090630

Hej hopp! :)
Ligger just nu i älsklingens säng, kom hem från jobbet typ halv nio. Jag har jobbat 11-20 idag och det har varit kaos i stort sett hela dagen! Bankerna hade något problem så våra terminaler hade ingen kontakt med bankerna. Alltså kunde kunderna inte slå sin pinkod utan måste visa legitimation som vi ska knappa in personnummer ifrån. Så man fick stå där och förklara för varenda kund vad som var fel... suck! "Då måste jag låna din legitimation & betalkort. Bankerna har något fel så vi har ingen kontakt med dem. Det är tydligen så på alla Ica-butiker i hela landet." Sen var det ju självklart vissa som inte hade sitt leg med sig så då var de tvungna att gå bort till bankomaten och ta ut pengar. Hur många tror ni var glada över det då? haha nej fy fan. Men sen så funkade det de senaste timmarna jag jobbade iaf.

Imorgon jobbar jag 14.55-22.30 men innan ska jag till en Maud och prata om avlösar-jobbet. Jag skrev ju om det förut att jag ska bli avlösare till min kusin Viggo så det är det vi ska prata om imorgon :)

/Sofia

Sista lediga dagen...

Hejsan hej! :)
Det var kul att åka båt igår, vi hade det väldigt trevligt tycker jag! :) Vi åkte in mot stan vid halv tio sen och hamnade hemma hos Fredrik. Där satt vi ett tag och sen gick vi ner på stan och tänkte sätta oss på Framfickan men det var så fullt så det sket sig. Men vi satt oss på ett annat ställe ett tag, sen hem till Fredrik igen. Jag & Emma fick vänta någon timme där på bussen som gick 02.20. När vi kom hem till Emma så var jag så pigg och det var ju så ljust ute så jag kunde inte sova. Men jag har halvsovit mellan 04.00 och 08.30... så jag var ganska trött när jag gick upp då.

Hemma åt jag först frukost och sen började jag tvätta & städa älsklingens bil. Jag höll på mellan halv tio och elva ungefär. Jag tänkte överraska honom med att ha tvättat bilen när han kommer hem, då blir han nog glad :) Jag hoppas att han inte kommer hem allt för sent ikväll för jag vill hinna umgås med honom innan vi ska sova, saknar min älskling!<3


Den är så snygg, bilen! :)

Idag är sista dagen på min lediga vecka.. :( Imorgon börjar en 8-veckorsperiod där jag jobbar fem dagar i veckan. Jag kommer alltså att jobba heltid, det blir bra med pengar men det blir ju inte mycket till att sola.. Men men jag får ta vara på alla solstunder jag kan! :)

/Sofia

Underbar dag!

Hejhopp! :)


Igår spenderade jag dagen med Lisen, vi solade & badade i poolen och sen tog vi en vända in till stan. Jag hämtade älsklingens bil, hihi jag kunde inte låta bli ^^,  Den är ju så fin den gula Hondan :D . Sen på kvällen blev det grillning hos Lisens familj, Emma & hennes mamma kom också då :) Senare på kvällen närmare elva så började jag bygga ihop en byrå som Emma hade fått av sin mamma. Eller det var faktiskt två likadana så det satte jag igång med, jag tycker sånt är rätt kul! :) Emma & jag somnade vid halv tre i natt.. haha jag byggde lite till och från ända fram till klockan två ;p . De är typ klara, det är bara lådorna som ska skruvas fast, fixar kanske det ikväll ;)


Idag var jag & Emma upp ganska tidigt, vid halv nio-nio för vi skulle ut till Fjällnora. Jag, Emma, Sandra, Jimmy & Sandras lillebror var där idag och solade & badade :) Nu ska snart mamma skjutsa mig & Emma till stan där vi möter upp Lisen för att sen åka ut med båt! Det är jag, Emma, Lisen, Lisens pojkvän och hans kompisar. Det blir nog mycket trevligt tror jag! :) Några cider slinker nog ner också tror jag! ;p


Imorgon kommer min älskling hem igen, jag saknar honom!<3


/Sofia


Sol & bad! :)

Kom nyss hem från Lisen, har varit där och solat & badat i poolen :) Om ett tag ska vi åka in till stan jag, mamma, Lisen & Marie. Först till Johan så jag kan ta hans bil, haha! Jag får låna den i helgen bara för att min älskling är så söt! :D . Sen ska vi vara i stan en stund innan vi åker hem igen. Ikväll blir det grillning hos Lisens familj!

