Missförstånd :(

Usch vad jag blev ledsen igårkväll... :( Jag & Sandra hade bestämt att vi skulle ses en dag den här veckan och torsdag skulle passa bra för det var den enda dagen Sandra var ledig den här veckan. "Ja, det passar jättebra för jag är också ledig då!" sa jag.. Men jag tittade på fredagen i min kalender, så jag sa torsdag men skrev fredag. Idag kan jag inte för jag jobbar 12-20 på Maxi :( Fan vad ledsen jag blev, jag har inte sett Sandra på jättelänge nu, sist var när vi åkte till Västerås på Rix fm i juni! Jag saknar ju min Piff..<3
Ibland blir det tyvärr missförstånd, så det är tur att du kan vara med på min födelsedag på onsdag nästa vecka Piffen! :)

Ja som sagt så jobbar jag hela dagen på Maxi idag, sitter hemma hos älsk och väntar på att tiden ska gå för jag är redan klar. Jag hade ställt klockan på halv nio imorse för att jag inte ville sova så länge. Apropå sova, igårkväll kunde jag verkligen inte somna, skitjobbigt! Hatar verkligen när det blir så, har ingen aning om när jag somnade sen. Men jag vaknade till senare och då låg Johan och höll om mig, då somnade jag skönt! :)<3

/Sofia

7 dagar kvar!

God morgon! :)
Idag är det jobb som gäller igen, Maxi 11-20. Usch vad jag inte tycker om det passet, det är ju verkligen hela dagen! Men men, pengar är det ju iaf. Jag ska snart åka för jag måste fixa lite grejer på jobbet innan jag börjar.
Tänkte ringa min älskling när jag vaknade men jag hittade hans mobil i sängen så den har han glömt hemma idag, typiskt. Så det blir någon gång efter fyra-halv fem som jag får tag på honom idag. Ja eftersom att jag jobbar så händer det inte så mycket idag, ska borsta tänderna nu och sen åka till jobbet.

/Sofia

Get a piece of your action

Hej hej!
Det har varit en ganska seg dag idag, iaf efter att Emma gick hem från mig. Vi åt frukost tillsammans när jag kom hem och sen var vi och pantade burkar ;) Tänkte att om jag tog all sån skit från garaget och åkte iväg med det så kunde jag ta de pengarna :p. Det blev ändå bara 90.50 kr så det var okej tyckte jag! Då slipper ju mamma & pappa fixa det när de kommer hem sen. Aja, efter det så var vi bara hemma hos mig och tog det lugnt :)
Jag var hemma ända fram tills klockan var typ halv åtta. Så jag har städat lite hemma, fixat med tvätten och så. Sen åkte jag & lillebror och köpte en pizza och delade på den till middag. Sen åkte jag in mot älsklingen, hade väldigt lite bensin så jag var osäker på om jag skulle klara mig in till stan, men det gick som tur var. Tankade vid bensinen på jobbet, Niklas var kassaledare idag så han var ute vid bensinen när jag kom och fixade med något. Sen när han skulle gå så vinkade jag åt honom och då sätter han sig i bilen. "Kan jag få åka en meter med dig så jag kan säga att  jag har åkt bil med dig?" Haha, vi sa förut när jag precis klarat körkortet att han skulle få åka med mig någon gång och nu har han gjort det ;p . Han tyckte jag hade en skön bil, haha tur att nån tycker det för det gör inte jag! ^^

Sitter iaf hemma hos Johan nu, Elina är påväg för hon skulle komma förbi och säga hej :)

Rubriken hade ingenting med inlägget att göra men jag visste inte vad jag skulle ha för rubrik så det fick bli från en låt av Mötley Crüe :) Har lyssnat på en skiva med dom idag när jag städade :p . Tur att man har en pappa som tycker om musik, i hans hyllor kan man hitta det mesta! :D

/Sofia

090727

Hejsan hej! :)
Jag gick upp för typ en halvtimme sen, har legat och halvsovit fram och tillbaka sen klockan sju då älsk gick upp. Han åkte sen vid halv åtta för att hämta lite bilgrejjer med Koffe. Ledig idag också så det är skönt! :)

