Superbra ledare som verkligen peppade en till att kämpa ännu hårdare. Hennes pass kommer vi gå på fler gånger.

När jag hade släppt av Mirre så åkte jag ut till garaget till Elina, Filip & Lunkan. Fick träffa snyggingen idag igen, tihi ;)

Nej, nu lär jag sova eftersom att jag ska jobba en stund imorrn. Klockan står på 05.30 & imorgon vaknar jag förhoppningsvis då! ;) Nattinatt!

Update från sängen

Trött tjej, det är vad jag kommer vara imorgon känner jag..klockan står på 05.30. Det är bara att gilla läget och kliva upp ur sängen :p

Vi hittade iaf skor till lillebror idag, det blev ett par Fred Perry-skor. Jag köpte en ny mascara, det behövdes kan jag lova. Hann träffa Johanna en stund idag också :) Nu ikväll har jag varit med Elina, Filip & Lunkan. Underbara människor! :)

Kort inlägg ikväll, hade inte riktigt ork med fler detaljer kände jag ;) Puss & god natt!


Stan nästa!

Ska snart ta med mig lillebror och åka in till stan. Han behöver ha nya skor så det ska vi leta efter idag. Jag skulle behöva ha lite nya kläder, linnen och sånt. Men jag har egentligen inte ekonomi till det just nu, får se om jag gör några fynd kanske.. jag brukar vara duktig på det! :) Önska mig lycka till!


God morgon!

Det blev aldrig stan i tisdags, jag hämtade upp Johanna så gick vi på Gränby istället :) Fick med mig två par leggings & två bh. Sen lyxade vi till det med varsin mjukglass innan jag skjutsade hem Johanna igen. Efter det så åkte jag ut till Almunge och hämtade Sandra från jobbet. Vi åt tacos till middag, muums! Sandra & Jimmy vet vad jag vill ha när jag kommer haha ;) Vi hade en mysig kväll iaf, morgonen efter ringde klockan 05.30..inte lika mysigt! Men börjar man jobba klockan sju så är det inte så mycket att göra åt saken. Fick ju iaf träffa Sebastian en stund som stod vakt på morgonen, alltid lika trevligt! :)

Jobbade till klockan tre igår, sen åkte jag & hämtade upp Mirre & Nellie :) Hade lite mys med Nellie, igår var hon inte alls blyg sötnosen! Satt i mitt knä och lekte, jag kunde mata henne utan problem också :) När Daniel kom hem så åt vi mat och efter det åkte jag & Mirre till Friskis & Svettis! Vi körde ett intensivpass igår, fy fan, jobbigt var det! Svettades som en gris ;p Men jag överlevde och det kändes hur bra som helst efteråt! :) När jag hade lämnat av Mirre hemma hos henne så ringde Elina och tyckte jag skulle göra henne lite sällskap. Så jag åkte ut till Filip & Lunkans garage :) Var kvar där till typ halv tio, sen hemåt och krama kudden hos Emma :)

26 april

God morgon! Uppe med tuppen idag, börjar jobba klockan sju. Igårkväll åkte jag med Emma till Knivsta för att hämta en mobilladdare som hon hade glömt där efter en "bortamatch", haha ;) Jag införskaffade mig ett par nya solbrillor på Statoil, ett par gröna! ;) Så nu har jag väl typ fem par solbrillor i min bil! Bra att ha lite att välja mellan ;) Vi var hemma klockan tolv i natt, så jag var lite trött när klockan ringde imorse. Ska jobba 8-15 idag, skönt att få sluta tidigt :)

Efter jobbet funderar jag på att ta en sväng på stan och fördriva lite tid. Ska åka ut till Sandra sen, men hon slutar jobba klockan sex så jag har några timmar att strosa runt på stan. Får se hur det blir :)

Rolig helg

Hej hopp! Tog lite ledigt från bloggen i helgen, hade inte tillgång till dator.
Jag och Elina tog en trip till Elmia, Jönköping, i lördags. Vi skulle överraska Filip som var där nere, allting blev väl inte som vi tänkt direkt men vi hade askul tillsammans iaf! :) Träffade Stoffe också :) Så i helgen har man sovit på hotell igen, mysigt! Igår åkte vi den långa vägen på 41 mil hem till Uppsala igen. Men fy fan så vi har skrattat i helgen, skrattmusklerna fick hårdträning haha! ;)

Vi stannade i Nyköping på vägen hem och åt mat, hittade en skobutik där...så jag fick med mig två par tygskor med mig hem :) Sen när vi väl var i Uppsala så tog vi en sväng på Gränby och där köpte jag lite sommarkläder :)

Idag är det måndag och jag ska jobba 12-19, men det är ju röd dag så då känns det lite mer värt att jobba. 100% ob hela dagen! :D

Smärta!

Smärta var det ja...jag har så ont i rumpan så ni anar inte! haha! Spinningpass två dagar i rad, resultatet: smärta! Kunde knappt sitta på sadeln idag, och efter dagens pass så kommer jag väl inte kunna sitta normalt på en vecka! ;) Men skönt var det iaf, med träning idag också :)

Idag jobbar jag 15-22, men åker nog in lite tidigare på en fika :) Vi är två som stänger spel ikväll, kul med sällskap hela kvällen! :)

Nu ska jag leta fram något att äta till lunch, vi hörs!

