Mina nya pumps


Vad tycks? Vilket kap va? Bara 199 kr :)

Biltvätt

Hejsan hej!
Mötet på Maxi höll på i nästan två timmar, intressant möte faktiskt. Sen fick vi nya kläder också, en ny snygg pikétröja och en tjockade långärmad tröja. Den här pikétröjan är en tjejmodell så den sitter mycket snyggare än den gamla som jag haft! & tjocktröjan är riktigt mysig :) Efter mötet åkte jag och hämtade Elina hos Kalle och sen åkte vi in till stan. Först solade vi, asskönt! Sen åkte vi och tvättade bilen, vi fick stå i kö i över en halvtimme innan vi ens kom in i tvätthallen! Vissa bilar som stod i kön var ju inte ens skitiga! Aja, tvätten gick iaf bra så när vi var klara åkte vi hem till Elina. Där tvättade vi bilen invändigt så nu är den så städad och fin. Jag klarade mig ganska bra nu på hemvägen, det är ju så många gropar och vattenpölar på den här vägen men det gick ganska bra, det stänkte inte upp så mycket skit.

Nu om cirkus 20 minuter så ska jag ta bussen in till stan och möta upp Johan så ska jag sova hos honom i natt :)<3

/Sofia

090331

God morgon!

Igår kom Emma och hämtade mig hos Johan, sen hämtade vi Elina i Bälinge & sen åkte vi till Gränby centrum. Vi gick ett varv, Emma shoppade ett par ljusa jeansleggings på Gina. Sen åkte vi till donken och åt, asgott! ;p. Sen åkte vi till Maxi och jag köpte ett par svarta pumps, skitsnygga faktiskt! :) De kostade bara 199 kr också :) Sen skjutsade Emma mig & Elina till Johan igen för att jag skulle hämta bilen. Jag & Elina åkte ut till Vänge för att hälsa på Annelie som var hemma hos sin syster :) Sen hem till mig och provade kläder som vi ska ha på lördag, bra med framförhållning! ;) Sen åkte vi hem till Elina och stekte pannkakor! Kalle & Jimmy kom dit då också. Efter maten så åkte vi in till stan och sen vid åtta så åkte jag till älsklingen :)

Idag gick jag upp vid åtta och direkt in i duschen och nu så ska jag snart ta mig till Maxi för att gå på möte mellan 10 och 12. Jag är glad att jag har min adidas-tröja med hög krage idag för Johan roade sig själv med att fixa ett visst märke på min hals igårkväll...tack älskling, skitsnyggt! Jag ska nog ge igen någon gång när han sover, haha!

/Sofia

God morgon?

Fy fan, jag är heelt död... Klockan är tio men jag är skittrött, imorse märkte jag inte ens när Johan åkte till jobbet. Men sen vaknade jag typ 05.10 och undrade vart han var tills jag såg vad klockan var och förstod att han hade åkt. Men varför är jag så jäkla trött? Jag fick verkligen dra mig upp ur sängen nyss.. Kan det bero på förkylningen att jag är såhär trött kanske?

Idag blir det gränby centrum med Emma & Elina :) Men jag tror nog att Emma har feber eller nåt, för hon är redan uppe och sminkad och klar! :O . Haha! ;) Så nu får jag nog skynda på lite för jag sitter här i bara Johans morgonrock :p . Vi hörs senare! :)

/Sofia

090329

Hejsan!

Igår åkte jag först till Elina och var där någon timme, sen åkte jag ut till Micke i Vänge, där Johan befann sig. Tittade lite på fotbollsmatchen, sen åkte vi in till stan jag, Johan & fem andra. Hörde att matchen slutade nol-noll iaf. Självklart håller man på Sverige, men visst fan är Ronaldo skitsnygg!? haha :) Aja, det blev en ganska sen kväll med tanke på att man vred fram klockan och jag skulle ju upp och jobba dagen efter. Jag var ganska trött igår, plus den här jävla halsen! Usch, det känns som om jag ska hosta sönder halsen. Jaja, jag sov iaf gott i älsklingens säng.

Jag har jobbat på Maxi idag, 10-16. Men vid tre-tiden så ringde jag kassaledaren och sa att jag gärna går hem om någon får gå tidigare, så jag fick gå typ tjugo i fyra så det var skönt. Skönt att vara ledig imorgon så kan jag vila halsen då :) Efter jobbet så handlade jag & Jennie litegrann, sen skjutsade jag hem Jennie och sen vidare till sjukhuset för att hälsa på mamma. Jag vill bara att mamma ska komma hem nu!<3

Efter sjukhusbesöket så åkte jag hem och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det blir korv & strips. Sen i natt så ska jag sova hos Johan igen :) <3

Idag har Emma kommit hem från Idre, välkommen hem gumman! :)

/Sofia

090328

Hej hej!

Igår jobbade jag som sagt till sju nere på stan, det gick bra att låsa & larma själv :) Jag tog bussen ut till Stenhagen och väntade på att Johans träningsmatch skulle sluta, sen åkte vi hem till honom och åt mat. Sen gick vi och lade oss på sängen och vilade, mys! Vi blev ganska trötta, eller ja Johan somnade efter ett tag ;p . Så vi kröp ner i sängen när klockan var runt halv tio-tio kanske? Men det var skönt eftersom jag skulle upp kvart i sju imorse och åka till jobbet. Älskling var så söt och skjutsade mig till jobbet imorse. Sen jobbade jag mellan 7.55 & 15. När jag slutat så hämtade jag ut mitt schema över sommaren, jag jobbar ganska mycket iaf så det är ju bra! :) Nu gäller det bara att det ska funka med tiderna på Polarn också....

Pappa & Jesper hämtade mig på jobbet och så åkte vi till mamma på sjukhuset, hon blir kvar över helgen och läkarna vet fortfarande inte vad det är för fel. När vi hållit mamma sällskap någon timme så åkte vi och åt mat på Stabby. Jag åt oxfilé, mumma! Sen åkte vi hem och nu väntar jag på att hjärtat ska höra av sig så jag vet när jag ska åka in till honom. Jag tänkte väl duscha nu så det är klart, sen åka förbi Elina och hämta min plattång och prata lite :) Det blir ingen bio idag, det kanske blir nästa helg eller nåt när det kommit lite fler filmer också. Så vi får väl se vad jag & Johan hittar på ikväll :) Jag är glad bara jag får vara med min prins!<3

/Sofia

Våra bästa år

Sitter och tittar på Våra bästa år, har inte sett det på länge så jag hänger inte med så bra men iaf :p . Det blev ingen köttfärssås och spaghetti till lunch, jag orkade inte haha. Så jag åt bara några mackor och nu äter jag vaniljglass med kolasås och strössel. Det tyckte jag att jag är värd efter allt fixande här hemma :)

Jag ska gå till bussen om en kvart ungefär. Sen jobbar jag till sju ikväll, då ska jag ta bussen till Stenhagen. Får väl se om Johans träningsmatch är slut då eller om jag får vänta på honom en stund :) Nu ska jag äta upp glassen innan den smälter, vi hörs då! :)

/Sofia


Jag hann med allting!