Pratade med Emma på msn igår och vi bestämde att vi skulle hitta på något idag för det var länge sen nu! Så jag ska åka hem nu och vänta på att Emma vaknar så hon kan komma över :)

/Sofia

9 dagar kvar! :)

Sitter i älsklingens säng nu och är proppis. Vi har nyss fått tacos till middag av Johans pappa, underbart gott! :)

Men hörrni, nu är det faktiskt bara 9 dagar kvar tills min 20årsdag! Wiie! (")(^ ^,)(")
Men vad önskar jag mig då? Jag har suttit och funderat på det och kommit på några saker. Kommer ihåg när man var liten och hade hur mycket saker som helst som man ville ha i present, lite annorlunda nu då :p . Men här är min lilla lista iaf :)

- En mysig morgonrock (tror att mamma skulle kolla efter det)
- Halsband i silver med ett J på
- Presentkort på kläder
(ex. Gina tricot)
- Digital systemkamera (Haha, dream on!;p)
- Two and a half men (Lillebror skulle köpa första säsongen)

/Sofia


090726

Halloj! :)

Igår jobbade jag på Maxi mellan 7.55 och 15, efter jobbet åkte jag hem till älsk. Sen vid halv fem så skjutsade jag Johan & Koffe till Adde i Sävja för de skulla dricka öl och sen kanske ut på krogen. Sen åkte jag hem till Jennie och vi åt mat och hade lite mys, tredje dagen i rad! :) Vid halv tio åkte jag hem till Johan och ställde Johans bil där och så åkte jag med Elina. Hon skulle hämta sin syster från krogen senare så vi höll varandra sällskap, tack för det gumman! Vi umgicks med några från Vänge nästan hela kvällen. När klockan var halv två så åkte jag och hämtade mitt hjärta från Etage :) VI åkte hem och sov direkt.

Idag gick vi upp vid halv elva. Adde ringde och frågade om vi kunde köra han från sävja till vänge och sen tillbaka så det gjorde vi. Jag körde, med tanka på att Johan drack igår. Sen har jag varit hem en sväng idag och fikat med familjen, farmor & farfar :) Nu ska vi en sväng ut till Koffe.

/Sofia

Mys hos Jennie igen! ;)

Hej hej!
Idag har jag jobbat 11-19 på Maxi. Imorse åkte jag och hämtade Jennie, sen åt vi frukost på jobbet innan vi började jobba. Det är så kul att jobba med Jennie, vi har busat hela dagen! Vi vet någon som är avundsjuk på det, haha! ;) Niclas är uppe i Norrland, fast han skulle nog hellre vara på jobbet och ha kul med oss. haha. Det är så kul att ha kompisar på jobbet, hela jobbet blir ju mycket roligare! :D . När jag slutat vid sju så åkte jag ut till Vänge till Koffe och min älskling<3 Sen skulle de en vända till västerås och hjälpa några bogsera en bil så då åkte jag tillbaka till jobbet och hämtade upp Jennie som slutade vid åtta. Vi åt mat tillsammans och mös hemma hos henne framför teven. Tack för en mysig kväll gumman!

Nu sitter jag hemma hos Johan, ska sova snart tror jag. Haha, som Niclas sa: "Du myser dig igenom dagarna du :) först med Jennie och sen med Johan :) ". Haha, det är ju så det ska vara! :) Imorgon är det Maxi mellan 7.55 och 15. Så jag öppnar imorgon, därför måste jag sova snart så jag orkar upp imorgon. God natt!

Johan, med dig är jag lycklig. Du är bäst älskling!<3

/Sofia

Mys hos Jennie!

FAN! Vad less jag blir, jag hade skrivit ett långt inlägg och så när jag ska spara så försvinner ALLT! Jävla skit! Nu kommer det inte alls bli lika långt, men jag skriver lite iaf.. suck!

