Mys med mitt hjärta



ÄNTLIGEN! :D

Idag har jag jobbat mellan nio och fyra, skitmycket folk! Fick så jävla ont huvudet av alla ljud som uppstår med ett fullt Ica Maxi.. Men jag överlevde och åkte hem till min älskling när jag slutat. Ikväll har vi utnyttjat vår förlovningspresent som vi fick av mamma och pappa, 600 kronor till att gå på restaurang :) Vi åt för första gången på Tzatsiki, en grekisk restaurang här i Uppsala. Det var mysigt! <3
Sen svängde vi in till Maxi och då gjorde jag ett mycket bra inköp! Martin Stenmarcks senaste album, Septemberland! Så nu sitter jag och lyssnar och njuter! :)

/Sofia

091029

God morgon!
Igår när jag hämtade Emelie så ville Johans mamma att jag skulle komma in och titta på nya lägenheten innan vi åkte. Det var jättefint där tycker jag! :) När vi var hemma igen så satt vi och pratade tills klockan blev tolv ungefär och då kände jag att jag var tvungen att sova för annars hade jag inte orkat upp imorse. Så klockan tolv gick jag och lade mig och ingen Johan hade kommit hem än. Klockan var 05.00 när han ringde och ville komma in...snark! Som tur var så var porten öppen så jag behövde bara låsa upp dörren in till lägenheten. Sen somnade jag hyfsat fort igen. Klockan 07.00 ringde mitt alarm så då var det bara att gå upp och in i duschen. Jag går egentligen upp onödigt tidigt, men jag tycker om att ha gott om tid på mig på morgonen :)

/Sofia


Älskling, kom hem!

Hejsan!
Det blev så att älsklingen jobbar kväll/natt.. suck. Jag sitter hemma hos honom nu och han är fortfarande på jobbet. Jag hoppas han kommer hem snart för jag vill inte somna själv. Klockan är ju ändå tio nu.. han började jobba halv sju imorse liksom.. Älskling, kom hem nu!<3

Jag slutade iaf sju idag, massa bus med Niclas som vanligt när jag är i Maxiköket. :) En jobbig grej också! :P "Vad tidigt du gick på lunch idag Sofia" "Va? Det gjorde jag väl inte?" "Jo jag kom ju upp tio i ett" (jag brukar gå klockan ett) Jag stod som ett frågetecken och fattade ingenting :p . Men sen kom jag på varför.. Jag brukar gå efter klockan på ugnen och den var inte omställd till vintertid! Haha, jag hade gått en timme tidigare pga den klockan. Typiskt! :p . Så det blev en lång eftermiddag sen.. Jag tänkte hoppa över min andra rast men jag fick så ont i ryggen så jag tog en liten rast sen vid halv sex iaf. Nu är iaf klockan omställd så imorgon blir det rätt! :)

När jag slutat vid sju så skulle jag köpa en cola bland annat. Jag drog mitt kort och slog koden och så. Sen så gick köpet inte igenom konstigt nog! Så jag gick till bankomaten och så snodde den mitt kort! :O . Jag ringde till pappa men han visste inte varför det hade hänt. Så jag var tvungen att åka hem till mig och hämta mitt nya kort som kom för någon vecka sen som jag inte har någon kod till för den har jag lyckats slarva bort redan.. Vad kul det kändes att behöva åka de där milen bara för en sån grej! Jag gick hemma och klagade på onödiga bensinpengar och blablabla.. Sen innan jag åkte tillbaka till stan så gav pappa mig 20 kr till en cola och 40 kr i bensinpengar haha. Tack pappa! :) Jag stannade till vid maxi och köpte min cola sen :D

Nu ska jag åka och hämta Johans syster så hon kan göra mig sällskap en stund :)

/Sofia

091028

God morgon! :)
Sitter hemma hos min älskling och ska snart börja dra mig mot jobbet. Maxiköket idag igen! :)

Igår hade jag en så mysig och rolig dag med mina favoriter! :) Klockan elva kom Niclas till Jennie och hämtade upp oss. Jag sov hos Jennie måndag-tisdag så jag och Jennie hade lite mys på måndagskvällen också. Iaf först så åkte vi ut till Thuns och kikade lite. Jag köpte ett par adidas-mjukisbyxor och en hudkräm. Sen åkte vi in till stan och gick runt i massa butiker. Vi var väl i stort sett överallt förutom i centrum :p . Jag köpte nya torkarblad till bilen och även ett luftfilter. Kul saker att lägga pengar på..
Klockan fyra skjutsade Niclas hem oss till Jennie. En riktigt rolig dag hade vi iaf, tack för att ni finns! :) På kvällen var jag barnvakt och sen åkte jag till min älskling och sov hos honom<3