Jo men visst hann jag med att göra det jag skulle! :) Jag har tvättat en maskin, ligger en till i nu, hängt tvätt har jag också gjort, vikt tvätt mm., duschat, strykt sängkläder, bytt sängkläder och så. Jag är klar nu en timme innan jag ska gå till bussen till och med, bra jobbat Sofia!

Jag bytte precis tungpiercing igen, jag bytte ju i Öregrund så jag hade en Rolling Stones-tunga ovanpå tungan och en körsbärkvist under tungan. Nu har jag bytt till två vanliga kulor igen, det känns helt tomt i tungan för de är mindre än de jag hade nu innan jag bytte :P .

Nu blir det lunch, köttfärssås & spaghetti :)

/Sofia

Solen skiner idag med

God morgon!
Det känns inte som om jag sovit bra alls i natt, är trött och tung i huvudet "/ . Tur att jag inte börjar förrän klockan tre! Innan jag tar bussen till stan så tänkte jag hinna med lite saker som duscha mm,, tvätta lite kläder, byta sängkläder(som jag inte kommer orka men iaf :p) och sen kanske hinna sitta lite ute i solen. Vi får väl se vad jag hinner med, men nu ska jag iaf börja med att gå upp ur sängen och klä på mig. Hörs sen då!

/Sofia

Natti natti

Oj, det blev ganska sent innan jag kröp ner i sängen. Aja, nu ska jag iaf sova och jag håller tummarna stenhårt för att jag slipper väckas av ett visst telefonsamtal imorgon! God natt & sov gott :)

/Sofia

My life would suck without you

Om man ska ta och börja göra sig klar för sängen kanske? Jag skulle ha bytt sängkläder ikväll men jag har inte orkat, så det får bli en annan dag.. Tänkte att jag ska packa i lite kläder och så i min nyinköpta väska, ska nämligen sova hos Johan imorgon efter jobbet. Känns lite konstigt & ovanligt att sova själv i natt.. Men imorgonkväll ligger jag bredvid mitt hjärta igen!

Hur ser helgens planer ut då?
Fredag: Jobbar på Polarn i city till klockan sju, åker till älsklingen och sover där.
Lördag: Jobbar på Maxi 7.55-15, sen bio med älskling på kvällen och sen sova hos honom eller mig.
Söndag: Jobbar på Maxi 10-16.

Det är det jag vet än så länge iaf :) Sen kan saker alltid ändras så vi får väl se vad som händer. Förhoppningsvis slipper jag väckas av att mobilen ringer halv åtta imorgon och de säger att jag måste komma in till tio till jobbet. Så jag håller tummarna för att Evelinas dotter är frisk imorgon så jag slipper börja jobba tidigare! :)

Nej nu ska jag packa lite, tvätta ansiktet, krypa ner i sängen och sen kanske älsk skulle ringa :)

/Sofia


De svarta jeansleggingsen är mina! :D

Hejsan hej!
Kom hem från akuten för en halvtimme sen ungefär, men det kan jag prata om lite senare.

Idag träffade jag Liisa på stan vid tolv, vi gick runt i affärer och åt lunch. Jag var in på Gina tricot idag igen och nu fanns de svarta jeansleggingsen i svart! :D . Woho! Så jag köpte de utan att tveka! Fast fick tyvärr ta en storlek större än vanligt för fy fan vad tajta de var, haha. Aja, sånt man får leva med ;) . Nu är de mina iaf! Sen köpte jag även en väska på H&M som jag kollade på i måndags. En lite större svart väska, bra att ha när man sover borta så man kan få med sig lite kläder och så :) När vi var klara i affärerna så gick vi ner till ån och satte oss i solen, skönt!

Sen började jag jobba på Polarn klockan tre, jag trodde att tiden skulle gå fort eftersom det bara var tre timmar som jag skulle jobba. Men inte då, tiden gick ap-långsamt! Men men klockan blev till slut sex och jag tog bussen hem. När jag kommer hem så hittar jag inte mamma så jag frågar pappa och han säger att hon ligger på akuten... Men va!? Hon har varit dålig i flera veckor men akuten låter så allvarligt.. usch! Jag & pappa var in till henne vid åtta och hon verkade piggare och så, så hon blir nog bra snart :)<3

Nu ska jag titta på avsnittet av Desperate från i tisdags, såg det inte för jag sov hos mitt hjärta då<3

/Sofia


Svarta jeansleggings, Gina tricot 199 kr

Svart väska, H&M 249 kr


Titta så söta t-shirts vi får ha på jobbet nu :)

Stan med Liisa

Hej igen!
Liisa har räddat min dag ;p . Jag ska träffa henne på stan vid tolv, då blir det en runda på stan & lunch med förstås :)  Sen kanske vi åker upp till Gränby också!

/Sofia

090326

Jag är redan uttråkad... Sitter själv hemma hos hjärtat och väntar på att tiden ska gå.. Jag börjar inte förrän klockan tre nere på stan idag, vad ska jag göra fram tills dess då? Det finns ju ingen som kan komma ner på stan heller "/ . Så jag lär få sitta här till typ två.. Jag hade ju tänkt äta lunch nere på stan men jag har inte så stor lust att äta själv.. Tråkigt tråkigt!
Imorse när jag gick upp så kändes inte halsen så bra, det gör den inte nu heller.. Det känns som om jag börjar bli förkyld, inte bra! "/ Nej nu kurrar magen, nu blir det frukost!

/Sofia

Går till jobbet om en timme

Hej igen! :)
Nu har jag tittat klart på Andra avenyn, lika kul som vanligt :p .

Imorse när hjärtat hade åkt till jobbet så somnade jag om ganska fort så det var skönt. Sen gick jag upp runt halv nio, duschade av mig lite & sminkade mig. Jag jobbar på Maxi idag mellan tolv och åtta. När jag slutat så hämtar Johan upp mig för jag ska sova med honom i natt igen<3. Jag ska börja gå till jobbet om ungefär en timme så nu ska jag bädda iordning sängen och städa undan lite i Johans rum :)

/Sofia

Frukost, sen bloggen...

