Tillbaka till jobbet

God morgon! :)

Igår hade jag en jättemysig dag med Elina :) Frukostdejt hos henne, åkte runt lite i stan, solade, sen hem till mig och försöka få ut Peppe. Vi lyckades till slut :) Han är fortfarande lite osäker i lägenheten, men igår hade jag honom faktiskt i knäet och där trivdes han :) Så i slutet av veckan kanske han har vant sig vid sitt nya hem :)
Johanna kom förbi på kvällen också, trevligt!

Peppe hoppade upp i sängen inatt/tidigt imorse igen :) Han var jättekelig då också, sötnosen!
Idag ska jag jobba 11-19, känns jobbigt för jag har varit ledig i 11 dagar i sträck nu.. usch vad lat man blir!

/Sofia

100329

God morgon!

Peppe kikade fram en stund igårkväll, men han höll sig inne i badrummet hela tiden. Han stod och sträckte sig ut över tröskeln, men inte längre. Jag och älsklingen gick och lade oss i sängen vid halv elva, då låg Peppe kvar under badkaret. Jag vaknade till klockan 03.55 imorse, då har Peppe hoppat upp i våran säng och Johan ligger och pratar med honom. Han gick fram och tillbaka i sängen och var kelig och mysig :) Men han var fortfarande rädd stackarn. Klockan fem ringde Johans klocka, jag hade aldrig somnat om så jag gick upp då(!) Kul när man är ledig liksom :p När vi tände lamporna så blev Peppe rädd igen, han hoppade upp på fönsterbrädan och gömde sig bakom gardinerna i sovrummet. Han har inga problem med att vi kelar med honom eller nånting, så jag vet inte varför han ska gömma sig nu för.. Just nu ligger han under badkaret igen. Aja, man får väl räkna med att det tar några dagar innan han vänjer sig.

Idag ska jag vara med min fina Elina :) Ska åka hem till henne när hon vaknat och sen senare ska vi åka hem till mig så får vi se om Peppe vill komma fram.

Sitter och kollar på min Mötley-dvd som jag köpte igår nu :)

/Sofia

Hemma igen

Hejsan hoppsan! :)
Nu har jag inte skrivit på lite mer än en vecka, det beror på att jag varit i Kläppen en vecka. Jag har haft en superskön vecka med skidåkning och allt vad det innebär :) Det kanske kommer lite bilder imorgon.

Igår kom vi iaf hem till Uppsala igen. Vi handlade lite till frukost och......kattmat! :D Vi har nämligen fått en kissemiss! Vi var och hämtade honom idag, Peppe heter han och han är jättesöt :) Han har inte vant sig vid nya hemmet än, han ligger och gömmer sig under badkaret och där har han legat några timmar. Hoppas han kommer fram snart lilla sötnosen.

Idag har jag och älsklingen även haft en trevlig dag med hans mamma :) Vi var på Media markt och de andra butikerna som öppnat där. Jag köpte en mus till min dator & en dvd med Mötley på Media Markt :) Johan köpte ett tangentbord & en musmatta. Sen köpte vi ett svart överkast till vår säng på Hemtex :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Wipeout!

/Sofia

Så ska det låta:)

Tänkte försöka blogga via mobilen, får se hur det går haha. Sitter och kollar på så ska det låta just nu, gillar det programmet. Ett stort plus ikväll är att e.m.d är med så det är mycket snyggt att titta på ;) /Sofia

Fredag

Idag har jag varit ledig från jobbet. Gick upp runt åtta imorse, dammsög hela lägenheten, diskade undan ett berg och packade klart nästan allting åt både mig själv ovh Johan :) Sen vid elva åkte jag och mötte upp Sandra & Jimmy, vi åt lunch tillsammans och sen åkte Sandra med mig hem. Vi hann med en sväng på Gränby innan också. Har haft en trevlig dag med Sandra! :)

Ikväll ska jag vara fyllechaffis åt min lillebror som ska ut och festa. Eftersom att vi åker till Kläppen imorgon, så ska han sova här i natt så slipper han passa tiden till bussen. Han är inte så duktig på det på fyllan, haha ;) Han kommer in till stan om en timme så ska han, jag & älsklingen äta mat ute ikväll :)

Elina & Kalle kommer förbi senare och hämtar lite kartonger som de ska få tills de flyttar nästa vecka. Elina sa att Kalle hade bråttom men jag hoppas de kan stanna ett tag iaf, haha ;)

Imorgon åker vi äntligen upp till älskade Kläppen, ska bli så underbart att komma upp dit igen och vara där i en vecka :) <3

/Sofia

Min älskling



JAG ÄLSKAR DIG!


Onsdag

Hej hopp! :)
Dagarna går så fort, det är redan onsdag idag och halva veckan har gått..

