Emma får leka taxi ;)

Hejsan! I natt ska jag sova hemma hos Emma & Petter, så nu väntar jag på att Emma ska hämta mig :) Mamma skulle ha bilen imorgon så då får Emma vara taxi istället, men hon tycker nog bara att det är roligt! ;)

Det gick bra att jobba idag, stängde ju helt själv idag igen. Sen var det mindre kul att brandlarmet gick knappt en halvtimme innan vi skulle stänga! :O Jag visste ju inte vad jag skulle göra, men jag drog ner gallret, tog nycklarna och gick ut. Brandbilarna kom och sen fick vi gå in igen runt kvart i åtta. Så jag vet inte om det var falskt alarm eller något.. Jag gick in igen och gjorde iordning för att stänga butiken så det gick bra iaf.

Jag köpte fyra par strumpor åt Christopher idag också, jag frågade Johanna om han behövde och det behövde han ha så då fick han fyra par :) Johanna, Tomas & Christopher kom upp senare på kvällen så då fick dem strumporna :) Jag har en bild jag kan visa sen:)

Nej, nu ska jag packa lite saker som jag ska ha med till Emma & Petter. Vi ska titta på Desperate housewives när Petter gått och lagt sig :) Han ska ju upp till jobbet han, men Emma & jag kan sova hur länge som helst imorgon :)

/Sofia

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du inte tillsammans med Johan längre? Du skriver aldrig om honom..

2009-01-12 @ 19:37:10
Postat av: Sofia

Vem är det som frågar...? :)

2009-01-12 @ 19:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0