God morgon!
Jag tänkte bara äta frukost och titta på avsnittet av Andra avenyn från igår & sen skriver jag något här :)
Kom tillbaka snart! ;)

/Sofia

090324

Hejsan!
Imorse åkte jag ut till Elina i Bälinge, sen hamnade vi på fika hemma hos Jimmy och var där i typ tre timmar. Sen hem och hämta Emma och sen in mot stan. Där hämtade vi pappa från jobbet. Nu ska jag alldelles strax springa till bussen för jag ska sova hos älsklingen i natt :)

/Sofia

You'll be the prince and I'll be the princess

God morgon!
Ja imorse så vaknade jag klockan 05.54....Hur kul tror ni att det var då? Jag vaknade av mig själv så tidigt! :O . Jag skickade sms till Johan, han ringde upp och vi pratade i några minuter och lade sedan på innan jag somnade, haha jag var skittrött ;p. Jag måste ha somnat om ganska fort sen. Klockan var typ halv nio när jag vaknade nästa gång, då vaknade jag av ett jättegulligt, underbart sms av älsklingen, jag får ett leende på läpparna bara jag tänker på det :) Du är bäst Johan!<3

/Sofia

Första ensamma natten på länge

Jag kom just på en sak... det här är bara den andra natten som jag sover hemma i min säng sen vi var i Kläppen :p . Jag sov här hemma med Johan lördagen när vi kom hem. Sen sov jag hos Johan söndag-torsdag, sen sov jag hos Elina torsdag-fredag, hos Annelie fredag-söndag & hos Johan söndag- idag. Haha, känns lite konstigt, men framförallt tomt & ensamt.. Hoppas att jag sover med älsklingen imorgon, mycket mysigare! :) <3

/Sofia

Helgen i Öregrund<3

Fredag: Vi åt fläskfilé & klyftpotatis till middag. Annelie hade otur med vinkorkarna. Vi tre blev onyktra ;p. Johan kom ut på kvällen. Johan fick mig att prova snus, haha. Annelie tog hål i läppen på Elina. Jag & Johan gick i säng först av alla, jag var ganska onykter & trött då. Johan var trött efter allt jobbande.

Lördag: Klockan 06.00 vaknar jag och mår skit. Johan hämtar en JÄTTEhink & vatten. Jag spyr inte. Jag somnar om och vaknar senare och mår bra, lite ont i huvudet bara. Det blir en lugn dag, alla lite sega. Lunch från Jakten. Tittade på Twillight. Låg i soffan mest hela dagen. Åt lax & potatis till middag. En vinflaska & chips efter maten, Johan drack öl. Började titta på en Wallander-film. Jag & Johan var i säng först igen.

Söndag: Vaknar hyfsat tidigt. Sitter vid teven ett tag. Annelie fixar mina ögonbryn & jag är supernöjd, tack!. Jag, Johan & Elina åker hem vid tolv. Byter bil i Stenhagen. Skjutsar hem Elina. Jag & Johan är hemma hos mig ett tag. Åker sen in till Koffe. Sen hem till Johan och äter mat. Sen "tittar på film" ;p & sen sover hos Johan<3

Det var väldigt kort om helgen men bilder finns på bilddagboken :)

/Sofia


Fick jobba lite idag också :)

Det var kul att träffa Sandra idag, vi åt på Max som vanligt och sen gick vi runt i massa affärer. Jag shoppade lite på Gina tricot, två långa linnen (ett svart & ett grått) & sen ett par ljusa "jeansleggings". Jag tyckte att de var verkligen skirfula när de kom, men nu har jag lärt mig att med ett långt linne är de snygga :) . Jag hade velat haft ett par svarta också, men det var väldigt urplockat. Sen har jag börjat shoppa lite till Elinas 20-årspresent också :) Jag & Sandra var på stan mellan tolv och tre. Maxi ringde mig vid kvart i tolv ock undrade om jag kunde jobba idag.. Så jag har jobbat 16-21 :) Älsk var in en snabbis och sa hej också<3 Jennie jobbade idag, men tyvärr så jobbade vi inte tillsammans.. Men i helgen gör vi det iaf, jag tycker så mycket om Jennie, hon är en fin vän :)

Pappa kom och hämtade mig när jag slutat jobba. Eftersom att jag skulle skjutsa mamma in till läkaren imorgon så kunde jag inte sova hos Johan i natt. Men nu har det blivit framskjutet tills på torsdag! Då hade jag ju kunnat sova med älskling i natt iaf ju! Typiskt! :( Men jag sover nog där imorgon om han vill det :) Imorgon är min enda lediga dag på den här veckan och den ska spenderas med Elina :)

I bilen påväg hem så öppnade jag, det som jag trodde var en lönespecifikation, men det var uppgifter inför när jag ska deklarera (heter det så?). & jag blev ju inte direkt happy av att lösa det där jävla pappret! Fy fan! Maxi har knappt dragit någon skatt alls, nog för att jag visste att de drog för lite skatt, men inte att det var så mycket för lite! De har dragit mindre än hälften av vad de skulle ha dragit av.. Kuuul att betala tillbaka de tusenlapparna! Nej usch, jag måste prata med de på onsdag när jag jobbar igen. Nej det här var inte roligt... :( Ska bli intressant hur det ser ut på Polarn O. Pyret..

Nu ska jag titta på lite bilder från helgen och lägga på några på bdb:n. Sen kanske det kommer ett blogginlägg om helgen.

/Sofia


Grått långt linne - 99 kr Gina tricot
Svart långt linne - 99 kr Gina tricot
Jeansleggings - 299 kr Gina tricot

Tänker nog ha leggings & det svarta linnet när vi ska ut på krogen och fira Elinas 20-årsdag :)

Med dig är jag lycklig! :) <3

God morgon!
Sitter hemma hos älskling, har precis sminkat mig klart och så. Jag ska ner på stan och träffa Sandra/Piffen idag :) Idag har jag kunnat sova någon timme iaf efter att Johan åkt. Han åkte vid kvart i fem och det tog ett tag innan jag somnade men som sagt någon timme kunde jag sova iaf :)

Stan med Sandra idag alltså, vi ska ses på stationen runt tolv. Sen blir det lunch på stan och kika lite i affärer :) Nu ska jag äta lite frukost!

/Sofia


090322

Hejsan hoppsan! :)
Har precis klivit ur duschen hemma hos Johan. Vi ska snart kolla på en film & en sova. Helgen i Öregrund har varit jättemysigt, det måste göras om! :) Mer detaljer om helgen kommer förhoppningsvis imorgon, även lite bilder. Imorgon blir det stan med Sandra! :) Hörs imorgon!

