Myskväll

Har haft en mysig kväll här hemma med min sambo ikväll :) Kollat på film och ätit gott! Det var väldigt efterlängtat, kändes som det var hundra år sen sist! Jag älskar dig min bästa vän!<3

Klockan blev helt plötsligt 02.00, dags att sova nu! ;)

Puss & go natt!

Yaay!!

Idag är det personalfest med bästaste Maxi, woho!

Egentligen har jag inte tid att sitta här nu, har lite att fixa innan jag ska vara hos Nina klockan två! Måste till systemet, rasta hundarna, fixa hår & smink mm. Lite bråttom snart kan jag tycka! Som tur är så är Emma gullig och kommer in o hjälper mig rasta hundarna och sen skjutsar hon mig till Nina, tack min vän! :)

Så klockan två är det förfest hos bästaste Nina, sen är det party party som gäller! Jag ser fram emot en sjukt kul kväll! :)

Puss på er!

Världsbäst på att uppdatera!

Fy fan vad jag är bra på det här med att blogga! Haha, det var ju bara en månad sen jag skrev sist ;) Jag tänker inte dra någon uppdatering på vad som har hänt sen sist, det skulle bli lite jobbigt känner jag. Idag är det iaf fredag, jag är hemma i Niclas & Vickys lägenhet med alla djuren. Har bott här sen i lördags för att ta hand om hundarna, katterna & sköldpaddorna som bor här. Vi har haft en mysig vecka tillsammans men imorgon mitt i natten så kommer Niclas & Vicky hem så på söndag flyttar jag hem till Elina & Filip igen :)

Jag gjorde en kul grej i onsdags, jag var på the Studio som nu har öppnat även i Uppsala och var "modell för en dag". Jag tog med mig Mirre & Jennie dit, vi blev sminkade och fixade i håret och sen fotade. Jag slog till och köpte med mig alla bilder hem, en kul grej att ha :) Slänger upp några här.





RSS 2.0