Kläppen!

Hej hopp! En vecka sen jag skrev nu såg jag, jag är duktig på det här! ;) Har haft fullt upp den här veckan så det har inte funnits tid. Söndag idag, jag har haft en mycket trevlif helg! :) I fredags efter jobbet hämtade jag Elina, sen fixade vi lite grejer inför Kläppen och sen hem till mig och packade min väska. Sen skulle vi varit hemma och tagit det lugnt eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter, meeeen...vi hamnade på Kalas ;) Hehe.. Men det var en mycket rolig & trevlig kväll som slutade med att vi sov på hotell! ;) Igårmorse fick vi skjuts hem till mig & sen åkte vi mot Kläppen :)

Två pigga tjejer som satt ibaksätet igår, härligt att åka bil i typ fem timmar när man är bakis ;)


Idag har vi haft fint väder & förhoppningsvis fortsätter det så resten av veckan! :)

/Sofia

Solen skiner & det känns som om våren är påväg!

Åh, vilken kul eftermiddag/kväll/natt jag hade igår! Det började med förfest hemma hos Maria med Nina & Mirre, sen ner på stan till Jennie & Malin som väntade på Bowlaget. Där bowlade vi en timme, sen drog vi vidare till Fame där vi hade bokat bord. Då anslöt sig Madde till oss också :) Där åt vi god två-rätters middag som var såå gott! Vi var kvar där hela kvällen, jag & Madde drack shot efter shot efter shot... Kul hade vi! ;) Pappa var världens gulligaste och hämtade mig & Madde i natt :)

Idag mår jag bra, lite trött bara men inte bakis så det är nice! Kom hem för en stund sen efter en promenad med mamma i det härliga vädret. Vi tänkte grilla korv ute men den där grillkolen verkar vara försvunnen...Vi får se hur det går med det helt enkelt.

Härliga fredag!

Hej fredag & hej ledig helg! :)
Har precis ätit lite frukost, ska snart sminka mig och fixa håret för att sen åka och jobba. Ska köra 11-19 i spel idag, nice! Igår var jag ju som sagt ledig och det var en händelserik dag ;) Tog en sväng på gränby med lillebror, han shoppade litegrann. Jag hittade ingenting, men lika bra var det för jag måste spara pengar till skidsemestern som jag ska på snart. Men det blev lite shopping med Elina senare ändå..Men billiga saker såklart! :) Jag köpte ett par militärgräna tygskor från skopunkten, 249 kr. Det är lika bra att köpa dom redan nu för sen när det är säsong för dom så finns just dom man vill ha aldrig kvar.


Sen köpte jag en helkroppsspegel på Ikea för bara 295 kr! En enkel spegel med vit ram, fast man kan ställa den var som helst för den är som ett stativ typ.. Jättesmidigt! :) Det var så roligt för jag & Elina skulle gå in på Ikea bara för att kolla nya sängkläder till henne, men....haha vi kom ut med lite till! ;) Sen var jag hos Elina hela kvällen, åkte hem efter Big Brother klockan elva.

Dags att göra sig klar för jobbet, tjing!

Åh så bra jag mår just nu, har världens finaste familj & bästaste vännerna man kan ha! :)

Ledig torsdag

Hej hopp!
Som ni förstår av rubriken så är jag ledig idag, skönt! Det var länge sen jag var ledig mitt i veckan och kunna ligga och dra mig i sängen länge. Gick upp för en stund sen, har precis sminkat och klätt på mig, ska snart äta "brunch".. Det blir rester från tacosen vi åt igår, mumma! Sen ska jag & lillebror åka in till gränby, han ville kolla på nånting där. Jag tänkte passa på att kolla lite till mig själv också :) Sen ska min underbara Elina färga mitt hår idag, det behövs kan jag säga. Känns som om jag har tappat mycket färg och sen har utväxten kommit fram också..

Nu ska jag dra brorsan upp ur sängen så vi komer iväg nån gång. Tjingeling!

Nya kärleken

Igår hämtade jag & Elina äntligen våra nya älsklingar! Skitsnygga är dom & hur sköna som helst. Åh, jag är kär.. ;)

One Life, One Love, One Piece!


RSS 2.0