Helgen

Hejsan Hej! :)
Helgen har varit bra. Jobbade på Maxi mellan 8 och 15 igår, sen tittade lite på fotbollsmatch i Vänge och på kvällen blev det Framfickan med vänner :) En mycket trevlig kväll! :)
Idag har jag jobbat på Maxi mellan 10 och 16, inte bakis som tur var :p . Synd bara att man inte har kunnat sola så mycket nu när det varit strålande fint väder! Det är ju mors dag idag, så jag köpte rosor till mammsen min :) Sen ikväll har vi varit vid plantan igen på bilträff. Det blev lite race idag iaf. Kom nyss hem till älsklingen och ska sova nu :)

/Sofia

Solen skiner! :)

Hejhopp! :)
Det gick hyfsat bra imorse på Bilprovningen, bilen gick inte igenom besiktningen men ett steg framåt iaf. Nu var det bara bullernivån som var för hög men Johan får köra bilen tills den 24 juni så det är ju skönt! Sen tror jag han byter ut den där skitbilen :p . haha!

När vi var klara på Bilprovningen åkte Elina & jag hem till mig. Vi gick en promenad på en halvtimme mellan halv tio och tio. Sen kom min farfar, farmor & två av hennes systrar på fika :) . När de åkte vid halv tolv så åkte jag & Elina till Bälingeaffären och Elina handlade lite, sen åkte vi vidare hem till Elina. Efter ett tag hamnade vi i stan hos Johanna, vi satt ute i solen och njöt! Vi åkte iväg och böt bil med Johan så jag fick tillbaka min som han har lånat hela veckan. Sen blev det en Maräng swiss från donken och sen åkte jag & Elina hem.

När jag väl var hemma vid tretiden så satte jag mig i solen med mamma, asskönt! Sen för ungefär en timme sen åkte jag in till stan och hem till min älskling. Duschade direkt, skönt som fan! Nu sitter vi som två datanördar framför varsin dator ;p. Ikväll blir det att åka på "bilorientering" och sen hem hit och sova. Imorgon är det Maxi som gäller, 8-15 :)

/Sofia

090529

Uppe med tuppen var jag idag, jag var upp en stund med älsklingen vid halv sex. Sen när han åkte vid sex gick jag och lade mig i sängen igen ;p . Jag gick upp vid sju sen och ska snart sminka mig och sen ta Johans skruttbil iväg till besiktningen.

Igår var jag ledig och jag spenderade min dag största delen med Elina :) Igår var jag hos tandläkaren klockan 8.10 och var klar där typ 8.45. Jag lagade ett litet hål som satt mellan två tänder långt bak. Tandläkaren sa att eftersom att det var en stor tand så skulle han ta mycket bedövning. & det kan jag lova att han gjorde för bedövningen släppte inte förrän nästan fem timmar senare!! :O . Det kändes verkligen som om jag gick runt med världens största fläskläpp! haha! Skönt var det när det äntligen försvann. Efter tandläkaren åkte jag hem och var hemma några timmar och sen vid elva åkte jag till Elina. Vi åkte in till stan vid halv tolv.  Först gick vi till Darkwell så nu har jag bytt till en lite kortare stav i tungan så det var skönt. Elina bytte stav i sin läpp. När vi var klara på stan åkte vi hem till mig och åt lunch och sen vid tre-tiden skulle mamma till stan så då skjutsade hon oss till Elina där vi satt framför teven. Älsklingen kom och hämtade mig sen runt fem :) Vi åt mat i stan och sen fixade Johan med sin bil som jag hoppas går igenom besiktningen idag!

Nu ska jag sminka mig toksnabbt för sen måste jag åka. Ska hämta Elina vid åtta så ska hon följa med mig till Bilprovningen :)

/Sofia

Ibland kanske man inte ska göra två saker samtidigt...?

Måste bara berätta vad jag & Elina såg idag när vi åkte bil i stan. Vi åkte på en 70-väg och så ligger det en bil framför som kör i typ 50 så jag byter fil och kör om. Samtidigt säger jag typ "Jag fattar inte varför man ligger i 50 på en 70-väg!" Elinas svar: "Kanske för att han satt och rakade sig samtidigt..." Gubben satt allvarligt och rakade sig samtidigt som han körde bil, hur säkert är det på en skala då!? Nej ibland ska man inte göra två saker samtidigt...