Trött tjej idag

God morgon! Fy fan så trött jag är idag, somnade ganska sent igår.. Jobbade stängning igår, så var hemma till 23 och då gick jag över till Emma. Sen sov jag kvar där och vet inte riktigt när vi somnade. Men men, alarmet stod på 08.00 så då var det bara att gå upp. Nu ska jag fixa träningsväskan och sen drar jag in till stan och kör ett spinningpass idag igen, frågan är om jag kommer kunna sitta på sadeln idag? Har ju sån värk i rumpan från gårdagens pass! :p Jag får iaf sällskap idag också för jag har lyckats övertala Emma att följa med ;)

Oops! Nu fick jag lite bråttom så vi hörs senare! :)

Jag överlevde!

Hej hopp!
Träningen gick super, jag orkade hela passet men jobbigt var det kan jag lova! Kul att ha sällskap av Liisa och det lät inte helt omöjligt att hon följer med fler gånger :) Nu är jag nyduschad och fräsch igen ;p Tänkte att jag skulle göra något åt mina naglar som ser förjävliga ut med gammalt avskavt nagellack, sen blir det till att fixa smink och sånt så är jag klar sen. Får se vad jag hittar på innan jobbet, kanske åker förbi Micke som ville ses :)

Träning

God morgon! Jag ska strax sätta mig i bilen och åka in till stan & hämta upp Liisa. Vi ska köra ett spinningpass (bas) på Friskis halv tio :) Usch, det var länge sen jag var på spinning nu, hoppas jag orkar hela passet ;p Iofs så klarade jag ju av gympa medel-passet förra veckan så det ska nog gå bra :) Hoppas ledaren har bra musik bara för då går tiden mycket fortare och det är roligare!

Talk to you later! :)

Kändis.. ;)

Det första jag såg när jag gick in på UNT:s hemsida nyss var det här:

Ser ni den där annonsen från Maxi uppe i högra hörnet? Det är jag! ;)


Jag ska tydligen vara med i Unt hela veckan med den här bilden ;)

Jag var även med i Unt i fredags med den här bilden:


Slutkörd

Äntligen hemma från jobbet! Eller aa, jag kom hem för en halvtimme sen typ. Men fy fan vilken dag! Jag är helt förstörd & slut som människa! Det har varit hur mycket som helst att göra och sjukt mycket folk. Det räckte ju inte med att det var mycket folk heller, nej självklart så ska kassorna krångla också. Skönt att vara hemma alltså.

Nu sitter jag med mammsen och kollar på reprisen av Så ska det låta. Det blir nog en tidig sänggång ikväll tror jag.. Kanske hinner höras innan det! :)


What are words...

Jag får rysningar över hela kroppen, jag blir tårögd, rörd.... Åh vilken underbart fin låt <3


Vårsol

God morgon! Vad härligt det är när solen skiner & fåglarna kvittrar utanför fönstret när man vaknar. Det känns verkligen att våren är här nu! Det menas att sommaren är här snart, wiho! :)
Jag borde egentligen göra mig iordning för jobbet, har inte tid att blogga.. men ett kort litet inlägg hinner jag väl med.

Som sagt så är det jobb som gäller idag också, 10-19. Jag hade velat träna med Mirre idag egentligen men det gick inte ihop. Det är så synd att hon bara kan träna kvällstid för jag börjar sent både imorrn & på torsdag :/ Men imorrn får jag nog med mig Liisa som sällskap, om det blir några platser lediga på morgonspinningen. Sen har jag bokat spinning på torsdag också, hoppas jag kommer iväg fastän jag ska gå själv. Det brukar vara väldigt svårt, men fan jag måste ta mig i kragen! Vill verkligen inte stå i vassen i sommar! ;)

Nu, mina vänner, ska jag tvätta fejset och fixa sminket!

Update från sängen

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen ungefär, har varit rätt mycket att göra idag faktiskt. Men jag har haft en skön dag ändå, har gjort lite allt möjligt. Var några timmar i minihuset och fick sötaste kommentaren av en flicka när hon skulle gå hem. "Jag tycker om dom som jobbar här, alla är så fina. Särskilt du!" Skitsöt ju! :)

Nu är klockan lite för mycket för att skriva mer, ska ju vara på jobbet igen om 10½ timmar... Kan vara skönt att hinna sova lite innan det ;) Nattinatt!

En nystart kanske?

Har blivit riktigt dålig på det här med att blogga men nu har jag fått klagomål från Emma & order från Vicky att försöka sätta igång igen! Så det kanske är dags nu då ;) Jag kan väl ge det ett försök iaf :)

Nu blir det dock inget långt inlägg, har inte riktigt tid eftersom jag ska åka mot jobbet strax. Idag är det ett kassapass, kör 15-22.30. Kanske, kanske att jag har något att skriva ikväll när jag kommit hem ;)

Önska mig lycka till med det här, det lär behövas... ;p


RSS 2.0