Kryssning!

God morgon! :)
Sitter hemma hos älskling, påklädd, sminkad och klar. Om cirkus 20 minuter ska jag gå till bussen och sen vid åtta ska jag möta upp Jennie & Niclas på stan :) Det är kryssning med Handles facket idag, vi kommer hem imorgon igen. Det ska bli skitkul! Hinner inte skriva så mycket mer, vi hörs imorgon! :)


Jennie färgade mitt hår igår så nu är det mörkbrunt igen, I like! :)

/Sofia


Rolig helg!

I fredags var det ju utgång på Kalas som gällde. Jag jobbade till tre, sen åkte jag runt och fixade lite saker. Sen gjorde jag mig klar hemma hos min älskling. Det blev lite förfest här också, beställde pizza till det, mumma! ;) Klockan tio tog jag, Johan, Koffe & Johanna bussen ner på stan. Emma, Elina, Petter, Lalle & Charlie var redan där då när vi kom. Runt elva kom även Sara dit med två kompisar. Jag hade en rolig kväll på Kalas iaf! Så dit kommer jag gå fler gånger :)

Igår, lördag, så var det tjejkväll hemma hos Mirre. Vi var fem jobbarkompisar från maxi, plus Johanna :) Det var en rolig & mysig kväll :D Johan kom och hämtade mig, Jennie & Johanna lite efter klockan ett.

Idag skulle jag ha följt med Jennie till tatueraren igen för att hon skulle göra klart sin tatuering. Jag tänkte även prata om min som jag voll göra och kanske boka tid. Men nej då håller tatueraren på att krångla så det blir inte av idag :( Men vi ska iaf till jobbet och handla lite jag, Jennie & Johanna. Sen måste jag hem och packa det sista till kryssningen och förhoppningsvis hinna träffa mamma som kommer hem från Grekland idag :)

Här får ni en icke-snygg-bild från i fredags. Det är så snyggt när man blir röd om läpparna av Bacardi Breezer watermelon ;) Haha nej ingen snygg bild iaf!


/Sofia


090924

Hejsan!
Sitter här nyduschad i morgonrock hemma hos min älskling, vi ska väl snart krypa ner i sängen och sova. Jag jobbar öppning imorgon så det blir en tidig uppgång imorgon.
Idag har jag varit barnvakt åt kusin Viggo igen :) Mellan tolv och tre var jag där och allting gick bra. Vi spelade tv-spel och tittade på en Bamse-film, mys! Sen åkte jag hem till Johan och väntade på honom, när han kom hem så åkte vi direkt till Koffe och var där några timmar.

Imorgon blir det utgång på Kalas! :D . Vi tänkte prova på det "nya" stället nu, jag hoppas att det är bra! Vi blir några stycken som går ut iaf :)

/Sofia

Mys med Johanna & Christopher!

Hejsan! :)
Idag har jag haft en mysig dag med Johanna & min gudson Christopher :) Jag åkte in och hämtade de runt ett, sen har vi varit hemma hos mig. Vi åkte först en sväng till Maxi och köpte fika och pratade med Jennie en stund, sen träffade vi Mirre också. Christopher log jättemycket när vi stod med Mirre, en riktig tjejtjusare är han! :) Sen åkte vi iaf hem, gick en promenad i det sköna vädret. Sen klockan fem så skjutsade jag hem dom igen. Tack för en mysig dag!

Igår åkte jag och Johan hem till mig när han slutat jobba. Jag var inne hos Johanna & Christopher hela dagen fram till fyra. Jag & älskling åkte och handlade till tacos. Så när pappa kom hem vid sju så stod maten på bordet, det uppskattades! :) Sen har jag tvättat all tvätt också, så det är klart. Mamma är ju borta i Grekland så det är ingen som gör det då haha ;p

Nu ska jag äta mat med lilleror och sen åka in till min älskling! :)