Shoppingdag :)

Heej! :)
Igår var det jobb igen på Polarn 12-20.15, så det har varit tre långa dagar nu men det är bra! Pengar! Sov självklart hos mitt hjärta igår också<3

Idag har jag varit på jobbet på morgonen för att lära mig hur man gör när man öppnar butiken, jag sa att jag ville lära mig det så att man kan få slippa jobba kvällar varje gång, så nu hoppas jag att jag får det! :) Jag skulle få prova själv om någon vecka och se så jag kan det :) När vi hade gått igenom och gjort allting jag och chefen så väntade jag på att Elina skulle komma in till gränby. Under tiden gick jag runt i affärer och var på sjukt shoppinghumör, haha :p . Så jag provade ganska mycket på Gina tricot, men köpte ingenting där.. haha och tur var väl det för annars hade det blivit dyrt! Men sen har jag fått med mig lite annat istället :) Vi var på gränby en stund, sen åkte vi ut till skopunkten och köpte lite skor. Sen ner på stan för jag skulle till tandläkaren, gick runt lite i affärer där med. Vi var även in på Darkwell för att kolla på kortare stavar, till min tunga & till Elinas läpp. Men vi får nog åka dit imorgon igen för de hade inte någon bra tid som passade oss idag.

När vi var klara på stan så fick vi något ryck och åkte iväg ända ut till Thuns haha :p . Usch, det har gått åt mycket bensin idag.. :/ . Men iaf Thuns blev det, köpte bara ett par trosor jag.. Ibland så finns det verkligen ingenting där. Elina shoppade lite kläder till Eve, sin systerdotter :) På vägen hem stannade vi till hos Sandra och hälsade på:) Sen fortsatte vi hemåt. Jag var hemma vid klockan sex, haha det blev verkligen en heldag i stan :)

Imorgon blir det tandläkaren igen, jag ska laga ett hål. Kul att vara där redan klockan åtta på morgonen... suck! Men men skönt att ha det gjort!




Skor från Skopunkten 299 kr
Svart "pennkjol" (köpte den plus ett vit/svart randigt linne igår) JC kjol 149 kr, linne 179 kr
Iron Maiden the film, Rocks 199 kr


/Sofia

090525

Hej hopp! (:
Det gick bra att jobba igår, jag jobbade med Emma hela dagen så det var kul! När jag hade stängt så åkte jag hem till mitt hjärta, vi åkte till hans mormor en stund och sen hem. Både jag och Johan hade svårt att somna igår så vi somnade någong gång närmare halv tolv tror jag. Sen ringde lillebror vid halv två och skulle bli hämtad. Några från hans klass städade efter Birdie vid Allianshallen igår, de höll på i tretton timmar men hann ändå inte klart men då vid halv två så fick de sluta för dagen. Så jag var vid allians klockan två, vi tog McDriven och åt i bilen påväg hem. Jag hade ju inte ätit någon middag så det fick bli klockan två på natten istället ;p . Lillebror var hemma halv tre och jag var i sängen hos min älskling igen klockan tre. Men jag hatar att åka den där vägen när det är mörkt för det är så mycket djur i närheten av vägen.. Igår såg jag 6 rådjur och 2 harar vid vägen.. usch usch.

Idag släpade jag mig upp ur sängen vid halv tio, trött som ett as! Jag är inte riktigt pigg än heller men nu är jag iaf hyfsat klar för jobbet så jag har typ en timme på mig att vakna till. De ringde från tandläkaren här på morgonen också, jag hade tydligen en tid den 1 juni men de ville flytta den och frågade om jag kunde komma idag! Men ofta liksom!? Nej det kunde jag ju inte så jag fick en tid på onsdag klockan två.. kul kul..

Som sagt, jobb idag. Jag jobbar som igår 12-20.15 på Polarn, hoppas det finns mer att göra idag, vi borde få varor idag iaf :) Igår var det mest att städa och så. Fast jag klädde om två provdockor och det är riktigt kul faktiskt! :) Man kanske ska utbilda sig till dekoratör? Njaa, tror inte att jag vill jobba med sånt hela tiden.. Vet ni, det är den 25 idag... LÖNING! :D. Det känns bra! :) Vi hörs hörrni! Ha en bra dag! :)

/Sofia

Jobb

God morgon!
Sitter hemma hos älsklingen, jag gick upp vid nio och har duschat och gjort mig klar för jobbet. Idag blir det en heldag på Polarn, jag jobbar 12-20.15. Det är söndag idag så med det menas att det är 100% ob :D . Det är det enda som är kul med att jobba helger, annars är det värdelöst.