Gårdagen var så bra så! Det gick bra att hitta till Västerås, det var inte svårt. Men självklart så råkade vi svänga på ett ställe där vi inte skulle svänga så vi åkte fel och fick vända och det tog onödig extra tid.. Men men sånt händer! Vi kom ju hem till slut iaf ;) Jag var hemma hos mitt hjärta klockan tolv i natt och sov där<3

Rix fm festival: Jag & Sandra stod längst fram (som vanligt;p) mitt framför högtalarna så basen kändes i hela bröstet. Ibland var det lite väl högt men det stod vi ut med. Daughtry var klart bäst igår, de ser jag gärna igen! Sen så tycker jag så mycket om Kims röst, Here comes the night har blivit en favoritlåt! :)

/Sofia

Dags för Rix fm med Piffen igen! :)

Helloo! :)
Idag har jag varit vaken länge fast klockan bara är halv ett, jag somnade aldrig om efter att älsklingen åkte till jobbet vid sex :p . Jag har hälsat på farmor & farfar med mamma och sen åkte jag & mamma till gränby. Alla shorts jag har är för stora så jag ville köpa nya och kom hem med tre par! :D . Plus en top från GT och en skiva från Rocks. Absolut summerhits 2009, tänkte att det kunde vara kul att lyssna på i bilen idag. Jag & Sandra ska ju till Västerås på Rix fm och vi ska åka bil dit. Det blir nog en super dag! :) Ikväll sover jag hos mitt hjärta<3

Ha en bra dag för det ska jag ha! :D

/Sofia


090624

Hejhopp! :)
Igår åkte jag, Elina & Emma till fjällnora! Vi var där mellan 12 och 17.30, asskönt att bara solasolasola! Vi hade köpt med oss tre lådor jordgubar från Ulva, det är de godaste jordgubbarna! :D Jag & Elina badade några gånger också, det var faktiskt helt okej när man väl kommit i :) Sen åkte vi hem, jag åt mat och duschade osv, sen åkte jag in till mitt hjärta :)

Idag ska jag hämta Jennie hos henne klockan elva, sen ska vi ut till mig och ha en mysdag och sola :) Mamma tyckte att jag skulle köpa med mig jordgubbar hem så det ska jag också göra. Haha tredje dagen i rad som jag är på Ulva och köper gubbar ;p . Igår blev det 5, nästan 6 timmar i solen och sen ska jag sola idag så lite brun måste man vara snart! :)

/Sofia


Heldag med Elina!

Jag hämtade Elina på gränby idag vid tolv. Sen kom min mamma dit och bjöd oss på lunch, tack mamma! :) Jag och Elina åkte till Statoil och körde Skorpan genom biltvätten och sen åkte vi hemåt. Hem till mig och hämtade bikini och sololja. Sen solade vi ett tag hos Elina, asskönt! :) Det blev en drive in till Maxi sen och handla färg till ögonfransar. Jag tänkte att jag skulle prova att färga mina ögonfransar svarta. Men det syndes ju för fan ingen skillnad! Jag förstår inte de som gör det regelbundet om det inte syns något? Men men, jag ska försöka igen eftersom det räcker till fler gånger. Nu ska vi gå och sova, god natt!

Imorgon kanske det blir en tur till Fjällnora och bada tror jag :)

/Sofia

SOL! :D

Hej hej det är får bli ett kort inlägg för jag ska strax åka iväg! :)
Igår var vi på plantan på kvällen men det var typ helt värdelöst så vi var inte kvar så länge, åkte till maxi och köpte glass och sen hem till älsk. Vi tittade på en film innan vi somnade igår "Knowing" tror jag den hette. Lite läskig tycker jag så jag låg nääära älsklingen haha ;) Somnade inte förrän runt ett tror jag.