Idag jobbar jag 10-19 och sen vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen.. För älsklingen jobbar natt inatt och han vet inte när han slutar. Så jag vet inte om jag ska åka hem till honom och sova där eller om jag ska hem till mig.. Det visar sig hur det blir! Nu ska jag göra mig klar det sista och sen åka till jobbet! :)

/Sofia

091027

Hejsan hej! :)
Idag har jag haft en mysig dag tillsammans med mina favoriter Jennie & Niclas :) Alltid lika kul när vi hittar på något tillsammans. Det är inte så ofta som vi är lediga samtidigt så vi passar på så fort vi är det! :) På kvällen har jag suttit barnvakt åt Viggo och nu är jag hemma hos min älskling. Nu ska jag inte sitta vid datorn längre, ska mysa med mitt hjärta! :) <3

/Sofia

Helgen

Hejsan! Så var det söndag igen och helgen är slut. Men jag har ju jobbat hela helgen så det gör inte så mycket att det är måndag imorgon och jobb igen. I fredags när jag slutat klockan sju så åkte jag hem till mig, men jag var hemma i knappt en timme bara. Sen åkte jag in till jobbet igen och hämtade Jennie när hon slutade klockan nio. Vi åkte hem till henne och hade mys och pratade massa. Sen vid halv tolv åkte jag hem igen, min älskling kom direkt efter mig<3
Igår började jag klockan åtta så det blev en tidig morgon. Ville verkligen inte gå upp ur den varma sängen där min älskling låg och sov. Jag ville bara krypa ner igen och somna om! Men det fick jag ju inte, så det var bara att göra sig klar och sen åka till jobbet. Jag slutade klockan tre och då åkte jag hem till mig. Mamma och pappa skulle bort på kvällen så jag & lillebror åkte in till donken och åt mat och sen hem igen. Min älskling kom till mig vid halv tio och hade med sig lite godis som vi åt och hade mys i soffan.
Söndag idag och jag har jobbat mellan tio och fyra. Efter jobbet handlade jag lite och hämtade sedan upp älsk. Vi åkte hem till mig där mina kusiner var och hälsade på. Vi åt god mat och efterrätt och sen vid halv åtta åkte vi hem till älskling.

Nu ska vi titta på en film och sen sova, god natt :)

/Sofia


091022

God morgon!
Bloggade aldrig igår för jag kände att jag inte hade något att skriva.. :p .  Jag jobbade ju hela dagen igår så det hände inte så mycket då. Jobbade 10-13, hade lunch en timme, jobbade 14-17, tog en lite rast och sen jobbade till 19. Jag & Niclas satte oss i vilorummet i en soffa på lunchen, det är farligt! Man håller ju nästan på att somna då haha :p Det känns väldigt jobbigt att resa sig från soffan och gå ner och jobba igen kan jag lova ;p. Efter jobbet åkte jag hem till min älskling. Vi tittade lite på Jackass innan vi somnade, de är ju sjuka de där killarna! haha.

Imorse vaknade jag som vanligt när min älskling gick upp och sen somnade jag om ganska snabbt. Imorse sov jag såå skönt, usch jag ville verkligen inte gå upp ur sängen! Men utvilad var jag iaf så jag var inte så trött när klockan ringde :) Snart så ska jag åka till jobbet, tänkte äta frukost där innan jag går ner och börjar laga mat i Maxiköket. Just det, jag måste ju plocka ihop mina saker eftersom vi ska sova hos mig i natt, måste kila!

/Sofia


Superbra dag!