Jobbade mellan 10 och 18 på Polarn idag. Men jag hade kunnat jobba längre, jag ville inte gå hem klockan sex, haha. Jag blev inte helt klar och hade sett framför mig hur jag ville göra. Tycker inte om att gå ifrån saker ofärdiga! Men Elina ska ringa mig imorgon så jag kan förklara lite för henne hur jag har tänkt. Jag & Pauline har jobbat på jättebra med butiken idag. VI har klätt skyltdockor, satt upp skyltar, flyttat om massa kläder, sorterat i pojk, flick & unisex och massa annat. Vi har varit så duktiga! :) Johanna (chefen) kom förbi idag med sin nyfödda lilla bebis, så söt så! :) Men iaf, jag tycker det är lite synd att jag jobbar på Maxi idag för jag hade gärna jobbat en dag till på Polarn och fixat lite :) Men det där grejjar de andra tjejerna finfint! :)

Efter jobbet idag så åkte jag till Jennie, vi handlade mat och hade mys hemma hos henne. Det blev grillad kyckling & potatissallad och sen godis framför teven :) Vi satt och pratade massa och hade det trevligt. Jag är så glad att jag har Jennie som vän!<3 Jag längtar tills vi åker på kryssningen den 28-29 september! Vi ska åka med facket, det kommer bli skitkul tror jag! :D

Nej snart ska jag & älsklingen gå och sova så nu loggar jag ut. Hoppas inlägget sparas nu!

/Sofia

090723

God morgon! :)
Det gick bra att jobba igår, vi fick ner det mesta innan jag gick hem klockan sex. Pauline var kvar till åtta så hon fick nog ner resten under den tiden. Så idag är det uppackning av nya kläder som gäller! :) Sen ska jag även klä om skyltdockor och upp med nya skyltar. Jag hoppas att vi hinner med allt så det blir klart idag, senast klockan sex för jag vill inte jobba över. Jag skulle ha börjat elva idag men jag sms:ade chefen för att kolla om det var okej att jag började en timme tidigare så jag börjar klockan tio istället. Det som är skönt är att om vi skulle bli klara tidigare så kan jag gå hem tidigare också :)

Jennie ringde två gånger igår så vi pratade ganska länge. Hon är ensam hemma hos sig ikväll tror jag så jag funderar på om jag ska åka och säga hej, om inte jobbar sent på maxi idag iofs. Aja, vi får se hur det blir! :)

Ha en bra dag!

/Sofia

090722

Ibland har jag en så otroligt smart pojkvän... Han har lyckats fått med sig mina bilnycklar till sitt jobb så jag kommer ingenstans just nu! Som tur är så kunde mamma komma in med mina extranycklar så jag kan ta mig till jobbet. Det var ju tur att jag märkte det i tid så jag hinner. Som sagt Johan är så smart ibland.. ;) Men men det löste sig ju så det var ju bra :)

Just nu så sitter jag alltså och väntar på mamma som borde vara här om typ tjugo minuter. Då ska jag ta bilen hem och byta lite kläder och så. Sen börjar jag jobba på Polarn, gränby klockan elva. Idag ska jag leka dekoratör och packa ner massa kläder i kartonger och hänga ut nytt. Det ska bli kul att få bestämma hur det ska se ut i butiken! :) Jag ska jobba med två nya sommarjobbare som jag aldrig jobbat med så hoppas det går bra. Jag har iaf varit upp och sagt hej så de vet vem jag är och tvärtom. Jag är schemalagd till klockan sex ikväll, men sen beror det på hur mycket jag hinner om jag behöver stanna lite längre. Sen ska jag jobba 11-18 även imorgon så det ska nog gå bra hoppas jag :)

Det var en mysig dag igår förresten. Jag åkte ju hem till Johanna & Christopher och var där några timmar innan jobbet :) Vi åt lunch tillsammans och fikade sen med glass & jordgubbar, man måste passa på nu innan jordgubbsäsongen är slut! :)



/Sofia

14 dagar kvar!

Hej hopp!
Jobbar stängning på Maxi idag igen, innan dess så ska jag umgås med Johanna & Chrisopher :) Så nu på morgonen har jag duschat och så, plockat undan lite på Johans rum och nu ska jag ta bilen till Johanna! :) Det här blir nog det enda inlägget idag om jag inte orkar skriva något ikväll kanske.