Idag gick jag upp halv elva, skönt att vara ledig! :D . Jag städade älsklingens rum, dammsög och så.. sen så när jag ändå var igång så tog jag hallen, köket & vardagsrummet också! :) Nu ska jag snart åka och hämta Elina på jobbet, hon slutar klockan tolv. Sen ska vi hem och sola! :D Så ser min dag ut!

/Sofia

Nu börjar ledigheten och håller i sig i en hel vecka! :D

Idag har jag jobbat på Maxi mellan 10 och 16. Så nu är jag som ni förstod på rubriken ledig hela nästa vecka! :)

Ligger i älsklingens säng just nu och lyssnar på Dead By April. Jag har fastnat för dem, finns många bra låtar! :) Tack vare älsk som jag började lyssna på dem, hörde de första gången när vi lyssnade i hans bil för ganska länge sen.
Vad händer ikväll då? Jag tror att jag & Johan hamnar vid plantan. Det visar sig!:)

Bara så ni vet så kommer det att vara sol hela dagarna nu alla dagar nästa vecka! ;) *hoppas, hoppas*

/Sofia

090620

Hejhopp!
Midsommarafton var helt okej, vi var ute hos Pontus i Vänge och grillade. Vi var runt 15 pers och sen kom även Elina och gjorde mig sällskap :) Sen skulle helt plötsligt hälften till Öregrund så vi blev sju stycken kvar hemma hos Pontus och Pontus själv var inte ens kvar. Men men där satt vi och sen så kom några tillbaka igen. Jag och Johan åkte hem vid halv tolv och sov hemma hos hans mamma.

Idag åkte jag & Johan från Vänge runt tolv tror jag, jag fick köra älsklingens bil för första gången ;p . Vi åt på donken i stan och sen hem till honom, jag hämtade min bil och åkte hemåt. Som traditionen är här ute där jag bor så är det brännbollsturnering som gäller på midsommardagen :) Så vi spelade fyra matcher, varav de två första var i regn.. mm mysigt ;p Nu så kommer grannar mfl. till oss och ska grilla ikväll :)

/Sofia

Midsommarafton

TREVLIG MIDSOMMAR! =)


Impulsshopping! :D

Det här stod på Sofias inköpslista idag:

Det här fick Sofia med sig hem idag: Peak tröja 699;. (ord.pris 999;-) Stadium
BB-trosor 140;- (ord.pris 199;-) Inter sport
Vita tygskor 74,50;- (ord.pris 149;-) Skopunkten

Såhär mycket pengar skulle Sofia slösa bort idag:

Såhär mycket pengar slösade Sofia bort idag: 1047;-
Eller slösade, jag gjorde ju faktiskt fynd och är supernöjd med dem! :D


Bokat!

Nu är det äntligen bokat något för imorgon! :) Jag & Johan ska vara i Vänge hemma hos Pontus och grilla och ha trevligt! :)

Jobbade som sagt på Maxi idag och det var ju gaaanska många som handlade idag också :p . Det är så kul att se alla som är så stressade så sitter man helt lugn i kassan, jobbar så snabbt man kan såklart men är inte stressad :) Slutade vid fyra, då åkte jag ner mot stan och hämtade upp lillebror med kompis. Vi åkte runt och letade efter skor och till slut hade lillebror köpt två par. Jag fick med mig lite saker hem jag också, hihi ^^,

/Sofia

Midsommar?

Kul att det är midsommarafton imorgon och jag & Johan vet inte vad vi ska göra eller vad vi vill göra..! :( Vad ska ni andra göra då? Jag har liksom lyckats byta bort mitt öppningspass på lördag som annars kan vara rent omöjligt när det är en storhelg! Men jag har som sagt lyckats och får semester den dagen, men det är ju värdelöst om man inte gör något speciellt, då hade jag lika gärna kunnat jobba och tjänat pengar!

Så jag hoppas nu att vi kommer på något som vi vill göra i helgen!


Tårta i tisdags



Ica Maxi är billigast i Uppsala enligt PRO:s undersökning så det firades med tårta på jobbet!
Fast jag åt en annan tårta. Niclas jobbade sin sista dag i tisdags, sorgligt nog, så han fick en tårta.
Den såg ut som en kvinnokropp i bikini, tuff var den! :) Har tyvärr ingen bild på den.