Nej nu ska jag snart väcka älsklingen och se om han vill äta frukost med mig :)

/Sofia

090523

Hallå! Sitter hemma, kom hem för en stund sen och har precis slängt i mig lite mat och ska snart åka iväg igen.

Igår var det ju Johans födelsedag :) Jag ville överraska honom med något så jag och Elina började diskutera det för några veckor sen och började förbereda. Vi samlade ihop ett gäng av Johans kompisar och bokade bord på Salt. En kompis fixade en tårta. Jag skrev en lapp i Johans brevlåda där det stod att han & jag skulle befinna oss på stora torget klockan 19 på hans födelsedag. Så vi tog bussen ner igår och sen när jag fick ett sms av Elina att allt var klart med dukning och så på Salt så gick vid dit. Det småregnade så Johan blev lite irriterad på at vi aldrig var framme, haha :p . Men sen blev han glad att se att alla kompisar var där :) Vi satt på Salt några timmar och sen gick vi vidare till People. Jag och älsklingen var hemma vid tolv, lite tråkigt att åka hem tidigt men väldigt skönt måste jag säga! :) Mitt hjärta fick en mörkgrön adidas-tröja, en t-shirt & två Björn Borg-kalsonger av mig :) Jag tror och hoppas på att älsklingen tycker att hade en bra födelsedag :)

Idag har det varit kalas med släkten hemma hos Johan och sen har jag jobbat på Polarn i gränby. Nu ska jag skjuta lillebror till några kompisar och sen vidare till älsklingen :)

/Sofia

Älsklingen fyller 20 år!

Hejhopp! :)

Idag fyller min älskade Johan 20 år, grattis älskling!! :)<3 Vi har ordnat en överraskning till honom, som ni får höra mer av imorgon :) Han står i duschen nu och jag är klar så snart bär det av ner på stan :) Hörs imorgon!

/Sofia


Update

Tänkte slänga in en liten uppdatering på vad som har hänt i mitt liv, haha ja om ni är intresserade ;p .
I tisdags åkte jag till Johanna och var där i några timmar innan jag skulle jobba. Vi tog en promenad till Ica och köpte färdiggrillad kyckling och potatissallad, plus lite godis :) Christopher var på bra humör och skrattade mest hela tiden :) Sen vid fyra började jag på Polarn och jobbade till åtta. Åkte sen hem till älsklingen och sov där.

Igår  gick vi upp vid åtta, åt frukost och sen åkte vi till bilskroten i Björklinge. Johan skulle ha en ny vindruta till bilen som snart ska till besiktningen igen. Så dit åkte vi och tog loss en ruta från en annan bil, eller ja Johan gjorde det, jag kan ju inte sånt där så jag gjorde inte så mycket :p . Men lite iaf, hihi. Sen åkte vi tillbaka till stan. Sen vid två skjutsade jag mamma till sjukhuset och sen hem till Johans mormor. Där var vi i några timmar och fixade med bilen. Sen åt vi på Max :) . På kvällen vid åtta så hämtade vi mamma på Salt och åkte hem till mig. Sen sov vi här.

Idag blir det som sagt kalas hos kusinerna :) Det ska bli kul! Johan skulle ha följt med, men självklart så väljer hans bil att rasa igår så han måste fixa den idag. Usch, jag tycker verkligen inte om den där biljäveln just nu! Han har ju sån otur min älskling :(

/Sofia


Min söta gudson Christopher! :)

Kalas

Idag är det kusin Viggos dag! Han bli nämligen hela fem år idag :) Ska snart åka iväg på kalas :)



ELINA!<3

Jag blev så glad av att läsa de här raderna som Elina har skrivit, älskling du ska veta att
jag älskar dig så mycket och är överlycklig att jag har dig!<3<3<3