/Sofia

090720

Det blev en mysig dag med Jennie idag! :) Vi åkte ner på stan och kollade lite, jag skulle prova en storlek på en viss tröja som jag tänkte beställa från Internet på rea. Men det var rea även på stan så jag köpte den direkt istället :) Sen åt vi lunch och sen köpte vi med oss glass & jordgubbar hem till Jennie :) Jag åkte mot jobbet vid halv fyra. Sen har jag jobbat mellan fyra och tio. Dagen har gått fort så det är skönt!


En sån tröja tänkte jag köpa först men det blev en mörkblå med mörkgrön
text istället, lite roligt att ha lite annan färg en svart hela tiden :) Orkar inte ta
en bild så ni får se den en annan gång :p


Kom hem till älsklingen för en kvart sen, han kommer hem från Vänge snart :) Det blir nog sova på en gång när han kommer. God natt!

/Sofia

Uppdatering om helgen

Tänkte slänga ihop en lite uppdatering om helgen!

I fredags jobbade jag stängning på Maxi, vi stänger klockan 22. Efter jobbet åkte jag till Elina och sen vidare till Åkerlänna för att hämta Kalles bil. Sen åkte jag hem och sova hos Johan.

I lördags så jobbade jag mellan 11 och 18. Efter jobbet så åkte jag och hälsade på min gudson Christopher, han har blivit så stor! :) Var där ett tag, sen följde Johanna med mig när jag åkte. Vi åkte och ställde min bil hos Johan och sen mötte vi upp Elina. Vi tre hamnade ute i Vänge i typ två timmar. Sen åkte jag & Johanna hem till henne och hade lite myskväll med cola & chips :) Jag åkte därifrån halv tre på natten och hem till älskling. Jag var där typ 02.40, Johan kom hem sen 04.10. Så det blev inte så mycket sömn den natten.

Igår så jobbade jag stängning på Maxi igen. Det var en riktigt grisdag som Niklas kallade det. Allt skit som kan hända hände på samma gång. & vart fan kom allt folk ifrån?! :O Men men vi klarade av dagen och jag gick från kassan 22.10. Åkte direkt hem till min älskling :)

Idag jobbar jag stängning igen på Maxi. Men först ska jag träffa Jennie! :D . Vet inte vad vi hittar på, det visar sig. Nu ska jag åka till henne, ha en bra dag! :)

/Sofia


Slut på Prison Break!!

Hejsan!
Igår var ju som sagt jag & Johan på visning av en lägenhet. Vi var de enda som var där och det hade inte varit några där före oss, sen vet man ju aldrig om det kom folk efter oss men iaf. Vi tyckte att det såg bra ut så vi har tackat ja!! På måndag är sista svarsdagen så då vet vi om vi får den eller om det är någon före oss som vill ha den. Så nu är det lite pirrigt! Nu tycker jag att den där trisslotten med en vinst på 50 000 kr i månaden i 25 år skulle sitta som en smäck! ;)

Igårkväll så firade vi ju mamma också fast hon fyller år idag, grattis mammsen! :) Släkten var här så det var kul! Jag & Johan åkte hem vid halv tio typ. Nu är han nästan helt frisk så idag är han på jobbet. Jag börjar jobba klockan tre idag och jobbar till halv elva på Maxi.. Så jag gick upp vid nio imorse och åkte hem direkt, sen har jag gått en promenad med mamma och så. Ska snart äta lunch och fika lite.