/Sofia

STORT GRATTIS TILL PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG! :)

På plats i Öregrund :)

Nu är vi hemma hos Annelie, har precis varit och handlat lite. Elina & Annelie står och förbereder maten lite, vi ska äta fläskfilé & klyftpotatis, mumma! :) Vi har precis gjort ett experiment med en cola-flaska & mentos, det var kul haha fast vi trodde att det skulle spruta mera men iaf.. :P

Johan var gullig och hämtade mig & Elina hemma hos henne tidigare idag och skjutsade oss till gränby, han är gullig han min Johan! :) Sen gick på gränby en stund och handlade lite färdkost & sen tog vi bussen ut till Öregrund :)

/Sofia

Öregrund nästa!

Hej hopp! :)
Sitter hemma hos Elina, sov här i natt. Nu ska vi snart bege oss in  till stan för att ta bussen ut till Annelie i Öregrund :) Där blir vi kvar tills på söndag, mys! :D <3 . Tänkte försöka träffa Johan en snabbis nu i stan innan vi åker också :)
Men vi hörs väl säkert något mer i helgen!

/Sofia

090319

Hejsan hej! (:
Jag åkte från Johan typ kvart i nio imorse, hämtade upp Elina & sen hem till mig på vår frukostdejt! :) Vi åt frukost framför teven, tittade på filmen Heartbreak hotel. Sen var vi hurtiga och gick ut på en promenad på cirkus 40-45 minuter. När vi kom hem så kom Emma över också. Sen åkte vi och handlade frukt och glass för vi skulle göra fruktsallad, vilket var asgott! Sen vid tre-tiden så skjutsade vi hem Elina, jag & Emma fortsatte in till stan för att hämta min mamma på jobbet. Så har min dag sett ut idag. Känner mig lite trött nu, kan det bero på att jag varit vaken sen fem-halv sex? Usch jag tycker synd om min älskling idag! Han jobbar 06.00-23.00, helt sjukt!! & vi som hade bestämt att han skulle komma till mig efter jobbet och sova här för att sen vara ledig på fredag också. Men nej då, då får han jobba till sent ikväll plus att han jobbar på fredag.. :( . Jag som är borta i Öregrund över helgen också, så vi ses väl på söndag tidigast. Men jag förstår inte hur Johan ska klara av att gå upp imorgon, jag skulle vara död.. Tur att du inte jobbar så länge på fredag iaf älskling! :)

/Sofia

Hemgång

Det fick bli tre avsnitt av Andra avenyn, jag hade tydligen missat de tre senaste. Men nu tror jag att jag ska börja rulla hemåt. Väntar på att Elina ska höra av sig så kanske jag hamnar där sen :) Vi får se hur det blir. Hörs då!

/Sofia

Tidig morgon...

God morgon, sitter hemma hos älsklingen och kan inte sova. Johan åkte till jobbet för mer än en timme sen så jag har varit vaken sen dess, det är så ljust ute så det går inte att somna om.. Tänkte krypa tillbaka ner i sängen och titta på de två senaste avsnitten av Andra avenyn som jag missat. Vi hörs senare! :)

/Sofia

090318

God morgon! I dag var jag uppe ur Johans sköna säng typ tjugo över åtta. Då kunde jag inte sova längre för att det är så ljust ute, skönt med lite sol äntligen! :)

Nu ska jag åka till Elina och äta frukost med henne, sen vid ett så ska vi vara på Fyrishov på en jobbmässa. Sen vid fyra så börjar jag jobba på Maxi :) Så ser min dag ut.

/Sofia

Hemma hos Johan, men vart är Johan..?

Haha ja, så kan det va.. Sitter hemma hos Johan, kom hit för typ tio minuter sen. Men då var det ingen Johan hemma..!? :O . Haha, men hans pappa sa att han skulle skjutsa Pontus någonstans så han kommer väl hem snart igen :) Jag stannade till hos Elina innan jag åkte hit, det var ju liksom flera timmar sen vi sågs sist ju, haha! ;)

Imorgon blir det jobbmässa med Elina & sen börjar jag jobba klockan fyra. :) Så imorgon blir det nog inte så mycket bloggande. Hinner nog med ett innan jag åker härifrån imorgon :)

Puss & god natt!

/Sofia

Jobbigt med lata dagar...

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött..? Jag & älsklingen gick och lade oss ganska tidigt igår, sen gick jag upp vid nio idag.. visst jag var vaken till och från när älsklingen var uppe men vad fan, jag har ju sovit länge ändå. Det beror säkert bara för att det har varit en sån här dag när man inte gör något speciellt.. då bli man lat. Usch, jobbigt. Det skulle vara så skönt att få jobba heltid! Jag vill ha ett schema måndag-fredag med fasta tider. Men det dröjer nog ett bra tag, speciellt eftersom jag jobbar inom handeln också... Apropå jobb så ringde Maxi idag, så imorgon ska jag iaf jobba 16-22.30. Skönt att få jobba lite :)

Vad har hänt idag hittills då? Jo, Emma hämtade mig typ kvart över tio, vi åkte till Elina och var där en stund. Sen åkte vi alla tre hem hit och lite senare så åkte vi in till systemet. Köpte en vinflaska som vi bl.a ska ha i helgen hos Annelie :) Efter det så skjutsade vi hem Elina och sen hamnade jag & Emma hemma hos henne framför teven. Jag gick hem för ett tag sen och ska väl snart hoppa in i duschen tänkte jag.

/Sofia

090317

Hejsan hoppsan! (:
Sitter hemma hos Johan, gick väl upp typ vid nio. Älsk åkte tidigt imorse, vid halv fem. Han är duktig han, min Johan, som jobbar så långa dagar och orkar ändå ta sig upp på morgonen. :) 

Vad händer idag då? Inte så mycket. Emma är snäll och kommer och hämtar mig snart, tack! :) Sen senare när Elina hört av sig så åker vi nog hem till henne :) Sen ikväll, vad händer då? Det visar sig, klockan nio är det iaf desperate :D

Vi hörs!

/Sofia

Väntar på hjärtat

Jag blev kvar hos Elina till halv åtta ikväll, fick mat där och så :) Men sen åkte jag halv åtta för att hinna ta en snabb dusch innan älsklingen kommer. Så nu väntar jag på att han ska komma och hämta mig för jag ska sova hos honom i natt :)
Vi hörs imorgon igen!