Ja, jag har verkligen haft en bra och rolig dag idag! Imorse fick jag nybakade scones till frukost hos Jennie, vi tittade på Våra bästa år och sen tog vi en sväng hem till mig. Jag tände ljus på Oscars grav eftersom att det idag är fyra år sedan han gick bort. Fånigt kanske vissa tycker, men det är iaf viktigt för mig! Sen åkte vi in till Gränby och gick något varv där, Jennie hittade en jacka som hon hängde undan. Vi åkte till Skopunkten för jag ville leta nya stövlar. Jag köpte ett par där förra året som jag älskar! Men nu har de tyvärr börjat gå sönder så då var det dags för nya. Jobbigt att leta stövlar för jag hittar nästan aldrig några som jag verkligen tycker om. Men vet ni vad? Helt otroligt! Det första paret jag provar sitter hur bra som helst! :D . Jag hittade till och med två par som fick följa med mig hem! Jippi! :D Haha, ja jag blev glad! Iaf, efter det så åkte vi en snabb sväng till Jennie för hon skulle hämta sin väska och sen upp till Gränby igen, då köpte Jennie jackan. Den satt supersnyggt på henne! :) Vi åt lunch och sen skjutsade jag Jennie till jobbet till klockan tre.

      Stövlarna som jag köpte. Vad tycker ni? :)

Jag mötte Malin precis när jag skulle åka och då hade hon precis slutat. Så då var jag med henne till typ halv fem då jag åkte till mina kusiner. Jag har suttit barnvakt åt Viggo ikväll :) Jag och Malin hamnade också på Gränby, haha ;) Jag köpte faktiskt två julklappar där då, så nu har jag tre stycken klara! :) Det gäller att vara ute i god tid.. ;)

Nu sitter jag hemma hos min älskling, nyduschad och klar för att krypa ner i sängen snart :)

/Sofia

Frukost med Jennie!

God morgon! Jag vaknade för cirkus en kvart sen, sitter nu i älsklingens säng och försöker piggna till lite. När jag väl har gjort det så ska jag gå ner till bilen och åka till Jennie. Hon har lovat baka scones till mig idag, så det blir en supergod frukost! :) Sen får vi se vad vi hittar på för kul idag, för kul det har vi alltid vad vi än gör! :)

Idag ska jag ha Viggo igen klockan fem :) Just nu är det väldigt tråkigt väder så vi blir nog bara inne och spelar spel och sånt då, mysigt!

/Sofia

Måndag

Hejsan! :)
Sitter hemma hos mig och slötittar på Våra bästa år, ska inte åkte till jobbet förrän halv tre så det är några timmar kvar.

Hairspray som vi var på i lördags var skitbra, man skrattade många gånger! När den var slut så gick vi till en bakdörr och pratade lite med Rolf. Det var kul att se på nära håll med allt smink och så :p . Vi tog tåget som gick vid sju från Stockholm, sen åt vi på restaurang Korfu i Uppsala. Min älskling kom och hämtade oss sen runt tio, elva sen :)
Igår, söndag, så tog vi det lugnt hemma hos mig på förmiddagen. Sen åkte vi till garaget ett tag, jag fick måla litegrann på någon del till älsklingens bil :p . Sen åkte jag, älskling och Koffe till Maxi och handlade mat. När vi var hemma hos mig igen så lagade jag maten till familjen. Jag ville prova på det som jag ska laga i Maxiköket den här veckan och det var helt godkänt! :) Så då vet jag att jag kan bjuda kunderna på det iaf :p . Senare tittade vi på en film allihopa, The boat that rocked hette den, den var bra.

Idag jobbar jag som sagt, klockan tre till nio ikväll. Sen åker jag hem till min älskling och sover där :)

/Sofia

Hairspray

Igår hade jag ganska kul på jobbet, jag, Jennie & Niclas jobbade :) Eftersom Jennie fyllde år igår så sjöng jag för henne varje gång jag gick förbi henne, hihi :) Jag & niclas gick ner till henne när vi började klockan tio och sa grattis och jag sjöng lite då med ;p . Niclas och jag busar som vanligt när jag är i Maxiköket, går och lipar till varandra och sånt. Man ska ju kunna ha kul på jobbet! :D . När jag slutade vid sju så åkte jag med Malin hem till hennes lilla stuga. Hon verkade ha det så mysigt där, jag vill också flytta hemifrån! Vi satt och kollade på film och så, jag var kvar ända tills klockan blev lite över tolv. Lite myskväll! :)
Jag var hemma vid halv ett ungefär, älsklingen kom runt halv två och kröp ner bredvid mig i sängen :)

Nu sitter jag sminkad och klar för att åka in till stan, vi ska åka om typ 45 minuter. Familjen och några till ska åka till Stockholm och gå på Hairspray på China teatern, det ska bli så kul! Min farbror spelar ju med i den och han ska ha klänning och högklackat. haha, det är inte så jag brukar se honom direkt ;p