Här är dom!



Visst fan är de snygga? Astuffa ju! :D
Usch, det kommer bli mycket fet mat några veckor framöver... (det värsta är att det är sant)

Bilden är lånad från Mc donald´s hemsida

Uppe med tuppen...

God morgon! Egentligen behöver jag inte vara vaken förrän om en timme men älsklingen vaknade för typ tjugo minuter sen och upptäckte att han var sen, han ska åka klockan sex nämligen.  Men han gick upp, klädde på sig och åkte till jobbet och jag var typ pigg så jag kunde inte somna om. Så nu sitter jag här i Johans säng och klockan är 06.17.. Men jag tänker bara sitta här tills klockan är typ kvart över sju, då kan jag göra mig klar för jobbet! :)

Klockan åtta nu på morgonen så ska jag åka och hämta Jennie som också börjar klockan nio idag :) Det blir en omväg eftersom att annars har jag knappt två minuter till jobbet med bil men men.. Jag frågade henne i tisdags på jobbet vad jag skulle få för att jag hämtade henne. "Ett mål på Mc donald´s...! hahaha!" ;) Så nästa vecka ska vi äta på donken jag & Jennie ;p . Ni har väl förresten sett hur coola cola-glasen är i år!? De ser ut som cola-burkarna gör, snygga!! :)

Ja som sagt så börjar jag jobba klockan nio idag på Maxi, jobbar till klockan fyra så det är ett skönt pass :) & det är jag glad över för det lär ju vara ännu mera folk idag än vad det var igår.. Efter jobbet ska jag hämta upp lillebror i stan och så ska vi åka och köpa skor till honom :) Ha en bra dag!

/Sofia

090617

Ligger i älsklingens säng, är ganska trött efter jobbet idag. Jag har jobbat på Maxi mellan 11 och 20, många som handlat idag inför midsommar kan jag lova! Jag försökte blogga imorse innan jobbet men hemsidan vile inte fungera då, så det blir ett inlägg nu istället.
Igår jobbade jag till nio och åkte hem till älsklingen direkt efter jobbet<3 Åkte hem till älsk direkt efter jobbet ikväll också :) Jag bor ju typ hemma hos honom, underbart att se honom typ varje dag!

Imorgon blir det jobb igen, Maxi mellan 9 och 16. Sen är det ju midsommar.. Vad händer då!?

/Sofia

:)

Hejhopp! Klockan är nu halv ett och om två timmar ska jag åka mot jobbet. Så nu tänker jag åka till min älskade vän Elina och umgås med henne innan jobbet! :) Efter jobbet ikväll så åker jag hem till mitt hjärta och sover hos honom<3 Vi hörs!

Jag är så glad att jag har dig! I love you <3


/Sofia

090616

Håll i mig!!! Jag tittade ut genom fönstret för en stund sen och det regnar inte! :O Solen skiner till och med! Det har liksom regnat oavbrutet i några dagar nu och äntligen kommer solen fram! :)

Gårdagen spenderades med Emma, Elina & Johanna. VI gick en stund på Gränby och sen var vi även på Maxi. Sen skulle vi hemåt så vi åkte till Johan för att hämta min bil så skjutsade jag hem Johanna. Sen på vägen hem stannade jag till hos Elina för att lämna hennes saker. Jag & Emma hamnade framför teven hemma hos henne, vi tittade på 2½ men i lite mer än en timme sen gick jag hem och efter en stund kom min äskling hem till mig :) Vi tog det lugnt på kvällen, åkte till elina en stund också. Sen åkte vi hem och sov, fast jag sov inte så bra i natt för jag är skittrött nu, har inte ens klivit upp ur sängen än. Sen var det ju någon som ringde med dolt nummer till Johan i natt också och det gjorde ju inte saken bättre för då var det svårt att somna om igen.

Idag ska jag jobba på Maxi mellan 15 och 21. Så vi får väl se vad jag hittar på innan jobbet börjar.