/Sofia


Hemma hos Elina

Nu har jag & Elina precis kommit hem till henne. Vi har varit i stallet, Elina red häst & jag tog med Rambo ut på en promenad :) Sen tog vi in resten av hästarna och åkte sen hem hit & nu ska vi leka! :D

/Sofia

Hemma hos älsklingen

God morgon!
Sitter hemma hos älsk, han åkte till jobbet vid fem, eller lite tidigare kanske det var. Efter det att han hade åkt så hade jag lite svårt att somna om...  Men det gick till slut iaf. Jag gick upp ur sängen vid nio sen. Nu väntar jag på att Elina ska vakna så jag kan åka och hämta henne. Sen ska vi åka och storhandla på Maxi. Jag är ledig hela veckan så jag ska kolla med Maxi om de har några tider imorgon-torsdag. Sen på fredag så åker ju jag & Elina hem till Annelie i Öregrund och är där hela helgen. Det kommer bli så mysigt! :)

/Sofia

Bye bye

Nu ska jag åka till Elina & sen ska jag vara hos älsk vid nio :) Puss då!

/Sofia

Nu är jag tillbaka igen

Har ni orkat läsa det långa inlägget om min vecka i Kläppen här nedanför? Det blev ganska så långt, haha :) Men nu är jag iaf hemma igen och tillbaka i bloggandet ;)

Igår var vi hemma runt halv sex, typ vid klockan sex åkte jag till Elina :) Vi åkte senare in till Maxi och handlade med Li och sen tillbaka för att se på Melodifestivalen, finalen. Sen vid klockan tolv så åkte jag in till stan för att hämta älsklingen som varit ute på krogen :) Han var ju lagom full, men mådde iaf bra... tills vi började åka.. Stackarn mådde ju så illa, det var bara fram med hinken så fort vi kom hem. & vem fick ta reda på det sen mitt i natten då? Jo jag såklart, tack för att du är så mysig älskling ;) Men sen kunde vi sova iaf, skönt att vara hemma och träffa min Johan igen! :)

Idag vaknade vi ganska tidigt, men gick väl upp runt tio? Eller elva kanske klockan var? Äh skitsamma, nåt sånt iaf :p . Jag gick upp och duschade och gjorde mig klar, sen kom Emma över och så åkte vi tre in till stan. Skjutsade hem Johan, sen åkte jag & Emma och handlade hem lite saker hit. Hemma gjorde vi inte så mycket, sen blev vi så rastlösa så vi tog en sväng förbi Elina. Nu sitter jag och väntar på mat, men det verkar som om jag får vänta någon timme till.. Sen senare ska jag åka in till Johan och sova hos honom. Jag tänkte försöka lägga in lite bilder från Kläppen på min bdb senare också, håll utkik! :)

/Sofia

Kläppenveckan!

Lördag 7 mars

11.43
Sitter i bilen, har precis tittat klart på Lejonkungen. Filmen är lika bra som när man var liten, om inte ännu bättre :) Jag har några fler filmer att titta på om jag får tråkigt i bilen, men nu blir det nog till att lyssna lite på AC/DC ett tag. Pappa spelar redan det i bilen så :) Vi åkte iaf hemifrån typ tio över tio, så vi kom iväg i bra tid. Jag kan tänka mig att vi är framme runt fyra kanske? Vi ska ju stanna och äta någonstans också. Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på AC/DC och bläddra lite i Hänt Extra :)


15.49

Nu har jag tittat på hela Yes man, som jag & Johan började titta på i torsdags. Filmen var faktiskt riktigt bra och rolig! Vi har inte så långt kvar nu. Vi handlade för en liten stund sen i Mora, så snart så är vi äntligen i Kläppen :)


18.01

Vi var framme vid Kläppen & stugan typ halv fem. Då kommer pappa på att vi har glömt nyckeln till stugan hemma i Uppsala...! Kuuul... Så vi ringer till dem som äger stugan och de trodde att det skulle finnas en extra nyckel i en butik här uppe. Så vi åkte dit och frågade och efter en stund så hittar de en nyckel som kanske är till stugan. Jag & pappa provar nyckeln och den passar!!! Haha, vi skrek rakt ut och stod och hoppade på trappan ;) Men förstå själva, kul att åka hem igen och tillbaka, en bilresa på sammanlagt tio timmar liksom. Jag pratade med Johan precis när vi visste att vi glömt nyckeln och han asgarvade, tack älskling! ;) . "Men vad bra då kommer du hem igen!" Haha :) När vi kollat att nyckeln passade så åkte vi tillbaka och hyrde skidorna. Nu har vi burit in all packning i stugan. Jag har även bäddad iordning sängen och sådär, så har man det gjort. Ikväll blir det tacos, som alltid första dagen här uppe, det är tradition. Sen så är det ju Andra chansen i melodifestivalen ikväll så det ska vi väl titta på. Men jag har inte så stor koll på det där för jag har inte tittat så mycket på melodifestivalen i år. Men jag vet iaf att Elina & Annelie bör kolla ikväll också för Scotts är med, det vet jag. Heja Scotts! ;)


22.56
Ligger nerbäddad i sängen nu. Pratade precis med Elina en stund :) Jag är fortfarande proppmätt efter maten, fastän det är typ tre timmar sen vi åt, haha. Nu ska jag titta på en film eller något avsnitt av Desperate och sen sova. Ringa Johan innan också förstås :) God natt!


Söndag 8 mars

22.54
Sitter i sängen och ska väl snart sova tror jag, är ganska trött. Idag har det tyvärr inte blivit någon skidåkning pga dåligt väder. Det har snöat hela dagen utan uppehåll så det blev en lugn dag. Haha bra att börja med en vilodag ;) Vi gick iaf en promenad till affären och tillbaka. På förmiddagen var vi iväg till Sport tältet också. Jag köpte ett par nya skidbyxor :) Jag köpte ett par nya innan vi åkte upp hit som är svarta men nu så hittade jag ett par rutiga som jag letade efter i Uppsala också men som inte fanns i min storlek där. Men nu så har jag ett par rutiga. Det blev lasagne till middag, mums! Sen har vi tittat på Wipeout som var skitkul ;p Sen såg vi Sanningens ögonblick också. Efter det så har jag pratat lite med Elina och så. Nej nu blir det nog sängen!


Måndag 9 mars

12.35
Nu är vi tillbaka i stugan efter några timmars skidåkning. Nästan alla är tillbaka iaf, hälften saknas och när dem har kommit så blir det lunch, korv med bröd. Det har gått bra att åka idag, förutom att backarna på baksidan inte är så bra idag... Det är stora snöhögar överallt så det är lite tråkigt. Men det går att åka iaf. Vädret idag; uppehåll, mulet & solen tittar fram ibland.