090519

Igårkväll var jag ju som sagt hos Elina och sov kvar där. Vi gjorde pannkakor till middag och senare tog vi en sväng till Maxi för Elina skulle köpa cigaretter, passade på att åka och säga hej till älsklingen eftersom vi inte skulle sova tillsammans. Sen åkte vi tillbaka till Elina och kvällen bestod av massa prat :D . Vi gick och lade oss vid halv tolv. Imorse vid kvart i tio vaknade vi upp med ett ryck båda två för då ringde Johan :p .
Nu sitter jag hemma, men ska snart åka in till Johanna och vara där tills jag börjar jobba sen klockan fyra :) Sen ikväll sover jag hos mitt hjärta och allt är som vanligt igen :D <3

/Sofia

Mys hos Elina

Hej hej! :)
Det blev stan idag som sagt, vi var på gränby och så :) Jag hittade en till present till mitt hjärta så han får sammanlagt tre saker :) Ni får veta vad, efter fredag när han fått dem. Sen blev det ett par nya solbrillor idag igen, haha :p . Tyngaste! De är röda :D . De ska ni också få se en bild på nån gång :p. Älsklingen jobbar så länge idag och börjar tidigt imorgon så idag ska jag för ovanlighetens skull inte sova med honom, hur ska jag klara det då? Men imorgon sover jag nog där igen :D<3 . Ikväll ska jag umgås med Elina och sova hos henne, lite mys ska vi ha! :) Nej nu ska jag åka iväg till min snygging Elina! :)

/Sofia

Helgen :)

Fredag: Jag, Sandra & Emma åkte till Stockholm för att gå på Rix fm festival. Vi var där vid halv två, klockan två var det signering med Erik, Mattias & Danny så då gick vi dit och knäppte lite kort och sen blev det donken. Sen runt halv fyra gick vi till scenen och var där fram till klockan sju då det började :) Det flög äckligt många vdriga måsar över oss som stod där för att det finns puckon som tar med sig mat och äter där. Usch, så man kunde inte stå still på samma ställe hela tiden för måsarna var så jävla nära, usch! Men iaf, det började vid sju och innan det så var det flera artister som hade genrep inför kvällen så vi hade lite att titta på innan det hela började :) Artisterna höll på fram till klockan tio. Då hade vi ont i benen, fötterna & ryggen kan jag lova! :p . Jimmy kom och hämtade oss, vi köpte mat på vägen och sen vid typ kvart över elva var vi i Uppsala. Jag & Emma åkte med Petter & Robin hem. Sen var jag hemma en halvtimme innan jag tog bilen in till stan och hämtade mitt hjärta på krogen. På vägen hem höll vi på att krocka med ett rådjur, äckligt nära var det! Läskigt "/.

Lördag: Personalfest med Ica Maxi :D . Jag gick upp vid halv nio för att duscha och plocka ihop saker jag skulle ha med mig till Jennie. Sen skjutsade mamma in mig & Johan till elva. Förfest hemma hos Jennie, vi lockade håret på varandra och gjorde oss klara. Temat för festen var "I vilda västern", så jag & Jennie hade köpt cowboy-hattar, pistoler och grejer ;p . Hemma hos Jennie var vi sex stycken, grillade lite korv och så :) Halv fyra kom taxin och hämtade oss så vi var vid Skarholmen klockan fyra. Vi gjorde lite aktiviteter, som en guldjakt till exempel. Det var kul! :) Men det som var synd var att man inte fick sitta med vem man ville för vi skulle sitta lagvis. Jag hade ett bra lag så det gjorde ju inget, men jag & Jennie hade velat sitta tillsammans. Men efter den andra tävlingen som var Musikquiz så fick vi göra vad vi ville :) Maten var jättegod men vi kunde ha fått det lite tidigare än nio tycker jag. Jag just det, vi hade linedance också, haha roligt värre! Niclas behövde lite hjälp så jag hjälpte honom, experten själv haha ;D . Men han klarade det sen så jag måste ju varit bra då? haha ;) Vi körde en egen dans sen, Niclas skulle visa Jennie hur man dansade tryckare när man var liten HAHA! Bild kommer ;p . Personalfesten var rolig iaf :) Älsklingen var jättegullig och hämtade mig, Jennie & Mickis och skljutsade hem dem. Sen åkte vi hem till mig och sov :)