/Sofia

090921

Hejsan!
Det ser ut som att jag tog en bloggpaus över helgen. Får väl berätta lite nu om helgen istället. Den har varit ganska lugn. I fredags var jag hemma ett tag med familjen för att hinna träffa mamma lite innan hon åkte utomlands i en vecka. Just nu sitter hon säkert och äter jättegod hotellfrukost där borta på Rhodos.. ååh vad jag också vill åka utomlands! Aja iaf, vif halv tolv så åkte jag in mot stan till min älskling. På vägen blir jag stoppad av polisen.. skitläskigt ju, haha. Jag har aldrig blivit det förut så. Men han kollade på mitt körkort, jag fick blåsa och han frågade några frågor och sen var allt lugnt så fick jag åka vidare :P . Men usch jag blir så nervös för såna saker!
I lördags jobbade jag till tre på Maxi, tog en sväng förbi Johanna efter jobbet. Där hade jag tydligen cider kvar sen förra helgen så de tog jag med mig hem. Sen åkte jag, Johan & Koffe och handlade till tacos. På kvällen satt jag hemma med Johans syster och drack vin & cider, mysigt! :)
Igår var det en seg dag, jag var inte bakis men seg :p . Så igår gjorde vi mest ingenting. Åt pizza på kvällen och sen fruktsallad som jag och älskling hade gjort :)

Det är väl ungefär det som har hänt i helgen. Idag jobbar jag mellan 10 och 16 på Maxi.

/Sofia

Trevlig dag med min Piff!!<3

Jag har haft en trevlig & mysig dag med Sandra idag! :) Vi träffades vid ett på stationen, åt lunch och åkte runt till olika butiker. Vi avslutade dagen med en sväng på Ikea. Sen vid halv fem så åkte jag hem till min älskling. Jag & Sandra har redan planerat in två eventuella dagar när vi ska ses nästa gång, det är ju så svårt när vi jobbar så olika. Det var mycket lättare när vi gick i samma klass i gymnasiet ;p . haha! Ikväll blir det till att titta på Idol igen!

/Sofia


Träffa Piffen idag!

Hejsan!
I natt har jag sovit så skönt! Vi bytte sängkläder i sängen igår och bytte till ett stort duntäcke, hur mysigt som helst! Johan klagar alltid på att jag snor hela täcket men nu så klagade han inte så det var ju tur, haha ;)
Gick upp lite innan klockan nio idag. Ska snart åka hem och hämta min bil, sen klockan ett ska jag möta Sandra inne i stan :) Vi har inte setts på länge nu, för länge, så idag är det verkligen på tiden! Vi ska gå på stan iaf, sen får vi se vad som händer :)

Nu ska jag åka, skriver kanske senare!

/Sofia


mina fina armband & halsband som jag fick
av Källa igår som hon har gjort själv :)


090916

Hejsan!
Idag har jag varit ledig från Maxi, har "jobbat" med Viggo istället :) På förmiddagen har jag varit med Jennie, fram till klockan två. Vi hade kul som alltid när vi är med varandra! :) Sen när klockan var halv tre så hämtade jag Källa från skolan och Viggo från dagis. Vi gick hem till dem, Viggo hamnade framför Bolibompa-spel på datorn. Jag & Källa målade i Hello Kitty-böcker & Prinsess-böcker.

När jag var klar där så åkte jag hem till mitt hjärta. Ikväll har vi kollat på Idol, alltid kul att titta på auditions ;p . Nu orkar jag inte skriva mer.

/Sofia

Katy Perry

Jag kom att tänka på för några dagar sen att jag inte har lyssnat på Katy Perry på länge och funderade på varför. Hennes album "One of the boys" är ju faktisk riktigt bra! Så jag lade till albumet i min Spotify-lista. Jag hade en period förra året som jag lyssnade jättemycket på henne i min iPod. Så jag började lyssna igenom det på datorn och kom på varför jag inte har lyssnat på det på länge. Perioden som jag lyssnade på henne förra året var en hemsk & jobbig period så jag antar att det är därför som jag inte lyssnat på henne på länge. Saken är den att när jag lyssnar på vissa låtar så kommer jag ihåg vissa stunder från den jobbiga perioden, jag kommer ihåg exakt var jag var och vad jag gjorde när jag lyssnade på en viss låt. Visst är det sjukt att man kan koppla vissa låtar till olika händelser och verkligen komma ihåg exakt var man var och vad man gjorde då.. Jag fick iaf svar på min fråga varför jag inte lyssnat på henne på länge..
Det blev ett mycket längre inlägg än vad jag hade tänkt.. Jag ville egentligen bara säga att den här låten är väldigt fin, en av mina favoriter just nu, Katy Perry - Thinking of you. Lyssna & njut! :)