19.23
Har precis diskat klart efter maten, alla andra sitter och tittar på bandyn. Jag känner inte att jag är så intresserad så jag ska nog titta på ännu ett avsnitt av Desperate housewives :) Älskar serien! När bandyn är slut så skulle vi spela något spel tillsammans allihopa. Det är så mysigt att sitta och spela på kvällarna här uppe, det gör vi alltid. Innan maten så bastade jag & sen duschade. Det är verkligen skönt att basta, jag fattar inte varför jag inte gör det oftare med tanke på att vi har bastu hemma? Nej det är typ bara här uppe jag gör det.. Jag får börja basta mer hemma helt enkelt, för det är ju så skönt & avslappnande! :) Nu blir det desperate!


01.19
Det blev en kväll med sällskapsspel, kul kul! :) Men nu är jag skittrött så nu ska jag sova så jag orkar åka mycket skidor imorgon. Har inte pratat något med Elina idag, känns ju lite fel eftersom att vi brukar alltid höras minst en gång om dagen.. Men imorgon ska jag ringa min snygging! :) God natt!


Tisdag 10 mars

00.35
Sitter i sängen, har precis avslutat ett pokerspel med Jesper, Linnea & Tobias. Jag vann första gången vi spelade, men andra gången kom jag trea. Jag & Linnea åkte iväg till Kläppens livs för att fylla på mobilerna ikväll. Jag passade på att ta med min dator för att se om man kanske kunde snylta på deras internet, hehe ;) . Tyvärr så var alla tre som jag hittade säkerhetsskyddade. Men jag provade sen vid Kläppens skiduthyrning mm. och där funkade det! Så jag hann lägga in några bilder på bilddagboken och skriva ett kort blogginlägg :) Men sen så kändes det så dumt att sitta i en bil på en parkering med datorn i knäet haha, så vi åkte tillbaka till stugan. Har pratat både med Elina & Johan ikväll :) Tisdagar är ju min & Elinas dag, det är ju då vi ska titta på Andra avenyn tillsammans ju. Men nu så har ju Desperate housewives börjat igen och det är samma tid så nu har jag svikit Elina ;p. Hoppas du kan förlåta mig hjärtat? ;) Idag har det varit bra skidåkning i backarna! De stora snöhögarna var borta och det gick så bra så! Vi tog en fika på Tranan och Jennifer, du hade rätt i att de har gjort om igen ;) . Jag fikade med någon skumraket & en kopp varm choklad med grädde, mmm! Vid lunch idag så tittade vi på min dvd Seriöst roligt med Thomas Järvheden, så jäkla kul! Tänkte på dig då Elina, när vi satt och tittade på den på alla hjärtans dag, det var mys! :) . Sen på eftermiddagen så åkte jag, Linnea, Jesper, pappa & Larsa till Sälen och handlade lite. Så idag har jag fått köra bmw, gick ju galant! ;) Nej vet ni vad? Nu är jag trött så nu ska jag sova, god natt!


Onsdag 11 mars

00.37
Nu har jag precis skrivit några vykort som ska postas imorgon och som förhoppningsvis hinner komma fram tills på fredag. Jag har skickat till Elina, Sandra & Jennie. Familjen skickar till farmor & farfar, morfar & Larssons :) . Ikväll blev vi tio i stugan, vi har hittills varit åtta. Niklas & en kompis till honom, Daniel, kom hit ikväll. Idag har vi åkt skidor ett antal timmar och jag var ganska slut när jag kom "hem", hade ont i hela benen. Men det är ju bra för då känns det att man gjort något :) Nu ska jag sova.


Torsdag 12 mars

22.03
Har precis tittat klart på Kung fu panda, ganska kul film faktiskt :) . Lånade den av Sandra för ett tag sen så nu måste jag komma ihåg att lämna tillbaka sen nästa gång vi ses :) Idag har vi åkt skidor (såklart), sen åkte vi och handlade i Sälen och åt köttfärssås & spaghetti till middag. Nu ska jag gå ut i vardagsrummet och titta på reprisen av Så ska det låta som de andra tittar på just nu.


Fredag 13 mars

09.54
Idag är det fredag den trettonde, igen! Man kan ju hoppas att man slipper slå en rejäl vurpa i backen iaf ;p . Idag är det sista skid-dagen, imorgon åker vi hem till Uppsala igen. Jag hoppas att det är skönare ute idag än vad det var igår. För igår blåste det så jäkla kallt så det var inge kul alls att åka på baksidan. Jag håller tummarna för att det inte blåser idag för jag vill kunna åka så mycket skidor som möjligt :) I eftermiddag blir det även after-ski, veckans första & sista. Det har ju inte varit Partypolarna som varit här så vi har inte gått dit, haha. Men idag tänkte vi ge dem andra en chans iaf ;p

17.34
Nu har jag precis kommit till stugan efter en after-ski med K.R.A.M. Inget band kan ju mätas med Partypolarna på after-ski i Kläppen men de här killarna gjorde det faktiskt bra :) Det blev en kul avslutning på veckan. Jag var inte svettig efter skidåkningen idag, men efter after-skin. Det kan jag lova! haha, det blev långdans på slutet också. Så efter dans, sång och klappar så var man ganska slut. Jag, lillebror, Niklas, Tobias & Daniel åt lunch uppe i toppstugan idag, det blev våffla med sylt & grädde. Sen har det hänt två roliga saker idag, jag skrattar bara jag tänker på dem HAHA! ;D . Jesper & Tobias skulle prova och styla lite i snowparken, hahaha tror ni att det gick bra eller!? haha. Ingen av dem har provat förut så de slår på varsin jäkla vurpa & jag har SPELAT IN DEM! HAHA, skitkul! Jag stod där och asgarvade och som tur var så gjorde ingen illa sig :p . Så skidåkning från typ halv elva fram till tolv sen blev det lunch och sen skidåkning till halv fyra då after-skin började. Jag tog två Xider jasmine peach på after-skin, har ni inte smakat den så gör det! Hur god som helst! Jag provade på den på People för några veckor sen och blev helt kär, haha ;) . Nej, men den är verkligen asgod! Det är en special edition, så passa på nu! ;p


I Kläppen

Hejsan!
Jag har hittat ett ställe där min dator hittar Internet ;p . Haha så nu sitter jag i bilen med Linnea för att kolla runt lite, haha vadå desperat? ;) Tänkte bara skriva att vi har det bra här uppe :) Jag skriver lite varje dag och sparar på datorn som jag sen lägger upp som ett långt blogginlägg när jag kommer hem :)

Nej om man ska ta och åka tillbaka till stugan kanske? :)

/Sofia

Jag saknar min Johan jättemycket redan.. :( <3<3

Kläppen, snart är vi där igen! :)

Hej!
Nu är vi i stort sett klara, vi ska bara plocka undan lite här hemma så det är städat och så när vi kommer hem igen. Sen bär det av mot Kläppen, en bilresa på cirkus fem timmar. Men jag ska ta med min dator så jag kan kolla på film och så i bilen så jag inte har så tråkigt :) Synd att jag inte har ett mobilt bredband bara.. Men det ska bli skönt att vara utan Internet och så i en vecka också! Det som är mindre roligt är att vara utan Johan i en vecka, men det var som han sa att jag har ju med mig mobilen iaf :) Synd att du inte kan åka med älskling!