Jag har världens bästa pojkvän, världens gulligaste! :)<3

Söndag: Jag och älsklingen sov länge, asskönt! Vi gick upp vid typ halv tolv-tolv. Någon timme senare åkte vi hem till Johans mormor och fick mat och så. Sen åkte vi hem till Johan, där gjorde vi en storstädning i hans rum för det behövdes. Nu är det så fint så! :) Jag hjälpte J att sortera alla hans papper i en pärm så han har koll på dem :) Sen skjutsade J hem mig så att jag kunde hämta saker och min bil. På vägen in till stan igen hämtade jag upp Elina och så åkte vi hem till J. Hoppade in i Johans bil och så åkte vi tre till Plantan på bilträff :) Sen vid halv tio åkte vi hemåt, jag skjutsade hem Elina och sen in till älsk och sov hos honom :)

Idag blir det stan med Elina & Emma, jag ska försöka hitta något mer i present till älsklingen:)

/Sofia

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en rolig dag/kväll i huvudstaden! :) Rix var slut vid tio, då hämtade Jimmy oss så åkte vi hemåt, köpte mat i McDriven och sen till Uppsala. Där hämtade Petter & Robin upp oss så vi slapp vänta på bussen en timme, tack! Så vi var hemma vid halv tolv. Nu väntar jag på att klockan ska bli närmare ett så jag kan hämta Johan från krogen då. Är egentligen skittrött och vill bara sova, men jag vill inte sova själv så då väntar jag hellre så jag får sällskap av mitt hjärta:)<3 Nej men nu fick jag precis ett sms att jag kan åka nu. Så nu åker jag :D

/Sofia


Avlösare! :)

Nu så ska mamma snart skjutsa mig till stationen, eller ja om ett tag, klockan halv tolv :) Emma hakar på mig & Sandra idag också :) Vi kommer att ha en dunderbra dag!

Mina kusiners mamma hade ringt igår och ville prata med mig. Nu är det klart att jag ska bli avlösare till min minsta kusin Viggo, åh så kul! :)<3 Få betalt för att umgås med min söta kusin, kan det bli bättre? :) Jag ser det inte som ett jobb utan som bara roligt att umgås med Viggo :) Jättekul! Jag tror att det är typ tre timmar i veckan som de har fått :)

Nej nu ska jag göra klart det sista, sen bär det av till huvudstaden! :)



/Sofia

Dagen D ;)

Idag är dagen här, det är idag det händer! Premiären för Rix fm festival i Stockholm! :D WOHO! Som vi har längtat! Jag & Sandra ska självklart dit! :D <3


Synd bara att Mr. Stenmarck inte är med!

New look

Lite nytt utseende på bloggen, vad tycks? :) Det är lite mer jag vill ändra, men orkar inte det nu. Menvad tycker ni, blev det något snyggare än det gamla? :)

/Sofia

Jag har ett riktigt charmtroll till gudson! :)

Hejsan hoppsan!
Det gick så bra att jobba idag, det fanns saker att göra nästan hela tiden. Jag stängde idag så jag jobbade själv från klockan fem. Johanna & Tomas kom förbi med Christopher på kvällen, jättekul! :) Christopher är ett sådant charmtroll, det är svårt att låta bli att bli kär i gullungen! Han var på så bra humör, han skrattade nästan hela tiden som dem var där :) Jag lovar, jag har världens sötaste gudson! :) Det är synd att jag & Johanna inte ses så ofta, det måste det bli ändring på! Vi är ju så bra kompisar och har så roligt när vi är tillsammans! :)
Efter jobbet åkte jag hem till hjärtat mitt och ska sova här i natt :) Sen imorgon blir det RIX FM FESTIVAL I STOCKHOLM! Det ska bli så roligt!!! :D. Det här blir det sista inlägget tror jag, god natt :)


Christopher

/Sofia

090514

Hej hej! :)
Sitter hemma hos min älskling, ska åka till jobbet om cirkus 20 minuter. Jobbar på Polarn på gränby idag mellan 12 och 20.15. Sen sover jag nog hos Johan igen :) Haha, ja så mycket mer hade jag inte och berätta just nu :p .


/Sofia

Premiär för Rix fm festival 2009 på fredag!