090915

Hejsan! :)
Sitter hemma hos älsklingen, börjar jobba om en timme. Idag kör jag 12-19 på Maxi! Både Jennie & Niclas jobbar också till sju ikväll så jag kan tänka mig att det blir en rolig dag på jobbet idag! :) Sen efter jobbet får jag se om jag är pigg nog att åka ut till Sandra & Jimmy i Almunge, Jimmy fyller nämligen år idag så jag är bjuden på fika ikväll om jag vill :)

Igår när jag kom hem till min älskling så var vi duktiga och gick ut på en promenad. Sen tog vi det bara lugnt innan vi skulle sova :) Nu ska jag göra mig klar för jobbet!

/Sofia

Måndag

God morgon! :)
Idag är det måndag igen då, har varit ledig hela helgen så det har varit skönt. I lördags var jag nere på stan på Kulturnatten. Det var en rolig kväll! Jag och Johanna satt hemma hos henne och drack innan, blev aningen onyktra där ;) Haha, bilderna är ju inte så snygga  ;) Klockan blev halv tio när vi började dra oss mot stan. Träffade Emma, Petter & Lalle en stund innan de gick in på Kalas. Sen gick vi runt på stan med Sara, Robin & Therese :) Mitt hjärta kom och hämtade mig klockan ett sen så sov vi hemma hos honom :) Igår var jag ganska seg, jag mådde inte dåligt som tur var, bara väldigt seg i kroppen :P . Vi gick upp runt halv elva och åt frukost men sen somnade jag till i sängen igen. Johan skjutsade hem mig runt ett, jag var hemma några timmar och sen åkte jag in till Johanna för att hämta mina saker. Sen var jag med Elina resten av dagen :) Vi tog en sväng ut till Johans garage och sen på kvällen så hämtade vi Elinas mamma på Arlanda. Så det blev en liten roadtrip där på kvällen :) Jag var hemma hos min älskling lite innan elva sen, somnade ganska fort. Men nu imorse så var jag jättetrött när klockan ringde vid åtta. Snoozade några gånger innan jag släpade mig upp ur sängen och in i duschen. Men nu är jag iaf klar, ska åka till jobbet om en stund. Idag jobbar jag 11-19 på Maxi :)

/Sofia

Kulturnatten

Hejsan hoppsan! :)
Sitter hemma, har precis gjort mig iordning med smink och så. Jag ska snart åka in till Johanna så ska vi äta mat och sen sitta hos henne och förfesta lite :) Senare blir det ner på stan, det är ju kulturnatten i Uppsala idag så det lär vara lite folk på stan så det kan nog bli kul! Har pratat lite med Sara och hon skulle nog sitta på Salt så vi kanske hamnar där sen :) Älsklingen hämtar mig sen ikväll, vilken tid beror ju på hur kul det är :) Men jag tror inte att det blir allt för sent iaf.

Nu ska jag åka, vi hörs! :)

/Sofia

Bilder


Har varit lite ego nu på morgonen och roat mig med att ta lite bilder ;p


090911

God morgon! :)
Gick upp vid halv åtta imorse, har duschat och gjort mig iordning för jobbet. Jobbar 10-16 idag, skönt pass! :)

Igår var jag barnvakt åt min kusin igen, tre timmar den här gången. Det gick så bra så! :) Igårkväll var det ju Idol igen, så det kollade vi på. Vissa är ju verkligen tondöva, haha! ;)

Vad händer i helgen då? Det är ju kulturnatten i Uppsala, men vet inte om jag ska ner på den. Aja, vi får se hur det blir! Jag är iaf ledig hela helgen, skööönt! :D

/Sofia

Trevlig dag!