Vet ni? I förrgår så tittade jag klart på Prison Break, jag kunde inte hålla mig längre. Det var ju jättesorgligt slut!! :( & när det var slut så kändes det typ: "Jaha? Och nu då? Vad ska jag kolla på nu?" Haha! Men jag har ju Desperate housewives kvar och sen ska jag börja samla ihop Two and a half men-boxarna :)

/Sofia

Ledig från jobbet idag

Hejsan hej! :)

Idag så har jag lite saker att göra på min lediga dag :) Sitter hemma hos älsk just nu, men ska alldelles strax åka och hämta upp Johanna så ska hon följa med mig när jag ska köpa present till mamma. Jag har redan köpt till mamma, men jag ska köpa från pappa idag för han skulle inte hinna, plus att han ville ha hjälp :p. Så det ska jag göra först, när vi är klara så åker jag nog tillbaka till Johan.
Sen ikväll klockan fem så ska jag & Johan på vår första visning på en lägenhet! :) Jag tror inte att vi får den med tanke på att det är några framför oss i kön, men kolla ska man ju alltid göra! :)
Sen klockan sju så är det kalas för mamma hemma hos oss. Hon fyller år imorgon men det passade bättre för alla idag :)

Nu ska jag åka mot Johanna! :)

Nytt!

Jag hade lite tråkigt så jag slängde ihop en ny banner till bloggen. Vad tycks? :)

Mini-huset nästan hela dagen!

Dagen gick inte så fort idag men den var helt okej iaf! Jag satt i kassan typ 2½ timme idag, jag var i mini-huset mellan 15 och 19 :P . Satt och tittade på film, målade lite och så vidare :) När jag slutat så åkte jag direkt hem till mitt hjärta :) Fick jättegod mat av hans pappa kött, pommes & beasås, asgott! :D Nu sitter vi framför teven och tar det lugnt. Hoppas min Johan blir frisk snart så han blir piggare.

/Sofia


Jennie! :)

Igårkväll var vi ute i Vänge hos Koffe. Sen kom Elina ut och sa hej så skulle vi gå til Micke och när vi är utanför han så ropar någon på mig mittemot Mickes hus. Då är det Jennie som är där! :D . Jag blev något förvånad att se henne där och jätteglad för jag har saknat henne jättemycket! Men snart kommer hon tillbaka från semstern och nästa vecka skulle vi försöka ses något :)


Jag & Jennie på personalfesten på Skaris den 16/5 :)

20 dagar kvar

Idag är det 20 dagar kvar till min 20-årsdag! :) & jag lyckades få bort min helg på Maxi igår, så då är jag helledig den helgen! :D.

Idag jobbar jag på Maxi mellan 12 och 19, hoppas det är mycket folk så inte dagen går så långsamt :) Efter jobbet så sover jag nog hos mitt hjärta igen. Hoppas han blir frisk snart!<3

Så mycket mer hade jag inte att berätta.

/Sofia

090714

Hej hej! :)
Det gick ganska snabbt att jobba idag så det var skönt! Sitter hemma hos Johan nu som är hemma från jobbet idag för han är sjuk. Han mådde inte alls bra i natt kan jag lova, han är inte frisk nu heller men lite bättre iaf :) Så det blir en lugn dag hemma hos honom idag och det ska bli skönt! :) Ska nog kolla på några avsnitt av Prison Break idag :D.
Men det händer inte så mycket alls idag som ni märker.

/Sofia

Grattis!


GRATTIS TILL KÖRKORTET! :)

Jag kunde inte låta bli...

Köpte skivan idag, den är ju så bra! :D
 

Trevlig dag idag! :)

Jag har haft en väldigt trevlig och mysig dag med Johanna idag! Jag var hos Johanna vid elva idag, vi åkte direkt till donken och åt lunch. Sen en sväng till Biltema, vidare till Gränby centrum och gick runt och tittade lite. Sen köpte vi med oss jordgubbar & glass som vi fikade med hemma hos Johanna :) Det har varit en mycket trevlig dag! Tack för det vännen! :)<3

Jag åkte hem vid halv fyra för att byta lite kläder och så. Åt mat hemma innan jag åkte in till mitt hjärta. Just nu gör jag inte så mycket, vi ska åka en sväng ut till Koffe & Mikka senare :)

/Sofia

090713

Hejsan hej! :)
Jag gick upp runt tio idag, skittrött :p . Älskling ringde och pratade en stund, sen gick jag upp. Jag har plockat undan lite i älsklingens rum, bäddat och så. Sen har jag bara i princip klätt på mig och nu ska jag åka till Johanna :) Det blir en trevlig dag tror jag!