Nej nu ska jag fixa klart det sista, ha det bra så länge! Vi hörs igen om en vecka! :) KLÄPPEN 7 - 14 mars 2009.

/Sofia

Mästerverk mitt i natten

Gjorde precis den här bilden :) <3



Nej nu måste jag faktiskt sova, hade ju tänkt orka gå upp och duscha innan vi åker imorgon också :) Puss & god natt!

/Sofia

Så ska det låta Martin Stenmarck!


Tror ni Martin var snygg i Så ska det låta eller!? ;) Han hade nog lite överskottsenergi också, för jäklar vad han höll igång. Sen lyckades han spräcka fyra glasplattor i golvet också ;p

Efter programmet så åkte jag hem till Elina och var med henne :) Vi tog en snabbis till Maxi och sen hem igen. Kom nyss hem därifrån nu. Var ju tvungen att träffa min snygging innan jag åker imorgon :) Pratar med Johan nu så jag säger god natt nu :)

/Sofia

Packat & klart!

Nu har jag äntligen packat klart, eller vadå äntligen? så lång tid tog det faktiskt inte. Eller nej, jag är nästan klar. Jag har typ två-tre plagg som inte har torkat än, men det går ju fort att packa ner dem sen om de får plats.. Det är bra med packlistor! :) Om en timme börjar Så ska det låta, måste ju kolla för Martin Stenmarck är ju med :D . Jag blir iaf bara hemma ikväll, en lugn kväll. Nej, nu ska jag ringa Johan tror jag! :)

/Sofia

Min älskade Sandra<3


Du är så himla fin min vän, min älskade Sandra "Piffen" Mattsson<3
Jag hatar att vi inte ses varje dag längre, när vi gick i skolan så sågs vi ju nästan varje dag i tre år och nu är det inte ens en dag i veckan :( . Självklart håller vi kontakten, men jag saknar att få träffa dig & skratta med dig varje dag Sandra! Men jag finns alltid här för dig som du finns för mig. Du är en av mina bästa vänner Sandra.
Jag älskar dig!<3

Hjärnan är inte alltid med, men då är det bra att man har tur...

Hej! Nu är jag hemma igen, kom hem för en liten stund sen.

Emma hämtade mig hos Johan vid klockan tio, vi åkte direkt till Gränby centrum. Haha har nog aldrig varit där så tidigt förutom när jag jobbat. Affärerna hade ju precis öppnat när vi kom. Jag köpte ett till "pannband" eller vad man ska kalla det. Den här gången blev det ett svart med mönster i guld och.. ja ni får se en bild istället :)

Sen gick vi och fikade och när vi sitter där uppe så ser jag först Tessan komma som antagligen skulle jobba, men sen ser jag Therese komma också. Det verkade konstigt om båda dem skulle börja samtidigt... Smart Sofia!! Jag kollade på klockan och den var 10.50.. FAN det är ju personalmöte om tio minuter!!! :O haha, det hade jag helt glömt bort! Men det var ju tur att vi var på Gränby då.. Så Emma åkte hem & jag gick på mötet. Det höll på i två timmar & Emma var gullig och kom in till ett och hämtade mig :) Tack gumman! Vi åkte till hennes farmor, gick och handlade lite på Årsta centrum till henne och sen vidare till Willys för att handla åt Emmas mamma & sen hem :)

Min AC/DC-huvtröja har fortfarande inte kommit, jag blir så arg!! Fan, jag som ville ha med den upp till Kläppen. Det är så skönt med såna tröjor där uppe. Fan!

/Sofia


Där har ni det. kostade 180 kr på Inter sport :)

Bye bye!

Det blev ingen film för jag hittade den inte, haha ;p . Nu är Emma här om typ fem minuter så nu ska jag springa ner :)
Vi hörs senare!

/Sofia

Hemma hos älskling

God morgon!

Sitter hemma hos älsk, gick väl upp för knappt en timme sen.. Jag hade gärna legat kvar och sova men det gick ju inte tack vare Johan! Haha ;) Nej då, det kan vara ganska skönt att gå upp hyfsat tidigt istället för att sova bort halva dagen. Johan har åkt iväg så nu sitter jag & väntar på att Emma ska komma in och hämta mig :) Skickade sms för ett tag sen och hon var faktiskt  vaken så jag slipper vänta så länge iaf :D

Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på sen när hon väl är här.. det visar sig! :) Sen ska jag iaf hem & fortsätta packa min väska inför Kläppen! :D.

Nu tänkte jag fortsätta titta på filmen som Johan satte igång igår när vi skulle sova, orkade inte titta på hela så nu ska jag se resten av "Yes man". =)

/Sofia

090305

Hej hej!

Igårkväll skjutsade jag hem Elina runt halv nio, åkte sen till älsk. Jag var väl i Vänge runt halv tio, Johan & Micke kom sen vid tio med fika ;p . Det blev en kväll framför teven till typ tolv då vi skjutsade hem Micke. 

Idag har jag varit på stan med Elina & Emma. Elina köpte dop-present till Eve som ska döpas på lördag. Jag köpte en ny tröja, bild kommer nedan. Sen solade jag & Elina. Vi hade hårdrock i bilen, haha ;D . Skitkul, AC/DC på hög volym och "luft-trummor" vid ett rödljus bredvid en buss. HAHA, typ alla satt och kollade på vad fan vi höll på med! ;D . Men det var kul! ;P . Nu på kvällen åkte jag & Emma till Sebbans i Bälinge och delade på en pizza. Sen kom Elina, Kalle & Jimmy förbi så vi åkte med dem och sladdade lite. Kul kul! :D . Kalle lyckades köra fast i en snödriva så vi höll på att få stå där utan någon som kunde hjälpa oss därifrån.. Men skotta undan lite snö & vi fyra som knuffa på bilen så gick det efter ett tag ;p . Nu sitter jag hemma och väntar på att älsk ska komma och hämta mig för vi ska sova hos honom i natt =)<3

/Sofia


Adidas-tröja, Stadium 699 kr.