Idag har jag haft en trevlig dag! :) Började dagen med bästaste Elina, vi åt frukost tillsammans och sen skjutsade hon ner mig på stan för jag skulle på möte. Jag mötte upp Sara på stan så gick vi till mötet tillsammans, mötet varade i två timmar. Jag & Sara gick till stationen och satte oss och pratade :) Sen vid halv ett så mötte Sara upp en kompis och jag farmor & mamma. Vi tre skulle åka till Ikea för farmor hade inte varit på det nya än. Så vi åt lunch på Ikea och sen gick vi runt där i typ två timmar, trevligt! :)

När min underbara älskling hade slutat jobba så åkte jag hem till honom<3 Runt halv sex så åkte jag till Johanna för att prata lite. Jag var med henne i två timmar ungefär :) Sen åkte jag hem till mitt hjärta igen. Nu på kvällen har vi ätit mat och tittat på Idol ;) Haha, roligt värre det där! Nu ska vi väl snart sova så jag säger god natt nu!

/Sofia

090907

Nu har det visst varit sådär tyst ifrån mig igen.. Jag har varit sjuk hela veckan så det har kanske inte varit så kul att läsa om hur jag har klagat på förkylningen, haha ;p . Jag jobbade iaf igår, det gick helt okej men jag kände också att jag inte är helt frisk än. Hostar och så fortfarande men inte lika mycket som förut. Idag ska jag försöka jobba igen 15-21, på Maxi såklart :) Det ska nog gå bra!

Just nu sitter jag hemma hos min älskling, men ska nog åka hem en sväng för att hämta lite rena kläder och så. Jag kanske skriver mer senare.

/Sofia

090904

Hejsan!
Idag börjar jag känna mig lite piggare men fortfarande inte frisk tyvärr. I natt hade jag en väldigt jobbig natt, hostade hela tiden och den ville inte ge med sig! Jag och älsklingen började kolla på en film runt halv tio som var två timmar lång, Johan somnade runt tio men jag tittade klart på filmen. Men jag förstår inte hur älskling kunde sova för jag bara hostade och hostade hela tiden. Skitjobbigt! Filmen var slut halv tolv så då försökte jag sova, men det gick inte så bra. Till slut gick jag upp och skulle hämta vatten och sen försöka sova igen, klockan var då 02.00... Men kul!! Då hade jag legat i 2½ timme och inte kunnat somna! Till slut så kunde jag somna iaf som tur var. Filmen som jag kollade på var Slumdog millionare, jättebra film faktiskt! Den borde ni se! :)

Imorse gick jag upp vid halv nio ungefär. Senare åkte jag förbi Elina som var i gamlis, det blev en sväng upp till gränby centrum där jag köpte en tröja på H&M. Jag blev ganska trött av att gå runt så när jag skjutsat tillbaka Elina så åkte jag hem och lade mig i soffan. Där befinner jag mig fortfarande och lär nog vara här ett tag till. Jag hoppas att jag blir mycket piggare imorgon så jag kan jobba!

/Sofia

Frisk nu då?

Har jag blivit frisk nu? Nej, inte direkt! :/ Jag fortsätter hosta, nysa och blää! Det blir inget jobb imorgon heller. Kassaledaren ringde mig tidigare idag och frågade hur jag mådde, hon hörde på mig att jag inte mådde så bra men sa att jag skulle ringa senare och säga hur jag ska göra imorgon. Jag ringde för en stund sen och hon tyckte att jag skulle vara hemma imorgon och så blir det. Hur fräscht är det att sitta i kassan när man hostar och nyser liksom? Kunderna uppskattar det nog inte, plus att jag vill ju inte smitta mina kollegor heller. Så som sagt, hemma imorgon igen. Nu ska jag äta plättar med sylt här hemma och sen åka in till min älskling :)

/Sofia

Gör mig frisk!!

Hejsan!
Sitter hemma i soffan, kom hem från älsklingen för knappt en timme sen. Idag har rethostan kommit skitkul! :( Skitjobbigt, men samtidigt så är det ett tecken på att förkylningen börjar gå över. Jag hoppas att jag kan jobba imorgon! Vill inte sitta hemma en hel dag till!

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan få lunch, orkar inte göra iordning något själv, helt slut i kroppen. Hon borde komma hem om en timme ungefär, måste åka upp till affären och köpa nässpray och sånt skit också. Suck!

/Sofia

Tusen nålar




Ååh så bra, jag njuter! :) <3

13 månader...

