Vimmelbild från i lördags

Jajemen, vi körde på en tvådagars den här helgen! ;) & vi som inte skulle gå ut alls, haha vi kan vi! Men absolut ingenting vi ångrar, för vi hade den roligaste helgen på lääänge! Du är den bästaste Elina, jag älskar dig! <3


Seg lördag...

Hej hopp! Har sovit på soffan en stund. Man har ju inte varit den piggaste tjejen på jorden idag, men nu så börjar jag känna mig lite mera vaken. Klockan är halv sex på kvällen så det var ju på tiden, haha ;) Jag hade en skitkul kväll igår, det blev en utgång med de bästaste efter jobbet! Träffade många vänner & bekanta ute. Nemo & Jockiboi från Kungarna av Tylösand minglade runt inne på Kalas under kvällen. Hur snygg var inte Nemo då!? Något hetare än vad han ser ut i tv & på bilder! Ojojoj snyggjävel! ;) Fick skjuts hem till Elina sen, låg i sängen halv fyra och somnade på två sekunder, helt utslagen! :p

Vimmelbild på mig & Elina från igår:


Snyggjävel!


När ska jag få sova i natt tro?

Tjoho!
Jobbet gick bra idag, lite segt på kvällen bara. Johan som gick vakt ikväll så hade trevligt sällskap även efter att Maria gått hem, jag gillar't! :) Åkte direkt hem efter jobbet, sitter och funderar på om det är någon idé att gå och lägga sig men jag tror fan inte det. Jag ska hämta lillebror från krogen i natt och nu är klockan redan tolv så...Nej jag får helt enkelt hålla mig vaken! Hade ju inte varit helt fel med sällskap^^

Slänger in en låt som är så otroligt vacker och underbart bra! :)


Härligt väder!

Hej hopp! Jag kom nyss in efter en långpromenad ute i det härliga vädret, väckte lillebror och drog med honom ut. Han var såå lycklig över det ;) Ska väl snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen blir det jobb 16-22.30! Har sällskap av bästaste Maria till kl.20, så jag är nöjd! :)




Igår när jag slutat jobba vid tre så köpte jag lite fika och åkte hem till Vicky :) Det blev en vääldigt låång fika...haha jag åkte hem runt elva i natt! ;) Hade en mysig eftermiddag/kväll med Vicky, Niclas och alla djuren :) Bild på mig, Diwa & Sheeky från igår. Tagit bilden från Vickys blogg.


Trött & sliten!

Jisses vilken rolig kväll jag hade igår! Förfest hos Elina & Jossan, dansade loss redan då! ;) Stackars Pontus fick stå ut med oss tjejer, haha! Sen drog vi ner på stan, vi hade planer att gå till Saluhallen men hamnade iaf på Kalas. Ovanligt? Nej! Men roligt hade vi kan jag lova! ;) Jag & Jenny tog en taxi till hooden och var hemma vid halv fyra nån gång. Idag är jag en väldigt trött tjej och när jag vaknade så skrek magen efter fet mat! ;p Liisa är en ängel som kommer med mat från donken till mig & Joss! Tack tack tack! :D Det känns ju kul att jag ska jobba idag haha...tur att jag inte börjar förrän klockan fyra! Men jag kommer nog vara väldigt trött ikväll, jobbar till halv elva.

Maiden!

Fredag idag och helgen är här! Visserligen min jobbhelg, men det gör inget för imorrn är det feeest iaf! :D

Jag ska snart åka iväg och jobba stängning. Har suttit med pappa och kollat på en film om Iron Maiden som jag köpte för länge sen. Jag får rysningar, så jävla bra dom är! Ge mig sommar, Ullevi & Maiden! :D \m/

Fear if the dark, min favoritlåt live - lyssna och njut!


Jag älskar oss!