Längst till vänster är han, inte ofta man ser Rolf i sånt hår heller haha, ;p

/Sofia

Natti natti

Nu är jag trött så nu ska jag stänga igen datorn och lägga mig i sängen, älsklingen kommer snart och gör mig sällskap också. I love it!<3


Stampa med leroy

Jag garvar ihjäl mig åt den här videon! Vet inte hur många gånger jag tittat på den, hahaha! ;D


Icas nya reklam

Praktikanten Jerry

FREDAG

God morgon!
Tänk att det redan är fredag idag igen! Åh så skönt, jag är ju ledig den här helgen också :) Tredje och sista dagen som jag gör sjömansbiff i maxiköket. Det har varit ganska uppskattat och jag har fått många bra recensioner ;p . Fast inte riktigt lika många som när jag gjorde efterrätter, då var man populär! haha ;)

Jag skrev förut om att Lisa lärde mig hur vi packar den grillade kycklingen i charken. I onsdags lärde Niclas mig hur vi grillar den, så nu kan jag nog göra hela grejen själv! :) Även om det kanske är småsaker så är det kul att lära sig nya saker på jobbet tycker jag :D .

Igår efter jobbet så skulle jag åka till Jennie för hon var själv hemma på kvällen, så jag tänkte göra henne sällskap ett tag. Vi skulle fika lite och fira Jennie i förskott för hon fyller år idag. Jag och Niclas busade lite på jobbet, haha ;) Vi har ett internt skämt vi tre, som vi kan sitta och asgarva åt hur länge som helst :p . Jag köpte en blomma, ett fint kort och en banan! Niclas ritade öga, näsa, mun på den och skrev i en pratbubbla "Skala banan". hahahah! Sen stod det att den var från mig och Niclas. Jennie höll på att garva ihjäl sig när hon fick den, haha! :) Jag var hos Jennie till nio ungefär sen åkte jag hem till min älskling. Tack för ännu en myskväll med dig gumman! :) Jag och älsk tittade lite på "Inlåst" innan vi gick och lade oss i sängen.

Nu sitter jag i sängen och är skittrött av någon anledning, jag har ändå varit uppe och duschat. Jag brukar ju piggna till när jag duschar, men inte idag inte. Aja, jag hinner ju iaf bli pigg tills jag ska börja jobba vid klockan tio, nu ska jag sminka mig. Vi kanske hörs senare!


GRATTIS BÄSTASTE JENNIE SOM FYLLER ÅR IDAG! :) <3

/Sofia

God morgon!

God morgon! :)
Idag är jag uppe med tuppen, gick upp redan klockan sju imorse. Tycker om att ha mycket tid på mig på morgonen, speciellt när jag ska duscha och så också. Jag börjar inte förrän klockan tio liksom :p . haha.

Igår hade jag en mysig dag med mina två favoriter Jennie & Niclas :) Vi gick på stan en stund, jag hämtade ut våra förlovningsringar, köpte årets första julklapp också.. haha man kan aldrig vara för tidig ;) Vi gick runt lite på gränby också, tog även en sväng på Ikea och sen åt vi lunch på Max. Vid halv två skjutsade Niclas mig och Jennie hem till Jennie för då skulle han till jobbet. Sen när klockan var typ kvart över två så skjutsade jag Jennie till jobbet och sen åkte jag hem till min älskling och väntade på honom. När han kom hem lite efter fyra så satte vi på oss våra ringar och det känns jättebra! :) Sen var jag tvungen att åka för jag skulle ha Viggo på kvällen från klockan fem. Jag var hemma hos Johan igen runt åtta.

/Sofia

Nu är dom här :)


Jag älskar dig Johan Lind! <3


Ny vecka

God morgon! Då var det måndag igen och en ny vecka. Tiden bara springer iväg känns det som, snart är det ju jul! :P