/Sofia

Bilder från i lördags :)


Det regnade hela konserten, men vi var glada ändå ;)





Mattias körde en ny egen låt, spelade även lite också :)

Danny körde en egen också, If only you.

Erik körde en helt ny låt som förhoppningsvis kommer ut i höst :)

Sen blev det två låtar akustiskt, mysigt :)


Sista låten: Baby goodbye! :)

I wanna know, have you ever seen the rain?

Regn, regn, regn och åter regn... ska det aldrig sluta? *suck*

Konserten var bra igår iaf, men jag hade klarat mig utan regnet! Jag tänkte slänga in lite bilder, men de kommer nog imrogon skulle jag tro. Efter konserten köpte sandra & jag en sockervadd och delade på, mums! Sen gick vi mot bilen och där satt den en ful äcklig liten gul remsa på vindrutan... Vi hade fått parkeringsböter på 350 kr, skitkul! :@ Men visst, det var vårat eget fel för vi var lite slarviga. Vi ställde oss på en parkering där det har varit gratis på helger förut men nu har de tydligen ändrat på det. Så om vi hade kollat på skylten så hade vi ju sett att vi skulle betalat :p . Men irriterande iaf! Men Sandra var gullig och betalde hälften :) Sen åkte vi hem till Sandra och jag var där någon timme innan jag åkte tillbaka mot stan. Jag stannade till i Årsta hos Annelie & Elina och sen fortsatte jag hemåt för att hämta saker och sen in till min älskling :)<3

Idag har jag jobbat på Polarn på gränby mellan 12 och 20.15, kom från jobbet vid halv nio. Jag skulle nämligen ta ner nio stycken skyltar som vi skulle spara. Ni som har varit i gränby centrum och åkt "den gamla" rulltrappan upp så sitter det skyltar längs hela vägen. Vet ni? :P . Aja, de har jag tagit ner iaf, alla nio. Det var lite drygt då det ligger i andra delen av centrat än vad polarn gör så jag fick ju gå hela vägen tillbaka för att låsa in skyltarna och sen åka hem till Johan.

Vi ska väl snart sova eftersom älsk ska upp tidigt till jobbet imorgon. Själv så är man ledig imorgon för att sen jobba nästan hela veckan på Maxi :)

/Sofia

E.M.D :)


Om tre timmar så står de där på scenen och jag & Sandra nedanför scenen och sjunger med, underbart! :)


& typ såhär tänker jag se ut ikväll :)
Linne från jc som jag köpte för några veckor sen.
Jenasleggings från Gina tricot som jag köpte i torsdags.
Sen ska jag ha en stickad tröja plus jacka på mig eftersom det regnar ute :/ .

Ha en bra kväll!

/Sofia

1,2,3,4



There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you

I love you

There's only 1 way 2 say those 3 words and that's what i'll do

I love you


Sommarförälskelse...


Ikväll är det konsert med den bästa Sandra/Piffen! :)

Hejhopp! :)
Det gick bra på jobbet igår, dagen gick ganska snabbt. När jag slutade vid sju så handlade jag med mig godis & läsk till mig och älsklingen :) Sen hämtade jag upp älsklingen hemma hos honom och så åkte vi hem till mig. Vi tog det bara lugnt här hemma, satt och pratade med mamma & pappa, spelade lite Guitar Hero Metallica och så. Sen vid elva så åkte vi ut till Vänge och träffade lite folk. Vi var äl hemma vid halv ett sen och då sov vi<3

Idag gick vi upp typ vid halv tolv, asskönt! :) Sen har jag skjutsat hem älsklingen, han  skulle handla lite saker till bilen och jag ska ju på konsert ikväll så jag ska göra mig klar för den! Jag & Sandra ska se E.M.D ikväll vid Fyrishov här i Uppsala :) Så klockan fem ska jag träffa Sandra i stan och sen börjar det vid sju. Kul kul! :)

Nu ska jag spela lite GH med lillebror innan jag gör mig iordning :)