Jag längtar tills fredag det är därför jag håller på och lägger ut musik :D . Tänker tillbaka på hur KUL jag & Sandra har haft på våra små äventyr tillsammans! :) Det ska bli så jäkla kul, älskar det här! :D . Anders måste komma till Stockholm eller Västerås så vi får se honom i år! Förra året blev det inställt tyvärr så är det ju två år sen vi såg honom!
Anders Johansson


Tror ni att det blåste i Västerås den här dagen eller...? ;) Det här är från 2007.

Stenmarck!

Jag vill se Martin Stenmarck igen! Det här klippet är från konserten jag & Sandra var på i Västerås den 1 juli 2007. Vi stod längst fram så klart ;) Förra året var det Ladies night och det måste vi boka i år också! Jag ska prata med Sandra och se hur vi gör :D

Martin Stenmarck!

Lång dag i stan :)

Imorse hämtade jag upp Elina en stund efter nio, vi åkte och köpta jordgubbar först, mumma! Sen åkte vi till Biltema för jag tänkte köpa nya mattor till bilen, men de var slut tyvärr. Så då åkte vi till Mekonomen för att kolla där men då blir de lite dyrare också, ska fråga vad älsklingen tycker :) Jag köpte en doftgris som luktar äpple iaf, skittuff! ;p . Sen åkte vi runt lite till i stan och sen hem till Elina. Där busade vi lite med Eve och sen åkte vi med Li & Eve till Nickis lekland. Skitkul, men det var jag & Elina som hade roligast haha ;) Vi var där någon timme sen åkte vi en sväng till Lustgruvan, rolig affär det där haha! Sen åkte vi hem till Elina igen, bakade kladdkaka och åt med glass & jordgubbar :) Jag åkte hem sen vid fyra så jag ska äta mat hemma och sen åka in till mitt hjärta vid sju :) <3

/Sofia


Elina & Eve på Nickis :)

090513

God morgon! :)
Gick upp vid kvart över åtta ungefär, pratat med älsklingen, ätit frukost och suttit här vid datan. Jag ska bara borsta gaddarna och borsta håret och sen ska jag åka ner mot stan och hämta Elina. Hon har haft körlektion och vi tänkte hitta på något, Emma också kanske? :) Jag är sugen på jordgubbar också så vi kanske hittar några sådana ;p . Nej nu måste jag göra mig klar och sen åka.

/Sofia

Min kärlek<3


Varje dag är toppen, var timme underbar
Det känns i hela kroppen och känslan sitter kvar
Så lång tid har nu passerat sen vi två fann varann
Men äkta kärlek det vet vi alla,
Den är alltid sann!


<3

Tog en tupplur ;p

Det blev en promenad med mammsen :) Vi gick till morfar och hälsade på och sen tillbaka. Men till morfar brukar det ta kanske 20 minuter men idag tog det typ 45 minuter! :O Haha, vi fastnade på två ställen och pratade. Mamma fick berätta för båda två hur hon mådde och så vidare.. Men till slut var vi hemma hos morfar ;p. Sen gick vi hem igen och mamma fixade mat. Emma skulle upp till Tjädern så jag följde med upp dit en sväng. Sen var Emma så gullig och skjutsade mig till Johan så jag slapp ta bussen, tack hjärtat! :) Jag lade mig i Johans säng och vilade lite och råkade somna.. haha :p . Så jag var ju väldigt social jag också...

/Sofia

090512

Hejhopp! :)
Inventeringen gick bra imorse, vi hann med typ allting som vi kunde :) Sen var jag kvar till halv elva för det fanns lite saker att göra. Jag gick runt på gränby ett tag och sen åkte jag till Maxi och mötte upp mamma vid tolv. Vi åt lunch, handlade och sen hemåt. Fast först parkerade jag min bil hos Johan så åker jag buss in till honom ikväll, lite billigare än att åka bil hela tiden. Jag tänkte fråga mitt hjärta om han kan hjälpa mig med att byta stereo i bilen så kanske jag tar med den ikväll :) Nu ska jag höra med mammsen om vi ska gå en liten promenix tror jag.