I måndags var jag barnvakt åt Viggo, hämtade honom halv tolv och sen åkte vi ut till farmor & farfar och var där tills klockan blev tre. Sen skjutsade jag hem honom, tog en sväng förbi Elina och pratade lite skit innan jag åkte hem :)

Igår, tisdag, jobbade jag mellan 10 och 16, sen hade jag säkerhetsutbildning på jobbet mellan 16 och 20. Så jag var på jobbet hela dagen igår :p Men utbildningen var intressant så tiden gick fort :) Älsklingen kom till mitt jobb när jag slutat så handlade vi lite och sen hem och lade oss i soffan :)

Idag jobbar jag 12-20 så det blir en heldag på jobbet idag också. Ska väl äta lite frukost nu och göra mig klar för att åka sen.

/Sofia

Mysig kväll igår<3

God morgon! :)
Kunde sova lite längre idag, till skillnad från igår.. Igår vaknade jag vid sju, jippi! Så halv åtta var både jag och älsklingen uppe ur sängen :p Men vi hann med en massa saker igår så det var ju bra! Storstädade lägenheten, dammsög, skurade osv.. Sen var vi en sväng på Ikea och sen pkte vi och köpte tak- & väggfärg :) När vi kom hem började vi måla taket i hallen, vi behöver nog måla på en gång till idag. Vi ska så småningom måla om väggarna i köket, får se om vi kanske börjar med det idag.

Vid klockan sex igårkväll kom Elina & Kalle hem till oss :) Vi hade en jätemysig kväll! Vi åt fläskkarré, potatisgratäng, bea-sås och sallad. Efter maten åkte jag och Elina till Maxi och handlade lite chips & godis och sen hem hit igen. Vi kollade på Luftslottet som sprängdes igår, så nu har jag sett alla tre filmer :) Klockan blev halv två innan Elina & Kalle åkte hem, tack för en mysig kväll sötisar! :)

Idag är det söndag, helgen snart slut redan. Idag kommer mamma, pappa & lillebror på besök :) Sen klockan fem så ska jag & Jennie träna. Jag hoppas vi hinner måla lite idag också, ska nog göra det efter frukosten :)

/Sofia

Inte långt kvar nu!


Bilden är tagen från Kläppens hemsida.
Såhär ser det ut i Kläppen just nu, tror ni jag längtar dit eller? :D Men nu är det inte långt kvar, vi åker nästa helg! Är bort 20-27 mars, det ska bli så underbart härligt att komma upp dit igen!<3

Träningen avklarad!

Hejsan! :)
Gick upp halv åtta imorse, åt frukost och packade träningsväskan, sen vid halv nio åkte jag hemifrån. Jag hämtade upp Jennie hemma hos henne och sen åkte vi till Friskis! Vi körde ett spinningpass, jobbigt var det men det var bara att bita ihop. Kändes jätteskönt efteråt :) Jag skjutsade Jennie till jobbet och sen åkte jag hem. Jag har bara tagit det lugnt sen dess, ätit lunch och pratat lite skit med Elina :) Jag är ganska trött nu känner jag, skulle vara skönt att sova några timmar :p Men jag ska börja jobba klockan tre så det går ju inte. Egentligen borde jag ha fixat disken men jag har verkligen inte orkat, förlåt älskling!

/Sofia

Barnvakt

Hejsan!
Sitter och kollar på Dating in the dark, ganska kul program :p Jag kom hem från kusinen för en halvtimme sen, har suttit barnvakt sen klockan fem :) Innan dess så var jag hemma hos Elina och umgicks med henne och Evelyn :)

Imorgon är det träning som gäller igen, jag och Jennie ska köra spinning 9.30-10.30.

Nu ska jag fortsätta kolla på Dating in the dark, sen Desperate housewives och sist Cougar town :)

/Sofia

Konstigt

Vet inte riktigt vad som hände med texten i inlägget nedan.. :S

Skitrolig helg

Hejsan! :)

Jag har haft en skitrolig helg! :) I lördags åkte jag hem till Jennie runt nio på morgonen, vi skjutsade ner Andreas till tåget vid tio. Sen handlade vi mat på jobbet, handlade på systemet och sen åkte vi hem till Niclas och fikade :) Sen åkte vi en snabbis upp till gränby, gick på systemet igen haha ;p . Kollade lite på kläder och sen åkte vi hem till Jennie. Vi bar in alla kassar och sen åkte vi hem till mig för att hämta mitt ps2 & singstar-spel :)
När vi var hos Jennie igen så började vi göra oss iordning, Elina & Mirre kom lite efter tre. Sen vid fem kom Nina & Maria. Vi åt tacos direkt när dom kom och sen var det bara att börja hinka alkoholen ;) Sen bestod kvällen av prat, mycket skratt och singstar! Vid halv tio skjutsade Mirre ner oss andra på stan och kvällen skulle spenderas på Kalas! :) Hade en skitrolig kväll med tjejerna :) Jag och Jennie åkte hem vid halv två, då gjorde fötterna så jävla ont haha :p Niclas kom och hämtade oss och skjutsade hem oss till Jennie, tack så mycket kompis! :)



Söndagen var ganska slö :p Klockan tre var vi hos Jonas och Jennie blev äntligen klar med sin tatuering :) Jag ska beställa en tid när jag kommit hem från Kläppen så får vi se när jag ska plågas under nålen..