Igår vaknade jag och älsklingen runt niotiden hemma hos mig, skönt att vi inte sov bort hela dagen. Vi tog det lugnt i några timmar, sen åkte älsklingen in till stan för att hjälpa Koffe. Jag var kvar hemma ett tag till, sen vid halv två så åkte jag in till Johanna. Vi åkte till Fyrishov på Barn & baby mässan, fanns massa kläder att titta på. Johanna köpte två svarta t-shirtar till Christopher, en med texten "Mammas älskling" och en med "Liten men tuff" på. Så söta! :) När vi var klara där så åkte vi och åt på Mariannes, mumma! Sen hämtade vi upp Jennie hemma hos henne och så tog vi en sväng på Gränby :) Jag köpte två nya bh:ar på Lindex och sen två jättesöta krukor som jag har kollat på många gånger. Det är som små gubbar och så är det hål vid huvudet och där ska man ha blomman. De köpte jag på Mique. När vi hade skjutsat hem Jennie så åkte vi hem till Johanna och satt och pratade och tittade på tv. Jag var kvar hos Johanna till klockan tio på kvällen, så vi hade en heldag tillsammans :)
   
Mina inköp! En svart bh, en brun(den är lila på bilden) och sen mina söta små krukor. Jag älskar dom! :)

Idag ska jag jobba mellan 10 och 16 på Maxi. Skönt pass! Efter jobbet så åker jag väl hem till min älskling :)<3

/Sofia

Fuck you

Fuck you
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch


Lördag

Jag och älsklingen har sovit hemma hos mig i två nätter nu, ska även göra det i natt. Skönt att vara hemma lite också :) Igår hade jag lite fredagsmys med mamma och pappa, sen hämtade jag min älskling i stan runt tolvtiden. Skjutsade även ner hans syster på stan, så jag hade lite sällskap :)
Idag har det varit lugnt, jag lagade maten till lunch. Det blev sjömansbiff, jag ska göra det i Maxiköket nästa vecka så jag ville prova det hemma en gång först och det gick bra :) Jag och älsklingen åkte in till gränby vid halv fem, jag ville köpa någon ny bh, men hittade ingen som jag vill ha så vi gick runt och tittade lite. Hittade en snygg jacka till älsklingen som han köpte sen :) Jag åkte hem till Johanna vid sextiden sen, för Johan skulle hjälpa Koffe med en bil. Så jag har haft lite mys med Johanna ikväll, jag skjutsade ner henne på stan runt halv tio och sen åkte jag hem. Sitter nu och väntar på min älskling som ska komma hit :)

Sofia och Johan, det är för evigt<3

/Sofia

Du är så bra!

Jennie, Jennie, Jennie...Du anar inte hur glad jag är att jag har dig som vän. Vi skrattar alltid när vi är tillsammans, det spelar ingen roll vad vi gör, om vi jobbar, är på stan eller bara myser hemma. Vi har alltid kul! Jag vet inte hur många skrattanfall vi har haft i lunchrummet, haha. Jag tycker så mycket om dig!
Du är bara för bra min kära vän.


091009

God morgon! :)
Nu har jag gjort smördegsinbakade äpplen i Maxiköket i två dagar och det har gått jättebra. Så nu är det sista dagen som jag ska göra dem i köket. Jag jobbar alltså 10-19 idag också, sen är jag ledig i helgen! Fan vad skönt! :)
Igårkväll vid klockan sex så började Lisa jobba, så jag fick lite mer sällskap sista timmen :) Hon lärde mig hur vi packar den färdiggrillade kycklingen, så nu kan jag det också! :) Man lär sig något nytt varje dag! Efter jobbet så åkte jag & min älskling hem till mig för vi skulle sova här. Imorse gick jag upp lite innan sju, direkt in i duschen och sen har jag gjort mig klar inför jobbet. Jag ska åka hemifrån typ kvart i nio för jag ska hämta upp Jennie innan jag åker till jobbet så ska vi äta frukost tillsmamans på jobbet :)

/Sofia

091007

God morgon!
Idag är det dags för jobbet igen, jag står i Maxiköket mellan 10 och 19. Idag ska jag göra något som heter smördegsinbakade äpplen.. får väl se hur det går, bra hoppas jag! Jag var in på jobbet en snabbis igår så att Niclas kunde visa mig hur ugnen fungerar, den är tydligen lite konstig.. Grejen är att det är typ bara Niclas i charken som kan den där ugnen och han är på kurs idag. Så om jag inte fattar den så vet jag inte hur det blir, haha. Men det ska nog gå bra :)

Igårkväll innan maten gick jag & älsklingen en liten kvällspromenad, väldigt skönt. Sen efter maten så fick vi ett ryck och började städa undan lite i Johans rum. Vi skruvade bort sängstommen på hans säng, för den gnisslar så mycket så fort man rör sig lite i sängen. Så i natt har vi sovit på golvet, jätteskönt faktiskt! :p .