/Sofia

090612

Det gick bra när jag & Elina jobbade igår! :) Rean startade på Polarn igår så vi hade ju ganska mycket att göra kan jag säga. Klockan blev åtta och vi hade kunder kvar i butiken så jag drog ner gallret halva vägen för att folk skulle fatta att det inte fick komma in fler kunder. Men nej, då kommer en tant in med kundvagn och ska börja kolla på kläder klockan åtta när vi ska stänga! Något irriterande!  Så klockan var nästan kvart över när vi kunde avsluta kassan och börja stänga. SÅ halv nio åkte vi från gränby igår... Vi hamnade ute i Vänge på Johans fotbollsträning :) Jag skulle ha åkt hem och sovit hemma sen men så blev det inte.. hihi ^^,  Jag hamnade hemma hos mitt hjärta i natt igen :) Men ikväll åker vi hem till mig och sover där tillsammans. Så igår åkte jag hem och hämtade lite kläder och sen tillbaka till Johan, vi duschade och sen sov vi<3 Inhandlade ett par nya jeansleggings igår också, så nu har jag fyra olika par ;p Den här gången blev det mörkblåa :)

Idag jobbar jag mellan 11 och 19 på Maxi. Det blir nog kul för Jennie jobbar 12-20 idag :D Vi har alltid så kul när vi jobbar tillsammans :) Nej om man kanske ska börja klä på sig? Jag sitter bara i älsklingens morgonrock än så länge :p . SÅ får det bli, nu ska jag göra mig klar för jobbet!

/Sofia

Frukostdejt med Elina! :)

Hejsan hej! :)
Sitter hemma hos Elina nu, vi har haft en frukostdejt! :) Sen har vi städat hennes mammas bil invändigt och jag tog Skorpan invändigt samtidigt :) Funderar på att åka genom biltvätten i stan sen om vi hinner! Nu är Elina i duschen och sen så ska vi en snabbis hem till mig och sen in till stan. Hon skriver klockan två idag och jag håller tummarna för att hon klarar provet idag :) Isf så har hon ju styrlappen hon också! :D . När hon skrivit klart så ska vi som sagt försöka hinna tvätta min bil och sen drar vi till Polarn i gränby. Jag börjar klockan fyra och Elina klockan fem så ska vi stänga tillsammans :) Efter jobbet åker vi kanske ut till Vänge och tittar på älsklingens fotbollsträning. Sen ska jag sova hemma idag tänkte jag, jag är ju inte hemma så mycket nu för tiden, bor ju typ hemma hos mitt hjärta :) Jag längtar verkligen tills vi har vår egen lägenhet så man slipper åka fram och tillbaka :) Det blir underbart!<3

Nu är visst Elina klar i duschen så snart ska vi åka iväg! :)

/Sofia

090610

Igår var det en riktigt trevlig dag faktiskt :) Emma kom och hämtade mig på morgonen så åkte vi upp till Gränby och gick runt ett tag, sen kom Johanna upp också. Vi tre åkte och åt lunch sen åkte Erik förbi så han svängde in och pratade lite :) Vi åkte vidare ut till Skopunkten sen och efter det så hamnade vi ute på Thuns haha :p . När vi åkte tillbaka till Uppsala så stannade vi hos Johanna ett tag, satt ute och pratade. Jag köpte en ny mascara och lite godis under dagen :p . När älsklingen slutat jobba vid fyra så åkte jag hem till han, sen började hans fotbollsträning ute i Vänge klockan sju som jag tittade på. Emma & Elina kom dit och gjorde mig sällskap :)

Idag har det varit en skitdag! Haha okej så farligt är det inte men jag var lite less där ett tag. Först jobbade jag på Polarn uppe i Gränby mellan klockan nio och ett, sen tog jag bilen ner på stan för jag skulle börja på Polarn där klockan två och innan dess skulle jag äta lunch så det fick bli på vägen. Sen fick jag betala 110 spänn i parkering!!, det ösregnade och jag hade inget paraply och tygskor! Plus så hade jag ont i magen & i ryggen! Usch vad jag var less! Jag ville bara hem till älsklingens säng och mysa med mitt hjärta! Men jag överlevde dagen haha ;) Nu sitter jag hemma hos älsklingen :)

Jag kom på en postiv grej med den här dagen, skattepengarna har kommit in på mitt konto! :) Så då fick man några tusen iaf :)