Hejsan!
Förkylningen har ju inte gått över om man säger så! I natt kunde jag knappt sova, vaknade hela tiden och hade sen svårt att somna om. Stackars Johan som skulle upp tidigt fick stå ut med det, men han hade inte blivit så störd av det som tur var, vaknat någon gång bara. Iaf, det blev en lång natt för mig. Sen när jag vaknade imorse så kunde jag ju knappt prata, jobbigt! Jag skulle på möte klockan elva idag, angående att jag är avlösare åt min kusin. Jag var ju inte så jättepigg för att åka ner på stan men det var bara att göra mig iordning och åka ner på stan. Det hände något roligt då när jag kom in i M:s kontor, där sitter Sara! :) Haha vi båda såg ut som frågetecken "Vad gör du här?". haha! Vi är tydligen inom samma projekt, fast Sara jobbar med det som deltidsjobb, typ halvtid tror jag. Så det är lite skillnad, jag har det ju bara som extra. Men kul iaf! :)

Det tog bara en halvtimme knappt att prata med M, sen kunde jag gå. Mamma slutade klockan tolv så vi åt lunch tillsammans och sen handlade på Maxi :) Det är helt sjukt, jag var trött i hela kroppen bara efter att ha handlat! Visst vi veckohandlade, men iaf jag var helt slut i kroppen! Vill inte vara sjuk! :( Jag pratade med kassaledaren idag och hon tyckte jag skulle vara hemma imorgon så det blir jag. Skit också! Men men, det är bättre att vara hemma och vila sig och bli frisk istället för att jobba och bli sjukare. Så jag hoppas jag kan jobba på fredag som det är tänkt iaf! :)

2 september idag - 13 månader med den bästa! hihi :) jag älskar dig Johan!<3

/Sofia

Sjuk... :(

Hejsan hej!
Det blev en tidig morgon idag, jag gick upp klockan 05.15... Jag kommer inte ens ihåg när jag gick upp så tidigt sist :p . Iaf, jag började jobba på Maxi klockan sex för att vi skulle inventera. Jag fick börja på Hälsa & skönhet, var klar efter två timmar. Då fick jag fortsätta på charken och höll på där i två timmar, sen fick jag gå hem. En ganska rolig dag på jobbet ändå :) Jag fick några nya skivor av Niclas idag också, sex stycken med Mötley Crüe så nu har jag mycket att lyssna på. Tack så mycket kompis! :D Jag åkte hem till Jennie efter jobbet, vi tog en sävng upp till Gränby och fikade lite med Elina & Emma. Sen köpte vi med oss lunch hem till Jennie och sen lite efter två så skjutsade jag Jennie till jobbet. Jag köpte halstabletter & en Ben&jerrys glass och sen åkte jag hem till Johan så här sitter jag nu ensam. Johan slutar om en timme så han kommer snart hem! :) Jag har blivit förkyld och det är inget vidare! :( Jag hostar, nyser och har ont i halsen, svullna halsmandlar.. Usch usch, låter som en kråka när jag pratar också! :( Vill inte vara sjuk! Jag hoppas att det inte är något långvarigt!

Jag försökte blogga igårkväll, men kunde inte logga in av någon anledning så jag hann ju aldrig skriva om gårdagen. Jag hade jättekul med mina favoriter igår! :D Jag, Jennie & Niclas åkte till Täby centrum och gick runt där i några timmar och kikade, åt lunch där också. När vi var klara där så åkte vi vidare till Barkarby, tog ett tag att ta sig dit bara! GPS:en visade så konstigt så vi åkte ju bara run, runt hela tiden! Till slut blev jag så arg så Niclas fick ta över ratten och köra :p . Han frågade en taxigubbe som snällt beskrev vägen så då hittade vi dit äntligen :) Det enda jag köpte var en ny adidaströja, en grön den här gången :) När vi var klara i Barkarby så åkte vi hem till Uppsala, Jennie skulle storhandla så jag & Niclas hjälpte henne. Sen skjutsade vi hem Niclas och sen Jennie, sen åkte jag till min Johan :) En mycket trevlig & rolig dag hade jag! :D

Bilder från igår:



Jennie tog några bilder också, men har inte fått dom än så dom kommer senare! :)

/Sofia


RSS 2.0