Nu måste jag börja göra mig iordning litegrann, sitter fortfarande med blött hår och så.

/Sofia


Nu är dom beställda!

Hej hopp! :)
Jag har haft en trevlig dag på stan med Lisen & Johanna idag :) Vi gick på maknaden en stund och sen gick vi runt nere på stan. Jag tittade i olika affärer på förlovningsringar och hittade ett par som jag gillade på Albrekts guld. När klockan var typ fyra så skjutsade jag hem Johanna & Christopher till dom och sen kom Johan dit och hämtade upp mig. Vi åkte ner på stan igen för att kolla på dom ringar som jag hittat och Johan tyckte också om dom :) Så nu är ringarna beställda! :) Vi ska hämta ut dem på tisdag nästa vecka :) Det känns så underart bra det här! Jag älskar dig Johan!<3

/Sofia

Stan

Hejsan! :)
Idag är jag ledig och det är jätteskönt! Jag gick upp runt nio imorse och nu väntar jag på att klockan ska bli tjugo i tolv för då ska jag åka ner mot stan. Det blir en sväng ner på stan med Lisen & Johanna idag :) Vi tänkte gå en stund på Vaksala marknad också. Det blir nog en trevlig dag! :)

/Sofia

Har haft en jättebra helg

Hej hopp! :)
Som ni säkert förstår så blev det en fredag med mycket mys med min älskling! :) Jag jobbade till klockan sju, gick ut till bilen. Johan ringde och sa att jag skulle stanna där och stå med ryggen emot det hållet som han kom ifrån och sen blunda. Han kommer och kramar om mig bakifrån och håller en bukett röda rosor i handen. Sen frågar han om jag vill förlova mig med honom. Jag sa självklart ja till min älskade! :) Jag är så lycklig med min Johan!<3 Vi åkte hem till mig och hade mys hela kvällen! :)

På lördagen skulle jag jobba 15-21 så innan det så åkte jag & älsk till Gränby. Vi kollade på ringar på Guldfynd, vi kanske hittade de vi vill ha där, men vi ska kolla på fler ställen först innan vi bestämmer oss :) Johan shoppade lite kläder, vi åt på donken och sen åkte vi hem till Johan ett tag innan jag åkte till jobbet. Efter jobbet sov vi hos Johan, tittade på film och hade det mys! Vi hade köpt lite naturgodis som vi smaskade på. Jag köpte även två stora ljusfat och sex stycken blockljus på jobbet, vi hade lite utförsäljning på sånt. Så jag fick allt för typ en hundring :) Tycker det är mysigt med ljus.

  

Söndag, jag jobbade även idag på Maxi mellan 10 och 16. Efter jobbet köpte jag två tårtor och blommor till min farmor som fyllt år. Sen åkte jag och älsk ut till farmor & farfar på kalas :) Sov sen hemma hos mig.

Idag är det måndag och jag har jobbat mellan 11 och 19. Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt nu när det har varit kurs i två dagar och sen jobbat sex dagar i sträck. Så imorgon ska jag ta det lugnt, ta en sväng nere på stan med Johanna :)


Jag älskar dig<3

/Sofia


Jag är lycklig med min Johan<3

Igår frågade min älskade Johan & jag svarade ja! <3


Pics.






Hinner inte lägga in fler bilder, ska åka till jobbet. /Sofia

091002

Hejsan hej! :)
Idag är det fredag igen, jag ser att jag inte skrivit sen i måndagsmorse. Jag har helt enkelt inte orkat.

Kryssningen med facket i måndags-tisdags var hur kul som helst! Det var ganska jobbigt att sitta och lyssna på alla "konferenser" men det gick bra. Jag somnade till där ett tag :p . Så efter det så blev man kallad Piggelin av Niclas, haha ;) Vi hade iaf skitroligt på den där kryssningen! Jag ska lägga upp några bilder och de får tala för sig själva :)

När jag kom hem på tisdagen så hämtade min älskling mig i stan och sen sov vi hemma hos mig. I onsdags jobbade jag 10-19 i Maxiköket, igår samma tid och samma ställe. Kul att få lite omväxling på jobbet :) Jag ska stå där även idag, kom och smaka på yoghurtglass i Maxiköket idag! ;) Jag och älsk har sovit hos mig i natt, ska göra det ikväll också. Vi tänkte ha lite fredagsmys ikväll! :)

/Sofia

RSS 2.0