/Sofia


090609

God morgon! :)
Vaknade vid halv åtta imorse av ett sms från Emma, vi ska åka upp till gränby idag tänkte vi. Sen en liten stund senare kom Emelie och sa att målaren var här så då gick jag upp för han skulle måla fönster i Johans rum. Har suttit ute på balkongen med Emelie en stund, ska väl snart sminka mig och så tänkte jag. Sen får vi se när Emma kommer förbi :)

/Sofia

Idag är det kalas igen

God morgon! :)
Det var en kul kväll igår på People med de bästa! :) Det sämsta var att de inte hade någon smirnoff och knappt någon cider heller, men det är väl så när de ska stänga igen efter nästa helg.. Vart fan ska vi gå då då? "/ Aja, skitsamma. SOm sagt en kul kväll igår, min älskling var bäst och kom och hämtade mig sen klockan två :) Det var så skönt att åka bil hem och krypa ner i sängen direkt :) Idag mår jag bra, gick upp vid nio för att göra mig iordning, idag är det ju kalas igen. Min farfar fyller år så typ hela släkten kommer idag så ska vi fira honom och umgås. Kul, det var ett tag sen jag träffade Lassgårds nu så det blir kul! :)

Man blev ju nästan lite deppig igår när man såg alla studenter, det har gått ett helt år sen jag tog studenten! Fy fan det var en av de roligaste dagarna i mitt liv! Vi hade ju lite mer tur än de som tog i år, vi hade 30 grader varmt och sol och de fick typ 12 grader och inte ens sol.. Haha, vi valde rätt år ;)

Nej nu ska jag väcka älsklingen så han går upp :)

/Sofia

Ikväll är det party för Emma! :)<3

Sitter hemma hos Johanna nu med Elina & Johanna och förfestar lite :) Ikväll blir det party för Emma som fyller 21 år, grattis hjärtat! :)<3 Sandra är snart här också, Emma träffar vi på stan innan det blir People :) Mitt hjärta är världens gulligaste och hämtar oss i natt :) Ha en kul kväll! :D

/Sofia

Mammsen på tv4

Min mamma ska vara med på tv4 nyheterna ikväll klockan 19 och 22, det måste jag komma ihåg att titta på :) Hon är fortfarande kvar på sjukhuset sen jag skjutsade in henne imorse.. det får verkligen inte vara något mer som är fel på henne nu!! :(

Jag är hos älsklingen lite efter sju ikväll så jag får titta på de senare nyheterna. Nu ska jag plocka ihop lite saker jag ska ha med mig hem till mitt hjärta.

/Sofia


En gul bil...

Måndag: Jag skjutsade Elina till sin uppkörning på morgonen, som hon klarade galant! :D . Så snart har hos körkort också! :D Sen åkte vi runt i stan med Jennie, vi var på Ikea där Jennie shoppade lite sen åt vi lunch och så också. Sen vid fyra var vi hemma hos Elina och då solade vi någon timme :) Sen åkte jag in till stan och träffade älsklingen, vi åkte till Maxi och handlade lite mat inför veckan, vi bor i Vänge den här veckan :)

Tisdag: Igår jobbade jag på Polarn mellan 12 och 20.15. Det var Elinas första dag på jobbet så vi fick jobba lite tillsammans, kul kul! :) Sen stängde jag själv och åkte hem till Vänge. Älsklingen kom sen lite senare med sin nyinköpta bil! Han har köpt en Honda Civic, årsmodell 99 och den är GUL!! Fy fan, jag vill ju ha en gul bil! Hoppas älsklingen får en firmabil på jobbet så jag kan sno hans bil på dagarna, mohaha! ;) Snygg är den! :)

Imorse ringde mamma halv nio och skulle ha skjuts till akuten för hon hade haft bröstsmärtor hela natten :( Så vi var på akuten runt tio, jag åkte därifrån vid tolv och mamma är kvar.. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt! Det är så synd om min lilla mamma:(<3

Nu ska jag åka till farmor för vi ska på Viggos avslutning på dagis idag :)

/Sofia


RSS 2.0