/Sofia

Inventering

God morgon! :)
Sitter hemma hos älsklingen, ska åka till jobbet snart. Igår var jag på stan med Elina & Emma och jag hittade faktiskt presenter till mitt hjärta! :) Fast jag tror att jag ska köpa en sak till innan jag är klar. Vi "pimpade skorpan" som Elina sa igår också, HAHA ;) Men han blev faktiskt liiiiite finare :p . Jag köpte ny bilklädsel och en grej till ratten på Biltema så nu är bilen svart  röd inuti :) Så det pysslade vi med sen när vi kom hem från stan. Sen skulle jag in och börja jobba vid sju! Vi inventerade på Polarn i gränby så jag jobbade mellan sju & tio på kvällen igår. Sen åkte jag hem till Johan och sov. Vi blev inte klara igår så jag ska dit nu till klockan åtta igen och fortsätta.
Sen ska jag åka och handla med mamma idag :)

/Sofia

Bilägare :)

I lördags var det race i Stockholm så vi var där och kollade på det :) Jag & Johan var hemma i sängen vid halv ett sen. I söndags gick jag upp vid nio och började jobba på Maxi klockan tio. Jag fick sluta en timme tidigare, alltså halv fyra, och då åkte jag till Elinas jobb och hämtade henne. Vi fikade med en glass och sen en snabbis till gränby och sen hem till Elina en sväng. Sen åkte vi hem till mig, åt lite mat och fixade med bilen. Nu är Skorpan min! :D . Ägarbytspappret postas idag :) "Skorpan" som är en Renault Clio är liten och billig att köra. Det får bli en bil att ha tills jag har mer pengar och kan köpa en roligare :) Just nu behöver jag bara ha en bil att köra fram och tillbaka till jobbet så då är den perfekt. Iaf, sen vid sjutiden igårkväll så åkte jag & Elina in till Johan och lämnade bilen och sen kom Johan & Pontus och hämtade upp oss. Vi åkte till Plantan på träff. Sen skulle det bli åka av, men jag & Johan åkte hem och sov eftersom klockan var tio redan.

Imorse var jag verkligen skittrött så jag gick inte upp förrän lite efter tio :p . Idag ska jag & Elina gå på stan en stund. Jag ska försöka hitta present till min kära älskling som fyller år snart :) <3

/Sofia

Träffa Johanna :)

Hejhopp!
Jag satt och pratade med Johanna på msn när jag kom hem idag efter jobbet och vi bestämde att vi skulle ses en stund nu på kvällen :) Så jag åkte in mot stan och träffade Johanna på Gränby centrum runt sju :) Vi gick runt i nästan en timme och sen skjutsade jag hem Johanna och åkte vidare hem till älsklingen :) Kul att träffa Johanna, vi måste försöka ses oftare! :)<3

Först verkade det som det skulle bli en lugn hemmakväll, jag klagar absolut inte på det, men ikväll kände jag inte för att sitta hemma. Men nu så sms:ade Johan med Pontus och de skulle åka på träff så Johan sprang in i duschen för vi ska åka om typ tio minuter nu haha :p. Synd, jag hade velat hämta Elina först men det hinner jag inte nu. Jag får åka och hälsa på henne imorgon tror jag! :)

Nu ska vi strax åka, vi hörs!

/Sofia

090509

Torsdag: Jobbade på Polarn gränby till 20.15. Åkte hem till Elina en stund och sen in till älsklingen. Vi åkte med Erik, Pontus, Micke & Jimmy till Stockholm för det skulle vara race, men det blev inte så mycket av det så vi åkte hemåt igen och var väl hemma runt halv tolv. Duschade och sen gick vi och lade oss :)

Fredag: Jag skulle ha varit ledig men det var personalkris på Polarn gränby så jag åkte in och jobbade 13-17. Efter jobbet åkte jag hem sen var jag med Emma och senare även med Elina :) Sen sov jag hos Johan<3

Idag har jag jobbat på Maxi 7.55-15. Johan har fotbollsmatch i Bålsta idag och den hade jag velat följt med på men det gick ju inte pga jobbet. Synd :/ Får se vad som händer ikväll :) Det blir lugnt iaf eftersom jag jobbar imorgon igen.