/Sofia

Träffa Johanna imorgon! :)


Imorgon ska jag umgås med den här sötnosen! :) Vet inte vad vi hittar på, det visar sig.
Vi ska iaf träffas och prata massa för nu var det länge sen vi sågs! Älskar dig vännen min<3

Jobbig dag

Det har varit en ganska jobbig dag på jobbet idag.. Efter bara två timmar i kassan så hade jag skitont i mina axlar "/ Så det var ju lagom kul att jobba med det resten av dagen! Men sen när jag äntligen slutat vid fyra så åkte jag hem till Johans mormor, var där en stund och sen åkte vi hem. Nu är snart maten klar så vi hörs imorgon!

/Sofia


090712

Hejsan! :)
Det var en helt okej dag på jobbet igår förutom att jag var trött.. Men jag & Mirre jobbade tillsammans hela dagen så det var kul! Efter jobbet så åkte jag till Johans mormor, sen kom Johan & Koffe dit. De skulle ut och köra lite med Johans senaste köp på en åker. Så Johan körde och jag & Koffe åkte med, ganska kul faktiskt :p . Sen fick vi mat hos Johans mormor också. Lite senare åkte vi ut till Koffe. Träffade Pontus som kom hem från Turkiet igår, han var ju inte bara lite brun! Sen kom Adde & Anna lite senare :) Satt och drack rosé-vin med Anna och åt jordgubbar :) Jag & älsklingen åkte hem vid tolv ungefär.

Nu på morgonen så gick jag upp klockan åtta, direkt in i duschen och nu har jag hamnat här vid datan. Jag ska snart börja sminka mig och så för att sen börja jobba klockan tio, slutar klockan fyra idag.

/Sofia

Trött trött trött

Fy faan vad jag är trött! :( Gick upp för ungefär en halvtimme sen och inte har jag blivit något piggare direkt.. suck! Jag börjar jobba klockan åtta idag och slutar sen klockan tre. Hoppas att dagen går fort idag!

Igårkväll hamnade vi ute hos Koffe, sen kom Adde dit också. Vi satt och gjorde mest ingenting, tog det lugnt :) Sen lite senare kom Emma ut också. Vid kvart i tolv åkte vi hemåt. Tittade lite längre på Ica age 3 igen men jag har fortfarande inte sett hela :p . haha.

Nu ska jag göra mig klar det sista och sen dra mig mot jobbet.

/Sofia

090710

Hejhopp!
Kvällen igår: Jag & Johan gick en promenad på 35-40 minuter, asskönt! Sen åkte vi ut till hans mamma & Kenneth och pratade lite, Kenneth bjöd på glass :)  Sen åkte vi vidare hem till Koffe & Mikka och var kvar där till kvart i tolv och sen åkte vi hem igen. Hoppade in i duschen direkt och sen skulle vi kolla på Ica age 3 men klockan blev så mycket så jag såg bara en stund i början, får kolla på den en annan gång istället.

Imorse stod klockan på nio... gick vi upp då? Nej, haha vi snoozade till kvart i tio ;) Men det gjorde ju inget för jag hade gott om tid iaf innan jobbet. Jag har jobbat mellan 11 och 19 idag, ganska seg dag för vi hade inte så mycket folk. De närmsta två veckorna som kommer nu blir inte lika roliga som vanligt för Jennie är på semester & idag gick även Niclas på semster. De två är ju mina favoriter på jobbet! :) Sen finns det klart många andra jättebra jobbarkompisar också, men som sagt de är mina favoriter. Har man tråkigt på jobbet och inga kunder så ringer man och pratar lite med någon av dem :) . Jennie är tillbaka om två veckor & Niclas om tre veckor så då är allt normalt igen! :) Hoppas ni har en bra semester kompisar!