Bästaste vän, du & jag - kärlek! <3


Onepiece<3


Äntligen har min Onepiece kommit, huur mysig som helst! :)


14 februari 2011

Stort grattis till Källa som fyller hela nio år idag! :) <3

Måndag idag och helgen är över, jag har haft en lugn och mysig helg. I fredags efter jobbet åkte jag hem till Liisa, vi kollade på film och pratade massa. Lördagen jobbade jag 7-14.30, skönt att sova hos Liisa i stan så man hade nära till jobbet! Jag jobbade över till lite efter tre innan jag åkte hemåt. Jag skulle ha blivit bjuden på middag hos en underbar människa på eftermiddagen, men hans jobb ställde till det så det blev inte av tyvärr. Jag satt hemma med mamma & pappa på kvällen och kollade på melodifestivalen, sen blev det film - Shutter island kollade vi på...lite jobbig film för man fick inte riktigt klarhet i vad som var verklighet eller dröm..

Igår, söndag, firade vi min kusin Källa som fyller 9 år idag. Stor tjej nu! :) Innan kalaset gick jag och mammsen en promenad i solen, fast alla vägar var inte plogade här ute så vi fick pulsa genom snön haha^^ På kvällen var jag med Elina och hade mys framför teven :)





Idag har jag ätit lunch på stan med Jenny & Emelie från jobbet. Massa skratt tillsammans med tjejerna, haha! :)

/Sofia

Jag ser det snöar...

Kul att det har kommit asmycket snö idag! Jävla skit, vill inte ha mer vinter & snö här, usch! Det snöar ju bara mer och mer också...suck..

Sitter hemma hos mamma & pappa ute på landet nu. Länge sen jag sov här nu. Har sovit med Elina sen i lördags :) Hur ska jag kunna sova själv i natt då? :O Haha, kanske har sällskap av min fina katt iaf. Han blev glad när jag kom hem idag, han har nog saknat sin mamma :)




The more I think about you, the less I care about you

Måste bara säga att jag hade sjukt kul i lördags! Jag & Elina var på konsert (Corroded), sen en utgång på Kalas... Varken jag eller Elina har någonsin varit så aspackade som vi var i lördags! Vi satt och pratade om lördagen igår och upptäckte att vi har minnesluckor, haha! Men en sak är vi säkra på och det är att vi lär göra om det, för fy fan så kul vi hade! ;D


Snygga brudar! ;)

Dagen efter skulle jag jobba, men det gick bra för jag slapp vara bakis, jag var bara väldigt trött. När jag slutat halv elva så åkte jag hem till Elina igen och sov. Igår hade jag en mysdag med Mirre & Nellie, vi gick på marknad och sen gränby. Mirre shoppade massa söta kläder till Nellie och jag köpte lite linnen & trosor på gina tricot :) Sov hos Elina sen igen.

Idag har jag varit med Jennie, vi tog också en sväng på gränby. Idag shoppade jag födelsedagspresenter till min kusin som fyller 9 år på måndag. Hon får lite snygga kläder och smycken :) Sen skjutsade jag Jennie till jobbet när hon började tre, jag passade på att skriva mina semesterpapper då. Det är ju inte så långt kvar nu, vi åker den 12 mars! :D

Just nu sitter jag hemma hos Elina & Joss, kom hit för en lite stund sen. Haha, börjar likna mitt andra hem! Jag har sovit här sen i lördags... ;)

/Sofia

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Shit va dålig jag är på det här, nu har det gått en vecka sen jag skrev sist...
Förra helgen blev det en utgång på lördagen, på söndagen sov jag hos Sandra & Jimmy. Vi hade myskväll med tacos och sen fruktsallad :)
Den här veckan har jag jobbat alla dagar förutom torsdag, jobbar även hela helgen. Sov hos min fina Elina i tisdags :)
Igår, torsdag, fixade jag lite här hemma. Jag tvättade, diskade, flyttade undan massa av mina kartonger mm. Sen vid två åkte jag in till stan, hämtade upp Vicky (Niclas flickvän) och så  åkte vi upp till sjukhuset där Niclas låg. Satt där ett tag, sen åkte vi till maxi och handlade lite till middag och sen hem till N & V's lägenhet. Vi hade en mysig tjejkväll med god mat och sen några glas smultronvin, haha klockan hann bli halv fem innan vi kom i säng :p Men vi var uppe vid elva iaf för Vicky började jobba klockan ett. Jag var kvar i lägenheten med djuren när Vicky åkte, sen kom Niclas hem efter en stund :) Sen jobbade jag stängning från klockan fyra, sitter hemma i soffan med mamma och katterna nu och tänkte väl snart hoppa i säng och krama kudden.


RSS 2.0