3 dagar kvar till en vecka i underbara Kläppen!<3

Hej hopp gummisnopp! (;

Sitter hemma, fick skjuts hem från Vänge av älsk för någon timme sen. Sitter och väntar på Elina som ska komma förbi snart :)

Vaknade i Vänge igår, jag & Johan åkte ut till garaget, sen åt vi på Max med Jocke, Juppe & Kim, sen började jag jobba på Polarn klockan fyra, jobbade till åtta, sen skjutsade pappa ut mig till garaget, jag & Johan åkte och handlade lite på Maxi, åkte ut till Vänge, åt mat, Johan åkte till Koffe medans jag tittade på första avsnittet på en ny säsong av Desperate som började igår igen, pratade med Sara i typ en halvtimme igår, hon fyllde ju 20 år igår, stort grattis vännen! :D . Sen kom älsk hem igen runt elva, mys framför teven, sen sova.

Idag ska jag umgås med min snygging Elina som kommer snart. Sen ska mamma ha någon spa-kväll här ikväll och efter det ska jag sova med älsk ute i Vänge igen :) . Måste passa på att vara med mitt hjärta nu eftersom jag åker upp till Kläppen på lördag och är borta en vecka, kommer ju sakna honom då..<3

Ska försöka hinna att tvätta så mycket kläder som möjligt idag också, lika bra att börja på en gång.

/Sofia


Vimmel från i lördags, roligaste kvällen på länge!


Jag & Lisen<3
Haha, jag älskar Emmas min i bakgrunden!! ;)


Där uppe på högtalarna stod vi & rockade loss till Adam Tensta, HAHA! ;)
Från vänster i rutan: Jag, Elina, Lisen & Jonas. Sen syns Hugo & Aki där bredvid också.


Jag, Lisen & Elina i rutan, haha ;)

Fy fan vilken rolig kväll, det var verkligen den roligaste på länge tjejer!! :D <3

090302

Hejsan svejsan! ^ ^,

Igår när jag skulle stänga butiken måste jag ha varit rekordsnabb! Haha, jag brukar komma därifrån tidigast tio, kvart över åtta men igår var jag klar redan fem över! :o . Kanske för att jag skulle träffa älsklingen sen (a) . Johan, Erik & Ginette hämtade iaf mig vid jobbet och så åkte vi ut till garaget. Var där en liten stund, sen åkte jag & Johan hem till honom. Lugn kväll hemma hos älsk, tittade lite på Beck-filmen som gick igår. Sen tittade vi på Bolt innan vi sov, Johan tyckte den var värdelös men jag tyckte den var gullig ^ ^, hihi.

Imorse gick jag upp vid halv elva och hoppade in i duschen på en gång. Gjorde mig klar för att åka ner på stan, försökte få tag på Elina som skulle följa med mig, men hon sov så det gick ju inte så bra... sömntuta! ;p . Men jag fick tag på Emma som var gullig och kom in till stan runt ett-halv två när jag var klar på ungdomshälsan. Vi gick ner en kort sväng på stan, Emma köpte med sig två Cupido-sallader till kvällen & sen stod vi länge och pratade med Janna, vår söta granne! :) När vi var klara mötte vi upp Lisen och gick till bilen. Åkte till donken och käkade lunch. Sen åkte vi hemåt.

Jag & Lisen tog en kort promenad med hundarna och sen hamnade vi alla tre här hemma och gjorde mest ingenting. Sen blev det en kort sväng upp till Ica för att handla lite. Sen har jag & Lisen spelat singstar disney, haha det lät ju underbart vackert, eller hur Lisen? ;D . Kul var det iaf, som alltid!

Inatt ska jag sova med älsk i Vänge, så nu ska jag väl sitta hemma och vänta på honom<3

/Sofia

090301

Hejsan hoppsan! (:
Nu har det varit dåligt uppdatering här igen så nu ska jag försöka ta igen de dagarna jag missat sen i fredags ;p

I fredags jobbade jag på Maxi mellan 11 & 20. När jag slutat så skjutsade jag hem Jennie, sen hamnade jag hos Elina som vanligt ;) Sen följde Elina med hem till mig & Emma kom över, vi satt här ett tag och pratade. Sen pratade jag med älsk och han tyckte att jag skulle hämta honom eftersom han skulle sova hos mig :) Så jag, Elina & Emma åkte in till stan igen, hämtade upp Johan och sen åkte vi vidare ut till Vänge. Vet inte hur länge vi var där men vi åkte typ runt hlav tolv-tolv tror jag. Skjutsade hem Elina, hämtade upp mamma & pappa och sen hem och somnade bredvid älsklingen :)

Igår, lördag, så jobbade jag på PO.P på Gränby. Jobbade mellan 15 och 20.15. Efter jobbet så kom Emma, Elina & Lisen och hämtade mig. Vi åkte direkt hem till Elina och gjorde oss klara för en utekväll på People. & kvällen igår var verkligen asrolig!! :D . Haha, vi rockade loss till Adam Tensta som var där, han är ju inte direkt bra men vi hade kul iaf ;D . haha! Vi stod där uppe på högtalarna och rockade loss ;D. Träffade lite folk där inne också :) Det var jag, Elina, Emma, Lisen & Liisa som gick in tillsammans. Sen träffade jag Hugo, Aki, Fredrik & några av Johans kompisar; Mikkan, Juppe, Jocke. Det är dem jag kommer ihåg iaf ;p . Vi gick ut från People runt två och tänkte äta på Max innan bussen, men det kunde vi ju drömma om efersom att det var ett antal meter kö.. Så vi gick bort till Etage och hälsade på Kalle. Sen gick jag & Emma till bussen. Efter ett tag kom även Elina & Kalle. Vi var hemma typ vid tre och det var verkligen svinjallt ute! Sträckan från bussen hem till oss är inte lång, men inatt var den milslång. Sen när vi kom in hos Emma så kollade vi och det var 16, nästan 17 minusgrader ute!! Gissa om det var kallt med bara strumpbyxor på benen!? usch fy fan. Emma hittade en halv pizza i kylen som vi värmde och delade på, tror ni det var gott eller!! :D . Sen gjorde Emma iordning guacamole med chips, mumma!! Sen somnade jag någon gång mellan halv fyra-fyra..

Idag ringde alarmet klockan tolv så det var bara att gå upp och hem och göra sig klar för jobbet! Börjar klockan tre idag och jobbar till 20.15 på Gränby. Får se hur det blir sen, om jag sover hos Johan eller hur det blir :)

/Sofia

RSS 2.0