Nu sitter jag hemma hos älsk men Johan, Koffe & Jocke. Johan står och lagar lite mat nu, sen vet jag inte vad som händer. Det visar sig! :)

/Sofia

090709

Hej hej!
Skön dag på jobbet igår, satt knappt något i kassan :p . Först när jag kom vid tolv så fick jag ett litet uppdrag av kassaledaren för det var så lugnt i butiken. Men sen vid halv ett fick jag sätta mig i kassan, sen hade jag rast en halvtimme vid halv två. Sen satt jag mig i kassan vid två och sen vid tre så skulle jag till Mini-huset :) (Stället där föräldrar kan lämna in sina barn så de får leka medans de handlar). Där satt jag mellan tre och sex, hade en kvarts rast där i mellan också. Sen hade jag ju bara en timme kvar och det var lugnt i kassan så jag fick stå i självscanningen, skön dag! :) Efter jobbet åkte jag hem för jag skulle hämta kläder men det blev så att jag skulle sova hemma sen. Så jag var med Emma & Elina igårkväll. Vi åkte in till stan och åt mat och sådär, sen köpte vi med oss lite chips & godis hem :) Sen satt vi hemma hos Emma och pratade och tog det lugnt. När klockan var runt två på natten så kom min älskling ut till mig så då gick vi hem till mig och sov :) Vi sov ganska länge också, vi gick upp lite efter tolv idag. Nu har vi precis kommit hem till Johan. Det blir nog en lugn dag idag, sånt skitväder ute. Det regnar & blåser. Igår varnade de för storm klass 1 i Uppsala men så farligt blir det nog inte idag.

/Sofia

090708

Hejsan hej! :)
Sist jag skrev så kunde jag ju inte sova och det gick inte så mycket bättre senare heller.. Älskling kom hem typ 02.15 och då hade jag fortfarande inte somnat, det gick verkligen inte.. Men jag somnade någon gång mellan halv tre och tre på natten.. Så jag sov väl typ fyra timmar innan jag skulle upp till jobbet. Lagom pigg man var de första jobbtimmarna då :p. Usch det är jobbigt sånt där!
Efter jobbet igår så kom mamma förbi och bjöd mig på en fika, hon hade precis handlat på Maxi då. Sen åkte jag hem till älsk och vi åkte direkt ut till Koffe där även Adde, Anna & Mikka var :) Så vi var där ett tag, sen åkte vi alla in till stan och åt på Max. Efter det åkte vi tillbaka hem till Koffe och sen vid elva åkte jag & älsk hem och sov. Eller ja, jag somnade väl någon gång vid ett och älsk någon timme senare. Men det gjorde ju inget för jag hade lite sovmorgon idag, gick upp vid halv tio :)

Idag är det Maxi igen, 12-19 jobbar jag idag. Efter det måste jag nog åka hem en sväng och hämta lite nya kläder tror jag. Sen sover jag hos mitt hjärta igen :)<3

Ha en bra dag!

/Sofia

Natti natti

Hejsan hej!
En liten uppdatering sen om vad vi gjort sen sist tänkte jag. Jag & Johan åkte iaf ut till Mikka och var några timmar tills det blev matdags, då åkte vi hemåt. Hemma åt vi köttfärssås & spaghetti och tog det lugnt ett tag innan vi åkte till Vänge igen, nu hade Koffe komit hem också. Så vi har bara tagit det lugnt där, sen vid tio skjutsade jag in Mikka till hennes pappa, sen tillbaka igen. & vid elva så åkte jag hem till Johan för att duscha och snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon till jobbet. Johan kommer hem lite senare, snart hoppas jag! :) Jag var trött när jag satt hemma hos Koffe men nu efter duschen så har jag blivit pigg igen, suck! Sitter i sängen och äter chips & dricker cola, haha bra såhär mitt i natten ;p
Nej nu måste jag försöka bli trött och sova, Maxi som gäller imorgon! :)

/Sofia

Slappdag

Japp, det är precis vad jag & älsklingen har idag :) Vi gick upp ur sängen vid elva-halv tolv någon gång. Sen dess har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, skönt! Vet inte vad vi hittar på idag, tror att vi åker ut till Koffes lägenhet sen för Mikka är själv där just nu och ville ha sällskap :) Men som rubriken säger så blir det en slappdag idag, hela dagen tror jag :) Vad gör ni idag då?

