7 dagar kvar...

Jag kan inte fatta det... det är bara en vecka kvar i skolan(!) Sen så är skollivet slut, efter alla dessa år i skolan. Det känns både skönt och läskigt. Men fattar ni? Jag tar studenten om en vecka!!! :D Fy fan vad jag är bra!

Gick på stan med Sandra i dag innan vi började klockan 14. Lade undan två par shorts på Gina tricot som jag antagligen kommer köpa ett par av imorgon :) Sen kollade jag på en bh till studentklänningen, igen... Köpte en vit som jag tänkte ha under, men det funkade inte med den så nu måste jag ha en ny. Jag hittade väl ingen som var självklar men en som kanske funkar.. Så den ska jag också köpa imorgon. Sen gick vi till skolan där vi skulle prata lite betyg och klassskylten skulle göras. Skylten ska vi ha när vi tågar från Domkyrkan till skolan på studenten. Christin gjorde den så fin så :) Sen var det som sagt betygen i handel och projektarbete...

Praktisk marknadsföring B - MVG!
Handel specialisering - MVG!
Projektarbete - MVG!


YEES! hahah, fy fan vad glad jag blev för dem! :D Känns så jäkla bra!
Sen skulle Sandra och jag sola. Så vi fick skjuts av Jimmy dit och sen väntade vi på min lillebror som också ville sola. Det var första gången som jag & sandra skulle sola. Haha, det tog lång tid innan jag kunde slappna av i solariet, jag var skiträdd haha! Låg och tänkte att solariet skulle gå sönder eller att jag inte skulle kunna skjuta upp "överdelen" på solariet hahahah ;P . Men det var ju hur skönt som helst att ligga där. Det kändes nästan som om man var utomlands. Jag höll på att somna där jag haha :)

Kommentarer
Postat av: Christin

Haha, ah visst blev den fin, speciellt med dom där krusedullerna som jag gjorde : ( Hahah

2008-05-30 @ 14:03:50
URL: http://litenmej.blogg.se
Postat av: Liisa

ska ni också tåga? :P vi ska göra det från pingstkyrkan. kanske möts , haha ;D Och grattis till MVG :D

2008-05-30 @ 14:36:44
URL: http://liisasaarelaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0