Igår jobbade jag öppning, fick sluta lite tidigare för att det var så lugnt. Jag skulle ha slutat tre, men jag fick gå kvart över två :) Jag var med mina bästaste Jennie & Niclas i några timmar innan jag åkte hem :) Sen åkte jag och älsk och handlade mat på kvällen. När vi kom hem skulle jag steka pannkakor och jag upptäckte att jag är KUNG på det, haha :D Skitstolt! ;p

Idag är det tisdag och jag är ledig, asskönt! :) Ikväll klockan fem ska jag vara barnvakt till min kusin :) Jennie ska komma hit och leka med mig på dagen :)

/Sofia


Massa nytta!

Idag har jag gjort massa nytta, känns skitbra! :) Jag & Elina fick en tvättid så mellan 10.30 och 14.30 tvättade vi en massa kläder! Åtta maskiner med tvätt, så både jag och Elina fick alla våra kläder tvättade :) Johanna var hos mig också :) Sen har jag även diskat undan disken och slängt massa skräp som var kvar efter soffan. Plus att jag har kört ett spinningpass också! :) Hämtade upp Jennie på jobbet klockan tre, skjutsade Elina till gamlis och sen tränade vi. Jag hade träningsvärk i rumpan sen sist vi körde spinning (i onsdags) så det var jobbigt att sitta på sadeln. Nu har jag ännu mera ont i rumpan kan jag lova, haha! ;p

Imorgon flyttar jag till Jennie för en natt, så ska sova utan min älskling imorgon. Kommer inte ens ihåg sist vi sov på olika håll. Men sen på söndag så blir det ju som vanligt igen :)

Tänkte packa min väska snart och sen ska jag krypa ner bredvid en sovande älskling<3

/Sofia


Äntligen helg

God morgon! Idag när jag kan sova länge, gör jag det då? Nej såklart inte, vaknade först halv åtta och sen åtta och då kunde jag inte somna om.. ville ju sova till nio iaf, men inte det inte.

Idag är det fredag, sist jag skrev var i måndags.. jag har jobbat hela veckan så det har nog inte hänt så mycket. Igår jobbade jag stängning, hade lite mys med Elina innan jag började klockan fyra. Vi åt lunch på Ikea och sen var vi hemma hos Elina :)

Igår jobbade jag min sista dag av min tiodagarsperiod, skönt som fan! Kunde ha jobbat idag om jag ville, men nej idag ska jag vara ledig! :) Ska snart gå den långa vägen till tvättstugan och hoppas på att det finns någon tid till mig idag, har ett berg av tvätt som jag vill ta hand om. Elina kommer in till mig vid nio, hon ska också tvätta så jag hoppas vi får någon tid. Igår gick det nämligen inte att boka så jag hoppas dom har fixat det tills idag! Johanna ska komma till mig idag också, var länge sen vi sågs nu :)

Klockan tre idag ska jag hämta upp Jennie på jobbet, sen ska vi köra ett spinningpass klockan fyra :)

/Sofia

Måndag igen

Hejsan! :)
Måndag idag igen då.. helgen gick fort förbi! Jag jobbade både lördag och söndag. I lördags hade vi lösviktsgodis för 29kr/kg!! Haha gissa om vi sålde mycket godis! :P
Jag och älsklingen gick på bio på kvällen, vi såg Farsan. Den var faktiskt riktigt rolig :)

Igår jobbade jag till fyra, sen tränade jag och Jennie mellan fem och sex. Det blev ett aerobics-pass, vi var skittrötta innan och var inte alls taggade för träning.. Men det var faktiskt ett skitkul pass! :) Jobbigt men skitkul! :D

Idag börjar jag jobba klockan tre, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir nog bara att ta det lugnt hemma. Kanske börja läsa en bok som jag köpta på bokrean på jobbet. Jag läser typ aldrig böcker längre, men nu köpte jag faktiskt en :) The Heroin Diaries, spillror ur ett rockstjärneliv, en biografi om Nikki Sixx, basist i Mötley Crue :)



/Sofia


RSS 2.0