/Sofia

Ledig idag :)

Hello! :)
Igår åkte jag in till Sara och vi satt och pratade, mycket trevligt! :) Sen skulle hon hem till sina föräldrar som bor nära mig så vi åkte hemåt och sen åkte jag direkt till Vänge. Där hos Koffe satt Koffe, Mikka och Johan. Jag & Johan åkte hem vid tolv och sov ganska länge idag, skönt! Idag har vi varit hos Koffe och bara tagit det lugnt. Nu har vi precis ätit och sen vid åtta ska vi åka hem till mig och fika med familjen, mamma har bakat bullar, mums! :D Sen får vi se vad som händer senare ikväll, ska iaf vara med den bästa!<3

/Sofia


Lördag...

Hejhopp!
Idag har jag jobbat på Maxi mellan åtta & tre, hade hellre legat kvar i sängen med mitt hjärta imorse.. Men men, jag är ju ledig imorgon iaf! :) Ikväll skulle jag vara med älsklingen, trodde jag, men det har hänt en hemsk sak som jag inte tänker gå in på detaljer för jag har inte med det att göra. Men iaf, pga den saken så kan älsk inte vara med mig ikväll, får se hur det blir imorgon. Så efter jobbet åkte jag hem och hade verkligen skittråkigt! Sen åkte jag med familjen till bekanta och grillade och så, var där i två timmar knappt och sen åkte jag hem. Jag har sms:at lite med Sara så jag ska nog åka hem till henne ikväll :) Det blir kul! Så är inte min lördagskväll helt värdelös längre, tack Sara! Om en liten stund ska jag skjutsa in lillebror med kompisar till stan och sen kanske träffa Sara då :)

A life with you means  everything for me, jag älskar dig Johan!<3

/Sofia

090703

Sitter hemma och ska snart åka iväg till jobbet, jobbar på Maxi mellan 11 och 19 idag. Sen blir det nog så att jag sover hos mitt hjärta för jag börjar vid åtta på Maxi sen på lördag så då är det skönast att sova där. Igår var jag i Västerås med älsk för han skulle kolla på en bil, när vi var hemma i Uppsala igen så åkte jag hem till mamma. Vi gick över till grannen och badade lite, så skönt så! Sen på kvällen åkte jag & Emma in till Polarn på gränby, jag skulle lämna in mina nycklar nu under sommaren. Så då väntade vi på att Elina skulle sluta så kunde hon åka med hem. Det blev en sväng förbi Vänge innan vi skulle hemåt för jag ville säga hej till Johan :) Sen sov jag & Emma hemma hos mig. Hatar ju att sova ensam så det var tur att Emma kunde sova här :)

Vi kanske hörs senare!

/Sofia

Ledig imorgon!

Äntligen ligger jag i älsklingens säng igen, det har känts som en väldigt lång dag på jobbet idag! 22.12 stämplade jag ut ikväll, åkte direkt hem till Johan då. Blev anfallen av miljoner myggor!! Helt sjukt, de var verkligen överallt, usch!

Innan jobbet idag så åt jag & älsklingen lunch i stan och sen åkte vi hem till honom igen. Imorgon är jag ledig, asskönt! Får se vad jag hittar på då :) Det blir väl någon film snart och sen sova, god natt!

/Sofia

1 juli, ny månad redan..

Tiden går fan fort alltså, det är redan 1 juli idag!

Sitter hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem och umgås med mig innan jag börjar jobba. Jag har varit nere på stan idag för att prata om avlösar-jobbet, då åkte Johan för att prata med sin chef och där är han kvar än. Jag var klar vid kvart över tio, då gick jag en stund på stan och det blev impulsshopping... Det var ju lite rea på Gina.. haha :p Det blev ett par shorts (dock inte på rean) som jag velat haft, jag har redan svarta men jag ville ha beiga oich nu fanss de i min storlek! :) Sen blev det en grön tubtop och tre par trosor. Jag gick och köpte en glass och sen åkte jag från stan kvart över elva. Jag börjar klockan tre idag så det är några timmar kvar än..

/Sofia


Linne - 39,50;-
Trosor - 24,50;-/st
Shorts - 199;-

RSS 2.0