/Sofia

Tråkigt inlägg

Sov hos älsk i natt, gick upp runt tio idag. Har gjort mig klar för jobbet och har precis ätit frukost och nu äter jag asgoda jordgubbar som jag köpte igår! :) Idag ska jag jobba på Polarn i gränby, jobbar mellan 12.30 och 20.15. Så jag stänger där igen, så tråkigt  att stänga men men.. Jag tror att jag jobbar med Emma idag och isf så är det kul! :) Sen ikväll får vi se hur det blir, Johan har iaf träning till nio så jag kanske sover hos honom sen. Det visar sig! :) Ett skittråkigt inlägg men det får ni stå ut med ;p

/Sofia

Martin Stenmarck - Hem

Bland andra så var det den här låten som var på hög volym när jag åkte hem idag, den är så jävla fin den här låten! Så fin text! :)

090506

HejsanHej! :)

Igår åkte jag och hämtade Elina, sen åkte vi in till stan vid halv tolv och solade :) Det var riktigt skönt igår! Fast nu börjar mina snygga vita fläckar på ryggen bli tydligare eftersom att jag har fått lite färg på ryggen nu... Det blir typ fläckar för att man ligger så hårt på skulderbladen, skitsnyggt sen när man har en halterneck bikini i sommar ;p . När vi solat så åkte vi till donken och fikade lite. Sen hämtade vi mamma på sjukhuset vid ett-tiden. Vi åkte vidare til Maxi för att handla mat till veckan. På kvällen var vi hemma hos Elina och åt mat, Elina färgade sitt hår ljusare och sen tänkte vi titta på Andra avenyn men det var tydligen sista avsnittet förra veckan :/ .
Mitt hjärta kom ut till mig vid halv nio och sov här :)<3

Idag har jag hunnit vara in till stan och hem igen, lillebror försov sig så jag skjutsade honom till skolan. På vägen hem var det Martin Stenmarck HÖGT i bilen haha ;) Tur att musiken överröstade min sång ;p

/Sofia

Valborg i bilder, enjoy! :)


090504

Hejhopp! :)
Igår åkte jag in mot stan vid kvart i sex, stannade till hos Elina och fick mat ;p . Sen åkte jag & Elina in till plantan och efter en liten stund kom Johan & Erik :) Det var en liten träff där igår så vi var där i några timmar. Jag & älsk var hemma någon gång efter tio. Idag gick jag upp halv nio, direkt in i duschen och gjorde mig klar för jobb. Jag börjar inte förrän tolv så jag blir kvar hemma hos älsk någon timme till innan jag åker. Ikväll när jag slutat så ska jag sova hos Johan igen :)<3

/Sofia

En liten uppdatering kanske? :)

Sista april var lyckad tycker jag! :) Jag & älsk åkte ut till Vänge till åtta, sen kom Emma & Elina. Vi satt i Vänge med ett antal andra, bl.a Pontus, Micke, Dennis, Jimmy, Koffe och några till. Vi tog bussen vid tio så vi var i stan vid halv elva. Jag, Emma, Elina, Sandra, Jimmy & Johanna satt ett tag i Stadsparken sen gick jag & Elina till resten som satt på Salt och till slut kom Emma, Sandra & Jimmy också :) Asskönt att sitta i solen där! På kvällen blev det grillning hos Patrik i Vänge, vi var väl typ 15 stycken. Sen senare åkte vi in till stan igen. Jag & älsk åkte hem vid elva för vi var så trötta, vaknade upp dagen efter och mådde bra faktiskt :) Vi åkte ut till Pontus på dagen och sen åkte jag hem en sväng. Jag & Emma åkte till Gamlis och åt pizza. Sen åkte jag in till mitt hjärta igen. Igår spelade Johan fotbollsmatch, tyvärr hann jag bara se första halvtimmen för sen skulle jag jobba på gränby. Efter jobbet fick jag mat hos Johan och sen åkte vi ner till Salt där det satt ett gäng :) Jag var nykter så jag körde hem sen, idag har jag jobbat på Maxi och nu är jag hemma och "hälsar på" haha jag bor ju typ med Johan redan nu ;) Jag längtar så otroligt tills jag får vakna upp bredvid mitt hjärta varje morgon! :) <3 Ikväll ska jag in till älsk och sova igen :) . Idag har man blivit bilägare också, ska bara föra över pengarna till Emmas pappa så är det klart, Skorpan är min! :)

Bilder från Valborg kommer senare.

/Sofia

RSS 2.0